Alojz in Sandib wrote on 12.03.2010 at 12:52:08:Če ženske ne bi imele pameti,bi ti lahko delal z njimi kar bi želel.Zakaj je potem pri tebi obratno? Vprašaj se? Razumem te,da si bil nategnjen,a se nisi ti sam pustil nategniti??
Razmisli kdo je tu pameten?
Morit ljudi pa ne smemo,a ni dosti gorja na svetu?Ga bi rad še ti delal? Imaš željo, da bi ljudi moril? J
Jaz se rad zafrkavam ko pa takšnele bolne fore poslušam me pa res vse mine. Daj spoznaj samega sebe!!! Greva na ribe v 7 mesecu in se vse zmeniva.Bod pomirjen in uravnovešen,če se da,če ne,se pač nočeš pomirit.Kaj bomo sedaj kar krematorijsko pobival svoj rod?
Daj ohladi se! Te pokličem!!

na ribolov.
Ne ne bom se umiril.
DOkler en bom vrnil pickamakr je bilo meni dano.
Mascevanje
izkoriscanje
varanje
itd,..
In povem ti,.. so nacini kako lohka unicis nekoga ne de bi krsil nase hude zakone.
.......
Sem bral neki o tem toda mroem se dobiti z par folka de zvem dokonca reci.
.......
Renso daj mi neki povej, itak sme ebdak izrodek clovestva dej mi reci renso kak je vejretnos de bom dobil kako picko nikoli neje ne bom dobil
.......
TOle polusi. Picek rabijo kurac pa $ jaz tega nimam his etudi ne itd.
.......
Resno no, pol mi povej zakaj bi s ezivel tale lijfe. Edini razlog de se ne bi ubil se mi zdi de bi bil dosti vreden de bi vracal hudo ki mi je iblo storjeno nazaj pickam. resno ti povem ni vazno kok stara kaj ej kaj ni ce bi pa dobil sina od kake picke kje ali hcerko v soli kot prfoks pa bi jo fuknu,majke mi nobeneg aotroka ne bi pusil anrpej v nasledni razred ce bi vedel de je od babe k me je zafukala. Resno v psobno bi jo sprivl majke mi.
ZAKAJ morem jaz drzat dej mi to povej, zakaj majo vsi kubiji hainvci itd vse jaz ap pizda matenra NIC NIC NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......
Mene je minilo picek vrebat k so anvadne kure brez mozgan smao pizdo amjo ap se ta je kup koze.
.......
To ej hudo. MIslim, pol ap rpavijo picek cvetstvarstva osbno s emi zdi de pasejo bolj v epc kot kam drugam.
Resno.
To bi reku, zelo rad bi videl babo k me bo zafukala resno mislim, .......
To pa res, poln kurac mam in de ne bos mislil mamcie so se 3 bolj pokvajrene in kurbiske majek mi ....... . To ni res.
Pol p govore rabim rensega tiap koj kruac rabis strik okol vratu pa cez okn na vfasado.
Dej mi pvoej en razlog zakaj tip ne sme ubiti picek renso ti pvoem ....... jaz s ene spomninm niti enga. Picke mislijo de s elohak fukajo okol pol ap gredo in je ot to. majko jim jebem kurbissrko.
.......
Resno, toko ti povem. Mene je minilo ko vidim te nagravzne neciste hianvsko izkroiscevalsko vampirsk eprasice okol pos vetu.
Ok pick ni to ej dejstsvo limajos e an kubirje ki lepo govore skuaht nic ne zanjo dej ne seri.
Resno,. tip,. edian rec kot sme rkeu,. naucuiti se crno amgijo pol ap sma likvidacija od prve do azdnje ni vazno je debela suha bolj ej fina prej v truhgo.
.......
Nisme bil tak pred leti, ko vidis de majo vsi vse kar tebi pripada ker si bil priden itd. Pol se ti utrga renso mislim. Priden delaven pol ap kurac picek kurbe itd. Tisi kurbirji in mamini sincki k so po svetu ap dobijo vs eok sluzbe ok avte stanovanaj hise in picek .
.......
Resno, ta svet en sme obstajti in cim prej gre vse v kurac bolej bo .......
.......
Resno, ce sme si zaluzil tak lijfe ok nj bo smao zivel g ane bom se raje ubijem in poln kurac mam folak k misli koko ej paemten v lijfu ap ni sprobal nic msao neki pametujejo.
Podjite vsi nekam.
.......
Toko bi reku, ce ne dobis kar rabis ni vredno ziveti. Resno to mislim, ce sme otk dalec prigural bom tudi mel jajca de potrpim dve minute , vec pa ne rabim. Koenc kocnev pa si vrat prerezes lohak tudi z zico v vtikacu msao vedeti mroe skako. Sem skori prst tkao zgubil.
.......
In zenks enj bi bile neki najlepsega mhm,. ze vidim. res me zanima zakaj niso v uralu nabijali na kole smao tipe ampak so zenske tudi.
Se mi zdi de je bilo vec zensk. Oziram bi rekel de so biel bitke itd,. po bitkah so picek posilili in pokali tipe a na kole nabili.
.......
So ze vedeli zakaj.
Dijo