Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 ... 23
(Read 73069 times)
Eva
5
p

Kranj
Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #165 - 11.03.2010 at 15:23:54

tole berem že doug časa po mal in pomal in se niti ne spomnem več, kaj sm na začetku prebrala niti nism sprot dojela vsga, ampak men se zdi, da glih klele u 2 delu filozofije razlaga o tem, o hierarhiji, duhovnih voditeljih in na kašn način gre za svobodno izbiro. če se ti da prebrt

http://www.wingmakers.com/philosophy2.html
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #166 - 11.03.2010 at 17:58:17

Optimus T. Prime wrote on 11.03.2010 at 01:01:43:
Mi lahko poveste neki reci.

Tole me firbec.

Resno.
Ce je zemlaj taka kot je zakaj tisi k so zgori mislim duhovne vodje v duhovnem svetu od koder prihajamo tega ne porpavijo.
Renso mislim. Ziher vedo kaj se dogaja tuki ce je vse res o tistme de si se sam oslodicl az ta lijfe.

Lp.

Zardi spoštovanja naše svobodne volje, ne smejo in ne morejo preprečiti našega odločanja.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #167 - 11.03.2010 at 20:17:47

M.L. wrote on 11.03.2010 at 17:58:17:

Tole me firbec.

Resno.
Ce je zemlaj taka kot je zakaj tisi k so zgori mislim duhovne vodje v duhovnem svetu od koder prihajamo tega ne porpavijo.
Renso mislim. Ziher vedo kaj se dogaja tuki ce je vse res o tistme de si se sam oslodicl az ta lijfe.

Lp.

Zardi spoštovanja naše svobodne volje, ne smejo in ne morejo preprečiti našega odločanja.

Pa lep pozdrav.

Zaradi poznavanja same vesoljne zakonitosti in prostovoljne zaveze vesoljnemu etičnemu kodeksu-se ne bo nihče zunaj nas --odločal namesto nas. TO GARANTIRAM V IMENU GALAKTIČNE SONČNE DINASTIJE IN VARUHOV VESOLJNEGA ŽIVLJENJA-JAZ NEPOMEMBEN ALOJZ. Wink Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #168 - 12.03.2010 at 00:25:34

Quote:
VSE
skoraj vse

vse je tak kot mora bit - nič prej in nič kasneje

In
nič ni brezveze
vsak tvoj dan
cel dan
vse
Nič ni slučaj

vse ob svojem času

pa tud
Šola je šola - ne morš razredov špricat
vedno si tam kjer si prej končal
zato
- da nardiš korak
naprej

Resno, ko bom videl te duhovne ucitelje bom vzel mojo mesarco kot martin karpan pa jih bom vse preklal na pol. Svojad gnila.

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #169 - 12.03.2010 at 00:35:29

Alojz in Sandib wrote on 11.03.2010 at 11:00:48:

Tole me firbec.

Resno.

Lp.

OTP

Saj se nisi sam odločil za ta življenje.Bog v svojem življenjskem in elementarnem samodelovanju in samomanifestaciji v tvojih starših. To natolcujejo new age bleferji.Vse je BOG sam večno-sedaj ti jaz vse in vsi.Tukaj radi nekateri sanjajo kako sami o nečem odločajo.Vesolje (bog) je vse v večnem samodelovanju,ti imaš pa kot njegova živa samozavedna samomanifestacija svobodno voljo in samozavedanje,ki jo on preko svoje elementarne EM sile (Duha) dviguje ali spušča skozi svoje samodelovanje.Vesoljna samoigra. Veliko jih je,ki radi sanjajo,kako sami odločajo-kakci!!!Odloča sama večno-sedanja samodelujoča vseobsežna vesoljna samomanifestacija v nas in v vsemu-teološko stric, ki ga imenujemo BOG.

Lej tip.

TOle bom popizdil.

Osbno bi s emu uprl. Kdo p je de me lohak ksozi tak drek fukne.
Renso.

Dejmo ga sezgati na grmadi.

Lp.

( no recmo na grmadi itd..9

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #170 - 12.03.2010 at 00:40:36

Alojz in Sandib wrote on 11.03.2010 at 20:17:47:
M.L. wrote on 11.03.2010 at 17:58:17:

Tole me firbec.

Resno.

Lp.

Pa lep pozdrav.

Zaradi poznavanja same vesoljne zakonitosti in prostovoljne zaveze vesoljnemu etičnemu kodeksu-se ne bo nihče zunaj nas --odločal namesto nas. TO GARANTIRAM V IMENU GALAKTIČNE SONČNE DINASTIJE IN VARUHOV VESOLJNEGA ŽIVLJENJA-JAZ NEPOMEMBEN ALOJZ. Wink Wink Wink

BOm odgovoril v enem psotu skupi.

Lp.

Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #171 - 12.03.2010 at 00:44:03

Optimus T. Prime wrote on 12.03.2010 at 00:25:34:
Quote:
VSE
skoraj vse

In
nič ni brezveze
vsak tvoj dan
cel dan
vse
Nič ni slučaj

vse ob svojem času

pa tud
zato
- da nardiš korak
naprej

Resno, ko bom videl te duhovne ucitelje bom vzel mojo mesarco kot martin karpan pa jih bom vse preklal na pol. Svojad gnila.

Lp.

uf uf.....
tak ne boš nič pametnega nardil

To sn ti napisal jaz ne nek duhovni učtelj, + Martin Krpan je bil kr ena pametna persona, furav je svoje kar je fural in se v "spopad" ni spustil kr mimogrede
Smiley

- - -
In
nič ni brezveze
vsak tvoj dan
cel dan
vse
Nič ni slučaj

vse ob svojem času

pa tud
zato
- da nardiš korak
naprej

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #172 - 12.03.2010 at 01:03:26

Torej.

Moj um je plod mojega utelesenja v tem telesu. To telo in zivljenje sem si izbral sam. Torej ce je res to pol ne vem zakaj bi ga mogel ziveti. Vse prepreke k jih mam trpljenje itd je kar neki. Torej me zanima kje je moj angel varuh sledec po literaturi de bi mi pomagal. Torej prva rec katero bi naredil ko pridem nazaj na ono stvar bi ubil angela varuha itd. Se vec, zanima me zakaj imam jaz pol duse tuki dol pol pa na onem svetu po literaturi. .......

Tema je  KOKO DOBITI PSOTENO PUNCO.

TOrej mene zaniam kako jo dobiti.

Po pogovru vceri sme zakjucil de so vs ezenske prasice in kurbe in to dobesedno. tako de prericevanje v tej smeri odpade. Ce bi dal oglas ven in bi reku de zelim renso punco pucne itak milijo de so tipi kubirji. Torej mi sotane smao to de pofukam vsako rpasico tam zuni od leta ko iam izoblikovana splovial pa dokler je se vlazna do 99 let ce je to to.

Porpasal bi smao se eno zelo renso rec, in vem de me vsi sovrazite tuki zato bom spizdil v parih denh dol itak sme ze tok zejban de bo kmalu koenc.

Tokole gre. Resno me zanima zakaj lohak pucen tkao serjejo po nas tipih. Celo magijo s euproablja az te reci. Poznam ozirma sme poznal dolocene osbe k to uproabljajo de s elohka porivjao okol.

.......

TPrej dajte mi neki pvoedati ....... .

Recmo de se cloveku utrga. Predpsotaivmo de tipo ali pucna zan brati gre v knjiznico in dobi vse napotek kako in procese itd. Resno mislim, vse to se da dobiti v povprecni knjiznici. In pol bi s elotil ansprotnega spola. Zakja ne. Koenc kocen vce tako geldam ljubezni ni, oziram ljudje mso smao zivlai ce bi vedeli kaj ej to ljubezen pol s ene bi proivlai kot zajci sploh za zenske to lohak recem oziram zenski spol.

Ce pa lohak se to recem. Zakaj punce se porivajo z zivalimi, osli psi mackami, kozami ,....... konji psi itd,. KOliko je psoentkov ko tipo nabija zivali,. mogoce z ovco. Zenskeg apsoal z obcevanjem z zivalimi je vec. Pol ap nj mi skao s ekatera rece deo zenske so rens epa neki de vedo o ljubezni .......

Torej Model odprl si mi oci. Jaz prevec zelim ok za druge. zato bom od danes naprej delal sma zase. Picka je kos mesa, moj deanr je moj, ce rabi kar koli nj si sama placa in to ej to. Ce bi piek biel kaj vredne pol bi bilo kot je lepo toko pa ni vse s ekruab itd. In se neki bom reku. Nikoli v lijfu nikoli vec ne bom zvest nobeni, ce bom mel pciko jo bom varal, ker to ste si zaljuzile.

Pozivma pa tudi vs emoske kejr koli pos vetu da fukajo jebejo spiholosko spolno deanrno in psihicno,. vse picek vseh starsoti,. ker si drugega ne zaluzijo.

Wink;)Wink;)Wink;)Wink.......

To so dejstva, sedaj me spluvite pol ap se obm pobral z tega serverja.

In pol nj mi s ekatera piak rece de ni ok tipa plunbil ji bom v obraz, renso piek vedno zebrejo kurbirje,.. .......

Resno, se to bi povedal,..

PRed casom sme slsial zgodbo od neke zdravnice de je tipo k je mel eno boelzen seksal z vleiko pucnami in so jih vse v klinicni pripeljali enkatere so dolgo casa umirale.

Veste tkao bom reku ko sme to slisal sem reku prenseto to ni ok.

Ce pa pomilim kok so picke skode nareidel mogoce temu tipu de je pcoel te reci s emi pa ne zdi nic cudnega da je to pocel.

...

TOko de,.. ...

Prosta volja mi daje pravico de delam drugm skodo to ste mi smai pvoedali,.. jaz nism nikomur dovolil torej ce nekdo izkoristi voljo pol lohak drugim pcoen skodo hvala lepa.

ŠPol je vs edovoljeno,.. ljudej k so zenske zazigali v peci, picek k so rezael jajca tipom stran,... ....... .

Pol ap nj mis e kdo rece de sme zabit.

Vsi vse veste, resno,. zanimivo,. ko psotaivs gnilo vprasnej kej dobiti ok piceko pa ste vis tiho samo izgovore soapte na polno .......

Resno en rabim duhovnosti ker duhovnost en zaniam noeben pucne vse pucen s ezanimajo smao za kok denarja zaluzis kok ams his in akka avto iasm. TO EJ VASA DUHOVNSOT.

hehehe,..

...

Grem sapti,.
vi ap s elepo pidzidte narpej,.
......

.
Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #173 - 12.03.2010 at 01:08:16

quick
--
ti ne boš še hitro mel punce
če pa bo pa bo ista kot ti - sovraštvo nespoštovanje zabijanje užaljenost pa še pa še

če se motim - super
(??)

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #174 - 12.03.2010 at 01:08:21

Quote:
Optimus T. Prime wrote on 12.03.2010 at 00:25:34:
Quote:
VSE
skoraj vse

In
nič ni brezveze
vsak tvoj dan
cel dan
vse
Nič ni slučaj

vse ob svojem času

pa tud
zato
- da nardiš korak
naprej

Lp.

uf uf.....
tak ne boš nič pametnega nardil

To sn ti napisal jaz ne nek duhovni učtelj, + Martin Krpan je bil kr ena pametna persona, furav je svoje kar je fural in se v "spopad" ni spustil kr mimogrede
Smiley

- - -
In
nič ni brezveze
vsak tvoj dan
cel dan
vse
Nič ni slučaj

vse ob svojem času

pa tud
zato
- da nardiš korak
naprej

Resno:

Ljudje ko iamte polno pizdo sperme oziram prazna jajca in polno rit futra in spite nad 15 stopinjami pol res lahko govorite kaj ej pametno. Resno. Mene zaniamjo smao dejstva. Hec je v tme de sme zafukal si lijfe. Problem je v tme ker sme se rodil. ostlao ap itak je s elsabi. IN ceclovek niam za kaj zvieti pol ej vseno ce crkne. Medtem ko drugi iscejo uteho v kurbariji in to oravicujejo ....... . No to so zaem zivlai in po rpaivci pveodnao naprosam duhovni svet uciteljev de tale svet unicijo ker ni vreden nic .

Lp.

BLuzator glih nisem, .......

Ce bi bil bluzator resno pol bi bil kubir ki je polen kesa k mu ga strsi dajo in mel polno neumnih pcik in jih izkorsical,. sme pa kontra ....... .

Po rpavici pveodnao ap so pucen zato de s ejih jebe ce pomislim kako sefi po sluzbah porivjao naivne piek de bodo dobile kak evro vec oziram dobiel visji polozaj ,.. ....... . Pol bi reku sma to de jimrpivscim in njihove zene so smao tiho ko to njihovi mozej pcono ekr simpel tele zene ne smejo rec nic cene gredo lohak iz bajte ven ne mu ne bu. To je duhovnost majko resno to ej duhovnos t.......

Resno, lep svet azrad mene ce gre vse v kurac.

No ko rpidem gor bom plunu v obraz tem duhovnim voditeljevm .......

.

Nisme prisl za tak lifje k ga imam in ce mi je sedja v trenutko vzet k tole limam gor je zelo veliko elt prep
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #175 - 12.03.2010 at 01:12:02

Quote:
quick
--
če pa pa bo ista kot ti

če se motim - super
(??)

Dej mi pvoej zakaj,.

Ker picek ne mroem iemti ekr tkao mislim..
CLOVEK,. PRASCIE OD PICK SO renso prsice v vseh pogeldih in ce hcoes emt piko ji mores dat denar ki ga nimam emt bajto k i je nimam itd, ....... . renso ti pvoem picko jaz nikol ne bom mel ker so piek atko gnile edino kako brez zob in krivimi joskami bi lohak dobil take pa tudi mrtu en pofukam sploh pa mi kurac ne sotji vec,.

.......

Dej sploh ne govor ok?. Resno. Picke dobiti je mali rpoblem vs ese hocejo porivati,. ce s encoejo jo napije spa nategnes boli te kruac koj ce iam 15 let,. koenc kocenv so kso emsa ce ne bi bile pol bi to jaz malod rugace mislil tkao ap po 10 letih mislim de iamm rpavico da unicim psiholosko vsako rpsico k jo vidim KDO OZIROMA KATERA PICKA SE JE PA ZAME ZAMISLIAL NI VAZNO SMAO DE DOBI KURAC POL AP NAPREJ.

.......

Ne bom mel picek ,..

LOL

Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy ;

RESNO NE RABIM PIEK K SO VSE KURBE
.......

Vsi neki mpametni noben ap ncoe pvoedait kar je res.

PICKE S EPORIVA KER RESNIH NI

.......

to ej to
......

vec mas fedra vbec mas bba to ej to

s ekaj hcoe sslisati

CE BI PIEK APDALE NA RESNE TIPE pol bi bil ze uzenjen,.
...

dej ne sri

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #176 - 12.03.2010 at 01:16:29

Eva wrote on 11.03.2010 at 15:23:54:
tole berem že doug časa po mal in pomal in se niti ne spomnem več, kaj sm na začetku prebrala niti nism sprot dojela vsga, ampak men se zdi, da glih klele u 2 delu filozofije razlaga o tem, o hierarhiji, duhovnih voditeljih in na kašn način gre za svobodno izbiro. če se ti da prebrt

http://www.wingmakers.com/philosophy2.html

Resno en mislim brati tega sranja.
Hec je v tem. Veliak vecian ljudi ne rabi emt tega znanja pa se dnevno porivjao varjao in fukajo kot zivlai. TOrej ti men raj pvoej kej najdes piko za pofukat k ni kurba. IN k ma neki spolate v glavi ne ap da ji mores kos dinamit ana pizdo anvezati de s ene proiv akot ena podgana lai struans po mestu.

Lp.

Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #177 - 12.03.2010 at 01:17:52

Na ono tvojo prej:

no, zarad tega kar si napisal
--------------------------------

Quote:
quick
--
če pa bo pa bo ista kot ti - sovraštvo nespoštovanje zabijanje užaljenost pa še pa še

če se motim - super
(??)

Sicer pa
vprašaj punce  Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #178 - 12.03.2010 at 01:34:25

Quote:
Na ono tvojo prej:

no, zarad tega kar si napisal
--------------------------------

Quote:
quick
--

če se motim - super
(??)

Sicer pa
vprašaj punce  Wink

Ves clovek, toko ti bom povedal. Ce bi pucne bile resno kaj vredne pol bi iskale ok tiep ne kpa kubirjev.

.......

TOko de sme rpasal picke prasal zenske prasal kurbe in kurac vse skupi .......

zaradi mene se deli nroca kot se ces ti ostlai an forumu in se narpej. Dejstvo ej de je malo strasljivo.

To bi rekel toko dejansko. DE obstajjao piek k izkoriscjao tiep n de obstajajo tipi k so kurli piek v peci in po rpavici pveodnao jih vendo bolj razumem. MIslim,.. ce pogeldam v vikipedijo k sme ravno pogledal je kar grozljivo.

Resno, nism s evidel pucne de bi tela psotenega tiap vse govore ni ok tipov ni ok tipov ko pa ga majo rped seboj pa lepo raje geldjao kubircke in s ez njimi fukajo po wc,. lepo prosim,..

Ce pa hoce sbabo met polpa gres nekam jop anfials de zanosi pa more biti dovolj neuman in pol mas neumno babo de niasm z njo rpobelmov k ti hodi az tabo kot pes kaj vec pa itak en dobis kar neki .......

Dej dej,. ehci s eti z mene,. sploh pa tem aje neki drugega kto toel bluzeriranje kok je pomebno kok je TIP duhovno razvit dej en me fuak tpiek vidite sam $ in kurac to ej vasa duhovnsot,. majek mi,.
.......

...
Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #179 - 12.03.2010 at 01:42:17

ti maš težavo

ki pa se da porihtat...

sam ne dokler razmisljas kot razmisljas

Peace.