Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 23
(Read 73007 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #225 - 13.03.2010 at 14:01:45

Za mene osebno si dovolj povedal. Poslušaj;Nisi ti beden,beden je ta svet v katerem živiš-ker ga ti tako vidiš!!! Spremeni pogled na ta svet v sebi-probaj še enkrat in si zaupaj-samemu sebi. Meni se sedaj iskreno smiliš,hkrati te razumem v tvojem trpljenju. Potrudi se videti svet tak kot je z vsem slabim in dobrim in takšnega sprejmi v sebi. Jaz sem z svojo ženo že skoraj 40 let in ni bitja ne ženske na tem svetu,ki bi ga imel raje ob sebi kot njo.
Tako,da vse je soodvisno in v večnem samodelovanju. Ko zbiraš ženo jo zbiraj z glavo ne s srcem,samo tako boš dobil pravo ženo.
Tako sem jo izbral sam in ni mi bilo še žal niti minute. Wink Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #226 - 13.03.2010 at 14:10:03

Prijatelj jaz sn v trgovninah krado jajca pa kaki kos klobase ko nisn mel keša , enkrat so me dobli ko sn kos pršuta vkrado , zglea sem si prevec hoto privoščit  Grin  Nikol ni tak slabo da nemore bit še slabše tak da si vedno na bolšem kot pa misliš če se ubiješ nisi nič nareo to je tak kot da bi bil žejn pa se ti nea ljubi it po pijačo do pipe alpa hladilnika , tak se ti tut nea ljubi živet ce te lahko vsak drek zmoti ,  kaj pa je drek ? dreki smo pa vsi skup nič ni kdo drugačn . Maš pa prav vse to kaj isčeš ob žensk neboš nikol najdo zato ker ni takega človeka ko bi lahko bil ziher da je ok pa da ima to kar bi ti rad .
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #227 - 13.03.2010 at 14:40:35

Quote:
Prijatelj jaz sn v trgovninah krado jajca pa kaki kos klobase ko nisn mel keša , enkrat so me dobli ko sn kos pršuta vkrado , zglea sem si prevec hoto privoščit  Grin  Nikol ni tak slabo da nemore bit še slabše tak da si vedno na bolšem kot pa misliš če se ubiješ nisi nič nareo to je tak kot da bi bil žejn pa se ti nea ljubi it po pijačo do pipe alpa hladilnika , tak se ti tut nea ljubi živet ce te lahko vsak drek zmoti ,  kaj pa je drek ? dreki smo pa vsi skup nič ni kdo drugačn . Maš pa prav vse to kaj isčeš ob žensk neboš nikol najdo zato ker ni takega človeka ko bi lahko bil ziher da je ok pa da ima to kar bi ti rad .

Saj loto tudi ne vemo,če bomo jutri še živi. Kako lahko vnaprej vemo,kakšen je naš partner,če ga ne spoznamo v celosti? Lahko pa ga opazujemo v njegovih reakcijah na določene situacije.Ljubezen je res slepa,če je nagonska,če je človek cel zraven pa nikakor ni in ne more biti. Vsi smo na istem,nekateri bokj zaupamo vase in v svoje presoje drugi manj.Nihče pa ne pozna lastne prighodnosti in boljše je tako-verjemi mi. Wink Wink
Fantje uzdajte se use i u svoje kljuse-sami v sebi si zaupajte. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #228 - 13.03.2010 at 14:45:37

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 14:01:45:
Za mene osebno si dovolj povedal. Poslušaj;Nisi ti beden,beden je ta svet v katerem živiš-ker ga ti tako vidiš!!! Spremeni pogled na ta svet v sebi-probaj še enkrat in si zaupaj-samemu sebi. Meni se sedaj iskreno smiliš,hkrati te razumem v tvojem trpljenju. Potrudi se videti svet tak kot je z vsem slabim in dobrim in takšnega sprejmi v sebi. Jaz sem z svojo ženo že skoraj 40 let in ni bitja ne ženske na tem svetu,ki bi ga imel raje ob sebi kot njo.
Tako,da vse je soodvisno in v večnem samodelovanju. Ko zbiraš ženo jo zbiraj z glavo ne s srcem,samo tako boš dobil pravo ženo.
Tako sem jo izbral sam in ni mi bilo še žal niti minute. Wink Wink Wink

Veš to kar si mi povedal je lepo in strnjeno. In renso ti povem de do tega sem prsile ene 4 leta nazaj. In sem temu primerno pokusal ponovno se na noge postaviti, nekajkrat jeslo . Preveckrat. Toda ne tece to tako. Dejstvo je da so problemi v meni ratali tako obsezni da sem pol leta bil v postelji in samo upal da bom umrl ker tudi zdravniki nio vedeli kaj mi je de ne omejma kirurskega posega katerega bi mogel imeti ker nj bi imel tumor raka itd,.. ...

Resno, ....... .

Moje zilvjenje je velika zmota oziroma napaka, rodil sem se slabo pokusal sem z vsme srcem, custvi in pridnostjo ter osebno odločnostjo katera lahko recem da je v startu tega podviga presegala voljo in um po lakoti im mrazu, (ce ves kakolako bolecino indolocene reci uravnavas z mislimi, neme met za neumenga.). Tako da sem lahko vec dni brez hrane se ucil delal itd toda z leti ko sme spoznal de reci ne tecejo tako tko bi mogle in nism nazaj dobival nic. Sem videl da nima smisla. Poleg tega sem se zacel se custveno prebujati ker sem kot mulc vsa custva zatrl ker sem jih moral de sme dobil dovolj zagona in de sme lahko delal po 16 ur na dan tezka fizicna dela. In te reci so pol vodile v drugo. lej clvoek rpevec vem. In zadnja odisejada na urgenco k sem jo mel potrjuej de mi tudi mozagni en spilajo vec dobro. tako de. .......

Ne jamram. rad bi samo reku da sem res bedak in de se tega zavedam. Najvecje napake v mojem lijfu so bile de smese rodilin da sme nekaj zlelenarediti iz sebe na pdoalgi po boljsem zivljenju.
.......
Ob hudi  no,. ....... zelo hudi ideji ozirma odlocnsoti da ensotavno ne morem nic anrediti an tems vetu in niti po tokih hudih dneh noceh in jokanju na gorbovih ne mroem spremniti moejga lijfa pa sme s eodlocil de nima smisla pokusati. ce damo zraven se ledvice jetra srce , mozgnae in tisti tumor,. no ap se prebavne reci v crevih in eno operacijo bi mogel imeti se na crevesju pol lohak recem de sme umrl.

.......

Bori Sem se dolgo casa. Kar si stejem kot enor ec katero sem nekoliko ponosen ceprov je smesno. ....... Nikoli se nisem vdal dejstvu oziroma recem de so reci kot so.
.......

Zelo veliko ljudi se vda v sovjo usodo. Osebno tega nikoli nism sprejel. Nikoli.

No, ce pomislim kok veliko ljudi noce iti v vojno z samim seboj me zelo zalosti. veliko ljudi raej pije se drogira in zivi lijfe po najmanjsi liniji odpora. In temu priemrno je stanej v druzbi. Mislim, osbno sem sel v vojno sam z seboj toda sem jo izgubil. Nikoli nisem hotel ostati to akr sem se ordil. In sem pokusal. Medtem ko se vleikoljudi kar vda v usodo in niti ne premiljuje de je lahko za vogalom nekaj kar ga bo razveselilo pogledalo zdruge eci mu ponudilo dugo opcijo itd. No temu jaz recem metanej kocke. jaz sme sojo metal dovolj casa da sem opazil de ce se trudis da ne mreo snic spmeniti. In zato se mi zdi de ko bom crknu. Bom crknu z pokonnco glavo in brez strahu. Ker odakr some zvleklikot kos mesa vna urgenco prvic se smrtien bojim. Simpel, in nihce mi ne mroe rect. Model ti si butelj. Mogcoe sem mogoce nisem. toda nihce mi ne mroe pokazati z prstom pred nos in cei. Tip ti si bil lenobain gnil azfiksanc ter kurbir. Ne. ne mroe.

Ce bom to ratal bo to potrditev moje izgube vojen z samim sabo. Kar s eje mentalno ozirma zdravstveno ze zgodilo. Receno drugace, veliko ljduis e ga zapije jaz razumem zakaj. In po praivci se gre tukaj vse msao v tem ce ne dobis kar rabis ni vredno de se jebes naprej.

Nihce mi ne bo reku, de tole kar vem in dojemam lohak zivim anprej brez picke. Sori,.. .  so reci k se jih da zamnjati so pa reci k so naravne in ce mi ni bilo dano de obm mel picko bom resno prefukal vse duhovne ucitelje in meopjga osbenga angela psodec po knjigah ks mejihrpebralkorpidem nazaj,..

In s emi zdi e bo to tudi pomnilo mojo totalno unicenje v smuslu duse,.ekr tudi dus eniso vecne in ce s eupres bo to to.

Seveda so se druge opcije sedaj gres lohak na stran drugih sil,. in s emi zdi de gelde an to de nj bi ibl sin od boga itd. Res ni psoteno de je tka lijfe bil mojk je bil.

orej zakaj en bi poamgla uniciti ta svet.

Lp.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #229 - 13.03.2010 at 14:48:32

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 14:40:35:
Quote:

Saj loto tudi ne vemo,če bomo jutri še živi. Kako lahko vnaprej vemo,kakšen je naš partner,če ga ne spoznamo v celosti? Lahko pa ga opazujemo v njegovih reakcijah na določene situacije.Ljubezen je res slepa,če je nagonska,če je človek cel zraven pa nikakor ni in ne more biti. Vsi smo na istem,nekateri bokj zaupamo vase in v svoje presoje drugi manj.Nihče pa ne pozna lastne prighodnosti in boljše je tako-verjemi mi. Wink Wink

Fantje ce vas partenrica prevara v skrino z njo polap polejte starsem vsak teden en kos.

No ce mate psa pa jo fuknte psu jo bo ze poejdu.

CE pa sami milit ejo pojes tpol ap pobrskajte po kaki hudiknjigi o tem. Glavna pdoatka k jih rabite je temperatura in cas prekuahvanja.

Resno, strsi so rkivi de so prascie od pciek taek krube k jih niso vzgojili. Ce te picak prevara ppojdi domov pa strse prefuki to ej to,..

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #230 - 13.03.2010 at 14:56:06

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 14:48:32:
Quote:

Fantje ce vas partenrica prevara v skrino z njo polap polejte starsem vsak teden en kos.

CE pa sami milit ejo pojes tpol ap pobrskajte po kaki hudiknjigi o tem. Glavna pdoatka k jih rabite je temperatura in cas prekuahvanja.

Resno, strsi so rkivi de so prascie od pciek taek krube k jih niso vzgojili. Ce te picak prevara ppojdi domov pa strse prefuki to ej to,..

Samo potem mora biti tisti,ki bi moji hčeri tepel in mene z njima res Brdavs,da bi mu to ratalo!!Mogoče bi mu uspelo,če bi bil jaz osebno mrtev,drugače,ga ni mati rodila,da bi kdo tepel moje dve hčerke.

Lahko- samo potem mora računati name. Govoriš zastrašujoče stvari OTP,to je pa čist mimo življenjske realnosti. A ti bi kar vse prefukal?Kaj pa če bi tebe kdo dober sprašio,ko bi ti želel koga prefukat? Si kdaj pomislil na to varianto? Wink Wink
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #231 - 13.03.2010 at 14:58:07

Če te partnerica prevara je jasno da nimaš več kaj zravn nje delat niti fizično niti psihično , če te pa ubija to pole si si sam kriv ker to ti pa ne dela ona to pa si delaš sam .
Pelji se na en izlet dvigni se poglej od zgoraj na kraj kjer si, pole malo naredi en krog po svetu tak boš vio ka vse se dogaja v istem trenutku ko ti zaj pišeš tu , kolko bolj ludje uživajo in  tui kolko bolj trpijo , malp poglej večjo sliko nea se pusti nekim čustvom ki ti ubijajo .
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #232 - 13.03.2010 at 15:02:22

Quote:
Če te partnerica prevara je jasno da nimaš več kaj zravn nje delat niti fizično niti psihično , če te pa ubija to pole si si sam kriv ker to ti pa ne dela ona to pa si delaš sam .
Pelji se na en izlet dvigni se poglej od zgoraj na kraj kjer si, pole malo naredi en krog po svetu tak boš vio ka vse se dogaja v istem trenutku ko ti zaj pišeš tu , kolko bolj ludje uživajo in  tui kolko bolj trpijo , malp poglej večjo sliko nea se pusti nekim čustvom ki ti ubijajo .

Loto zrelo razmišljaš!!! Iz vsasga dreka se da pridit ven,samo sebe moraš res dober poznati.Mislim,da OTP sebe ne pozna in ne razume zakaj ima tak jeben 'peh' v življenju. Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #233 - 13.03.2010 at 15:13:48

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 14:56:06:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 14:48:32:
Quote:

Samo potem mora biti tisti,ki bi moji hčeri tepel in mene z njima res Brdavs,da bi mu to ratalo!!Mogoče bi mu uspelo,če bi bil jaz osebno mrtev,drugače,ga ni mati rodila,da bi kdo tepel moje dve hčerke.

Lahko- samo potem mora računati name. Govoriš zastrašujoče stvari OTP,to je pa čist mimo življenjske realnosti. A ti bi kar vse prefukal?Kaj pa če bi tebe kdo dober sprašio,ko bi ti želel koga prefukat? Si kdaj pomislil na to varianto? Wink Wink

Ok dejmo toel premislitimalo.

1.) jaz nikoli povdarjam NIKOLI nisem tepel ljudi ozirma bil agresor. TOej zelo pomebno.Povdarim seenkrat, nikoli biti agresor.

2.) Vedno sem podpiral obrambo. To pomeni ce te nekdo napad ein ce se ti zgodi krivica in nisi ti bil az to odgovoren. Pol napadi z vsem akr iams in pol ni usmiljenja do konca.

.......

3.) Osebno sem s ezacel tepsti v mali soli ozirma v predpriravi za malo solo. Tepel sme se do 4 razreda vsak dan. Po 4 razredu sme se tudi tepel do 8 razreda ker so me vsi garbali. Pol srednaj sola tudi v javnosti. De ne omnim se druge srednej sole

.......

Em, ....... . Dejstvo je de je posledica tega de sme 3 ljudi skoraj ubil, em,. na kar nism ponosen so bile zanimive fore. Tkao de bi ti ljduej lohakumrli sma noben ni bil odpljan v klinicni. K de bi me nekdo varoval vse tta leta.

osebno sem mennja de druzin ekjer so strsi ok, in se en porivajo okoli pol ni tega problema de bi picke s eporival eokol. V familijahkater epoznam pa so strsi prsice dokonca in otroci isto.

.......

.......

Torej ce te picka prevara, pol refukas njo in gres do starega in mu poves in g apsiholosko zejbes. TO ej to. pac kake mucle kurbirks eje gor sprvil de niso vredni pol pizde mrzel vode. Pol bos pa videl. Ce tipo popizdi pa te udari ga tozis in to je to. Lohak pa ga prefukas inje mir. Ne more spa kar z vilami domov pa pobit vse.

Ce je oce moz v druzini bo hcerki vrat zavil. To se dogaja. Ko ocetje pridejodomov lohka zena pizdi in govori kar hcoe toda ko se odloci se odloci. Prave druzin kjer starsa stojita za otorci bosta mucle v red dala. In ti povem se eno rec. Ni nujno e mosihalce v bajti tip je tudi zena mogoce. hec je v tem, de katero koli picko sem spoznalin videl de sokurbe so mele doam isti problem.

Recmo, glej picko ks me mel je doam matka se kurbala in tiap izkoriscala ker je picka pogruntala de mene ne mor eme je odjebala .......

Clvoek od maribora do kopra do jesenic in tolmina,.. ....... .

Resno vse so iste.

Resno, če hci ni vredna za zakon, je to treba povedati strsem in jih konfrontirati. "kako kurbirsko hci pa maste" in ce je oce lovec mu dam v moja usta nejgov konec flinte pa da vicim ce ma jajca da pritisne. In s ev oci bi mu gledal. TOko apc je ce picak ni vredna pol ni vredna in je za v smeti.

Druga pa je ce naletis na urejeno druzino, tam pani pizdarij. Prides domov te punca predstavi strsem pol ap v roku aprih dni bo glava familiej rpisla do tebe in ti nekako razlozoa stvar. Poanvadi je oce in ti lepo pove de ce se mislis fuakt ap kurbat z njegovo hcerko de dvakrat premisli. Poznam primere ko je oce povabil novega fanta, .......

No recmo tokole. tipa povabi na pir. In pol se sprehodita vklet kejr je tipo pucal lovko orozje. Pol patipo puca flinto fant pa piej pir tam na stolu na drugi strnai mize. In jo oce sestavlja flinto prasa mulca " kake namene mas ti z mojo hcerko",.. polpa da vidis,... tipo nikoli vec ni upal pridet blizu une punce pa ga je mela punca ful rada, k jo je mislil prevarati ,.. kje bil ziv kurbir,.. .

Lol

To je razlika.

Ce je oce za en kurac je hci za en kurac.

Ce je mati za en kurac je sin za en kurac.

To drzi.

Lp

Lohak po soji familiji povem.

Lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #234 - 13.03.2010 at 15:19:20

Če te picka prevara, jo je potrebnouniciti cim prej.

Picka ti vzame hiso in vse te reci toko de ne bodi pameten sme nmalo zaone studiral.

Mene ne zanima zakaj je tkao kot je. Vesta dovolj o meni de bi mogal postudirati.

Ehc je v tem de se vendo s epciek scitri in de sme jaz ebdak sori ni res.

.......

No, sem ebdak,. ehc je v tem de se mi ne da vec.

In se toko ti povem, mene ne zanima kateri folk ej v bedu. Nj se ubije. Resno. Mislim. Bo vec zraka zame. Dejstvo je v tem, de nobeden se zem ni sekiral jaz s eza druge ne bom. Tudi klosarji boli me kurac. Sem jazkriv de zivi. Nj se ubije 1,99 evra za vrv bo ze dobil.

Mislim toko je.

Ce bi bil len in ne bi nic vase vlagal ne bi dvignil niti glasulepo bi delal nekje za 500 evrov in bil tiho ter upognejn hrpet. Se mi pazdi de sme gelde na pogoej k smejihmel dalec prsiel in sedaj bom kapituliral.

Receno drugace boli mene kurac, kaj ej z drugiumi ljudmi, ker ne mislim nobnmu pomagati renso, tudi ce em prosi ne,.. ker sme dalrpevec folak skozi. ni govora.

Ce me kdo zaejbe pa ga je reba uniciti.
to ej to,..

Resno,.. ko viidm se lijfe spreminja in svet tudi zato ne mreo szaupati nobnmu.

Renso ste kraj premislili de bi picki k pride v vas flet zvieti dali pogodbo zapdopsiati. Nihce to ni rpemislil. Pol baba gre ti uazem pol felta in se zardi dveh mulcev tilohak vazem cel flet ins e firmo,..
dej dje

lll
...

,,

.......

POl pa lohak nareidm solo in kurz z nsalovom HIANVSE FORE PICK

Lp.

...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #235 - 13.03.2010 at 15:27:15

Mi s puškami nič ne urejamo. V zvezi sta pa vedno dva.Oče punce mora pa tudi fanta razumet,da mu glih ne špila,če se mu punca goni.Ampak je treba vedeti,da je vsak odnos iz dveh oseb in ni vedno samo eden kriv,da je nek odnos v riti. To so bolj kompleksne stvari-družina pa vsekar-kurbanja ne more dovoliti in je to treba v družini glasno dati vedeti. Pa kljub temu zato še ni potrebno nad svojo kri s puško strelat.POPOLNIH NAS PA NI!! ZADEVE niso glih enostavne,pustiti je treba zadeve v strpnosti dorečt-potem razhod, ali voz naprej peljati odloča sam par- ne starši obeh.
Starši naj njuno odločitev spoštujejo. Če so imeli prej dobre odnose z hčerko in fantom in se onadva sporazumno razideta ni potrebe po nobeni zameri. Razmisli OTP jaz sem starš ni to tako enostavno -kar s puško po brjači hoditi.Ne gre!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #236 - 13.03.2010 at 15:38:53

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 15:27:15:
Mi s puškami nič ne urejamo. V zvezi sta pa vedno dva.Oče punce mora pa tudi fanta razumet,da mu glih ne špila,če se mu punca goni.Ampak je treba vedeti,da je vsak odnos iz dveh oseb in ni vedno samo eden kriv,da je nek odnos v riti. To so bolj kompleksne stvari-družina pa vsekar-kurbanja ne more dovoliti in je to treba v družini glasno dati vedeti. Pa kljub temu zato še ni potrebno nad svojo kri s puško strelat.POPOLNIH NAS PA NI!! ZADEVE niso glih enostavne,pustiti je treba zadeve v strpnosti dorečt-potem razhod, ali voz naprej peljati odloča sam par- ne starši obeh.
Starši naj njuno odločitev spoštujejo. Če so imeli prej dobre odnose z hčerko in fantom in se onadva sporazumno razideta ni potrebe po nobeni zameri. Razmisli OTP jaz sem starš ni to tako enostavno -kar s puško po brjači hoditi.Ne gre!! Wink Wink

Clovek ves kok je priemrov ko je oce reku tipu k je prsiel k hisi, resno ti pvoem, de nj pir skupi popijeta. Pol pa je oce reku fantu, direktno. .......

Direktno je slo. Lepo mu je povedal v pogovoru o tem res nic noce vedeti inslisati de bo on nejgovo hci lepo varal. ....... Resno ti pvoem rajae vidim oceta k mi toel rece v obraz in tudi ce mi cev puske da na celo, er vem de sme rpsiel k urejeni druzini itd. Pol vem iz cesa je punca. enso ti pvoem, ce hoces vedeti kej iam punc aminuse psoznaj strse. To ej toko hudo kt zemlejvid. Pol ure z stris ko jihnastudiras vidsi de so picek site. Ce je oce tak tiran in ti da jasnovedeti de s ez njegovo hcerjo en bos zaejbaval pol ves de je pucan vredu in silohak diht ziehr de j eok. ker take familije hudo skp drzijo in se mores se strsem dokazati.

NE pa de pirdes domov k punci ap od dalec ti en rece zivjo to ejap to kontakt z strsi polv es de je cla familija v pozdi in kurbiska sploh ce se matka pr 50 sminka pa kubrisko obnasa kar vidi koj..
...

Dej dej,..

Ne mreo sti mene stiflemasjtra.

Oprosti zelim si de bibilboljneumen sma en gre. Se mi vid slabsa smao s evndo vidim kakor ec sori.

Lp

Ce je pa tip picko pustil zardi tega k ga ej varala, si pa zapomni de druzina trpi v smislu imidza in csati med tipi in take picek noben en bo tel met. TOok bimoglo biti. In ce se to zgodi pol pridejo k bajti samikurbirji. Sori koelga otko je. In cemu priemrno se pol ok tipi zamrijo familiji in tudi reci se smrenijo.Ni cudno de ej kak oce zgbil sluzbo ker je nejgova hci tipa prevaral ain je tipo pol vrvice vleku.

Sori tega ej vec kot si milis,. pa kake polnocne vadbe z dolgo lajsto iz lesa,.. mhm,.. vejrmei noc ma sojo moc v vecih pomnih,.

Vcasih so zensk ezavezali na sramotilni kol .......

pol ap so jih kamnjali in poi tri dni so bili gor samo moz jo je lohak odvezal pred 3 dnevi to ej se dobro poznano izkaek vawi,....sori,...

...

Doens pa se vs eporiv aokol kotzivali,...  

sej mene to ene moti vec,. vejrmei mi,. ce obm babo mel botkao spilal okot bom tel,. koenc kocen vce ne podpsiem rosjtega lsit ani oj mucl in ga enprioznam in mi ne more pick anic,.. toko je,. picko se drzi smao z denarjem na liniji drgc je kurac kojk am kaj vec s ezcen gont,. ejrmei vleiko folak mi ej ze reklo de majo mir v druzini ker zena nima kvadratnega mtera his ein avta itd,.. ...

Zame osbno je to zalsotno in grozno. De pucna dela cel lifje in nima nic na koncu pako moz umre je brezdomka ktoej bilo v strih casih. toko ej z tem .......

De ne bom sploh govoril akko je mozpretepel zeno ce je reklakaj ko so se po kmetijah sklepale kupcije. resno to ej dobro poznano. Vem zapriemre k somi jih govorili ljduje k sobili rzaven starejsi ljduje. Psoel sklenjen pol ap zena rece neki ....... . je dobial tkao v glavo de je poeltela v zdi in z krvavim obrazom sla po 4 v drugi rpostor,. pa ne misliti de je to tokos taro to mores tivedeti ce si tok star,..

lpo
Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #237 - 13.03.2010 at 17:04:05

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #238 - 13.03.2010 at 18:02:38

Quote:

Ja to pa je- najbolj poštena punca na hrvaški popevkarski sceni.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #239 - 13.03.2010 at 18:33:20

Pravi moski,.. to me ap res zanima, to so vsi uni k bi jih nacisticna nemcija zmetala v graben in z buldozerjem zakopala.

To je zanimivo, ves kaj pravi moja sodelavka za soejga tipa de je pravi tip, in to pomeni de je pravi ker hodi na kurbe in vara,.. mhm,.. lepo..

IP Logged

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 23