Lej fora je da pravš da smo ljudje gnili in nevem kaj še vse.
Ja news flash you`re one too!
Tko da smo v istem loncu, zdej pa a si ti tut tako zelo gnil?
Če bi sam v seb vrjeu in vedu da nisi, bi meu tut upanje za druge in bi vedu in sprejeu da je tko k je, ker je taka narava če nč druzga.
1.) Jaz sme bil dober clvoek kej zelel poamgati drugim in bil polen lijfa. SEDAJ NISEM VEC. Vse kar zelim pcoeit ej dlati hudo drugim kot so drugi meni dellai hudo. Noben s eni prasal kaj ap ce ni to ok de mudlam hudo sploh prsice od pcik. NImam upanja vec, vse kar sm emel sme dal ostlao ni nic. Razumem de smo tuakj azto de zaziramo in izkrosicamo en drugega in varmao , picek so kos mesa ozirma POTROSNI MATERIJAL kot sme jaz za njih potornsi amteirjal. TOso dejstva.
In bi likvideru ljudi k ti niso všeč in se obkrožu z dobrimi.
Vsi ljudje so slabi, VSi sploh pciek. sori otko je. NI dobrih ljudi, ce bi bili bi mi supelo apmi ni PIKA:
...
Ampak ti očitno tega ne veš, ker oprosti pomoje še sebe ne maraš in to je tut problem. Kje boš vidu lepoto v drugih če je v seb ne najdeš.
Pol se pa pizdi naprej pa sanji o dneh ko boš lah kamne metu, namest da pr seb pošlihtaš stvari pa dojameš da ni vredn tok ene energije zgublat pa se razburjat okol tega problema.
Sebe ne maram ke r ne vidim rzalgoa zakaj bi se zivel, zakaj tega en vidim ker sme tok elt se jebal dobil ap rst v rit od vsake prsice k je sla mim, to je to,.. kamne metati daj no rposim,.. sebe nimam rad in durgih tudi ne to ap zato ker bi jaz rad cim rpej zgnil, drugi pa itak sam izkrosicat ein zviete na bedi drugih ljudi duhonvost na visku.
Ne pravm da so vse bejbe popolne in ne vem kaj vem pa zagotovo da tipi tut niste neki angeli.
OSEBNO VERJAMEM de ste picek zacele izkoriscati tipe in to je moj primer. IN OSEBNO VERJAMEM IN PODPIRAM VSAKO UNICEVANJE ZENSKEGA SPOAL V SPIHOLOSKEM SMISLU DE SE VS IZKORISTI ZAEBDIRA IN PRIRABVI DE STE DEPRESIVNE ITD: OSBNO VERJAMEM DE MORETE PIKCE BITI ZAHOJENE IN UNICEVE IN DE STE KOS EMSA
.......
Em,.. zakaj,.. Simpel, Vsako babo k sme jo mel v zandjiheltih sme jo rpasal kdo ji je dal pravico de mi dela hudo renso mislim, in picak ej tiho polap sem ji reku kaj ce bi ji polomil rebra in jo vrgu v smetnjak...

pol ap s ekoelsce v glavi pizde zacne obracati...
toko de
TIPI FANTJE MOZJE NAVALITE NA BABE SO KURBE IN VASA PRAVIA DO HECA IN UZITKOV. VARAJTE POFUKAJTE PONIZUJTE BABE KER SO na ravni apramecijev.
Resno,....
Tko da res mal oči odpri pa sebi in nam olajšaj življenje
Mam oci odprte sori.
sam nimam ocal k nimam deanrja vidim sam 5 emtrov dalec.
Mingrede miara ves kaj te bi prasal. Osbno ko s emnim z kom se pokusam sprivti na njegov polozaj in pogeldati stanej z nejgovega zroenga ktoa itd morem rect de sm skozi leta vleiko ljdui spoznalinmorem reci de se naucis veliko od ljudi smao mores sspustiti na nejgov pogeld nivo kokr koli. TOko de ce simalo dojemljiv in pomoci oziram ce hoce skomu kak nasvet dati de mu ej zaje more sse spustiti izpretola dol in pogledati nejgov smsiel v lijfu.
Osbno bi ti predlagal de se rpasas kako je mogu en "butelj" kto sme jaz, lepo nafukati v lifju de psie taek fore po forumu.
TO me je enkrat ena pucna prasala ,....... . Se je ka rzamislila.
IN po praivci ti povem, govorils em z strsi itd,. in veliko strev otko pluv apciek de ne mroes vejreti,. celo matere sinov so mi marsikaj povedale toko de s emalo ap bodo strsi azclei jagati picek od sinov okol in jih maltiti.
En priemr je bil ko je oce sina hotel ubiti nejgovo picko,. noces vedeti,..
.