Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 23
(Read 72576 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #15 - 10.02.2010 at 21:35:21

Alojz in Sandib wrote on 10.02.2010 at 20:52:59:
OTePač Cheesy

Smiliš se mi!!!!! Res si usekan do plafona.Šale ne razumeš,pa še nedorasel si!!
V vseh pogledih.
Verjeten si kak podhranjen, ali pa športno 'sforsiran tip',ki je v normalnem življenju čist bos.  Cheesy

Pa jaz če bi bil ženska bi  takšenga tipa ko si ti zbrcala km stran.

Kaj spa tko togoten, te vsaka da na čevelj? Shocked
.
Kolko si pa star-si že zlezu od maminih prsi ? Tvoja mama je ženska!!

A ti poznaš življenje,imaš otroke družino- imaš izkušnje?

Kaj imaš, usrane gate,ki ti jih mama pere-še kaj druzga?

Daj piši tako,da bomo vsaj lahko bral tvoje zmazke. Če tko jebeš kot pišeš, potem si res sam še za na odpat. Grin Cheesy Cheesy Shocked

Da ne boš počil od jeze.

Kurbe praviš, nauči se razumet žensko naravo!!!

Normalen,da se selijo,(iščejo naprej)če pa pr takih butastih tipih kot si ti -ne dobijo druzga kot otročjo neumnost!!

A si ti mogoče živčni bolnik? Te daje preganjavica? Daj umiri se fantek! Cheesy Cheesy Cool

Saj te vidim kake klobasaš. In ti bi rad pošteno punco?

Pri tvojih zmešanih izpadih je vsaka u nevarnosti. Nimaš srca ,tam maš ti en hlod lesen!! Cheesy Cheesy Shocked Grin Čau jezni fantek Grin

Si opazil kako lepo sem ti postavil tvoje ogledalo!! Pa še ime sem ti najdu v kratici OTePač! Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Freelander
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #16 - 12.02.2010 at 11:45:23

Obražloži prosim,kaj je zate poštenost?

Vprašaj se,koliko si ti dejansko pošten do punc!

Na vse zadnje zakaj pa potrebuješ punco,oziroma žensko?

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #17 - 12.02.2010 at 11:48:28

Zato ko noče bit gej.Še ni razčistu v sebi. kako je spolno usmerjen! Verjetno-vedi ga! Grin Grin
Back to top

IP Logged

Freelander
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #18 - 12.02.2010 at 12:00:57

Kogar koli!
Cool
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #19 - 12.02.2010 at 12:18:47

Optimus T. Prime wrote on 09.02.2010 at 21:09:51:
Zdravo

Ker vem da radi govorite vam dam za reist en rpoblem. Mi lahko lepo rposim poveste kako nj rpide en psoten tip do ene psotene punce. res bi rad slisal resitve in ne pametnjakovicenja.

Res bi rad odgovor na to vprasanje ker jaz ne vem vec kj nj si milim. Ozirma na koncu vasih idejh bom jaz napisal kaj mislim. Toda to je temelj ozirma to so izkusnje na izkusnjah in dejstvih.

Lp.

Najprej se navadi pisat!! Kako boš pisal pošteni punci emaile, ki jih bo s težavo prebirala!?
Sem za silo popravil tvoj tekst, pa poglej kako se takoj lažje bere!

Ker vem da radi govorite vam dam za rešit en problem. Mi lahko lepo prosim poveste kako naj pride en posten tip do ene postene punce. res bi rad slisal resitve in ne pametnjakovicenja.

Res bi rad odgovor na to vprasanje ker jaz ne vem vec kj nj si mislim. Oziroma na koncu vasih idej bom jaz napisal kaj mislim. Toda to je temelj oziroma to so izkusnje na izkusnjah in dejstvih.

Ti si nam dal rešit en problem...mi ne moremo reševati tvojih problemov, ti jih moraš sam!

Jaz sem pošten in nimam straha...ko je pred mano punca, ki mi je všeč jo enostavno ogovorim...punco se med pogovorom gleda v oči...rade imajo zajebancijo in nasmeh...če si pozitivno naravnan in nimaš straha, potem ni nobenega problema Wink
vse ostalo je odvisno od karakterja in okoliščin...biti moraš spontan in iznajdljiv...

No zdaj pa ti povej, zakaj se ne potrudiš pisat v lepši obliki??

Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #20 - 12.02.2010 at 12:21:07

Freelander wrote on 12.02.2010 at 12:00:57:
Kogar koli!
Cool

Mogoče?  Cool   OTePač mu je ime! Cool Cool Grin
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #21 - 14.02.2010 at 21:12:34

Haha se je Otepač nekaj ustrašil, nič ne odpisuje!?  Smiley
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #22 - 14.02.2010 at 21:47:28

To je isto vprašanje, kot to, kako dobiti na loteriji, samo listka pa ne bi rad kupil, ker je predrag... Smiley

Torej.......... hočem pošteno punco, ampak kaj, ko so vse kurbe... Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #23 - 14.02.2010 at 22:10:48

O.P.T. ,.... temu se dandanes reče "Globalni problem" , ... ki pa tudi meni ni prizanesel, ... vsaj zaenkrat še ne .

To pa zato, ker na tako žensko kot jo potrebujem enostavno še nisem duhovno dovolj pripravljen . In verjetno še marsikdo ne , zato pa je brez nje.

Itak pa bojo sedaj prišli nad Planet še taaaaakšni časi, da bo marsikdo obžaloval da jo sploh ima , dokler se zadeve ne umirijo/uredijo .

Ti je pa Sašo lepo + dobro razložil, in iz tega sem tudi razbral , da si precej površen , površen pri pisanju , in morda podobno tudi pri ženski ??

No, ja, velik' blagoslova ti želim, pri poboljšanju, (odprave površnosti) da čim prej pride " ta prava" , ... (tudi k meni)  .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #24 - 14.02.2010 at 22:13:35

Quote:
To pa zato, ker na tako žensko kot jo potrebujem enostavno še nisem duhovno dovolj pripravljen .

Mogoče pa preveč pričakuješ od sebe. Smiley
Ljudje rastemo skozi odnose....
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #25 - 14.02.2010 at 22:31:33

Robi wrote on 14.02.2010 at 22:13:35:
Quote:
To pa zato, ker na tako žensko kot jo potrebujem enostavno še nisem duhovno dovolj pripravljen .

Mogoče pa preveč pričakuješ od sebe. Smiley
Ljudje rastemo skozi odnose....

Ja, morda sem si zastavil mal' previsoke cilje, ja, ... ampak ... se pa trudim, ja.   Wink Smiley Wink

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #26 - 26.02.2010 at 22:04:08

Bošty

Oprosti ampak jaz te vidim kot enega Hribčka zadrtega in v Boga zagledanega in z njim zblujenega.

Ti sploh Boga opisat ne znaš izven teoloških okvirov  Ti si za kakšnga fajmuštra ne pa za sodobnga mladeniča,ki ima življenje v sebi in veselje.

Ti samo (vriskaš? kot en pav tam na polju, a v bistvu si totalna ''rupa'' pr dekletih. Takšne Kekce kot si ti prav ovoham na daljavo.

Ti si ves meden in rdeč v glavo,če te punca samo pogleda.A mogoče ni tako? Ti se bližine deklet bojiš!!! Ti si miren samo ,če lahko Boga hvališ -a ne veš kaj hvališ!

Pa žensk tudi ne spoštuješ,ker te verski fanatiki tako učijo.Vidim iz tvojih postov,da nimaš odnosa do žensk.Saj Hribčki ga tako nikoli nimajo,ker so v resnici ene reve popišane.Tak si pa ti. Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #27 - 26.02.2010 at 23:14:47

Nisme pisal, ker se mi zdi butasto pisati na kometarje tega vsevedneza itd.

Pa tudi mam probleme z ledvicami in jetri tako de,....... nekako samo lezim ko nisem v sluzbi, em,.. me bolijo,.. . Sam pomoje bom mogu k dohtarju jet k mam ze krvavitve, ceprov ne vem kako bo slo to skoz.
...

Pogovarjal sem se z dostimi ljudmi starejsimi sploh in nekako sem ugotovil de nekako velja de ok punca nikoli ne dobi ok fanta in obratno. Poznam veliko vez v katerih eden ali drugi vara. Osebno sem dal teh reci prevec skozi v lijfu. In morem rect, de z obnasanjem punc itd sem zelo presenecen v negativnem smislu. Je pa res de ko se menim z materami katere so mi povedale podobne izkusnje njihovih sinov poridemo v teh tockah skupaj. Rad bi rekel de nisme prasal o teh in onih receh. Prasal sem kje dobis ok punco. Se mi zdi zelo zanimiv podatek kok % parov se loci in se in se bi lahko rekel kaj.

In res ne vem kak je vrasanje za kaj bos mel punco. Mislim brez zamere. Do sedaj sem v vsaki vezi bil posten nism varal (ceprov bi lohka) in pac sem se trudil samo de pa se vse tako konca kot s eje in celo z drugih virov de zvem dolocene reci te pa res na rit vrze. Se mi zdi de se me vedno bolj loteva zelja, de bi punce zacel obravnavati  kot potrsni materijal, (konec konce na podlagi mojih dolgoletnih izkusnj z njimi in njihovega obnsanja katerega si 100% nseme zaluzil mi nuhce ne bi smel rect zal besede na te moje misli). 10 let se jebem de bi dobil resno sedaj vidim de z vsako k sem kaj mel me je zafukala in zjebala do konca ker pac moski smo samopotrosši materijal za fuk. Vse ostalo pa jim ni mar in ni vazno glede na ostale karakteristike. Lahko bi celo potegnil hipotezo in rekel vse pucne k so bile bolj studirane so bile vecje kurbe.

Resno se orpavicujem, toda iste reci k jih tuki omenjam in govorim so mi rekle tudi punce iz razlicnih mest po celi slovneiji. Se mi zdi de je blje de ne omenim in ne govoirm o vsem kar so mene prasale v tem oziru k boste itak rekli de si zmiljujem.

Mislim de imam res unikatno perspektivo o naravi zensk iz custvenega zakonodajnega pravnega nepremicninskega in denarnega vidika.

Povdaril pa bi, de poznam dovolj parov kateri eden vara predvsem bi povdaril de veliko punc je varnih z strnai tipov in to tedensko kar poznam dolocene pare tudi po vec let recmo najdaljsi tak par k vem zanj je 7 letno jahanje z strani tipa k se jebe okoli.
Resno se mi zdi zanimivo ko spoznas zensko k je posiljena bila itd,. (v detajle ne bom sel),.. in ko vidis pike k se okol fukajo kaka je razlika medtem ko isces in spozanvas punce pa se ti samo  lasje najezijo.

Nimam spostovanja do nasprotnega spola na podalgi mojih izkusenj z njimi. TO je dejstvo. Ce ne bi mel takih izkusnj bi lahko drgac rekel dejstvbo pa je tudi de ne vejramem vec v ljubezen. Za to so si pa pucne same krive. Vsi tisi k milite kak butelj sem hvala vam lepa. In nism prasal zakaj tako mislim ce prav mislim. Naslov teme je kje dobiti ok punco torej mislim de so to pravi razlogi kje jo dobiti na kak nacin. In ne mi nabiajt de sem mutavi in zabiti tip k ne vem kaj se po maminih dojkah pijem itd. Lahko recem de nisem mel lepega lijfa,.. toda po precej letih se mi dozdeva de je msiel da se stegnen strik pecej bolj mamljiva kot dnevni boj za kurcevo suho skorjo kruha. Ce pa zraven se dodam de upanje de dobis eno spoteno punc ozbledi v 0% pol pa s emi res ze prov jebe.

Prosim ne me osbojati zaradi pisanja ker se mi ne da vedno popravljati je pa res de ne znam pisati. rresnici na ljubo me zelo preseneca de lahko sploh se funkcijoniram po dogodku k s eje zgodil 1 emsec nazaj toko de je to to,

Rekel bi de bi rad slisal kako idejo kje se da dobiti ok punco ne pa ena prerekanja o tem ce si jo zaluzim itd. MIslim tudi ideje o tem kok je moj duh mozek bit in inetelkt gnil in nikakv mi ne pomagajo im me ne zanimajo. razumem de pol folka tuki pride gor smao de laja k nimajo v lijfu kaj za poceti. razumem tudi de moaj kredibilnost je malo v podnu ozirma nicna zaradi pisanja in idej..... ....... .

Resno bi pa povdaril de se mi zdi skrajno neokusno in noro sprejamti dejstvo de kubirji, hianvci in laznivci lahko dobijo ok punc meedtem ko folk k je ok in se cel gnil lijfe trudi in jebe pa dobi ene jebene kurbe. Brez zamere vsak tip k malo hodi ven je do teh zakjuckov prisle in to se bojim de ni tema tele teme ce vam to ni jasno si odprite novo.

Za konec pa bi lohak rekel se eno foro k se je zgodila ta teden. en koelga me je prasal za eno pucno k mu je ful vsec. No vprasanje je bilo: "Dej mi povej ce je ta zenska (pokaze z prstom ) vredna zenska kateri bi lahko zaupal?,....".  No izkazalo se je de je zenska ziva kubra na zalos tje vseh 5 virov to potrdilo.  Pol pa mi povejte kako nj tipu povem kar zvedel, posll sme ga do teh 5 ljudi pa mu bodo ze oni povedali.

NIc sedja pa me opravlite in piste bedarije k itak vem de boji zopet 75% bedarij in mogoce 25% dejansko teksta v vezi z to temo. ....... .

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #28 - 27.02.2010 at 08:58:04

OTP
Hvala za tvojo oceno mene osebno -si zadel!!!

A ti ne zmoreš samo živeti sam s sabo? To je predpogoj,da bi ti sploh živel v eni zreli skupnosti in odnosu z žensko.Predpogoj je sprejeti samega sebe z vsemi svojimi dobrimi in slabimi stvarmi.

Jokat in cvilit zna vsak-živeti sam s seboj ne!!! Najprej moraš ti sebi dovoliti,in se samopotrditi,sprejeti v sebi,da si vreden življenja.
Želja v življenju nakaj doseči je najbolj varljiva in prinaša največ razočaranj.

Izpolni sam sebe in se napolni z življenjem -počni tisto,kar te zadovoljuje osrečuje tebe samega.

Naj ti nihče ne bo vzor-ustvari živi osreči samega sebe.

Počni tisto kar tebe samega potrjuje. Tako boš sam sebi dokazal,da si ti vreden ljubezni in spoštovanja!!

Ti imaš slabo mnenje o sebi,ne o drugih.Sebe imaš za nevrednega ljubezni življenja,to moraš dojeti sam.

Samorealiziraj se duhovno ne materialno-duhovno zavestno -nisi ti samopotrjena osebnost išči v sebi ne izven sebe lastno samopotrditev.

Ti napačno misliš,da si sam sebi razočaranje. Ni res !!! Vsak lahko najde pot do sebe,ti te poti nisi zgradil v svojem dosedanjem življenju-ti sam sebe ne ceniš.

Najdi in išči pot ,do samega sebe šele nato boš pripravljen in zrel za odnose z drugimi -tudi ženskami.

Ti se vidiš kot neko cunjo za brisanje prahu nevredno ljubezni in življenja.

Ko ležiš meditiraj v sebi in se analiziraj najdi dobro in slabo v sebi-odkrito se pogovori sam s sabo in se odloči sam sebe samoptrditi.

Če te kaj muči česar ne zmoreš sam preseči -vprašaj-konkretno! Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #29 - 27.02.2010 at 09:05:46

Alojz in Sandib wrote on 27.02.2010 at 08:58:04:
OTP
Hvala za tvojo oceno mene osebno -si zadel!!!

A ti ne zmoreš samo živeti sam s sabo? To je predpogoj,da bi ti sploh živel v eni zreli skupnosti in odnosu z žensko.Predpogoj je sprejeti samega sebe z vsemi svojimi dobrimi in slabimi stvarmi.

Jokat in cvilit zna vsak-živeti sam s seboj ne!!! Najprej moraš ti sebi dovoliti,in se samopotrditi,sprejeti v sebi,da si vreden življenja.
Želja v življenju nakaj doseči je najbolj varljiva in prinaša največ razočaranj.

Izpolni sam sebe in se napolni z življenjem -počni tisto,kar te zadovoljuje osrečuje tebe samega.

Naj ti nihče ne bo vzor-ustvari živi osreči samega sebe.

Počni tisto kar tebe samega potrjuje. Tako boš sam sebi dokazal,da si ti vreden ljubezni in spoštovanja!!

Ti imaš slabo mnenje o sebi,ne o drugih.Sebe imaš za nevrednega ljubezni življenja,to moraš dojeti sam.

Samorealiziraj se duhovno ne materialno-duhovno zavestno -nisi ti samopotrjena osebnost,ker iščeš samopotrditev izven samega sebe-napačno-- išči v sebi.  Smiley

Ti napačno misliš,da si sam sebi razočaranje. Ni res !!! Vsak lahko najde pot do sebe,ti te poti nisi zgradil v svojem dosedanjem življenju-ti sam sebe ne ceniš.

Najdi in išči pot ,do samega sebe šele nato boš pripravljen in zrel za odnose z drugimi -tudi ženskami.

Ti se vidiš kot neko cunjo za brisanje prahu nevredno ljubezni in življenja.

Ko ležiš meditiraj v sebi in se analiziraj najdi dobro in slabo v sebi-odkrito se pogovori sam s sabo in se odloči sam sebe samoptrditi.

Če te kaj muči česar ne zmoreš sam preseči -vprašaj-konkretno! Lp Alojz Wink

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 23