Alojz in Sandib wrote on 16.03.2010 at 11:16:24:OTP
Ne bodi površen pri teh rečeh.Dober preberi-pozorno in boš videl,da so tvoja vprašanja nepotrebna!!!Preberi pozorno- ne biti površinski.
Duhovna vez z večno-sedanjo vesoljno samopojavnostjo(živi kot duša)kot akumulirana brezčasna spominska koda-našega genoma- v vsakomur med nami-njena ponovna ciklična oživitev je neodvisna od nas samih-opredeljujejo jo EM življenjske frekvence v nas(duh) in izven nas elementarni vesoljno samodelovanje spet EM frekvence (duh) na osnovi katerih živimo večno sedaj ljudje- in živi vse !

Razumeš???
Hm, ....... .
Em, ....... .
Ok, torej.
Vir je produkt potencijala. Vir se zeli izrazati in produkt smo mi duse. Mi imamo izbiro v kateri matrici smo. Vsaka rasa ima svoje tocke kjer nabira izkusnje. Recmo palente. Potem se to lepo izbere. Vsaka rasa ima voje staresine itd. Kumulativno skupi oni lahko ustvarijo palente itd. Potem ko odidemo iz nasega doma "spirit world" potlej smo lepo, povezani z njim. Torej pol duse ostane tam pol pa je tuki k smo mi. Torej. Ce je to tokokot sme reku. Pol je DNK softwere. Torej DNK je knjiznica vsega kar obstaja ce bi ga dekodiral pol bi vedel kaj je mozno in kaj en v tej matrici.Če bi poenostavil bi rkeu de je DNK operacijski sistem.
DNK pove "knjiznicarju RNK kaj oci vidijo ker oci prevedjo kar vidimo v signale.
Tole bom reku. Osbno mislim de je dusa energija katera iam svoje lastnosti.DNK pove kdo si ozirma kok iams moznsoti tuki v matrici. Popolno polna DNK 100% in njene spsobnosti so polne. Sedaj imam mogoce 20% DNK in zato ne mroem hoditi skozi rpedmete in premiakti predmetov. Problem je nelkje drugje. Vsak lahko dobi vec moci boljso in posodobljeno dnk ko narpeduje mentalno. Ce resno receno damo otorku vziglaice bo pokuril hiso. To ne smemo storiti.
Vesolje ozirma galaksija ima svoje cikel do tega mso prisli. Hec je v tem, de mi zivimo v nekem polju in ce s epolej spremeni pol mso mi tudi noter. Povedano drugace kot polej hoce tkao sledimo. Povedano se bolj gorbo. Zelo ni nujno de nimamo vpliva. Menim če clovek poveca frkvenco pol se lohak dokoplje kjub sem visje.Zelo hudo je to.
Če clovek vibrira zelo visoko s epocuti cudovito izpolnjeno in polno. Res cudovito. Torej problem je nekje drugje. Ker kjduje ne mreojo vzdrzevati te frekvence ker je okolje bilo metno spremenjeno in se druge reci o katerih ni pogoejv de bi govoril to tuki. Pol se reci res hudo obrnejo.
Dusa je bistvo in je po mojem skromnem povdarjam skromnem mnenju vs ekar posameznik dejasnko ima.
Moej telo je energija katero sem prevzel in zivim tako de telo upravljam.
Povedano zeli hitro.
Mnenje kar govoris se mi zdi logino in dojemljivo.
Resno pa imam pomisleke da je to pravi kot pogelda. Nekkao s emi zdi kot sem rkeu, de je vec stopenjski problem tole. To kar ti meno govoris je cikel galaksije in en cikel tega kar jaz govorim.
Galaksija iam svoj cikel in to je to.DNK se mi zdi de je hard programje za nas espsobnosti.Vec g aimas bolj muther fuker si. Povedano drugace vec iams DNK bolj mores biti paemten ker vec moci vec odgovornsoti.
Tokole s eduso de razlozim po mojem.
Vse skupi je energija mislim no. Resno ce pogeldamo glaalskijo renso koko se vrti itd so najnovejse raziakve potrdile de mroe biti v praznem prsotru med galaksijamis e tok antiamterije gda gava boli.
.......
Em,.. pol veste kok elektirke se fura okoli in vsak paletn je vozlsic epol.
Potrjujem in nekako razumem. Ne strinjam ap s ez samopojavnotsjto. To ni res. Vesolje je ustvarjeno kot jo zele staresine. Zemlja bo propadla in pol bomo sli drugam. Recmo nekatera plemena se ze reinakrnirajo drugje ker nocejo tuki emt otrok.
.......
Resno bi te s eneki poprasal. Tele stavke k si jih napisal. MIslim
....... .
Em,... . Toel ti kopiras od kje ali ti pises, ker s emi zdi de so prevec pametne besede zate.
Ko smo pri teh receh. Bi te poprosil ce mogoce lahko mi zaupas vir teh inforamcij.
Osebno vem da ljudje prebijejo v "spirit world". Toko receno bi rad spoznal te ljudi in se ucil Dosedaj nism mel uspeha ker mi ej bil dostop do teh informacij blokiran.
Poznam nekoga k to oblada toda noce o tem drugim povedati. Poznam oziram lohko bi spoznal tudi druge ljudi toda nekako so to toko hude reci.
.......
Povej mi neki. Koko prides do svojega osbnega angela varuha.
To bi res rad vedel.
Resno.
EM valovanje. Ok razumem. To ej pojav funkcije pretoak toak skozi antiamterisjek prvine okol anse galaksije med prostorm nase galaksiej in drugih galaksij.
Tudi staresine delajo te reci skupi inplodirajo zvezde itd.
Torej neki je sistemsko neki ej namerno.
.......
Torej ce bos kaj toel bral kar napisi imam rad reci k jih razumem. Prosim pa za doamco besedo.
In s eneki bi te porpasal,. .......
.
kaj povezuje eletriko in magnetizem.