Torej.
Moj um je plod mojega utelesenja v tem telesu. To telo in zivljenje sem si izbral sam. Torej ce je res to pol ne vem zakaj bi ga mogel ziveti. Vse prepreke k jih mam trpljenje itd je kar neki. Torej me zanima kje je moj angel varuh sledec po literaturi de bi mi pomagal. Torej prva rec katero bi naredil ko pridem nazaj na ono stvar bi ubil angela varuha itd. Se vec, zanima me zakaj imam jaz pol duse tuki dol pol pa na onem svetu po literaturi. .......
Tema je KOKO DOBITI PSOTENO PUNCO.
TOrej mene zaniam kako jo dobiti.
Po pogovru vceri sme zakjucil de so vs ezenske prasice in kurbe in to dobesedno. tako de prericevanje v tej smeri odpade. Ce bi dal oglas ven in bi reku de zelim renso punco pucne itak milijo de so tipi kubirji. Torej mi sotane smao to de pofukam vsako rpasico tam zuni od leta ko iam izoblikovana splovial pa dokler je se vlazna do 99 let ce je to to.
Porpasal bi smao se eno zelo renso rec, in vem de me vsi sovrazite tuki zato bom spizdil v parih denh dol itak sme ze tok zejban de bo kmalu koenc.
Tokole gre. Resno me zanima zakaj lohak pucen tkao serjejo po nas tipih. Celo magijo s euproablja az te reci. Poznam ozirma sme poznal dolocene osbe k to uproabljajo de s elohka porivjao okol.
.......
TPrej dajte mi neki pvoedati ....... .
Recmo de se cloveku utrga. Predpsotaivmo de tipo ali pucna zan brati gre v knjiznico in dobi vse napotek kako in procese itd. Resno mislim, vse to se da dobiti v povprecni knjiznici. In pol bi s elotil ansprotnega spola. Zakja ne. Koenc kocen vce tako geldam ljubezni ni, oziram ljudje mso smao zivlai ce bi vedeli kaj ej to ljubezen pol s ene bi proivlai kot zajci sploh za zenske to lohak recem oziram zenski spol.
Ce pa lohak se to recem. Zakaj punce se porivajo z zivalimi, osli psi mackami, kozami ,....... konji psi itd,. KOliko je psoentkov ko tipo nabija zivali,. mogoce z ovco. Zenskeg apsoal z obcevanjem z zivalimi je vec. Pol ap nj mi skao s ekatera rece deo zenske so rens epa neki de vedo o ljubezni .......
Torej Model odprl si mi oci. Jaz prevec zelim ok za druge. zato bom od danes naprej delal sma zase. Picka je kos mesa, moj deanr je moj, ce rabi kar koli nj si sama placa in to ej to. Ce bi piek biel kaj vredne pol bi bilo kot je lepo toko pa ni vse s ekruab itd. In se neki bom reku. Nikoli v lijfu nikoli vec ne bom zvest nobeni, ce bom mel pciko jo bom varal, ker to ste si zaljuzile.
Pozivma pa tudi vs emoske kejr koli pos vetu da fukajo jebejo spiholosko spolno deanrno in psihicno,. vse picek vseh starsoti,. ker si drugega ne zaluzijo.

;)

;)

;)

.......
To so dejstva, sedaj me spluvite pol ap se obm pobral z tega serverja.
In pol nj mi s ekatera piak rece de ni ok tipa plunbil ji bom v obraz, renso piek vedno zebrejo kurbirje,.. .......
Resno, se to bi povedal,..
PRed casom sme slsial zgodbo od neke zdravnice de je tipo k je mel eno boelzen seksal z vleiko pucnami in so jih vse v klinicni pripeljali enkatere so dolgo casa umirale.
Veste tkao bom reku ko sme to slisal sem reku prenseto to ni ok.
Ce pa pomilim kok so picke skode nareidel mogoce temu tipu de je pcoel te reci s emi pa ne zdi nic cudnega da je to pocel.
...
TOko de,.. ...
Prosta volja mi daje pravico de delam drugm skodo to ste mi smai pvoedali,.. jaz nism nikomur dovolil torej ce nekdo izkoristi voljo pol lohak drugim pcoen skodo hvala lepa.
ŠPol je vs edovoljeno,.. ljudej k so zenske zazigali v peci, picek k so rezael jajca tipom stran,... ....... .
Pol ap nj mis e kdo rece de sme zabit.
Vsi vse veste, resno,. zanimivo,. ko psotaivs gnilo vprasnej kej dobiti ok piceko pa ste vis tiho samo izgovore soapte na polno .......
Resno en rabim duhovnosti ker duhovnost en zaniam noeben pucne vse pucen s ezanimajo smao za kok denarja zaluzis kok ams his in akka avto iasm. TO EJ VASA DUHOVNSOT.
hehehe,..
...
Grem sapti,.
vi ap s elepo pidzidte narpej,.
......
.