Quote:Optimus T. Prime wrote on 07.03.2010 at 11:06:32:Ok dosti nocem de me dko likvidira LP.
večkrat omeniš da nočeš pre/več govorit ker je to javni forum
pa da nočeš več o tem ker te lahko še kdo ubije pa tak dalje..
O čem takšnem pa pričamo tu na forumu da bi te kdo hotel potem zarad tega kdo ubit? In kdo bi te ubil?
Res ne vidim nekih debat ki bi bile živlenjsko nevarne
mogoče pa se motim
povej mi
kaj se ti zdi tolk rizično?
kr folk včasih konkretno recimo kritizira določene ljudi, skupine, ki imajo vpliv/moč pa veselo živijo dalje
Lp
D2
Clovek ni vec to kar je dolgo nazaj bil. Ljudje smo cudovita in mocna bitja polna veselja radosti, spostovanja in ponosa. Redvsem imamo veliko kolicno casti zrelosti in modrosti v sebi. Vse to smo mi mi genetsko in realno, in to igro igramo. Kot sem rekel smo naravno cudoviti in izjemni vsak od nas, in samo ljubezen nas lahko resi ojaca in nas vrne na mesto katero smo ga imeli nekoc. ....... .
To smo mi rasa ljudi in nas rajski vrt se bo vrnil. Problem je v tem de moremo prakticirati brezpogojno ljubezen katera nas bo zdruzila povezala in bomo kot ena ogromna masa stopili skupaj in se ornbili proti silam zla. Le tako in smao tkaobomo lahko premagali vse spone katere nas teze tisoceltja in tisocletja in nas razmecejo ter locujejo. Brezpogojan ljubezen do bliznejga bo edino in osnovno orozje katerega imamo de s elotimo nasih notranjih rpeirov kregov in egoisticnih nagnjen kateri so sonova de nas lahko dolocene frakcije manipulirajo in izrabljajo. Problem je v tem de nimamo lastne zgodovine vse kar veste kar so vas naucili v osli je laz. razumem de ne vme nic razumem toda vec ne mreomv edeti z mojo izobrazbo, to je to.
Ljudje imamo genski spomin kot guauldi v stargate sg1 to obstaja in rezultat in potrditev tega je to de je veliko punc ko imajo otorka dozivi en sok in iam dopor de bi skrbela do tega otroka to ej nek sindrom. Ce gres misliti in gledati in kopati z veliko lopato bos nasel srhljive reci.
.......
Resno, ce hoces vedeti kdo si kaj si in kako si nastal pol kopli dalje toda bodi rpeviden. Ce bi rd mel zivljenje pol pusi namiru "prepovedano znanje". Ljudje s eprebuja toda premlo in prepocasi toda se vedno nismo mocni ker nimamo znanja tisi k ga imajo pa niso prirapvjeni ga deliti ker se bojijo az lstno zivljenje. So izjeme toda tkao je.
javni forum je toel to sem reku, to pomeni de ce bi me kdo tel dobiti me lahko dobi in skreditira in rece de sme norec itd. Polpa ti dokazi,.. de nisi. To je problem zato ne psiem vsega tuki gor in ze tkao prevec psiem. takega tica k sem jaz ne dobis vsak dan an forum de ljduje prihajajo in geldjao kaj je butlej spet napisal. In to ej malo kocljiva rec.
Sem kar sem toda nikoli nism hotel nikomur delati hduega in radniti nikogar. Je pa res de mam pomisleke glede dolocenih reci toda jih poeni strnai tudi razumem. Moj ego mi ap dela probelem in to ej poglavitni razlgo zakaj mi tok dogaja obcasno ko so trenutki najhujsi.
Vedi eno rec. Kar koli pocnes, kar koli pise skar koli reces vse se lohak uproabi proti tebi in ce bos naredil klub in azcel te reci pcoeti in se meniti psiati drugo zgodovino clovestva itd se zna zgoditi de bos imel koga v skupini ki ni tam z istimi nameni kot si ti in to je lohak deliaktna zadeva ko dobis kakobisk zvecer ali si na sodiscu. Vejremi mi,. spdokopavanje sistema v sistemu je hudo zamotano. veliko ljudi ej dobilo kuglo v celo,. ljudje k vedo kako z vodo pognajati avto so sli v poden ve skok jih je. Uci se razicsci in to je to. Lohak bi pvoedal v kaki raziskavi smao ne bom ker ej svet tkao majhen de je noro.
Nasvet. Ne tisi prstov tam kjer ves de ni varno, pisi kot pises toda ne se izpsotavlajti inuci se. V osbnem pogovoru clvoeku lohka vec poves. Jaz osbno raje povem to in to in pol ce hoce kdo bo ze nasel jaz pa govoril ne bom ekr vs eje na netu in v knjiznici ceprov morem rect de v slvoeniji ni knjig katere bi bilo zanimivo brati jih mreos kupiti to pa stane de ne bom sle v detajle de potrebuej sdovolejnaj za dolcoene knjige. TO je to. So knjige k jih lohak kupis, so knjig ek jih lohak ebres, sopa knjig ek tudi ne smes vedeti da obstajajo.
Torej raje zivi soj lijfe in si kupi psa

, ter uzivi lijfe, ce pa si prevec firbecn pol ap en vem. Z mocjo pride odgovornost.
Lp.
p.s.: preberi kaj s edla v no cez luzo,... in pomisli ap bos videl.
ehhh.... to kar je tebi dostopno v knjižnici in na netu, razen svetlih izjem ni nič takšnega "vročega", ker če bi bilo bi ti ne bilo dostopno...
in smo vsi, ti ki so nardili zadeve javno vidne kot mi bralci vsi živi in zdravi (