Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 14:56:06:Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 14:48:32:Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 14:40:35:Quote:Prijatelj jaz sn v trgovninah krado jajca pa kaki kos klobase ko nisn mel keša , enkrat so me dobli ko sn kos pršuta vkrado , zglea sem si prevec hoto privoščit

Nikol ni tak slabo da nemore bit še slabše tak da si vedno na bolšem kot pa misliš če se ubiješ nisi nič nareo to je tak kot da bi bil žejn pa se ti nea ljubi it po pijačo do pipe alpa hladilnika , tak se ti tut nea ljubi živet ce te lahko vsak drek zmoti , kaj pa je drek ? dreki smo pa vsi skup nič ni kdo drugačn . Maš pa prav vse to kaj isčeš ob žensk neboš nikol najdo zato ker ni takega človeka ko bi lahko bil ziher da je ok pa da ima to kar bi ti rad .
Saj loto tudi ne vemo,če bomo jutri še živi. Kako lahko vnaprej vemo,kakšen je naš partner,če ga ne spoznamo v celosti? Lahko pa ga opazujemo v njegovih reakcijah na določene situacije.Ljubezen je res slepa,če je nagonska,če je človek cel zraven pa nikakor ni in ne more biti. Vsi smo na istem,nekateri bokj zaupamo vase in v svoje presoje drugi manj.Nihče pa ne pozna lastne prighodnosti in boljše je tako-verjemi mi.

Fantje uzdajte se use i u svoje kljuse-sami v sebi si zaupajte.
Fantje ce vas partenrica prevara v skrino z njo polap polejte starsem vsak teden en kos.
No ce mate psa pa jo fuknte psu jo bo ze poejdu.
CE pa sami milit ejo pojes tpol ap pobrskajte po kaki hudiknjigi o tem. Glavna pdoatka k jih rabite je temperatura in cas prekuahvanja.
Resno, strsi so rkivi de so prascie od pciek taek krube k jih niso vzgojili. Ce te picak prevara ppojdi domov pa strse prefuki to ej to,..
Samo potem mora biti tisti,ki bi moji hčeri tepel in mene z njima res Brdavs,da bi mu to ratalo!!Mogoče bi mu uspelo,če bi bil jaz osebno mrtev,drugače,ga ni mati rodila,da bi kdo tepel moje dve hčerke.
Lahko- samo potem mora računati name. Govoriš zastrašujoče stvari OTP,to je pa čist mimo življenjske realnosti. A ti bi kar vse prefukal?Kaj pa če bi tebe kdo dober sprašio,ko bi ti želel koga prefukat? Si kdaj pomislil na to varianto?
Ok dejmo toel premislitimalo.
1.) jaz nikoli povdarjam NIKOLI nisem tepel ljudi ozirma bil agresor. TOej zelo pomebno.Povdarim seenkrat, nikoli biti agresor.
2.) Vedno sem podpiral obrambo. To pomeni ce te nekdo napad ein ce se ti zgodi krivica in nisi ti bil az to odgovoren. Pol napadi z vsem akr iams in pol ni usmiljenja do konca.
.......
3.) Osebno sem s ezacel tepsti v mali soli ozirma v predpriravi za malo solo. Tepel sme se do 4 razreda vsak dan. Po 4 razredu sme se tudi tepel do 8 razreda ker so me vsi garbali. Pol srednaj sola tudi v javnosti. De ne omnim se druge srednej sole
.......
Em, ....... . Dejstvo je de je posledica tega de sme 3 ljudi skoraj ubil, em,. na kar nism ponosen so bile zanimive fore. Tkao de bi ti ljduej lohakumrli sma noben ni bil odpljan v klinicni. K de bi me nekdo varoval vse tta leta.
osebno sem mennja de druzin ekjer so strsi ok, in se en porivajo okoli pol ni tega problema de bi picke s eporival eokol. V familijahkater epoznam pa so strsi prsice dokonca in otroci isto.
.......
.......
Torej ce te picka prevara, pol refukas njo in gres do starega in mu poves in g apsiholosko zejbes. TO ej to. pac kake mucle kurbirks eje gor sprvil de niso vredni pol pizde mrzel vode. Pol bos pa videl. Ce tipo popizdi pa te udari ga tozis in to je to. Lohak pa ga prefukas inje mir. Ne more spa kar z vilami domov pa pobit vse.
Ce je oce moz v druzini bo hcerki vrat zavil. To se dogaja. Ko ocetje pridejodomov lohka zena pizdi in govori kar hcoe toda ko se odloci se odloci. Prave druzin kjer starsa stojita za otorci bosta mucle v red dala. In ti povem se eno rec. Ni nujno e mosihalce v bajti tip je tudi zena mogoce. hec je v tem, de katero koli picko sem spoznalin videl de sokurbe so mele doam isti problem.
Recmo, glej picko ks me mel je doam matka se kurbala in tiap izkoriscala ker je picka pogruntala de mene ne mor eme je odjebala .......
Clvoek od maribora do kopra do jesenic in tolmina,.. ....... .
Resno vse so iste.
Resno, če hci ni vredna za zakon, je to treba povedati strsem in jih konfrontirati. "kako kurbirsko hci pa maste" in ce je oce lovec mu dam v moja usta nejgov konec flinte pa da vicim ce ma jajca da pritisne. In s ev oci bi mu gledal. TOko apc je ce picak ni vredna pol ni vredna in je za v smeti.
Druga pa je ce naletis na urejeno druzino, tam pani pizdarij. Prides domov te punca predstavi strsem pol ap v roku aprih dni bo glava familiej rpisla do tebe in ti nekako razlozoa stvar. Poanvadi je oce in ti lepo pove de ce se mislis fuakt ap kurbat z njegovo hcerko de dvakrat premisli. Poznam primere ko je oce povabil novega fanta, .......
No recmo tokole. tipa povabi na pir. In pol se sprehodita vklet kejr je tipo pucal lovko orozje. Pol patipo puca flinto fant pa piej pir tam na stolu na drugi strnai mize. In jo oce sestavlja flinto prasa mulca " kake namene mas ti z mojo hcerko",.. polpa da vidis,... tipo nikoli vec ni upal pridet blizu une punce pa ga je mela punca ful rada, k jo je mislil prevarati ,.. kje bil ziv kurbir,.. .
Lol
To je razlika.
Ce je oce za en kurac je hci za en kurac.
Ce je mati za en kurac je sin za en kurac.
To drzi.
Lp
Lohak po soji familiji povem.
Lp