Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 23
(Read 73035 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #195 - 13.03.2010 at 12:30:14

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 10:54:21:
OTP

Jaz osebno mislim,da si ti ne boš nič naredil. Vprašaj se zakaj si razočaran?? Mogoče pa nisi tak daso kot misliš,da si v sebi? Kaj pa če si ti samo dober opazovalec-analitik? Ne pa človek prakse?
Razmisli!!! Wink Wink

Polusi,.. ljudje imajo oci ga gledajo. In pol imajo znanje de berejo . IN ljudje ne berejo in ne gledajo.

Vse kar jim je vazno ej to kok pofukajo kok pozrejo in kok koga nategnejo . Vsi ljudje zivijo na bedi nekoga drugega ko ga zafukajo toko ej vedno bilo in bo.

Ne mi o duhovnosti.

Ko bos pa tiu mel tok pick k so kurbe k jaz pa tokrat s epostavljal pokonci pol pa ok..

IN ja nism daso ker leta in leta zabijanja razucaranj antegovanj je v meni prebudilo zivo slo po mscevanju in ubijanju tisih ljudi k mi delajo slabo. Cel lifje sme drzal s eumikal in pokusal kaj doejti in zgraditi sedja pa vidim de ni mogoce in prvi k pride mi blizu bo bum,.. sloh s ene obm vec oziral na to kako s edugi pocutijo okol mene. Me ne BRIGA, NOBEDEN SE NI TO PRASAL KO SO PO MENI LAZLI.

PRokelete usive gniel pickine

dijo
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #196 - 13.03.2010 at 12:34:13

OTP

Kaj če ženske čutijo,da si ti mesar navznoter- navzven pa vse kaj drugega.Mogoče vidijo v tebi dve osebi pa se ene ustrašjo??
Vprašaj se!! Ponavadi tisti,ki grozijo bolj malo delajo v praksi.
U svet sem ti povedal.Tam boš ojačal,ali pa padu.Izbira je tvoja. Wink WinkKorajžo in culo na ramo in gremo!!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #197 - 13.03.2010 at 12:35:58

Dej ne smili se sam sebi no, sej sam jamraš...vzemi sebe in svoje življenje v roke in si najprej ustvari dobre temelje za nadaljnjo uspešnost...temelji so; samozavest, prepričanje v uspeh in vztrajnost...vse se da, če se hoče...še moja stara mama ne jamra tako, pa je že kar stara in betežna   Cheesy
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #198 - 13.03.2010 at 12:46:18

Men pa ni jasn kva se tok z drugimi obremenjuješ..najprej sebe poglej Smiley
Be the change you want to see in the world...al pa naprej joki in se prtožuj...but thats just weak.
Back to top

blah

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #199 - 13.03.2010 at 12:50:23

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 12:34:13:
OTP

Kaj če ženske čutijo,da si ti mesar navznoter- navzven pa vse kaj drugega.Mogoče vidijo v tebi dve osebi pa se ene ustrašjo??
Vprašaj se!! Ponavadi tisti,ki grozijo bolj malo delajo v praksi.
U svet sem ti povedal.Tam boš ojačal,ali pa padu.Izbira je tvoja. Wink WinkKorajžo in culo na ramo in gremo!!

Lej tip, ti resno mislis de mislim se seenkrat skozi te reci jebati in iti.
Sem sel v zadnjih 8 letih skozi to dostikrat.

In pvoem ti de ne mislim nic narediti. Simpel, kadar okoli sme komu pomagla pokusil kakov ezo gor spraviti bolj k si dober bolj te pciek izkoristijo in pol se varjao itd.

.......

TOrej,. culo, ja vzel sme culo in odsel, toda odsel sem z ponosno glavo in tudi ce si uzamem zivljenje se poscijem na vas ebesede ker smao nakladate. Niste bili tam kot jaz in niste daliu reci skozi k sme jih jaz in to ni jamranje dota dejstvo. hec je v tem, metal sme mojo kocko od maldih let in gemblal na boljsi lijfe. PRide cas v lijfu ko pogeldas nazaj in vidis de bi bilo bolej de s ene bi rodil ozirma de vse kar si pcoel v lijfu ni prinelso nicesar in ko analiziras vidis de je nesmisel ....... . Resno nesmisel de bi sploh s ekaj pcoem ekr vse te reci nikamro ne vodijo. Nic nisi dobil. In ti mislis de bom se s eboril sori. Poskodbe v psihi in organizmu so preveliek in jih tudi ne bom zdravil in porapvljal ce eme ne pober ekmalu itd.  ....... Pol se bom pa sam. Mislim,. recte kar cete, ljudje ste vsi skupi in vsi ste slabi in zli zadnjic mi je ....

.......

Polus tole.

Nek tip mi rece de mu je zal de se je leta inelta tkao do mene obnasal, in to mi rece v obraz samo geldal sme ga. Mislim izkrosicaj ein zli naemni proti meni ko sme mu vendo stla ob strnai ko je kaj rabil. TO JE PRAVICA: Se orpavicujem to ni rpavica, on je z sojim zlim pocetjem dobil lepo picko lep lijfe ima vse kar ces kaj pa mam jaz. NI ORAPVICILA DE JE TO POCEL IN ZATO SI ZALUZI DE SE GA UBESI ZA JAJCA IN MU CREVA VEN POTEGNE IN NABIJE NA KOL.

MENI NE POAMGA NIC VEC. LETA SO SLA SME KEJR SEM NIMAMINTERESA DE BI KAR KOLI POCEL KER STE LJUDEJ ENE KRUCEVE HIJENE.

DOSTIRAK TSME DAL TO SKOZ

IN ko si bom fuknu strik okol vratu grem na lepse, in mi en bo zal, ce je kaj pravice in reseng alifja bilomiljeno an tej gnili zmlji pol bi mogli ljduej k s etrudijo neki emt od lijf ane pa da majo smao obup lakoto prezeble noci itd.

dejte no,. potegnite gavo iz riti.

kr neki,.
Vse zenske so svet sveta,.. jaz jih vidim kot gnilo lukno k jo je trab zalit cim prej.

Jaz govorim o tem de bi rad mel familijo in vse to akr kot pubertetnik sanjal sme ti oziram ene ideje pa mi mecete gor de so piek sma za porviati, in ti milsi de si neko duhovno bitje daj ne seri .

Tudi jaz znam igrait to igro, toda jaz je ne bom tkao igral, obstaj pec knjig ecrne magije in demonov in gas,...

KDO JE DAL RPAVICO LJUDEM DE SO HODIL PO MEN KDO,.

Pol ko se ti utrga p ais ti za v polje ker nobedne ne razume sej,.

In toko ti pveom ko bos stla na grobovih,..  pol mi govori o tem ,.

ko bos tokrat s epobiral pol mi govor
in ko bos hodil in s eboril z 39 voprcine z krvavitvami na siht in solo pol mi govor,..

Dej dej,..

jaz bedak ja res sem,. urmeti bi mogel ze 5 oziram 6 pa se vedno sem upal,. sedja pa ne upam vec ,.

T asvet mroe past,. hudicu satano komur koli,... nj gre v maloro ke rniti ena dusa na tem svetu ni vredna da bi jo bog resil,. to ej dejstvo.

Tudi ce si dober ne mreo sbiti uspesen in ne mreo sostati dober ker so visosli povkajreni vec izobrazbe dobis vec ves in bolj trpis,..
akr neki
.
dijo
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #200 - 13.03.2010 at 12:52:37

Ja Miara, se strinjam, je treba naprej pred svojim pragom pomest...sam  Optimus tega nikakor noče dojet...trd oreh  Smiley
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #201 - 13.03.2010 at 12:54:35

Ja bog ve zakaj ne, si bi mogu še kej priznat  Shocked Roll Eyes
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #202 - 13.03.2010 at 12:57:51

OTP

Kaj ti misliš,da sem jaz včeraj iz očetovih jajc padu.Jaz imam mogoče(skoraj sigurno) starejše otroke kot si ti sam. In sedaj naj jaz tebe poslušam,kaj si ti probal u življenju.Daj umiri se!! Da je ta svet jeben niso krivi '''samo'' ljudje-sedaj pa tuhtaj.

Ne mi več pridigat kaj si ti u življenju probal!!!!Lahko se pogovarjava- zmerjala in duvala se pa ne  bova!!! Wink WinkZmenjeno?
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #203 - 13.03.2010 at 12:58:56

sašo wrote on 13.03.2010 at 12:52:37:
Ja Miara, se strinjam, je treba naprej pred svojim pragom pomest...sam  Optimus tega nikakor noče dojet...trd oreh  Smiley

In kaj nj pometem.

Kot vidim dosti ljudi ne razume.

Osbno me zanimakaj se dela z temi pickami.č

Pred mojim rpagom ne mislim poemtati ekr ni nic za pomest.

Sem k tip bil pred leti sedja pa vidim kako prasicje ste picke in to je to in s mei ej obnilo v lgavi kaj ej tudi za razuemti oziram pomesti.

Mislim kaj,..

nikoli nism varal,. mroem to poemsti,..

reven sem tega ne morem pomesti,...

nimam nicesar tega tudi ne mroem poemsti,..
moje obnasanej tega tudi ne mroem poemsti ker ncoem vec zvieti,.

to pa so rivi ljduje in predvsme vecji procent picke in ce bi hotel to poemsti bi moglo pockrati vleiko ljudi,..
ljudej so me tak rpemnili tkao de ne vi men o metli,...

Resno, nimam babe in nicesar ker sme zabit in ker se ne znam obnasati in moj mnenje in rzamiljanej je v pizdi,. renso pol pa mi pvoejte zakaj morejo vsi tisi k varajo rkadejo lazejo emti vs ein majo vse.
Koko pa to rpide skupi..
dej dej.

Picke vedno vzaemejo tipa k laze nabija hianvi inje kubir to sem torkat vidle de je noro.
Picek ap en razumejo de nekateri ljduej kurbarijo sovrazijo medtem ko se bojijo tega de zelo tip zve de se je kurbala k s eboji de jo bo rpefukal s enjej zdi loginco de s eproiv aokol to ap je ok,.

no ce bi se kdaj menili zkako k jo je tip razbil polomil kosti me res zaniam ce bi se dkaj pidzo k sosedu nosile..
prokete zivali
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #204 - 13.03.2010 at 13:01:40

Miara wrote on 13.03.2010 at 12:54:35:
Ja bog ve zakaj ne, si bi mogu še kej priznat  Shocked Roll Eyes

Napriemr kar,.. de sem grd in neumen,. to ej dejstvo,.
ce bi vedel tde je tak gnil svet bi s eprej lotillikvidiranja

kr neki rpizanti,..
kaj apnj si priznam se,. bolj v pdonu clovek ne mreo biti,.
sej pciek ste krube to ej to in ti milis de ste psotene pa en vem kjs e vs,e.
renso,.
komi cakam dan ko bo sla tale civilizacija v kurac jaz bom lepo sedel nekje na kakem stolpu pa ciljal pikc ein jim metla kamen v glavo medtem ko se bodo drugi resevali renso komi cakam,..
tak gnus in odpor do pizdovlj anisem videl pri nobeden,..
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #205 - 13.03.2010 at 13:04:30

OTP

Če ni kaj za pometat-potem te tudi ni!!!Nisi živ!!A iz groba pišeš tele poste? Wink WinkRazočaran si-preveč želja-premalo praktičnega delovanja za življenje!! To je tvoj mučos problemos !! Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #206 - 13.03.2010 at 13:04:48

kaj pa če so vsi šli čez tako sranje in so vsi postali taki, kot si sedaj ti??

potem spadaš med njih, med večino!!

dodajam:

ne moreš soditi ostalih, če si isti...
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #207 - 13.03.2010 at 13:05:00

Optimus , svet je velik in se ne vrti samo okoli tebe tak da nehi jamrat malo manj pij al kaj delaš da ti tipkovnica uhaja , pa začni živet boli te kurac za babe šele ko te bo res boš najdo kako zate normalno . Ce se ti zdi vse skup brezveze se pa fukni v dravo rajši. Brez zamere nič slabega mislo .
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #208 - 13.03.2010 at 13:09:23

Lej fora je da pravš da smo ljudje gnili in nevem kaj še vse.
Ja news flash you`re one too!
Tko da smo v istem loncu, zdej pa a si ti tut tako zelo gnil?
Če bi sam v seb vrjeu in vedu da nisi, bi meu tut upanje za druge in bi vedu in sprejeu da je tko k je, ker je taka narava če nč druzga.
In bi likvideru ljudi k ti niso všeč in se obkrožu z dobrimi.
Ampak ti očitno tega ne veš, ker oprosti pomoje še sebe ne maraš in to je tut problem. Kje boš vidu lepoto v drugih če je v seb ne najdeš.
Pol se pa pizdi naprej pa sanji o dneh ko boš lah kamne metu, namest da pr seb pošlihtaš stvari pa dojameš da ni vredn tok ene energije zgublat pa se razburjat okol tega problema.
Ne pravm da so vse bejbe popolne in ne vem kaj vem pa zagotovo da tipi tut niste neki angeli.
Tko da res mal oči odpri pa sebi in nam olajšaj življenje Smiley
Back to top

blah

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #209 - 13.03.2010 at 13:14:08

a se ti drogiraš Optimus??
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 23