Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 23
(Read 73011 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #180 - 12.03.2010 at 01:49:10

Quote:
ti maš težavo

ki pa se da porihtat...

sam ne dokler razmisljas kot razmisljas

Peace.

Clovek,. prv apicka k me bo zafukal, ves kaj bom anredu,. najprej jo bom po glavi mahnu pol jo bom zrezal na kose,.. pol pa lepo fuknu v bano pa polil z kislino ce pa je predebela pol ap bom zajfo delu z nje pa lepo predal na trznici;) to picke pocno iz tipov.

.......

Resno, ve cpriemrov ej tkaih ko so to policsiti odkrili.
.......

Se da pšorihati koko no de te vidim kako bos ti mennadju piko k ni kurba recmo de te slisim z bajalico .......

Picek so kurbe in ot ej to. Ne mores ti menir ect po 10 letih sranbja de so pucen v redu Povem ti piek k so s egoniel okol pol apiscjeo rensega tiap de bo futral njene otroke bi fukno dirento v plavz noter. tkaihej veliko. prsic jednih .......

Resn apiek mhm to bo svet sle prej v pizdo amterno leta 3000 povem po praivi kot pa de to andjes.

...

Resno ljubezen mhm renso,. gotovo

...

To sem bral neki casa nazaj. Tipo odvlekel punco v hiso jo posilil, ji potrgla zobe iz ust, zrezal njeno telo na kose jih zapakiral in pol zemtal v bljiznji smetnjak. Mislim mene je bilo takrt kar malo strha k nsim razumel sedja pa tipa razumem cv nulo. Ce pomislim kok zensk zastrupi tipe z zelisi in raznimi caji pol ap bos ti men reku ljubezen,. ce bi pozanel oen ljubezen bibils vet drgac pogelj jih s emd seboj s ene zanjo zmnet ...

renso
TO se da risti le kako m,. de slisim me pa res zaniam. Med vsmei kurbami
Koko ap bi ti zramiljal ce bi mel isto in isto foro vedno in vendo novo.

...

Osebno sme mnenja de nikoli en bom podpisal rojsntega lista .......
Pucne ap resne prov dobil bos kje kako sje vidis kake kurbe so dej dej.
Pol pa misli drgac.

sje ne mreos
...

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #181 - 12.03.2010 at 11:38:25

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #182 - 12.03.2010 at 11:38:59

08.01.2010 11:36
Playboyevo zajčico našli mrtvo v smetnjaku
Policija išče po smetnjakih
Zajčico so našli v smetnjaku (simbolična slika). (Foto: Reuters)

26-letnico, ki so jo nazadnje videli v nočnem klubu v Miamiju, kjer se je prepirala s fantom, so našli umorjeno v smetnjaku. Njeno truplo je bilo tako ožgano, da so jo identificirali po zobni kartoteki.

26-letna striptizeta Paula Sladewski, ki je igrala v filmu Playboy: The Ultimate Playmate Search, je bila na počitnicah v Miamiju s svojim fantom Kevinom Klymom. Par je na silvestrovo obiskal koncert Lady Gaga, nato pa si je privoščil večdnevno pohajkovanje po floridskih barih in klubih.

Usodne noči naj bi Paula preveč popila, zato naj bi Klym predlagal, da zapustita bar in se vrneta v hotel. Ker se Paula z njim ni strinjala, sta se sprla, nato pa je Klym v hotel odšel sam. Paule po tistem, tako vsaj trdi Klym, ni več videl. Izginotje je prijavil naslednje jutro.

Paulino truplo so našli še isti dan, ko je nek mimoidoči zagledal goreč smetnjak. Policija domneva, da je bila zajčica umorjena, nato pa zažgana, da bi prikrili njeno identiteto, saj so jo morali identificirati po zobni kartoteki.

34-letni Klym je policiji povedal, da sta imela s Paulo burno razmerje. Družina umorjene 26-letnice pa trdi, da ji je Klym v nedavnem družinskem nasilju zlomil nos, njuni sosedi v predmestju Los Angelesa pa so povedali, da se je par pogosto prepiral. Paula naj bi se tudi bala, da jo bo Klym ubil. Njen očim je povedal, da je Paula svojemu nekdanjemu fantu, preden je izginila, poslala sporočilo, v katerem je zapisala: ''Pomagaj mi. Sem v težavah. Poskuša me ubiti.''

Klymovi odvetniki vztrajajo pri tem, da njihova stranka v nobenem primeru ni povezana s Paulino smrtjo.
Glasuj: 1 2 3 4 5 | Ocena: 4.05 (39)
Zadnji komentarji
1. Cobra007 (16:34, 10.01.2010)
Kako kruta smrt!!

Upam, da bodo kmalu našli njenega morilca!!
2. rafael.m (11:46, 09.01.2010)
To pa res ni nič hudega. Te stvari smo že zdavnaj gledali v ameriških kriminalkah, ki so postale tudi slovenska realnost.
3. babajbg (1:15, 09.01.2010)
ma te je blo v epizodi CSI Miami ko je Caruso ruskega mafijoza razpizdo on pa mu poslje zajcka v smetnjak
4. babajbg (1:13, 09.01.2010)
zdaj ze Caruso leti na crime scene
5. s.zvezdica (23:33, 08.01.2010)
če se ga je tako bala, bi pač šla, ne pa čakala da jo ubije. Mislim....ne razumen teh neumnosti no. nekoga ne maraš, pa si z njim, nekdo ti grozi, pa si z njim! Ma dej nehajte no!
6. girasol (23:33, 08.01.2010)
se ena zgodba za csi...sam se ginger man-horacio naj pride pa bo misterij resen;)
7. debilchina (23:14, 08.01.2010)
lol
8. strumfetka (21:56, 08.01.2010)
Dobro jo je "zrihtal".
9. sandinca (21:38, 08.01.2010)
Ce se ne bi prodajala kot kos mesa v mesnici ... ne bi koncala tako kot je!
10. mbedeni1 (21:13, 08.01.2010)
IN JO TUDI JE -SORY
1 2 3 4 5
Pred komentiranjem se prosim prijavi.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #183 - 12.03.2010 at 11:41:20

Okrvavljeno truplo 28-letne Jasmine Fiore, nekdanje Playboyjeve zajčice, so 15. avgusta našli golo v kovčku, ki ga je nekdo odvrgel v smetnjak v kalifornijskem parku Buena. Morilec jo je najprej brutalno pretepel, jo zadavil, nato pa ji je izbil vse zobe in porezal prste, da bi onemogočil identifikacijo trupla. A popolnega zločina ni. Pozabil je namreč na njene silikonske prsi, na katerih so preiskovalci našli serijsko številko.
Jasmine Fiore, umorjena zajčica
Jasmine Fiore

Glavni osumljenec v primeru, njen 32-letni nekdanji mož Ryan Alexander Jenkins, je – potem ko je prijavil njeno izginotje, nato pa izginil še sam – še vedno na begu. Najverjetneje se skriva v Kanadi, njegov avto so namreč našli zapuščen tik ob kanadsko-ameriški meji.

Ob tem so Jasminini prijatelji in njena družina javno prosili za pomoč. "To sporočilo je namenjeno družini Jenkins. Materi, očetu in vsem prijateljem, ki mu pomagajo na begu. Ryan je žival. Kar je naredil Jasmine, je nepopisno in ni prav. Cenili bomo vsako vašo pomoč,“ je v kamere povedal Jasminin nekdanji fant Robert Hasman.

Ryan Alexander Jenkins je policiji sam prijavil izginotje dekleta, nato pa izginil neznano kam. Doslej so ga iskali, ker bi jim lahko pomagal z informacijami, po novem pa zato, ker je glavni osumljenec v primeru.

Vodja preiskave, inšpektor Thomas Hession pa je dodal: “Čeprav menimo, da je Jenkins prečkal mejo, to ni 100-odstotno. Če bo potrebno, bomo obrnili vsak kamen in pogledali pod vsako skalo, da bi ga našli,“ je dejal v filmskem slogu.
Jasmine Fiore, umorjena zajčica
Jenkinsa so leta 2007 že obsodili zaradi napada.

Kot je znano, sta se Jasmine in Ryan spoznala marca v Las Vegasu in se dva dni zatem poročila, maja pa je dekle zahtevalo in tudi doseglo razveljavitev zakona. Jenkins je sodeloval tudi v resničnostnem šovu, v katerem so glavni akterki iskali bajno bogatega ženina. Njegovo predvajanje so prekinili, producenti pa se izgovarjajo, da so sicer preverili ozadje vsakega od sodelujočih, a jim je podrobnost o Jenkinsovi nasilni preteklosti ušla.

13. avgusta sta se Jasmine in Ryan prijavila v hotel L'Auberge Del Mar v San Diegu. Jenkins se je zjutraj odjavil, nje od takrat niso več videli žive.

Jenkinsa bodo najverjetneje obtožili umora prve stopnje, grozi pa mu nad 25 let oziroma dosmrtna ječa. Napovedujejo tudi, da bodo zanj določili varščino v višini 10 milijonov dolarjev.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #184 - 12.03.2010 at 11:42:48

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zajcico-identificirali-po-silikonskih-vsadki...

Grin Grin Grin Grin

Cas za cistilno akcijo.

Clvoek bi s ezmislil kok je teh for.
Kot muhe padajo.

Resno bi simislil de je to osamljen priemr ce poguglas je tega vleiko rpevec.

Le zakaj je tega tok m?,.. Ziehr ker so pucen tok psoten kaj rpavite.

hi,hi,hi,hi,...

Polpa nj mi rece de je svet poduhovljen kajen simbad.

...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #185 - 12.03.2010 at 11:57:51

Svet sploh ni poduhovljen.Problem je,da zato niso ljudje sami nič krivi,da so zveri!!! Vesoljni pradoks!!! Resnica samo razumeti,ga moraš v sebi.To se samorodi v tebi-neodvisno od tvoje volje-biti-sebstva. Kaj naj ti odgovorim OTP? Vesoljni paradoks!!!Človek ima samozavedanje in svobodno voljo,ki pa jo vesolje samo ciklično vodi preko lasnih EM frekvenc.Se lahko sami zbudimo-NE če nam vesolje ki delujeje na nas ne omogoči preko lastnega EM valovanja teh frekvenc.Lahko jabolko zori v zimi? Ne more- mi isto ne moremo sami,če ni frekvenc in pogojev za naše zorjenje!!! Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #186 - 12.03.2010 at 12:23:03

Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 11:57:51:
Svet sploh ni poduhovljen.Problem je,da zato niso ljudje sami nič krivi,da so zveri!!! Vesoljni pradoks!!! Resnica samo razumeti,ga moraš v sebi.To se samorodi v tebi-neodvisno od tvoje volje-biti-sebstva. Kaj naj ti odgovorim OTP? Vesoljni paradoks!!!Človek ima samozavedanje in svobodno voljo,ki pa jo vesolje samo ciklično vodi preko lasnih EM frekvenc.Se lahko sami zbudimo-NE če nam vesolje ki delujeje na nas ne omogoči preko lastnega EM valovanja teh frekvenc.Lahko jabolko zori v zimi? Ne more- mi isto ne moremo sami,če ni frekvenc in pogojev za naše zorjenje!!! Wink

Ti pol ce to drzi pol dajmo toel kurcevo kuglo uniciti in je to to.

Ok?

Tole je noro ................... resno zakajpol ne mores dobiti ok picek ,. dogovo rk so kurb e....... .

Em,. iz tega sledi de moremo zriti pofuakti vs epicke od 14 elta narpej in to ej to picek so zivali in govedo mi pa kemtje toko je,..

Dej raje grem k mam poln kruc tega foruma,..

Resno,. rpva rec k jo bom naredu bom fotra prefukal ko ga vidim,.. ....... . Sploh ne vem zakaj em ej anredu pa sprvil an ta svet, mislim,. renso,.. Nj rpevzaem dogovornsot. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Mjko mu jebem kubirsko,. kurac mu odtrgam pa rebra zlomim pol ap ga bom fuknu piranham.

Res NE RAZUMEM ,.. povedano simpel, koko s emajo ljuje lohak za ok folk ko majo mulce ki jih sprivjo sem na ta gnil palent pol ap se majo de so enki vec k so dva ali vec pankrtov gor pstivli ..
majko jim jebem.

Polap slissi stare mame " o ko smo bili mi mali nismo tega poceli" pol ap vidis mojo nazaj " no gospa kar ste vzgojili to amte sej ce bi vi vase ostoke vzgoji kot se zagre se ne bi porivali pri 14 tako de bodite lepo tiho pa s enehajte dlati tkao endolzno, ko ste bili vi mali ste hodili brez gat okol sam de bi kruca dobile",.

Polap vidis kako rata vsa rdeca in smao gre,. prokelta svojad ..

ČLp
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #187 - 12.03.2010 at 12:28:01

OTP

KURE so rešitev-Kuro nategneš -takoj krepne jo spečeš-poješ,ker si lačen od seksa z njo.Pičke ne bojo več tvoj problem-samo še kure nažigi in peci,pa potem pojej.Dvojna korist.Posluši mene!! Grin Grinhec Grin Grin GrinTisto ko bo kura dvakrat zakikirikala od veselja ko bo dobila tapravga boš pa ja zdržu.Potem ti ne bo več najedala-sigurn. Wink Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #188 - 12.03.2010 at 12:34:16

Prime, js res ne vem zakaj te tok muči to varanje..
Pomoje rabš ti mal mn resno vse skp začet jemat pa bo velik bolj...
pa nwem kaj te tok muč da te ženska prevara, prov sej je ona gnila ne ti, ne vem zakaj si šou pol sebe tok drastično spreminjat k pomoje si biu včasih prov uredu fnt...mogoče še preveč...
Mislm brezveze v tem lajfu če ne vrjameš v dobre stvari lah res začneš sam še sekat folk pa mila delat...
Pač svet je tak...recmo pou pou da je harmonija to men pomaga...
pač naletiš doskrat na kej gnilga pa zato ne zgubiš vere v dobro ane...
Back to top

blah

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #189 - 12.03.2010 at 12:34:51

Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 12:28:01:
OTP

KURE so rešitev-Kuro nategneš -takoj krepne jo spečeš-poješ,ker si lačen od seksa z njo.Pičke ne bojo več tvoj problem-samo še kure nažigi in peci,pa potem pojej.Dvojna korist.Posluši mene!! Grin Grinhec Grin Grin GrinTisto ko bo kura dvakrat zakikirikala od veselja ko bo dobila tapravga boš pa ja zdržu.Potem ti ne bo več najedala-sigurn. Wink Grin Grin Grin

Clvoek si ze kdaj videl kako zidi gorijo v peci,.....

No si kdaj mogoce videl kako truplo kog a sezigajo gori,. in koko se dvigne ...

....

Renso to rec soji zeni p de vidim ce bo se mela neumen ideje...

Nikoli en bom pozabil ko mi je ena picka najedala ipa mi tezila in mi jebala vs epo psisku,. eno uro sme jo polusal ji reku de nj s eskulira pa de nj. ....... .

No de nj s epomiri pa pvoe kj je narobe oan ap samo ono ap to pa ono.

Ves kj jo je umirilo,..

In to ej resnicna zgodba.

Reku sme ji de ce ne zapre kluna de mam v omari zago za poljo sekiro pri sosedu ap pec.. De ti vidis kak butsto nor pogled je naredila v 12 sekundah je bil mir,. polap s eje lepo mnila naprej...

...

Resno,..

Pojdi enkrat an zale delati pa glej kako trupla sezigajo. ....... .

Renso ko potegen misicje gor pa ko vidis koko se pokojni dvigne,..  ...

No pol ap mi rec de majo zenske duhovnost,.

se parameciji jo majo vec pomoje ... .

razen izjem

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #190 - 12.03.2010 at 12:52:08

Če ženske ne bi imele pameti,bi ti lahko delal z njimi kar bi želel.Zakaj je potem pri tebi obratno? Vprašaj se? Razumem te,da si bil nategnjen,a se nisi ti sam pustil nategniti??

Razmisli kdo je tu pameten?

Morit ljudi pa ne smemo,a ni dosti gorja na svetu?Ga bi rad še ti delal? Imaš željo, da bi ljudi moril? J

Jaz se rad zafrkavam ko pa takšnele bolne fore poslušam me pa res vse mine. Daj spoznaj samega sebe!!! Greva na ribe v 7 mesecu in se vse zmeniva.Bod pomirjen in uravnovešen,če se da,če ne,se pač nočeš pomirit.Kaj bomo sedaj kar krematorijsko pobival svoj rod?

Daj ohladi se! Te pokličem!! Grin Grin na ribolov. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #191 - 13.03.2010 at 01:55:46

Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 12:52:08:
Če ženske ne bi imele pameti,bi ti lahko delal z njimi kar bi želel.Zakaj je potem pri tebi obratno? Vprašaj se? Razumem te,da si bil nategnjen,a se nisi ti sam pustil nategniti??

Razmisli kdo je tu pameten?

Morit ljudi pa ne smemo,a ni dosti gorja na svetu?Ga bi rad še ti delal? Imaš željo, da bi ljudi moril? J

Jaz se rad zafrkavam ko pa takšnele bolne fore poslušam me pa res vse mine. Daj spoznaj samega sebe!!! Greva na ribe v 7 mesecu in se vse zmeniva.Bod pomirjen in uravnovešen,če se da,če ne,se pač nočeš pomirit.Kaj bomo sedaj kar krematorijsko pobival svoj rod?

Daj ohladi se! Te pokličem!! Grin Grin na ribolov. Wink Wink

Ne ne bom  se umiril.

DOkler en bom vrnil pickamakr je bilo meni dano.

Mascevanje
izkoriscanje
varanje
itd,..

In povem ti,.. so nacini kako lohka unicis nekoga ne de bi krsil nase hude zakone.

.......

Sem bral neki o tem toda mroem se dobiti z par folka de zvem dokonca reci.

.......

Renso daj mi neki povej, itak sme ebdak izrodek clovestva dej mi reci renso kak je vejretnos de bom dobil kako picko nikoli neje ne bom dobil

.......

TOle polusi. Picek rabijo kurac pa $ jaz tega nimam his etudi ne itd.

.......

Resno no, pol mi povej zakaj bi s ezivel tale lijfe. Edini razlog de se ne bi ubil se mi zdi de bi bil dosti vreden de bi vracal hudo ki mi je iblo storjeno nazaj pickam. resno ti povem ni vazno kok stara kaj ej kaj ni ce bi pa dobil sina od kake picke kje ali hcerko v soli kot prfoks pa bi jo fuknu,majke mi nobeneg aotroka ne bi pusil anrpej v nasledni razred ce bi vedel de je od babe k me je zafukala. Resno v psobno bi jo sprivl majke mi.

ZAKAJ morem jaz drzat dej mi to povej, zakaj majo vsi kubiji hainvci itd vse jaz ap pizda matenra NIC NIC NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......

Mene je minilo picek vrebat k so anvadne kure brez mozgan smao pizdo amjo ap se ta je kup koze.

.......

To ej hudo. MIslim, pol ap rpavijo picek cvetstvarstva osbno s emi zdi de pasejo bolj v epc kot kam drugam.

Resno.

To bi reku, zelo rad bi videl babo k me bo zafukala resno mislim, .......

To pa res, poln kurac mam in de ne bos mislil mamcie so se 3 bolj pokvajrene in kurbiske majek mi ....... . To ni res.

Pol p govore rabim rensega tiap koj kruac rabis strik okol vratu pa cez okn na vfasado.

Dej mi pvoej en razlog zakaj tip ne sme ubiti picek renso ti pvoem ....... jaz s ene spomninm niti enga. Picke mislijo de s elohak fukajo okol pol ap gredo in je ot to. majko jim jebem kurbissrko.

.......

Resno, toko ti povem. Mene je minilo ko vidim te nagravzne neciste hianvsko izkroiscevalsko vampirsk eprasice okol pos vetu.

Ok pick ni to ej dejstsvo limajos e an kubirje ki lepo govore skuaht nic ne zanjo dej ne seri.

Resno,. tip,. edian rec kot sme rkeu,. naucuiti se crno amgijo pol ap sma likvidacija od prve do azdnje ni vazno je debela suha bolj ej fina prej v truhgo.

.......

Nisme bil tak pred leti, ko vidis de majo vsi vse kar tebi pripada ker si bil priden itd. Pol se ti utrga renso mislim. Priden delaven pol ap kurac picek kurbe itd. Tisi kurbirji in mamini sincki k so po svetu ap dobijo vs eok sluzbe ok avte stanovanaj hise in picek .
.......

Resno, ta svet en sme obstajti in cim prej gre vse v kurac bolej bo .......

.......

Resno, ce sme si zaluzil tak lijfe ok nj bo smao zivel g ane bom se raje ubijem in poln kurac mam folak k misli koko ej paemten v lijfu ap ni sprobal nic msao neki pametujejo.
Podjite vsi nekam.

.......

Toko bi reku, ce ne dobis kar rabis ni vredno ziveti. Resno to mislim, ce sme otk dalec prigural bom tudi mel jajca de potrpim dve minute , vec pa ne rabim. Koenc kocnev pa si vrat prerezes lohak tudi z zico v vtikacu msao vedeti mroe skako. Sem skori prst tkao zgubil.

.......

In zenks enj bi bile neki najlepsega mhm,. ze vidim. res me zanima zakaj niso v uralu nabijali na kole smao tipe ampak so zenske tudi.

Se mi zdi de je bilo vec zensk. Oziram bi rekel de so biel bitke itd,. po bitkah so picek posilili in pokali tipe a na kole nabili.

.......

So ze vedeli zakaj.

Dijo
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #192 - 13.03.2010 at 08:40:21

Ma kaj te briga...če ti je punca všeč, jo primeš za roko, pa za prvi vogal...sej se strinjam, da so res večinoma nepoštene...ampak mislim, da to izvira iz njihove nesigurnosti oz. nesposobnosti lastnega odločanja...dosegle so več, kot enakopravnost in neodvisnost, sedaj pa se v tem izgubljajo...se spreminja vse in lažje se je prilagodit in kaj potegnit iz tega, kot pa jamrat...

...in sedaj sex za ženske ni več tabu in mi potrebneži smo lahko zadovoljni Kiss

Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #193 - 13.03.2010 at 10:54:21

OTP

Jaz osebno mislim,da si ti ne boš nič naredil. Vprašaj se zakaj si razočaran?? Mogoče pa nisi tak daso kot misliš,da si v sebi? Kaj pa če si ti samo dober opazovalec-analitik? Ne pa človek prakse?
Razmisli!!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #194 - 13.03.2010 at 12:27:56

sašo wrote on 13.03.2010 at 08:40:21:
Ma kaj te briga...če ti je punca všeč, jo primeš za roko, pa za prvi vogal...sej se strinjam, da so res večinoma nepoštene...ampak mislim, da to izvira iz njihove nesigurnosti oz. nesposobnosti lastnega odločanja...dosegle so več, kot enakopravnost in neodvisnost, sedaj pa se v tem izgubljajo...se spreminja vse in lažje se je prilagodit in kaj potegnit iz tega, kot pa jamrat...

...in sedaj sex za ženske ni več tabu in mi potrebneži smo lahko zadovoljni Kiss

Tip eno rec ti bom reku.

Picke so kurbe ce ti je lepo tako ziveti polok men ni. Ko sme nekej drugje s emi picka kurba okol. Eno rec ti povem ce pogruntam de me picka zejebe in prevara jo bom ubil, so pa se oblj hudi nacini da ji po pravni poti tkao zagrenim lijfe de si bo sama vzela lijfe splo ap ce beres amriskaj ves in vejrmei mi je vleiko dreka k noces vedet.

Sploh pa ce ej to res kot govoris pol SO PICKE KURBE KOS MESA in jaz tkao ne morem funkcijonirati ker ne morem bit z tako babo k je kurba,. in s eporiv aokol k kos mesa.

je pa res de ce me ne poebre kmalu bom zacel to izvajati in pecati picek v prico mozov in jim govoriti akr koli sej so kos mesa sej je res zivali so stari toko je

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 23