Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23
(Read 73012 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #210 - 13.03.2010 at 13:17:08

Miara wrote on 12.03.2010 at 12:34:16:
Prime, js res ne vem zakaj te tok muči to varanje..
Pomoje rabš ti mal mn resno vse skp začet jemat pa bo velik bolj...

TOrej ti meni hoces rect de je naravno de je varanje in de to alhko pocnemo vsi. Oziram ce to sprejmem pol ste picek kos mesa in zivlai in to pomeni de ste sam za fuk in razplod....... . Zelozanimivo, torej pol po tojem mnenju ej pravilno de se porivamo in varamo to ej tebi prav oziram ce te prav razumem iams ti tako mnenje.

pa nwem kaj te tok muč da te ženska prevara, prov sej je ona gnila ne ti, ne vem zakaj si šou pol sebe tok drastično spreminjat k pomoje si biu včasih prov uredu fnt...mogoče še preveč...

Muci me to ekr so vse picke kurbe. VSE. Bil sme z prvakinjami, bil sme z puncami k so biel posiljene recmo bil sem z mamicami, vse picek so iste. IN pol se clvoek rpasa ce so vse iste kakob so psloh nasel eno de bo rensa in mel kaj renseg az njo kto smao fuk.

Vcasih pred 8 leti sme bil drug clvoek, polen zelja in upov za prihodnost. Pol pa sme spoznal kako gnilo zenske izkoriscajo tipe za fuk ekonomski in druzbeni polozaj ter hude financne rpevare v njihovo korist. Pol pa ti men povej kako nj jaz oziram kaka je verjetnso statistinca de bos nasel eno ok punco k jo bos lohak mel rad in ji zaupal. Resno Nicna.

Nekoc sme bil to kar govorsi rpedober fant, sedaj imam v srcu ap smao mascevanje in stvari aktere ncoes veeti .......

Picek mislijo de tip more jiv se v rit vtakniti to ej to.

In de se razuemva sem eksperimenitral malo. Ce je pick agrda in lepa isti kruac. Povem tudi de bolj ko je zensak izobrazenb bvecja izkoriscevalka je. itd,.... Resno,.. polap se postavi v kozo. De bi pa se kurbal okol tega pa nocem k mi ni. Pol ap najbolej de s eubiejm to so moji zakljucki.

Mislm brezveze v tem lajfu če ne vrjameš v dobre stvari lah res začneš sam še sekat folk pa mila delat...

Glej, ti imas verejtno druzino in isi mela pretresov v odrascanju, osbno sme se roil v pizdi pol pa je bilov endo slabi, in nekej se clvoek odloci de bo neki iz lifja naredilno jaz sme sanjal te sanje 14 let, in sedja na koncu potegnem crto in vidim de ce nisi dobil vse ko si se rodil nisi vredennic, ker vse to akr zelsi ne mroes dobiti pa ce se tok noci se ucis se tkao zrmzuje sin vejrmes v svoej cilj ein ce se tkao sparas in silacen in z vrocino hodis pos vetu ter se jebes za boljsi jutri. Ce dodava se picke k so karksne so pac doebsdno zajedalci pol ves kje sem.
.......

Nekoc danvo tega v mojem drugem lijfu sem verjel v dobre ciste pravine reci, toda tega ni vec, vsi tisi ljduje k majo pucne in tipe so varali se kurbali itd. IN pol mi tipo rece sori de sme se tkao obansal do tebe. Tega tipa bi bilo treba na kol nabit. On je pocel ostudne reci varal picko itd, sedja ko ma pa renso babo kao pa je dobil od nekod nek push de bo mel resen lifje in de bo ratal casten tip. Dej prosim vse krube in kubirji tega sveta govore ko pridejo do pidze aliu kruca k jim asp ede bodo resni prej pa so bili zivi gnoji. DEJ DEJ.

Lepih reci ni. To so me punce naucile relano ej smao izkorsicanje , drugace ne znam pveodati. oprsoti

Pač svet je tak...recmo pou pou da je harmonija to men pomaga...
pač naletiš doskrat na kej gnilga pa zato ne zgubiš vere v dobro ane...

Vero v dobro. Ok to sem premilejval vec let. Glej, em, ....... .
Ce hoces nekam pridet mores vzeti culo in s epdoati na pot to je normalno. In ce ne delas hudega ljudem se trudi dan zandem, pol se mroejo reci premikati na bolje, toko sem jaz mislil, ehc pa je v tem de to ni res. Recmo, pogeljmo sluzbe, ce isces luzbo bi jo mogu dobiti je otko ,. em sori ni toko. Ce isces renso punco in s eogibas krubam kot zelis in mores, pol vedno dobis kurbo negelde kok picko pokusa spsozanti. Renso.  Pols e prasas kaj iam to vera v dobro smsiel. To sploh ne obstaja. Resno mislim, vsi ljudje hocejosmao soje porebe zagotoviti itd. In to pomeni de jim nimar kako bo to vplvialo na osbo od katerega dobijo to rec potesitev. Toko fuk deluje samo de jo antegnes to je to. Pol ap picka sanja o neki visji duhovnosti ko amkruca v pizdi in ma polno pizdo sperme. Dej dej.

Dobre vere ni, oprsoti ce bi bila bi s ereci mogel opbrniti.

TO ej to, sem vceri ti tel odpisati sam ni blo casa.

Ne vem res ne vem. Clveok gre lohak v dobro voljo v svet ins e trudi, pol ap vidi de ni nic od tega resnicno. Vsii ki jih poznam so do pcikprisli z varanjem kurabrijo in izkorsicanjem prov vsi, tipi picke itd. In celov ec, enkatere so se dens varane tedensko. In to traja po vec let, in pol ti emn pvoej de se spalca iti ven ponovno povdarjam ponovno in iti isakti renso punco.  Se orpavicujem iz vsega moejga gnielga srca po vase, toda tone vejramem vec, picke iscejo kar sicejo in psotenega tipa ni med njihovimi inventarji. Simpel. In pol prides do tega de je vseno ce zivis lai umres k itak ne mroe snic dobiti to ej to.

o frekvencah in tem sranju ap sploh ne bom k je bull shit.

lp''
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #211 - 13.03.2010 at 13:20:22

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 13:04:30:
OTP

Če ni kaj za pometat-potem te tudi ni!!!Nisi živ!!A iz groba pišeš tele poste? Wink WinkRazočaran si-preveč želja-premalo praktičnega delovanja za življenje!! To je tvoj mučos problemos !! Wink Wink Wink

Dej mi neki povej.

Menje bilo receno de bom zivel do 89 leta. Noces sploh vedet koko to vem.

Dejstvo je de ne mislim sploh ziveti do poeltja k miej kar neki.

Resno in ti mislsi de bo tipk ne vidi nic v lifju kot sranej sploh s emel zeljo po tem de bi kaj nareidl iz sebe.

Ves predolgo let sme bil v tem loop zanki in se jebal in turdi. Ko clvoeka dosti let jebes v glavo mu unicujes od psihe do telesa inko ej dostirakt renso bil prepeljan v kakobolnco itd, zaradi razbiuh pidzairj pol ves de ni opciej de s epoebre. PSloh ce je tkao kot je.

Sem pceol reci v lijfuk so bili res nizke skoraj nemogoce opcije in moznsoti v promilih de bi jih dosegel. In pred tako dolcotvijo sedja sotjim ali jo bom zaljucil ali ne in po rpavici pveodnao s emi ej ne da. Vse kar sem itd, mi govori de ensotavno ni sploh moznsoti de bi mel lep lijfe iin tomislim normalen lep lijfe. Simpel vse kar sme probal je bull shit.

Lp.

Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #212 - 13.03.2010 at 13:23:47

Ma ne vem kaj naj ti več rečem...jaz sem tudi reven in nimam hiše, še avto mam slab, pa nimam problemov z ženskami...edini problem je, da sem še vedno samski...nimam stalne ženske...zato, ker je res malo poštenih in tako čakam, ker sem tudi sam pošten...vmes pa si je treba popestrit lajf, al kaj praviš?! Ampak upanja nisem zgubil, vem, da enkrat pride prava...sam ne moreš je najt, če si zaprt med štirimi stenami!!
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #213 - 13.03.2010 at 13:25:17

Sašo te je nekaj vprašal. OTP-daj mu odgovori,če lahko?!! Smiley Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #214 - 13.03.2010 at 13:26:58

sašo wrote on 13.03.2010 at 13:04:48:
kaj pa če so vsi šli čez tako sranje in so vsi postali taki, kot si sedaj ti??

potem spadaš med njih, med večino!!

dodajam:

ne moreš soditi ostalih, če si isti...

Hm, .......

Res imas prav. Smem smao neki dodati. Lej, ljudje imamo jezik kajne. In ko spozans neko osbo jo poanvadi poabis kam na 4 ociotko de ni zunanjih motenj. Resno mislim. To pomen de pokusas clvoeka spozanti kaksn je mu geldas v oci in ga beres z vsemi cutili. Pol s emnis. malo heca malo rensosti itd. Pol ap vidis. In ves ni problem v tem de so vsi sli skozi te reci. Problem je v tem: Ce so ljudje sli skozi te reci pol bi mogli nekoga k podaja besede in misli antancno in ma castne namene boljspostovati. To pomeni ce dojemajo kako in kaj. Toda vleikokrat sme zvisel azradi tega, ekr simpel picek raje vzamejo enkgoa k je kurbir k sme jih poznal kot pa ne vme rensega tiap in to niso smao moja oapzanja.

Tole je simpel. Recmo mamice k majo mucle iscejo smao fuk nic drugega vse kar ti antvezi ej smao to akr zelsi slisati. No jaz nism tak, ce bom jaz azcel to pcoeti bom picki antvezil kar hcoe slisati pol jo bom izkoriscal in a koncu s espiholosko ubil negede lai iamotorka lai ne. resno. Tudi nikoli tega nism pocel toda zakaj bi jaz mogel biti jagnej ce sme lohak volk. Prevec casa so ljudje drkali me in kao toono.

Ti pa toel povem. Ce pomislim de obstajjao an tem svetu zenske ki upraobljajo amgijo an tipih de se lohak z njimi neomejeno fukajo me je ap prov strah.

Sori.

Ce nimam pravice osditi ljudi ....... .

Zakja si pol ljudje jemljeo pravico mi delati hudo kdo jim jo je dal.

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #215 - 13.03.2010 at 13:38:52

Nihče nam ni dal pravice,da delamo hudo.Naš ego tako hoče,če mu podležeš si isti kot večina.Kaj je tu čudnega? Takšni smo in takšni smo rojeni. Hvala bogu za vesoljno elementarno samodelovanje,da nas dela dobre ali slabe-neodvisno od naše svobodne volje.Tisti,ki delajo slabo imajo tudi vest,ki jih vpraša ej zakaj je pa to in to treba bilo?Tako,da vsi smo v tej vesoljni samoigri,samo vsi jo ne razumemo!! Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #216 - 13.03.2010 at 13:40:13

Miara wrote on 13.03.2010 at 13:09:23:
Lej fora je da pravš da smo ljudje gnili in nevem kaj še vse.
Ja news flash you`re one too!
Tko da smo v istem loncu, zdej pa a si ti tut tako zelo gnil?
Če bi sam v seb vrjeu in vedu da nisi, bi meu tut upanje za druge in bi vedu in sprejeu da je tko k je, ker je taka narava če nč druzga.

1.) Jaz sme bil dober clvoek kej zelel poamgati drugim in bil polen lijfa. SEDAJ NISEM VEC. Vse kar zelim pcoeit ej dlati hudo drugim kot so drugi meni dellai hudo. Noben s eni prasal kaj ap ce ni to ok de mudlam hudo sploh prsice od pcik. NImam upanja vec, vse kar sm emel sme dal ostlao ni nic. Razumem de smo tuakj azto de zaziramo in izkrosicamo en drugega in varmao , picek so kos mesa ozirma POTROSNI MATERIJAL kot sme jaz za njih potornsi amteirjal. TOso dejstva.

In bi likvideru ljudi k ti niso všeč in se obkrožu z dobrimi.

Vsi ljudje so slabi, VSi sploh pciek. sori otko je. NI dobrih ljudi, ce bi bili bi mi supelo apmi ni  PIKA:

...

Ampak ti očitno tega ne veš, ker oprosti pomoje še sebe ne maraš in to je tut problem. Kje boš vidu lepoto v drugih če je v seb ne najdeš.
Pol se pa pizdi naprej pa sanji o dneh ko boš lah kamne metu, namest da pr seb pošlihtaš stvari pa dojameš da ni vredn tok ene energije zgublat pa se razburjat okol tega problema.

Sebe ne maram ke r ne vidim rzalgoa zakaj bi se zivel, zakaj tega en vidim ker sme tok elt se jebal dobil ap rst v rit od vsake prsice k je sla mim, to je to,.. kamne metati daj no rposim,.. sebe nimam rad in durgih tudi ne to ap zato ker bi jaz rad cim rpej zgnil, drugi pa itak sam izkrosicat ein zviete na bedi drugih ljudi duhonvost na visku.

Ne pravm da so vse bejbe popolne in ne vem kaj vem pa zagotovo da tipi tut niste neki angeli.

OSEBNO VERJAMEM de ste picek zacele izkoriscati tipe in to je moj primer. IN OSEBNO VERJAMEM IN PODPIRAM VSAKO UNICEVANJE ZENSKEGA SPOAL V SPIHOLOSKEM SMISLU DE SE VS IZKORISTI ZAEBDIRA IN PRIRABVI DE STE DEPRESIVNE ITD: OSBNO VERJAMEM DE MORETE PIKCE BITI ZAHOJENE IN UNICEVE IN DE STE KOS EMSA

.......

Em,.. zakaj,.. Simpel, Vsako babo k sme jo mel v zandjiheltih sme jo rpasal kdo ji je dal pravico de mi dela hudo renso mislim, in picak ej tiho polap sem ji reku kaj ce bi ji polomil rebra in jo vrgu v smetnjak...  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
pol ap s ekoelsce v glavi pizde zacne obracati...

toko de

TIPI FANTJE MOZJE NAVALITE NA BABE SO KURBE IN VASA PRAVIA DO HECA IN UZITKOV. VARAJTE POFUKAJTE PONIZUJTE BABE KER SO na ravni apramecijev.

Resno,....

Tko da res mal oči odpri pa sebi in nam olajšaj življenje Smiley

Mam oci odprte sori.

sam nimam ocal k nimam deanrja vidim sam 5 emtrov dalec.
Mingrede miara ves kaj te bi prasal. Osbno ko s emnim z kom se pokusam sprivti na njegov polozaj in pogeldati stanej z nejgovega zroenga ktoa itd morem rect de sm skozi leta vleiko ljdui spoznalinmorem reci de se naucis veliko od ljudi smao mores sspustiti na nejgov pogeld nivo kokr koli. TOko de ce simalo dojemljiv in pomoci  oziram ce hoce skomu kak nasvet dati de mu ej zaje more sse spustiti izpretola dol in pogledati nejgov smsiel v lijfu.

Osbno bi ti predlagal de se rpasas kako je mogu en "butelj" kto sme jaz, lepo nafukati v lifju de psie taek fore po forumu.

TO me je enkrat ena pucna prasala ,....... . Se je ka rzamislila.

IN po praivci ti povem, govorils em z strsi itd,. in veliko strev otko pluv apciek de ne mroes vejreti,. celo matere sinov so mi marsikaj povedale toko de s emalo ap bodo strsi azclei jagati picek od sinov okol in jih maltiti.

En priemr je bil ko je oce sina hotel ubiti nejgovo picko,. noces vedeti,..

.

Lp
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #217 - 13.03.2010 at 13:43:41

Ni jo pa ubil-razlika-hoteti-storiti!! Wink
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #218 - 13.03.2010 at 13:44:03

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 13:17:08:
Miara wrote on 12.03.2010 at 12:34:16:
Prime, js res ne vem zakaj te tok muči to varanje..
Pomoje rabš ti mal mn resno vse skp začet jemat pa bo velik bolj...

[color=#000000]
TOrej ti meni hoces rect de je naravno de je varanje in de to alhko pocnemo vsi. Oziram ce to sprejmem pol ste picek kos mesa in zivlai in to pomeni de ste sam za fuk in razplod....... . Zelozanimivo, torej pol po tojem mnenju ej pravilno de se porivamo in varamo to ej tebi prav oziram ce te prav razumem iams ti tako mnenje.

Ja pa sej ubistvu je naravno, če se varamo, sej nč druzga ne more bit! d00h pač tko je, maš telo maš ga pač tut za uživat ane.
Moje mnenje je da smo si čist preveč zakompliceral lajf in družba oz njeni pogoji in nevem kakšne ideje ideali tega je že ful.
Včasih so se tut vsepovprek žgal pa je blo to neki čist normalnga.
Zdej so že priročniki on dating nevem kaj use pomisl mal.
NE tok resno vsega jemat no, brezveze. Js bom obolela če me bo mož (če bo kdaj) prevaru bom vn padla.
Za enga tipa tm pa aveš kaj nrdim? Ma zarežim se mu u glavo šupku pa grem naprej sej kaj boš pa naredu.

pa nwem kaj te tok muč da te ženska prevara, prov sej je ona gnila ne ti, ne vem zakaj si šou pol sebe tok drastično spreminjat k pomoje si biu včasih prov uredu fnt...mogoče še preveč...

Muci me to ekr so vse picke kurbe. VSE. Bil sme z prvakinjami, bil sme z puncami k so biel posiljene recmo bil sem z mamicami, vse picek so iste. IN pol se clvoek rpasa ce so vse iste kakob so psloh nasel eno de bo rensa in mel kaj renseg az njo kto smao fuk.

Vcasih pred 8 leti sme bil drug clvoek, polen zelja in upov za prihodnost. Pol pa sme spoznal kako gnilo zenske izkoriscajo tipe za fuk ekonomski in druzbeni polozaj ter hude financne rpevare v njihovo korist. Pol pa ti men povej kako nj jaz oziram kaka je verjetnso statistinca de bos nasel eno ok punco k jo bos lohak mel rad in ji zaupal. Resno Nicna.

Nekoc sme bil to kar govorsi rpedober fant, sedaj imam v srcu ap smao mascevanje in stvari aktere ncoes veeti .......

Picek mislijo de tip more jiv se v rit vtakniti to ej to.

In de se razuemva sem eksperimenitral malo. Ce je pick agrda in lepa isti kruac. Povem tudi de bolj ko je zensak izobrazenb bvecja izkoriscevalka je. itd,.... Resno,.. polap se postavi v kozo. De bi pa se kurbal okol tega pa nocem k mi ni. Pol ap najbolej de s eubiejm to so moji zakljucki.

Ma ni res, mene zanima bol kok si star ti, če ni skrivnost... ker si ne morm dobre predstave narest drugač..

Mislm brezveze v tem lajfu če ne vrjameš v dobre stvari lah res začneš sam še sekat folk pa mila delat...

Glej, ti imas verejtno druzino in isi mela pretresov v odrascanju, osbno sme se roil v pizdi pol pa je bilov endo slabi, in nekej se clvoek odloci de bo neki iz lifja naredilno jaz sme sanjal te sanje 14 let, in sedja na koncu potegnem crto in vidim de ce nisi dobil vse ko si se rodil nisi vredennic, ker vse to akr zelsi ne mroes dobiti pa ce se tok noci se ucis se tkao zrmzuje sin vejrmes v svoej cilj ein ce se tkao sparas in silacen in z vrocino hodis pos vetu ter se jebes za boljsi jutri. Ce dodava se picke k so karksne so pac doebsdno zajedalci pol ves kje sem.
.......

Joj Prime, tudi meni ni z rožicami postlano. Če bom kej hotla met, bom mogla sama zaslužt, da ne bo pomote. In se tega zavedam.
In vem da je ta lajf po eni strani drek. Ne bi rekla lajf, rekla bi trenutna ureditev. Pa se tega zavedam in se zavedam tut da ubistvu nč ne morem, in to sprejmeš in se prilagodiš. Ker druge ni. Še vsi so se pato...alpa u indijo zbežat ahaha pa tm mediterat do konc lajfa

Nekoc danvo tega v mojem drugem lijfu sem verjel v dobre ciste pravine reci, toda tega ni vec, vsi tisi ljduje k majo pucne in tipe so varali se kurbali itd. IN pol mi tipo rece sori de sme se tkao obansal do tebe. Tega tipa bi bilo treba na kol nabit. On je pocel ostudne reci varal picko itd, sedja ko ma pa renso babo kao pa je dobil od nekod nek push de bo mel resen lifje in de bo ratal casten tip. Dej prosim vse krube in kubirji tega sveta govore ko pridejo do pidze aliu kruca k jim asp ede bodo resni prej pa so bili zivi gnoji. DEJ DEJ.

Lepih reci ni. To so me punce naucile relano ej smao izkorsicanje , drugace ne znam pveodati. oprsoti

Lej ti si ti. In on je on. Iin zlajnano kokr se sliš ma vsak svojo pot. In on je do svojih spoznanj pršu prek svojih napak. In to morš spoštovat po eni strani, pač je gnojiu neki cajta je delu napake ampak sj je človk, važn je da je h seb pršu. Js k slišm kej tazga ne pomislm kok to ni fer bol sm vesela zanj kokr kej druzga.
Mogoče je problem lih da ti tega nisi zventileru vn nikol?
Js vem da mene je tut trgal da sm pršla do tega trenutka ni da ni.
Pa kva zdej

Pač svet je tak...recmo pou pou da je harmonija to men pomaga...
pač naletiš doskrat na kej gnilga pa zato ne zgubiš vere v dobro ane...

Vero v dobro. Ok to sem premilejval vec let. Glej, em, ....... .
Ce hoces nekam pridet mores vzeti culo in s epdoati na pot to je normalno. In ce ne delas hudega ljudem se trudi dan zandem, pol se mroejo reci premikati na bolje, toko sem jaz mislil, ehc pa je v tem de to ni res. Recmo, pogeljmo sluzbe, ce isces luzbo bi jo mogu dobiti je otko ,. em sori ni toko. Ce isces renso punco in s eogibas krubam kot zelis in mores, pol vedno dobis kurbo negelde kok picko pokusa spsozanti. Renso.  Pols e prasas kaj iam to vera v dobro smsiel. To sploh ne obstaja. Resno mislim, vsi ljudje hocejosmao soje porebe zagotoviti itd. In to pomeni de jim nimar kako bo to vplvialo na osbo od katerega dobijo to rec potesitev. Toko fuk deluje samo de jo antegnes to je to. Pol ap picka sanja o neki visji duhovnosti ko amkruca v pizdi in ma polno pizdo sperme. Dej dej.

Dobre vere ni, oprsoti ce bi bila bi s ereci mogel opbrniti.

Sej ti dam, da je dost u kurcu ta svet  haha. Sam ni pa spet tok hudo, ti si čiist preveč črnogled...lej ne iščejo vse bejbe enga mačo jebača neki čist hudo z bmwjem. Res je da se dost palijo ampak zvezo bo mela s takim tipom itak g-l-u-p-a bejba, ker ga bo samo taka lah gledala. In tut on si bo najdu direkt tako, ker je dost neumna da ji nč ne potegne. Normalna bejba si najde normalnga fanta. In normalne oz gud bejbe še obstajajo iin prav tako  fantje. siimpl

TO ej to, sem vceri ti tel odpisati sam ni blo casa.

Ne vem res ne vem. Clveok gre lohak v dobro voljo v svet ins e trudi, pol ap vidi de ni nic od tega resnicno. Vsii ki jih poznam so do pcikprisli z varanjem kurabrijo in izkorsicanjem prov vsi, tipi picke itd. In celov ec, enkatere so se dens varane tedensko. In to traja po vec let, in pol ti emn pvoej de se spalca iti ven ponovno povdarjam ponovno in iti isakti renso punco.  Se orpavicujem iz vsega moejga gnielga srca po vase, toda tone vejramem vec, picke iscejo kar sicejo in psotenega tipa ni med njihovimi inventarji. Simpel. In pol prides do tega de je vseno ce zivis lai umres k itak ne mroe snic dobiti to ej to.

o frekvencah in tem sranju ap sploh ne bom k je bull shit.

lp''

Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #219 - 13.03.2010 at 13:46:25

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 13:25:17:

Se drogiraš?
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #220 - 13.03.2010 at 13:49:29

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 13:38:52:
Nihče nam ni dal pravice,da delamo hudo.Naš ego tako hoče,če mu podležeš si isti kot večina.Kaj je tu čudnega? Takšni smo in takšni smo rojeni. Hvala bogu za vesoljno elementarno samodelovanje,da nas dela dobre ali slabe-neodvisno od naše svobodne volje.Tisti,ki delajo slabo imajo tudi vest,ki jih vpraša ej zakaj je pa to in to treba bilo?Tako,da vsi smo v tej vesoljni samoigri,samo vsi jo ne razumemo!! Smiley Smiley

Clovek neki ti bom reku.

Dejstvo ej de ce pobiejs tok in tok ljudiin dals grozote ne bos sel v pekiel. TO ej dejstvo.

In povej mi neki, ce ti ljduej dlajo salbo mi reci zakaj jaz en bi resno azcel "pucati",. renso. GLej,..

Picek izkrosicjao tipe zakaj en bi tipi malo popuclai tole. Vem az priemr ko je tipo poslalotorke v drugi stuk hsi ein je zeno dobesdno v kuhinji ubil. Za pol ure so mud alilsiice gor in to ej bilo to. Podpiram take ljudi baba s emu ejgonila okol ko je sma delal kot pes vsak dan. Recmo dajmoi tole pokositi ap bo mir. Mislim smao misel je.

Ce nihce ni dla nobnemu dovoljenaj da dela salbo zakaj pol jaz ne delam nobnmusalbo. Vsaj do nedavnega. Renso azkaj.

Osebno s emi zdi par reci zanimivih. Ce kupis ejzbalko pa maltis picek in tkao ne prides dalec.

njbolj zaniva s emi zdi de bi s eokusil z kako bolznijo in tkao okuzevla picek anrpej to s emi zdi vreud fora.

Resno, zakaj bi jaz mogel trpeti akr je meni bilo anrejneo, picek k so kurbe lepo pofuaks in je mrtva, medtem uen psotene pusis namiru. Se mi zdi boljsa idej akto ap de bi ne vem s eubil in soj lifje brezveze dal v zemljo. TOko pa naredis druzbi vleiko korist, piek s eporivajo in pol jihnategens te kurbe pocrknajo une rens eostanejo in pold urgi tipi en bodo meli rpobemov tako ozriam ce se tipi porivjao z temi pickami so vejetno kurbirji in nj ioni tudi pockranjo to ej to .......

Men eto en gane.

.......

Resno, vsi so zgorzeni in milijo clvoek tebe je treba ubit zatret v nulo. No moj odgovor je zakaj bi se ne prasali kaj ej mogu tipo dat ces de takomisli oziram drugace receno zakaj so ljduej k so klali zaihtali in rezali ter posilejvlai in sezigali zenske v peci prisli tkao dalec kdo jih je prsvil tkao dalec. SORI ZENSKI SPOL JE TO ANREDU,. toko de nehajmo se prericevati de je v ans samih rpoblem, problem je v babah ....... .

Renso to ej to.

Znani so tkai rpiemri ko tipi z hepatitisom b sopajo po slovneiji ,. tok vem,.. .........

Mislim,.. zakaj bi ap jaz mogel drzati ce lahko vnrem in to tako kot se zagre,..
.......

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #221 - 13.03.2010 at 13:51:38

Optimus nehaj razmišljat vse to kar razmišljaš ker ne pelje nikamor tak kot si reko na koncu ni nič odjebi vse skup to, dokler se boš tu notri lovil boš vedno tu notri , sprijazni se lahko živiš lahko pa tut jutri umreš če želiš samo če si že enkrat tukaj hodiš po zemlji tej vsaj uživaj , mislim uživaj za sebe , sam nea rabiš nič pa nobenga pa glih tak lahko uživaš pa mogoče boš vio da si ti ravno ok samo svet je cel nor  Huh
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #222 - 13.03.2010 at 13:52:55

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 13:46:25:
Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 13:25:17:

Se drogiraš?

Odkrito receno mi je mati dala ko sem bil majhen cigareto. Potegnil sem kasljal in nikoli dal v roek cigarete vec v lijfu.

Pijem kavo mogoce 5 na leto. Mislim kavo ko jo doma skuham.

Kava iz avtoamtov mi ni vsec oziroma pijem vedno cokoaldo ali kakav.

Jogurti se pa se so zaem strup ker mije tkao dober da ga jemljem kot drogo ekr ko spijem rpvi liter grem v trgovino po drugi liter in pol amm v pol ure otk polenzelodec de morem it lezat k je tkao dober okus. zato tega ne pijem vec.

heroina nikoli nism videl sploh, trave tudi ne,..

Ne pijem ne vbrizgavan ozirma ne konzumiram nicesar prepovedanega lai neprepovedanega oziroam jem hrnao k jo kupsi v trgovini in z njo povezanoi kemijo to ap je tudi vse.

Priznam pa de mam rad cesen malo rpevec,.. to ej pa to.

Nikoli se nsiem drogiral.

V lijfu sme bil pijam 3 mogoce. Dvakrat od zalosti enkrat pa ko sem priv cprobal alkohol.

Toko de azdnjci k sme bilej bilo 3 leta nazaj,... za rosjten dan ,.. sem bil sam,....

TO ej to,..

Beden sem vem.

Pira tudi ne pijem mogoce 3 v celem letu to ej to.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #223 - 13.03.2010 at 13:57:10

sašo wrote on 13.03.2010 at 13:23:47:
Ma ne vem kaj naj ti več rečem...jaz sem tudi reven in nimam hiše, še avto mam slab, pa nimam problemov z ženskami...edini problem je, da sem še vedno samski...nimam stalne ženske...zato, ker je res malo poštenih in tako čakam, ker sem tudi sam pošten...vmes pa si je treba popestrit lajf, al kaj praviš?! Ampak upanja nisem zgubil, vem, da enkrat pride prava...sam ne moreš je najt, če si zaprt med štirimi stenami!!

Ok tipo se teb odgovorim pol ap grem lezat. Ker me ledvice tkao bolijo e ne mroem sedeti.

TOrej.

jaz proabim na mesec 80 evorv za hrano. Torej,.. pol ap si zamisli kako tole prezivis, ok? in sedaj si zamisli de nj si jaz se kupim avto mhm zanimivo,.. pa cunej in kaj se.

Clvoek revez sem.

Drug problem je v tem jaz sme enki asa izkoriscal picek injih fukal ker so smeti ki s ejih poebra na tleh.

To pomeni sledece.

Ni mi sploh, piek so k smeti razumes, prava da pride kera p aje rpava nobena ni rpava ker so vs ekrube renso ce hoces renso pikodobiti mroe sdobiti babo k koenc meseca nima za kgate k ma mulota tega pa nocemk en bom futral tujih mulcov.

.......

Torej,.. picke de so resne dej en seri,..

To more bit zakon..
...

TO bi moglid ati v zakonodjao
....... .

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #224 - 13.03.2010 at 14:00:53

Quote:
Optimus nehaj razmišljat vse to kar razmišljaš ker ne pelje nikamor tak kot si reko na koncu ni nič odjebi vse skup to, dokler se boš tu notri lovil boš vedno tu notri , sprijazni se lahko živiš lahko pa tut jutri umreš če želiš samo če si že enkrat tukaj hodiš po zemlji tej vsaj uživaj , mislim uživaj za sebe , sam nea rabiš nič pa nobenga pa glih tak lahko uživaš pa mogoče boš vio da si ti ravno ok samo svet je cel nor  Huh

Dej mi neki povej,.. ce ne morem dobiti ok punce de bi zviel in soja custv auredil itd. Pol je edian moznsot de jemlejm picek kot kos emsa. In temu rpiermno to polej k temu de jih zacnem jebati v lgaov inunicevati.

Torej,. .......

.......

Resno mislim, do tega sme rpsiel dv elti nazaj. Ce ne mroem rsti in emti lifje kot g azelim mi lijfe tega en ponuja in zato ej edina mozan resitev da si uazemm lijfe.

.......

Resno. Kaj panj naredim, punce za renso vezo ozirma zenske ni. Sluzbe ne mores dobiti. kaj nj zivotarim pga lgeldam kako ljduje k so gnoji in prov gnili lepo cedno vse dobijo akr men rpiamda.

.......

Sori clvoek.

Vrv za vrat pa cez okn blok ain to ej to.

Lp.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23