Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 12:34:13:OTP
Kaj če ženske čutijo,da si ti mesar navznoter- navzven pa vse kaj drugega.Mogoče vidijo v tebi dve osebi pa se ene ustrašjo??
Vprašaj se!! Ponavadi tisti,ki grozijo bolj malo delajo v praksi.
U svet sem ti povedal.Tam boš ojačal,ali pa padu.Izbira je tvoja.

Korajžo in culo na ramo in gremo!!
Lej tip, ti resno mislis de mislim se seenkrat skozi te reci jebati in iti.
Sem sel v zadnjih 8 letih skozi to dostikrat.
In pvoem ti de ne mislim nic narediti. Simpel, kadar okoli sme komu pomagla pokusil kakov ezo gor spraviti bolj k si dober bolj te pciek izkoristijo in pol se varjao itd.
.......
TOrej,. culo, ja vzel sme culo in odsel, toda odsel sem z ponosno glavo in tudi ce si uzamem zivljenje se poscijem na vas ebesede ker smao nakladate. Niste bili tam kot jaz in niste daliu reci skozi k sme jih jaz in to ni jamranje dota dejstvo. hec je v tem, metal sme mojo kocko od maldih let in gemblal na boljsi lijfe. PRide cas v lijfu ko pogeldas nazaj in vidis de bi bilo bolej de s ene bi rodil ozirma de vse kar si pcoel v lijfu ni prinelso nicesar in ko analiziras vidis de je nesmisel ....... . Resno nesmisel de bi sploh s ekaj pcoem ekr vse te reci nikamro ne vodijo. Nic nisi dobil. In ti mislis de bom se s eboril sori. Poskodbe v psihi in organizmu so preveliek in jih tudi ne bom zdravil in porapvljal ce eme ne pober ekmalu itd. ....... Pol se bom pa sam. Mislim,. recte kar cete, ljudje ste vsi skupi in vsi ste slabi in zli zadnjic mi je ....
.......
Polus tole.
Nek tip mi rece de mu je zal de se je leta inelta tkao do mene obnasal, in to mi rece v obraz samo geldal sme ga. Mislim izkrosicaj ein zli naemni proti meni ko sme mu vendo stla ob strnai ko je kaj rabil. TO JE PRAVICA: Se orpavicujem to ni rpavica, on je z sojim zlim pocetjem dobil lepo picko lep lijfe ima vse kar ces kaj pa mam jaz. NI ORAPVICILA DE JE TO POCEL IN ZATO SI ZALUZI DE SE GA UBESI ZA JAJCA IN MU CREVA VEN POTEGNE IN NABIJE NA KOL.
MENI NE POAMGA NIC VEC. LETA SO SLA SME KEJR SEM NIMAMINTERESA DE BI KAR KOLI POCEL KER STE LJUDEJ ENE KRUCEVE HIJENE.
DOSTIRAK TSME DAL TO SKOZ
IN ko si bom fuknu strik okol vratu grem na lepse, in mi en bo zal, ce je kaj pravice in reseng alifja bilomiljeno an tej gnili zmlji pol bi mogli ljduej k s etrudijo neki emt od lijf ane pa da majo smao obup lakoto prezeble noci itd.
dejte no,. potegnite gavo iz riti.
kr neki,.
Vse zenske so svet sveta,.. jaz jih vidim kot gnilo lukno k jo je trab zalit cim prej.
Jaz govorim o tem de bi rad mel familijo in vse to akr kot pubertetnik sanjal sme ti oziram ene ideje pa mi mecete gor de so piek sma za porviati, in ti milsi de si neko duhovno bitje daj ne seri .
Tudi jaz znam igrait to igro, toda jaz je ne bom tkao igral, obstaj pec knjig ecrne magije in demonov in gas,...
KDO JE DAL RPAVICO LJUDEM DE SO HODIL PO MEN KDO,.
Pol ko se ti utrga p ais ti za v polje ker nobedne ne razume sej,.
In toko ti pveom ko bos stla na grobovih,.. pol mi govori o tem ,.
ko bos tokrat s epobiral pol mi govor
in ko bos hodil in s eboril z 39 voprcine z krvavitvami na siht in solo pol mi govor,..
Dej dej,..
jaz bedak ja res sem,. urmeti bi mogel ze 5 oziram 6 pa se vedno sem upal,. sedja pa ne upam vec ,.
T asvet mroe past,. hudicu satano komur koli,... nj gre v maloro ke rniti ena dusa na tem svetu ni vredna da bi jo bog resil,. to ej dejstvo.
Tudi ce si dober ne mreo sbiti uspesen in ne mreo sostati dober ker so visosli povkajreni vec izobrazbe dobis vec ves in bolj trpis,..
akr neki
.
dijo