Alojz in Sandib
Uh,.....
Imam neki vprasanj zate.
Prvo kar me zanima je to od kod ti mene lahgko zalis. Mislim renso. me mogoce poznas in ves de sme nedonosencek. Resno me poznas mogoce. Drugo kot drugo res ne vem kako lahko clovek porpavi mnenej o puncah ce je zadnjih 10 let mel okol sebe smao kurbe tiste par k so biel ap res izjemna bitja pa apc zaradi akrijer ni nic skupi padlo.
Tako de mi ti najprej povej od kod tebi ideje da ti mene tkao poznas. Ti meni nisi nic ne oce se smet mi nisi. In s emi zdi de dokler ne ves zgobe mojga lifja nimas pravice niti crtent.
Druga zadeva pa tako, toej prazne obljube "bova se kako rekla" se mi zdijo butaste k vedno iz tega ni nic.
Kot sme rkeu sme reku dde bi rad resne odgovore ne pa de soje egote pilite in mecete ven.
Sedaj pa bi res rad odgovore od tebe in ne enih bedarij. Hocem vedet kaj o mojem lijfu kar ti ves kje sem zivel kaj sme jedu kako sem stradal in HOCEM VEDETI iz kod sem krvavel zadnjih neki emsecev ce tako vs eo men ves in ce ves de sme nedonosencek.
kar s emene tice si ti en navaden bunbar, milis de si poejdu pamet celega sveta in neki pises k ne pozan dejanskih reci. Dones sme rpasal zenske nad 40 letom starosti in vse so mi povedal iste fore. Imajo sinove in vsi mso prisli v krogu ko smo s emenili do ene in iste tocke oziroam zakljcuka.
Resno s ene cudim zakaj ej koelga odsel iz tega foruma ker ste vi pšrevec paemtni. Ce bi ti iskal vodo bi umrl od zeje ker samo apemtujes.
Torej gospod "pametni", elpo prosim razlozi mi detajle o meni kok sem bil lacen kok ljudi sme pokopal lai mam se druzino zivo kok otork imam itd,. pol ap mi govori de sme nedonosencek. Grem staviti da si ti vecji endonosencek kot jaz. Jaz namrec sem v sojem lijfu 100% sel skozi vecja sranaj k ti,.. Za razliko od tebe ne pametujem sam asprujem ljudi k nj bi vec vedeli ne pa da piste in emcete soej ege ven.
Joj si mi bogi.
Sedaj pa mi napisi kar se gre in kar te rpujem. Ker ce ne bos tega napisal in ce podatki en bodo resnicni pol bova dorekal da si nedonosencek ti in da ti ego rije po riti. tkao de ga v bodoce tam tudi pusti.
kar ap se moejg apisanaj tice pa tako, zgleda da pisem se vedno odlicno ce s epritozujes ker to poemni de zans brat.
In se toliko, 8 let nazaj sme bil drug clvoek glede poajva "punce" od tarkat pa sem jih azsovrazil iz dna dus ein se mi zdi de je bilo to neki povezano z dejanji katere pucne rade pocno. Ko pa bom kako videl de ni to akr so biel te k sme jih spoznal pol bom pa drgac govoril. So biel redke smao vecian je poden.
ce ti to ni vsec ker ne upas to povedati ne de bi ostal brez vecerja na mizi k te bo zena stresla iz hlac , je to to.
Mislim, ce si tok pameten pa mi povej zakaj se tok tipov poriv aokol in vara punce

. Ti kar,..
Ce alzes ti sebi lazi sebi men en bos. Malo prevec sem dal skoz v lijfu de mi bo en glasnih nedonosenckov neki nabijal. Dej dej,..
He,he,he,he,..
Se neki te bom prasal intelektualenga,. toko de ti bo zasmodilo mozgane.
Daj mi povej zakaj je tok nezakonskih otork in locitev ce s epunce in tipi ne gonjo in porivajo okol kot zivali.
Pa napis kaj normlenga in konrketnega ne smao soejga vleiekga ega.
...
Itak,. jaz sme najvecji ancist na tem svetu k sovrazi vse pucne ,. le do kod ti to sploh me ne cudi,.. mene se bolj en cudi oziroma me zelo cudi kako ti jemlej szenske. Seveda ti na zenske geldas kto an kso emsa k se ga porine zato ap te nikoli en prezadane ce te pucna rpevara itd. In to ej se najmanj.
...
sedja pa se spisi.
De vidim.
Pises kot de si padel v pametno zupo. Res in mislim de sva emal enkrat ze eno tako zadevo.
In sme te peljal scat k nisi vedel nic.
.......
No bom jutri prebral pa gledj de vidim meterski post in to lepo razlozeno. ...

p.s:Seveda pucen so najboljsa bitja na svetu najbolj psotene in ne venm kj se vse, nekatere so vecian pa ne,. sploh z zakonodjao k ej v veljavi. Dejte dejte,. ce bi pucen iskale resenga tipa pol bi bil ze uzenjen. ne p de vedno izebrejo moej kubiske koelge pol ap jamrajo ali ap si rezejo zile.
kako ste omejeni drgc en mroem rect.
sploh ti sejk vsevednosti.