Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 18 19 20 21 22 23
(Read 72871 times)
D2
Ex Member

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #285 - 16.03.2010 at 13:13:03

Today at 1:11pm
-----

Miara
spuščaš kdaj zmaja?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #286 - 16.03.2010 at 13:14:57

Quote:
Today at 1:11pm
-----

spuščaš kdaj zmaja?

Ga občutem in spoznam po postih,kje ga bom potem še držal na vrvici- me še pohrusta. Ne se hecat se ga bojim!! Grin Grin Wink Se opravičujem tebi in Miari ker sem nepovabljen vskočil s svojim postom! Wink Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #287 - 16.03.2010 at 13:16:38

Miara wrote on 16.03.2010 at 13:11:35:
too je sen o mestu zmajaaa
to se vsak večer dogajaaaa Cheesy

Dobra rima Miara!!! Grin Smiley
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #288 - 16.03.2010 at 13:18:23

Alojz in Sandib wrote on 16.03.2010 at 13:16:38:

to je seen o mestu zmajaaa
in na to se pali rajaa

komad od bfm drugač Wink Grin
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #289 - 16.03.2010 at 13:19:15

Miara wrote on 16.03.2010 at 13:18:23:
Alojz in Sandib wrote on 16.03.2010 at 13:16:38:

to je seen o mestu zmajaaa
in na to se pali rajaa

komad od bfm drugač Wink Grin

Daj ga gor! Wink
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #290 - 16.03.2010 at 17:51:30

Tema, ni ga na netu Angry
aja D> vsakič ko grem vn Grin
Back to top

blah

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #291 - 17.03.2010 at 00:11:31

Alojz in Sandib wrote on 16.03.2010 at 11:16:24:
OTP

Ne bodi površen pri teh rečeh.Dober preberi-pozorno in boš videl,da so tvoja vprašanja nepotrebna!!!Preberi pozorno- ne biti površinski.

Duhovna vez z večno-sedanjo vesoljno samopojavnostjo(živi kot duša)kot akumulirana brezčasna spominska koda-našega genoma- v vsakomur med nami-njena ponovna ciklična oživitev je neodvisna od nas samih-opredeljujejo jo EM življenjske  frekvence v nas(duh) in izven nas elementarni vesoljno samodelovanje spet EM frekvence (duh) na osnovi katerih živimo večno sedaj ljudje- in živi vse ! Cool

Razumeš??? Smiley

Hm, ....... .

Em, ....... .

Ok, torej.

Vir je produkt potencijala. Vir se zeli izrazati in produkt smo mi duse. Mi imamo izbiro v kateri matrici smo. Vsaka rasa ima svoje tocke kjer nabira izkusnje. Recmo palente. Potem se to lepo izbere. Vsaka rasa ima voje staresine itd. Kumulativno skupi oni lahko ustvarijo palente itd. Potem ko odidemo iz nasega doma "spirit world" potlej smo lepo, povezani z njim. Torej pol duse ostane tam pol pa je tuki k smo mi. Torej. Ce je to tokokot sme reku. Pol je DNK softwere. Torej DNK je knjiznica vsega kar obstaja ce bi ga dekodiral pol bi vedel kaj je mozno in kaj en v tej matrici.Če bi poenostavil bi rkeu de je DNK operacijski sistem.
DNK pove "knjiznicarju RNK kaj oci vidijo ker oci prevedjo kar vidimo v signale.
Tole bom reku. Osbno mislim de je dusa energija katera iam svoje lastnosti.DNK pove kdo si ozirma kok iams moznsoti tuki v matrici. Popolno polna DNK  100% in njene spsobnosti so polne. Sedaj imam mogoce 20% DNK in zato ne mroem hoditi skozi rpedmete in premiakti predmetov. Problem je nelkje drugje. Vsak lahko dobi vec moci boljso in posodobljeno dnk ko narpeduje mentalno. Ce resno receno damo otorku vziglaice bo pokuril hiso. To ne smemo storiti.
Vesolje ozirma galaksija ima svoje cikel do tega mso prisli. Hec je v tem, de mi zivimo v nekem polju in ce s epolej spremeni pol mso mi tudi noter. Povedano drugace kot polej hoce tkao sledimo. Povedano se bolj gorbo. Zelo ni nujno de nimamo vpliva. Menim če clovek poveca frkvenco pol se lohak dokoplje kjub sem visje.Zelo hudo je to.
Če clovek vibrira zelo visoko s epocuti cudovito izpolnjeno in polno. Res cudovito. Torej problem je nekje drugje. Ker kjduje ne mreojo vzdrzevati te frekvence ker je okolje bilo metno spremenjeno in se druge reci o katerih ni pogoejv de bi govoril to tuki. Pol se reci res hudo obrnejo.

Dusa je bistvo in je po mojem skromnem povdarjam skromnem mnenju vs ekar posameznik dejasnko ima.
Moej telo je energija katero sem prevzel in zivim tako de telo upravljam.

Povedano zeli hitro.

Mnenje kar govoris se mi zdi logino in dojemljivo.
Resno pa imam pomisleke da je to pravi kot pogelda. Nekkao s emi zdi kot sem rkeu, de je vec stopenjski problem tole. To kar ti meno govoris je cikel galaksije in en cikel tega kar jaz govorim.
Galaksija iam svoj cikel in to je to.DNK se mi zdi de je hard programje za nas espsobnosti.Vec g aimas bolj muther fuker si. Povedano drugace vec iams DNK bolj mores biti paemten ker vec moci vec odgovornsoti.

Tokole s eduso de razlozim po mojem.

Vse skupi je energija mislim no. Resno ce pogeldamo glaalskijo renso koko se vrti itd so najnovejse raziakve potrdile de mroe biti v praznem prsotru med galaksijamis e tok antiamterije gda gava boli.

.......

Em,.. pol veste kok elektirke se fura okoli in vsak paletn je vozlsic epol.

Potrjujem in nekako razumem. Ne strinjam ap s ez samopojavnotsjto. To ni res. Vesolje je ustvarjeno kot jo zele staresine. Zemlja bo propadla in pol bomo sli drugam. Recmo nekatera plemena se ze reinakrnirajo drugje ker nocejo tuki emt otrok.

.......

Resno bi te s eneki poprasal. Tele stavke k si jih napisal. MIslim
....... .
Em,... . Toel ti kopiras od kje ali ti pises, ker s emi zdi de so prevec pametne besede zate.

Ko smo pri teh receh. Bi te poprosil ce mogoce lahko mi zaupas vir teh inforamcij.
Osebno vem da ljudje prebijejo v "spirit world". Toko receno bi rad spoznal te ljudi in se ucil Dosedaj nism mel uspeha ker mi ej bil dostop do teh informacij blokiran.
Poznam nekoga k to oblada toda noce o tem drugim povedati. Poznam oziram lohko bi spoznal tudi druge ljudi toda nekako so to toko hude reci.

.......

Povej mi neki. Koko prides do svojega osbnega angela varuha.
To bi res rad vedel.
Resno.
EM valovanje. Ok razumem. To ej pojav funkcije pretoak toak skozi antiamterisjek prvine okol anse galaksije med prostorm nase galaksiej in drugih galaksij.

Tudi staresine delajo te reci skupi inplodirajo zvezde itd.
Torej neki je sistemsko neki ej namerno.

.......
Torej ce bos kaj toel bral kar napisi imam rad reci k jih razumem. Prosim pa za doamco besedo.

In s eneki bi te porpasal,. .......
.
kaj povezuje eletriko in magnetizem.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #292 - 17.03.2010 at 11:44:13

OTP
Odgovoril si že sam-elektromagnetizem--tok elektrike ustvarja elektromagnetno polje in em frekvence- izmenično em valovanje.
IZMENIČNO INme _-RIme =EM sila=AO =Inme-RIme=EM sila

Galaktične starešine se ne vtikajo v naše življenje-nadzirajo zgolj čas naše setve!!!
Ko dozorimo v samospoznanje-se vrši naša prostovoljna odločitev- ali greš  v vnebovhod ali nadaljuješ življenja tu v zemeljski izolaciji stran od Galaktične Sončne DInastije -starešin galaktične človeške civilizacije.Odločitev je vedno prostovoljna in individualna..

Do tega vesoljnega samospoznanja in brezčasnegavesoljnega človeškega znanja ne moreš priti zaradi lastne volje (ega)in hotenja. To je vesoljno duhovno in tudi fizično pogojeno samorojstvo,ki
se zgodi ciklično -neodvisno od tebe samega!!!! Wink WinkTu ti, jaz nihče med nami živ  nima osebnega vpliva!!Razumeš? Wink Wink

OTP jaz drugače kot pišem niti ne znam,ker uporabljam termine,ki so teološko dešifrirani.Ne morem in ne smem jih spreminjati,ker so brezčasni in vsecivilizacijski!!! Wink Wink
Back to top
« Last Edit: 17.03.2010 at 13:00:37 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #293 - 17.03.2010 at 17:12:56

Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 11:44:13:
OTP
Odgovoril si že sam-elektromagnetizem--tok elektrike ustvarja elektromagnetno polje in em frekvence- izmenično em valovanje.
IZMENIČNO INme _-RIme =EM sila=AO =Inme-RIme=EM sila

Galaktične starešine se ne vtikajo v naše življenje-nadzirajo zgolj čas naše setve!!!
Ko dozorimo v samospoznanje-se vrši naša prostovoljna odločitev- ali greš  v vnebovhod ali nadaljuješ življenja tu v zemeljski izolaciji stran od Galaktične Sončne DInastije -starešin galaktične človeške civilizacije.Odločitev je vedno prostovoljna in individualna..

Do tega vesoljnega samospoznanja in brezčasnegavesoljnega človeškega znanja ne moreš priti zaradi lastne volje (ega)in hotenja. To je vesoljno duhovno in tudi fizično pogojeno samorojstvo,ki
se zgodi ciklično -neodvisno od tebe samega!!!! Wink WinkTu ti, jaz nihče med nami živ  nima osebnega vpliva!!Razumeš? Wink Wink

OTP jaz drugače kot pišem niti ne znam,ker uporabljam termine,ki so teološko dešifrirani.Ne morem in ne smem jih spreminjati,ker so brezčasni in vsecivilizacijski!!! Wink Wink

OTP
Pozabil sem povedat,da si pravilno zaključil,da mi sami prostovoljno izbiramo matrico-način-življenja tu-tam. Sem že odgovoril z napisanim. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #294 - 18.03.2010 at 00:24:10

¸Hej

Zelo rad bi neki pojansil de bi rad bil pameten.

Resno.

Mislim da je matric vleiko.

Mislim tudi de smo vsi svoje osbnosti in smo sami cudoviti. Poelg tega je s epomebno povdariti de mislim da smo sami krivi za svje reci. Do dolocene mere. Glejte ko se rodite ste si smai izbrali to zivljenej. Em,....... . To men ne disi. Toko nj bi bilo. Preden se rodite hodite tu kjer se reinkarnirate. Ce kdo emditira pol bo vedel razliko. Resno to sme izkusil ko sme bil mlad. Predvsme ce to pocens vsak dan. Preden prides in gres narpej ko si doma recmo posluzbio. se pocis dol in odklopis vse. IN ce iasm lepe misli pol te bo rpej ko slej zafukalo v vredu smer. POl bso rpeplavljen z cudobito energijo telo ti potegne nekako ti srce zace hudo butati v sebi cutis veliko moc in neimerno veliko potrebo po tem da bi poamgla drugim cisto energijo neke vrsteneke vrste zelsi vs enarediti v enme trenutku poamgati vsme itd. No temu bi reku po moji mutavi glavi brezpogojan ljubezen.

.......
Hm, ....... .

Potem ce si pa malo neumen. Pol zelo hitro lohak dosezes negativno. To pa je grozno, recmo de se spremnis v neko bitje k bi dobesedno pribilo clovek ana zid in mu pilko kri,... nocem sploho tem govoriti.

.......
Zelo hudo je ker ko pijes kri ima le ta tako hud dober filing. Sploh nocete vedeti. No v tme sme bil mogoce sekundo s emanj. In tkao hitro em ej ven vrglo iz tega da je noro.

.......

To kar sme povedal recte de sem nor smao to so moje izkusnje!

Sem zelel iti v engativno potlej se. Nisme mogel ker tega nisme zelel. Tuki ni problem v tem da si reces zelim. Tuki ejrpopbelm kaj cutis.

.......
Povednao drugace v negativno nism nikoli rpsiel ker tega nisme zelle cetudi sme si zelel. V sebi si tega nism zelle nikoli. V vredu dobro stran pa tudi nikolinism rpsiel ce sme rpsiel sme rpsiel do ene polovice kot prvic.

.......

Želim reci slednje.

Osbno lahko koregiramo rpetok energije in ljudje mso sosobni pretakti in penesti vleikov ec pretoak energiej kto druga bitja. In to ej vzrok zakaj ej bilotok vojen v zgodovini. Nocete vedeti. Nas dnk iam potencijal itd. IN azto je potrebno emti ta dnk ce zlis neki nareidit tega psloh en bom govoril.

Torej vprasanej se poraja. Ce ni nic odvino od tebe kako pol alhko te reci obcutis. Zelo renso menim de te reci so mozne in to pomeni de samkoregiras svoje stanej toda nekaterih glavnih reci pa ne mroes. Povedano drugace, em pulaz izmnicne frekvence galaksiej ne mreos sprminajti.
.......
Povem tudi, osbno mnenje lahko spremnis in osbno naravnanost in sobno delo telsesa.

Torej ne vem kaj tiilsi da lahko spmnimo in kaj ne. Moj osbno mnenje je da se da vse spmneiti. Ker vs eje plod nasega bija nase azvesti. Po tem bi rekel takole. Osbno lahko imam nizek in visoke vibracije. Povednao drugace v zemlji ognju vodiin zraku (to vedo uni k so brlai) pol lahko to vleiko poamga. Povednao drugace vesolje naj bi melo toliko vleiko enerigje de se samopoajvlaj in ijavlja in izkusi. Eter oziroma vir se zeli skozi nas izraziti in azto taki k sona viji frkevenci majo vec opij ko uni k so na nizji.

Osebno imam zelo hude pomisleke, da nismo ene igrace. No, receno drugace menim, da imamo sovjo izbiro v dolocneih receh. Razlog za to je ker se tuki ucimo inker nabiramo izkusnej v nsprotnem priemru tega ne bi bilo. Če predpsotavimo da je to rpavilno boli ali manj. Potelj govori dejstvo da nimamo vpliva zelo cudasko. Potem trditev da nabiramo izkunje niam vec veze in tudi samopoajnost in izraz vira ni vec legalen. Če recem drugace to pol ni logis teorem.

.......

Recem tudi sledeče. Zemlja pol je lokalni sistem proti osoncju. medtem ko je luna lokalni sistem proti zemlji. Ce pogeldamo osončje je to lokalni sistme proti galaksiji. Potlej s epojavijo vprasanja. Koliko lahko jaz kot posameznik vplivam na te sisteme. Mislim, ozirma prerpican sem da zelo malo. Toda to pomeni da v veliek sisteme nimamo vpliva. Predpsotavka je tukaj, da se nahajamo an 3 stopnji. Če bi se nahajali na 5 stopnji kejr smo ze varuhi, pol bi bili vleiki kot palent in zato bilahko azsedli palent in scitiliprebivlace palenta pred nezazelnimi vplivi. Povendo drugace, stopnja ki jo imamo nam tega ne omogoca ker smo prevec zeleni itd,.. . Zelo rad bi izpostavil, da tako miljenje sledi naslednjem dejstvu. Veliki sistemi skupaj in lokalno oziram globlano dajejo dolocene prioritete in lasntosti dolocenim loakijam in casom. Receno bolj teoreticno in dejasnko, tem recem s ene mreomo izogniti.

.......

Zelo se bi uprl tovji razlagi da sem lutka. In zato bi rad porpasal kako ej to na ansme nivoju. Zelo menim, da clovek se uci doglo casa in reinakrancija ali dve sta premalo. hec je v tem, da ljuje se reinakrnirajo po miljone let in zorijo.- Torej, en mreo se enkrat reinarknirati in militi de bos preskocil na 4 stopnjo.

.......

Em, ....... . Zelo rad bi porpasal se nekaj. Če nimamo izbire kako to da imamo alsnto voljo. Oziram vsak clvoek ima rojstni dan na dolocene pozciej paeltnov in loakcijo v makro mikro loklni ali globalni postavitev palentov sonc in osoncij oziram atiamtije in nejnega tokovneg atokokroga itd. Zelo zanimivo pol apnj mi pvoe en zakaj stevilek so tako pomebne.

.......

Res bi rad slisal kako trditev. Toda ne mroem doejti mogoce ker sme trd. Resno, kako lahko reces da nimamo vpliva.

.......

Te bi zelo rad poprasal od kod ti ideje.

Sem zmeden glede etra oziram teh reci. Eter ce je "Spirit World" me zanima lai to ej omejeno an raso in palent ali to rpeveva celo veoslje.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #295 - 18.03.2010 at 08:19:00

OTP

Vesoljni samoparadoks je ravno to,da imamo ljudje zavest in svobodno voljo ,hkrati pa na nas vplivajo cikli galaktičnih frekvenc,neodvisno od nas samih.

To si predstavljaš najlajže z navadnim drevesom jablane-ali jablana kot drevo sama odloča kdaj bo cvetela-zorela,ali odločajo letni časi zemlje in njene EM frekvence?=???? Odloča Zemlja v svojem em valovanju skozi štiri letne čase izmenično S/J.

Sedaj si predstavljaj naše človeško drevo življenja in nas kot plodove na tem drevesu!!!

Ali odloča plod kdaj bo dozorel ali galaktične em frekvence njenih  štirih letnih časov S/J 4x7000 let-kljub temu,da imamo svobodno voljo!!!

Galaktične frekvence zbujajo nas in vse naše '''''speče''''življenjske potenciale,ali pa jih zatemnjujejo-neodvisno od nas. Mi zorimo kot civilizacija- ali gnijemo na tem drevesu življenja neodvisno od nas samih-cikle določajo galaktične em frekvence določajo.

To kar ti imenuješ eter-svetovni-vesoljni duh.

To je vesoljni paradoks našega življenja. Nismo lutke-živimo pod em frekvencami in tudi sami nosimo te em frekvence v sebi-življenjski duh na katerega vpliva močnejši elementarni galaktični vesoljni duh imenovan tudi vesoljna elementarna -čista NADDUŠA..

Mi reinkarnacije sploh ne razumemo v njenem bistvu-nihče na Zemlji-razen mene (všečno ali kurčenje)tega sploh ne dojema pravilno!!

Da bi znal reinkarnacijo razložiti se mu pa v glavi sfrcla--- prej kot bi razložil vsem razumljivo. Wink Wink

DUŠA je naša živa akumulirana kolektivna spominska koda-vrednost,ki jo preko naše naravne življenjske reprodukcijske verige v sebi noši nas genom in se v trenutku našega spočetja individualizira.

Mi danes dušo uporabljamo v večini kot življenjsko intuicijo(primarni intelekt življenja),ker jo galaktične frekvence še niso popolnoma zbudile v nas. Ko jo bodo bomo mi samodejno vedeli vse sami iz sebe-brezčasna spominska koda bo ponovno zbujena v nas.

NAŠA  Duša bo prebujena nazaj k (BOGU) v vesoljno večno-sedanjo dimenzijo-vesoljno samorealizirana v NAS ŽIVIH-----  Shocked Shocked ne mrtvih---  Shockedkot večina tule sanja !!!!!

Razlika ki jo duhovni bleferji ne znajo pojasniti in ne razumejo vesoljnega samodelovanja v nas in skozi nas. .

OTP dobro premisli-živa prebujena duša-mrtvega duša!!! Katera ti služi v realnosti in kašne koristi ima od nje--- mrtev človek,'''če jo ne zmore uporabiti-vesoljno samorealizirati'''-odpreti njen ključ,ki ga vsi živi nosimo v sebi. TO JE DO DANES NAŠA NAJVEČJA ZMOTA;KI JO JE SKUHALA LAŽNA DUHOVNOST-VSEH ZEMELJSKIH VER IN NEW AGE DUHOVNI BLEF!!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Smiley Tongue
Back to top
« Last Edit: 18.03.2010 at 09:29:16 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #296 - 18.03.2010 at 23:57:34

Alojz in Sandib wrote on 18.03.2010 at 08:19:00:
OTP

Vesoljni samoparadoks je ravno to,da imamo ljudje zavest in svobodno voljo ,hkrati pa na nas vplivajo cikli galaktičnih frekvenc,neodvisno od nas samih.

To si predstavljaš najlajže z navadnim drevesom jablane-ali jablana kot drevo sama odloča kdaj bo cvetela-zorela,ali odločajo letni časi zemlje in njene EM frekvence?=???? Odloča Zemlja v svojem em valovanju skozi štiri letne čase izmenično S/J.

Sedaj si predstavljaj naše človeško drevo življenja in nas kot plodove na tem drevesu!!!

Ali odloča plod kdaj bo dozorel ali galaktične em frekvence njenih  štirih letnih časov S/J 4x7000 let-kljub temu,da imamo svobodno voljo!!!

Galaktične frekvence zbujajo nas in vse naše '''''speče''''življenjske potenciale,ali pa jih zatemnjujejo-neodvisno od nas. Mi zorimo kot civilizacija- ali gnijemo na tem drevesu življenja neodvisno od nas samih-cikle določajo galaktične em frekvence določajo.

To je vesoljni paradoks našega življenja. Nismo lutke-živimo pod em frekvencami in tudi sami nosimo te em frekvence v sebi-življenjski duh na katerega vpliva močnejši elementarni galaktični vesoljni duh imenovan tudi vesoljna elementarna -čista NADDUŠA..

Mi reinkarnacije sploh ne razumemo v njenem bistvu-nihče na Zemlji-razen mene (všečno ali kurčenje)tega sploh ne dojema pravilno!!

Da bi znal reinkarnacijo razložiti se mu pa v glavi sfrcla--- prej kot bi razložil vsem razumljivo. Wink Wink

DUŠA je naša živa akumulirana kolektivna spominska koda-vrednost,ki jo preko naše naravne življenjske reprodukcijske verige v sebi noši nas genom in se v trenutku našega spočetja individualizira.

Mi danes dušo uporabljamo v večini kot življenjsko intuicijo(primarni intelekt življenja),ker jo galaktične frekvence še niso popolnoma zbudile v nas. Ko jo bodo bomo mi samodejno vedeli vse sami iz sebe-brezčasna spominska koda bo ponovno zbujena v nas.

NAŠA  Duša bo prebujena nazaj k (BOGU) v vesoljno večno-sedanjo dimenzijo-vesoljno samorealizirana v NAS ŽIVIH-----  Shocked Shocked ne mrtvih---  Shockedkot večina tule sanja !!!!!

Razlika ki jo duhovni bleferji ne znajo pojasniti in ne razumejo vesoljnega samodelovanja v nas in skozi nas. .

OTP dobro premisli-živa prebujena duša-mrtvega duša!!! Katera ti služi v realnosti in kašne koristi ima od nje--- mrtev človek,'''če jo ne zmore uporabiti-vesoljno samorealizirati'''-odpreti njen ključ,ki ga vsi živi nosimo v sebi. TO JE DO DANES NAŠA NAJVEČJA ZMOTA;KI JO JE SKUHALA LAŽNA DUHOVNOST-VSEH ZEMELJSKIH VER IN NEW AGE DUHOVNI BLEF!!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Smiley Tongue

Hm, ....... .

Polusi človek midva imava problem.

Ne poslušava se.

Sem ti reku, da razumem in da do neke mere se strinjam z teboj. Resno bi povdaril da se ne bm uklonil ce se tako tulis. Moj mnenje  se ne bo spremnil ce mi ne das konkretnih reci. Torej. Zelim imeti knjige in vire. Če zapuscas svoje telo in hodis na drugo stran me nauci in se bom ucil od vira drugace pa bebetanja ne maram.

Resni dvomi:

1.) Kako lahko ljudje čarajo.
2.) Res mi je zanimivo kako lahko kličes duhove. In to po imenu in jih dobis. Če bi bili v eni zupi oziram energiji pol to en bi bilo mozno kaj mislis. Vse sledi individualnosti bi bile izbrisane kaj menis?
3.) Povezava med elektriko in magentizmom. Resno, sme upal da dobim res lep odgovor. Nisem ga dobil Torej: Vrtenje elektrona dejasnko govori o tem ali se dobi eno lai drugo. To ej vse kar rabis vedeti. Si mogoce vedel da povecevanje frekvence vpliva na eter. Zelo butasto receno. Mene zaniam kaj pomeni Zero point modul.
Tole je iz Stargate Atalnatis. Kaj misliš ti?
Mi lahko lepo prosim poveš, zakaj sta dva temeljna principa in zahteve za punpanje veliek kolicine elektriek iz vesolja dejsnko potrebne dve prvine. Zelo veliak frekvenca in velik voltazni sistem. Pol mi pa povej ali zaejdamo eter in duhove. Predvsem me zanima kak aje verjentost poteka dejanja da z temi prvinami zasuznjimo duhove in jih podjamrimo da nasm sluzijo z manipulaicjo elektronov v nek tok ali smer ki jo potem poebremo.

Se mi zdi de nimas blage. Strom ni tok tezek za dojet.

4.) Res imam pomisleke o tem, ker ljudje ki zapuscajo svoje telo. Odidejo in se zelo vleiko emnijo z bitji ki imajo sovjo individualno identiteto. Pol s eveliko ljudem odpelje, toda to je dejstvo.

5.) In mogoče smo res celota to drži. Resno toda duša zivi dolgo dlje kto clvoek. Hec je v tem, da pol se zgubi bistvo. Mi smo izraz vira. In ga izrazamo. ....... .
Resno imam pomisleke na tako miljenje. resno. Povem takole. Če smo tuki da se izrazamo itd. Pol moremo to storiti kot lastna dusa ene celote. Potem to pomeni veliko individualnih dus ene celote. Potem to pomeni sledece. Veliko dus v eni zavesti. Vsaka azvest rase iam sovj template in svojo azvest. In temu se rece skupina. IN v tej skupini je veliko miljenj in pogledov in azto se te skupien med seobj odljujejo. Potem iams vleiko takih skupin ki so druge rase itd. Ene se bolj aznimajo az to druge za to. Toda skupi so skupine v eni amtrici in so napajen v viru ozirma iz vira. Povedano drugace. Ce si v tej matrici in pravi matrici kar pomeni da si napajan iz vira. Pol more spriapdati vecji skupnsoti dus oziroma skupini in to tece. Ce si dospel do visjeih nivojev pol si staresina pin pol dals sveotve itd.
Po knjigi k sme jo rpebral, se mi zdi da je dusa reciklirana. Pol s eponovno rodi. Stare dus eso reciklirane v viru mislim da. Bi mogle pogledait v uno bukvo.

Torej tuki mso de se izrazamo z enrgijo vira. TO pomeni dce s ehoces fuakt se fuki ce hoces pobiajti s epobiji.

.......

Tole bo gorzno. Nekje sme bral da ni karme ozirma da ne obstaja. Povedano drugace vsak mreo enki anreidti v tem lijfu to je karma. Povedno grdo. Ce pobijem 100 ljudi az to en bom odgovarjal.

TOel je dolga zgodba in zelo zanimivo razmiljanej. Povednao na krantko ce jaz pobijem z bicem 100 suznjev. Sem pobil tiste suznje k so zeleli meti tkao izkunjo in so bili pred moej rostvom to ez vse domeneno preden smo se vis reinakrnirali tukiu.

Povedano drugace, vse kar je in kaj je bilo in ka rbo je naprej doloceno,.. naj nadajujem. Oziram to ni cisto rec do dolocene faze.
Povedano s eoblj natancno. Vse kar je vsak clveok hotel ziveti zivi in za to more svoj del odgovornsopti nosioti.

Povednao s ebolj grdo, če bos mel picko in jo ril je bilo doloceno ko si s eprirpavil na reinakrancijo.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #297 - 19.03.2010 at 09:25:53

Optimus T. Prime wrote on 18.03.2010 at 23:57:34:
Alojz in Sandib wrote on 18.03.2010 at 08:19:00:
OTP

Hm, ....... .

Polusi človek midva imava problem.

Ne poslušava se.

Sem ti reku, da razumem in da do neke mere se strinjam z teboj. Resno bi povdaril da se ne bm uklonil ce se tako tulis. Moj mnenje  se ne bo spremnil ce mi ne das konkretnih reci. Torej. Zelim imeti knjige in vire. Če zapuscas svoje telo in hodis na drugo stran me nauci in se bom ucil od vira drugace pa bebetanja ne maram.

Resni dvomi:

1.) Kako lahko ljudje čarajo.
2.) Res mi je zanimivo kako lahko kličes duhove. In to po imenu in jih dobis. Če bi bili v eni zupi oziram energiji pol to en bi bilo mozno kaj mislis. Vse sledi individualnosti bi bile izbrisane kaj menis?
3.) Povezava med elektriko in magentizmom. Resno, sme upal da dobim res lep odgovor. Nisem ga dobil Torej: Vrtenje elektrona dejasnko govori o tem ali se dobi eno lai drugo. To ej vse kar rabis vedeti. Si mogoce vedel da povecevanje frekvence vpliva na eter. Zelo butasto receno. Mene zaniam kaj pomeni Zero point modul.
Tole je iz Stargate Atalnatis. Kaj misliš ti?
Mi lahko lepo prosim poveš, zakaj sta dva temeljna principa in zahteve za punpanje veliek kolicine elektriek iz vesolja dejsnko potrebne dve prvine. Zelo veliak frekvenca in velik voltazni sistem. Pol mi pa povej ali zaejdamo eter in duhove. Predvsem me zanima kak aje verjentost poteka dejanja da z temi prvinami zasuznjimo duhove in jih podjamrimo da nasm sluzijo z manipulaicjo elektronov v nek tok ali smer ki jo potem poebremo.

Se mi zdi de nimas blage. Strom ni tok tezek za dojet.

4.) Res imam pomisleke o tem, ker ljudje ki zapuscajo svoje telo. Odidejo in se zelo vleiko emnijo z bitji ki imajo sovjo individualno identiteto. Pol s eveliko ljudem odpelje, toda to je dejstvo.

5.) In mogoče smo res celota to drži. Resno toda duša zivi dolgo dlje kto clvoek. Hec je v tem, da pol se zgubi bistvo. Mi smo izraz vira. In ga izrazamo. ....... .
Resno imam pomisleke na tako miljenje. resno. Povem takole. Če smo tuki da se izrazamo itd. Pol moremo to storiti kot lastna dusa ene celote. Potem to pomeni veliko individualnih dus ene celote. Potem to pomeni sledece. Veliko dus v eni zavesti. Vsaka azvest rase iam sovj template in svojo azvest. In temu se rece skupina. IN v tej skupini je veliko miljenj in pogledov in azto se te skupien med seobj odljujejo. Potem iams vleiko takih skupin ki so druge rase itd. Ene se bolj aznimajo az to druge za to. Toda skupi so skupine v eni amtrici in so napajen v viru ozirma iz vira. Povedano drugace. Ce si v tej matrici in pravi matrici kar pomeni da si napajan iz vira. Pol more spriapdati vecji skupnsoti dus oziroma skupini in to tece. Ce si dospel do visjeih nivojev pol si staresina pin pol dals sveotve itd.
Po knjigi k sme jo rpebral, se mi zdi da je dusa reciklirana. Pol s eponovno rodi. Stare dus eso reciklirane v viru mislim da. Bi mogle pogledait v uno bukvo.

Torej tuki mso de se izrazamo z enrgijo vira. TO pomeni dce s ehoces fuakt se fuki ce hoces pobiajti s epobiji.

.......

Tole bo gorzno. Nekje sme bral da ni karme ozirma da ne obstaja. Povedano drugace vsak mreo enki anreidti v tem lijfu to je karma. Povedno grdo. Ce pobijem 100 ljudi az to en bom odgovarjal.

TOel je dolga zgodba in zelo zanimivo razmiljanej. Povednao na krantko ce jaz pobijem z bicem 100 suznjev. Sem pobil tiste suznje k so zeleli meti tkao izkunjo in so bili pred moej rostvom to ez vse domeneno preden smo se vis reinakrnirali tukiu.

Povedano drugace, vse kar je in kaj je bilo in ka rbo je naprej doloceno,.. naj nadajujem. Oziram to ni cisto rec do dolocene faze.
Povedano s eoblj natancno. Vse kar je vsak clveok hotel ziveti zivi in za to more svoj del odgovornsopti nosioti.

Povednao s ebolj grdo, če bos mel picko in jo ril je bilo doloceno ko si s eprirpavil na reinakrancijo.

OTP

Midva sploh nimava problema.Jaz mislim, da midva samo debatirava.

Čaranja se naučiš!! Najdi čarovnika in se nauči čarat.Jaz ne čaram.
Dohove kličejo-tisti ki ne poznajo principa življenja in naivneži jim verjamejo. Saj si že sam pravilno odgovoril.

Vrtenje elektrona okoli jedra recimo protona-je elektromagnetna rotacija-valovanje-odnos akumulacije-elektron-realizacije proton.Ko elektron zažari-se v bistvu masa-energija zlije in začne se nov cikel-v atomu-to znanost sodobna fizika še ne razume. Eter se imenuje EM sila,valovanje-rotacija ker včasih še niso poznali te sile in so jo imenovali eter pojem je ostal v rabi

Dve osnovni prvini vesolja sta njegova akumulirana in realizirana vrednost ki večno-sedaj prehajata druga v drugo preko''''nulte točke'''' njunega samozlivanja-vzrok in posledica je (eter) EM sila.. elektromagnetizem

Telo nimaš kaj zapuščat ker lahko vse najdeš v sebi samemu.Lahko pa potuješ v psihološkem času-z mislijo.Če preveč fantaziraš in tvoja zavest dovoli tvojemu umu,da fantazira,te ta (um) tako odpelje v temo.

Duša živi točno toliko kolikor živiš ti sam-obstaja pa kolektivna duša,ki je živa v vsaki reprodukcijski verigi življenjske vrste-flora-favna-človek. Matrice gredo po vrstah-življenja.

Rase so iz planetarnih galaktičnih osončij -na Zemlji. KO smo Zemljo naseljeval v tem 15milijardnem ciklu-smo jo naseljevali kot galaktična rasa-ki ima znotraj sebe planetarne rase.Te so iz planetarnih osončij.To ti ne more nihče povedati,ampak rase antropologi zmotno enačijo s podnebjem(geografsko) na Zemlji.

Ti in vsako življenje ima najprej lasten vir energije na ta vir energije delujejo  pa še dodatni trije viri elementarne vesoljne energiije. Ljudje živimo po svojimatrici in tako tudi vsaka druga življenjska vrsta-zato je tudi vir napajanja drugih vrst drugačen od človeškega vira napajanja,ki je trinivojski.

Človeka ni pred njegovim spočetjem zato tudi duše (individualne ni pred spočetjem-je kolektivna-ki se s početjem individualizira.

Upam,da sem ti kaj pomagal? Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #298 - 20.03.2010 at 01:10:10

Hej.

Veš včeraj sme dve ure pisal psot in pol mi je astekal komp tako de g anism doal ven. Hec je v tem.

Nekako repmiljujem ce bi nekal psiait po tem forumu ek rs emi zdi, de toel sranej tuki lahko obrodi vec slabega kdt dobrega.

.......

Rečeno drugače tuki midva s emenva neki kar se najde lepo povsod po netu in pol bomo bedkai izpadli. Mislim se bolj ej rpoblem ker pol si zaradi teh reci lahko izpsotavljen.

.......

Resno imam pomisleke gelde teh ion ostlaih reci katere sme peljal prevec v ekstrem.

.......

No torej ti bom povedal kok vem o meji. Po pokusi kateri so bili izvedeni gre takole. če potuejs v rpeteklsot pol ves da ne mroes iti dlje od toejga rostva. To pomeni dvoje. PRvo je bilo opazeno da obstaja neka nulta tocka katera je prebit ako se rodis in umres. Potem ko je to urejeno pol ves. Drug probem pa je da ne mroe siti dlje v preteklos tko t od toejga rostva.
Nisme 'aemten.Resno rečeno se da ta problem zaobiti. Torej, to je to. Torej tok o toji nulti tocki. Obstaja in je potrjena z strnai black projektov.

Po drugi strani pa takole. Mislim, daj mi neki povej zakaj bi sse psloh ukvajral z duhovnostjo in temi recmi ce tkao pomsilim. Dones stejejo msao materijalen rec in kako zasn lepo govoriti. Če bom jaz tuki vedel kako veolje deluje pol mislim da ne bom v relanem lifju az to mel niti pogovra kaj sele kaj drugega z kom durgim.
.

.

.......

Glej. Res me firbec, zakaj bi zgubljal cas z temi recmi. Mislim, če vem te reci ne bom nic vec mel za to.

.......

Potem je vse mišljenje in vse brez veze. In pols me vrgel moj zivljenje stran. Resno mislim..

.......

Toko de toel je moj zadnji psot v tej temi. Mislim da nima smisla ker nima nobedne sploh pa jaz nic vec od teh debat ker simpel ni nic od njih. Če vem kako sotji veolej skupi kaj pa imam od tega nic. In resno lohak mas prej probleme kot korsit od tkega pisanja.
Resno je bil to tudi poglavinti razlog zakaj sme nehal te reci brati. Mislim, daj renso z kom pa mislis da lahko vdarim tako debato. Povprecen clveok bo rkeu clveok ti si zemsan. To je to. Toko de. Lohak razrpedava o tem toda kaj iam to za ene prakticne inpliakcije. Mislim vedeti kako s egradi stolp je butasto ce g aen bos gradil ce em razumes.

Umrl bom jutri pojutrisnjem oziram pri 90 kot ej bilor ecneo ne vem. V tem casu bo zgeda kalverno kot vidim. In n obeno vedenje o tem kako deluej veoslje de s eprezemajo 15 energij in tkao in atko mi ne bo poamglao. Mislim, tuki steje hard kes in amterijala in to ej to. Presenetljivo sem se odlocil az tka lijfe . Res ne morem vejreti da sme s eodlocil za zivljenej bebeca in bedaka. Morem rect da me je sram velikor eci v lijfu katere sem mogel urediti. TOda bolj ko premiljujem te reci bolj rpediem do dveh zakjuckov.

1.) Sem ebdak ki bi rad naredil neki iz sebe in dela se vecje bedarije.
2.) Vsak koplje sovjo luknjo katera peljev smret.

No in. ....... .

3.) Prava vojan poteka v notranjsoti.

Tako, da jamras lohak govoris poamgas ljudem. Vedno bos na istme dokelr ne bos prirpavljen sprejti svojih strahov in jih uniciti.

.......

Povedano s ehuje. Resno nobena knjiga ti pri tem ne bo poamgala. Ker si sma zeoel tak lijfe. In pot iz tega je msao ena. Ce tega en osvojis pol bos ponavlajl to solo.

TO ej moj mnenje, ........ ... .

Resno. cau cau.

Hm, ....... .

Ti, če je to res kar rpaviš mi pvoej zakaj je Einstajn pol odpravil eter. T smrdi ker ce gres rbati knjige pol,... ....... .
Lej pozabi,.. dijo.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #299 - 20.03.2010 at 09:22:15

OTP

Bodi vesel,da si ugotovil,da je tvoja življenjska borba v tebi samemu. Mnogi se zavajajo in čakajo ''bradatega strica iz nebes''',da jih bo poštimal in vzel njihovo dušo v svojo večnost in jih reinkarniral in iz njih naradil ''nekoč''cvet-človeštva. Če že imaš vedenje,da je vse v tebi samemu,bo vse manj napak in lažnih upanj v tvojem življenju.Vedel boš,da si padel v gnoj,ko si se rodil,kidat ga moraš pa sam,ker ga tudi sami serjemo. Imeti materialno blagostanje ne pomeni svoje lastne potrditve in zadovoljstva-sedaj pa študiraj.Nič te življenjsko ne potrjuje izven tebe samega (to je le utvara)potrjuješ se sam. Uživaj! Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 18 19 20 21 22 23