Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9
(Read 36527 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Live on TV
Reply #75 - 22.02.2010 at 12:14:58

Kar naj probajo!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

David
Ex Member

Reply #76 - 22.02.2010 at 12:17:34

prej tam pa zdaj tu, daj si poglej prvo pa pol komentiraj

ne naj probajo, to že delajo
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #77 - 22.02.2010 at 12:20:53

Quote:
prej tam pa zdaj tu, daj si poglej prvo pa pol komentiraj

ne naj probajo, to že delajo

Kekec-govorim v lastnem imenu!!!A si ti malo živčen?
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #78 - 22.02.2010 at 12:31:59

..ehh Bedanec, nisem žifčen  Smiley

(vedno pozabim da ti vse veš in da ne rabiš pogledat stvari da jo lahko komentiraš, sam počasi se bom navadil  Cheesy)

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #79 - 22.02.2010 at 12:36:46

Quote:
..ehh Bedanec, nisem žifčen  Smiley

(vedno pozabim da ti vse veš in da ne rabiš pogledat stvari da jo lahko komentiraš, sam počasi se bom navadil  Cheesy)

Ti je le kapnilo! Jaz bi ti priporočil,da se soočiš sam s sabo mogoče ti bo akumuliran-kolektivni spomin našega genoma v tebi začel kaj prišepetavat na tvoji individualni življenjski realizirani ravni. Potem se ne boš več potrjeval s tujim perjem!
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #80 - 22.02.2010 at 12:50:45

Jaz pa ti priporočam, tebi, edinemu na svetu samospoznanemu - ki vse ve, da stopiš na Zemljo, pa po možnosti še da ne modruješ na čisto vsak post na forumu večno-sedaj

Ti je kapnilo?

plus
se vprašam zakaj debatiram s tabo?
ker o takšnih ki sami zase trdijo da so edini na svetu blablabla plus - da še vse vejo - imam svoje mnenje

s takimi ki vse vejo, edini na svetu blablabla, samooklicano, se ne pogovarjam
Takih je preveč na svetu

Howg!

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #81 - 22.02.2010 at 13:00:02

hehehe
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #82 - 22.02.2010 at 13:18:37

''Razumne'' ljudi imam res rad,da so pa še samooklicani sodniki pa najraje!!!

Sedaj bom oba tebe David in tebe gape vprašal,dajta se mi predstavit ? Ne kot človeka kot samospoznana,ker za to se imata,če lahko sodita mene! Prosim napišita kdo vidva sta in kako razumeta sama sebe? Potem bom jaz napisal kdo sem!! Ali hočeta,da vama kr povem,da nič ne vesta?

Jaz sem- živa ''ciklična''  samozavedna - vesoljno- duhovno samorojena po (EM sili duhu Boga) na Zemlji in samospoznana, Večno sedanjega vseedinega Boga-in zato njegova individualna živa samomanifestacija,ki jo je življenje samo poimenovalo Alojz.  Je tukaj kaj ega?Ali je samo vesoljno sapozpoznanje?

Imata kaj za dodati-Jaz imam slepota in neumnost je edino neomejena duhovnost danes na Zemlji ob egu,ki ga tako slikovito branita oba. Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #83 - 22.02.2010 at 14:06:41

jest sm tisti ki temu telesu življenje daje/omogoča/ga animira
brez mene telo živet ne more ...

ne rabiš niti ponavljat pametnih stricov ((več kot vem, bolj) vem da nič ne vem)
valjda da nč ne veva
če pa ti use veš

no ja
usaj na deleč se vidi da ti sto posto verjameš u to kar govoriš; torej veš
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #84 - 22.02.2010 at 14:26:11

gape wrote on 22.02.2010 at 14:06:41:
jest sm tisti ki temu telesu življenje daje/omogoča/ga animira
brez mene telo živet ne more ...

ne rabiš niti ponavljat pametnih stricov ((več kot vem, bolj) vem da nič ne vem)
valjda da nč ne veva
če pa ti use veš

no ja
usaj na deleč se vidi da ti sto posto verjameš u to kar govoriš; torej veš

Gape si ti življenje dobil ,ali si ga sam naredil? Ti živiš in deluješ misliš po vesoljnem c(ikličnem) EM samodelovanju(duhu),ki deluje nate in skozi tebe.Ti svojega nimaš nič --edino kar imaš je svobodna volja.Ti lastnega življenja ne osmišljaš in ne poduhovljaš, osmišljaš elementarno vesoljno samopojavnost(snov) v kateri živi vesoljni življenjski duh preko tebe---. Pozabi,da ti imaš kaj res svojega-

edino svobodno voljo nad to snovjo (telesom) v katerem živi vesoljni duh življenja. Pozabi nase,pa bo ego odpeketal-samospoznaj se kdo si,da ne boš imel preveč velikega mnenja,kaj ti lahko in o čem ti sam odločaš.Lahko samo ego trajbamo in svojo svobodno voljo,ki pa je tako bolj ali manj  izraz ega dokler nismo vesoljno samospoznani. Nič osebnega-samo razlagam ti. Wink.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #85 - 22.02.2010 at 14:59:54

Kje je sedaj oni psihopat od Davida,ki sam tujo pamet semle lima.Tu kjer bi se lahko učil zastonj, pa brca v meglo z vsemi štirimi.
Jebem jaz znanost,mistike,šamane,iluminate in ves ego celga sveta,ki živi v človeški temi.Res je nič nismo krivi in zadnji čas je ,da vesolje ponovno poduhovi in nas naredi samospoznane in prostovoljne etične-varuhe njegovega vesoljnega življenja.

Lp Alojz Smiley Grin Cool
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #86 - 22.02.2010 at 15:07:37

Alojz in Sandib wrote on 22.02.2010 at 14:26:11:
Gape si ti življenje dobil ,ali si ga sam naredil? Ti živiš in deluješ misliš po vesoljnem c(ikličnem) EM samodelovanju(duhu),ki deluje nate in skozi tebe.Ti svojega nimaš nič --edino kar imaš je svobodna volja.Ti lastnega življenja ne osmišljaš in ne poduhovljaš, osmišljaš elementarno vesoljno samopojavnost(snov) v kateri živi vesoljni življenjski duh preko tebe---. Pozabi,da ti imaš kaj res svojega- edino svobodno voljo nad to snovjo (telesom) v katerem živi vesoljni duh življenja.

Pišuka, veš o čem pa jaz razmišljam že cel zadnji teden? O tem, da telo sploh nima zveze z osebo, da sploh ni oseba z neko zgodbo, bla bla bla. Ampak da je samo orodje vesolja! To tuhtam zadnji teden. Da bolj kot se oddalji stran od svoje vloge, da je samo orodje vesolja, da je samo na razpolago vesolju, bolj gremo v ego vode, torej v vode lastne osebnosti. In ta osebnost potem telesu govori, da je to telo neka oseba z osebno zgodovino, s takimi in onakimi željami in upi, in se vedno bolj energetsko zapira v majhno sobo jaza.

Ampak pišuka, telo sploh ni oseba! Telo je dejansko samo orodje vesolja, nima lastne sebične volje. Je popolnoma neosebno, je stroj vesolja, če hočete. Samo stroj, ki hodi naokoli in izvaja voljo vesolja (Očeta). Po drugi strani pa bolj kot hoče uveljavljat svojo "lastno" voljo, bolj se to telo čuti kot oseba z vsemi svojimi trpljenji in konflikti, in tem bolj se energetsko zapira, oz. kukr seseda samo vase in izgubi povezavo z vesoljem.

Če to telo deluje kot orodje telesa, potem ima ves čas povezavo z vesoljem (enostjo). Če pa prekine to povezavo in reče: jaz nisem telo vesolja, jaz sem svoja lastna oseba, potem pa imamo to kar imamo.

Krucefiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Grin Cheesy Cheesy Grin Wink Cool Shocked Shocked Wink Wink Cheesy Cheesy Grin
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #87 - 22.02.2010 at 15:16:16

El Pesnik wrote on 22.02.2010 at 15:07:37:
Alojz in Sandib wrote on 22.02.2010 at 14:26:11:
Gape si ti življenje dobil ,ali si ga sam naredil? Ti živiš in deluješ misliš po vesoljnem c(ikličnem) EM samodelovanju(duhu),ki deluje nate in skozi tebe.Ti svojega nimaš nič --edino kar imaš je svobodna volja.Ti lastnega življenja ne osmišljaš in ne poduhovljaš, osmišljaš elementarno vesoljno samopojavnost(snov) v kateri živi vesoljni življenjski duh preko tebe---. Pozabi,da ti imaš kaj res svojega- edino svobodno voljo nad to snovjo (telesom) v katerem živi vesoljni duh življenja.

Pišuka, veš o čem pa jaz razmišljam že cel zadnji teden? O tem, da telo sploh nima zveze z osebo, da sploh ni oseba z neko zgodbo, bla bla bla. Ampak da je samo orodje vesolja! To tuhtam zadnji teden. Da bolj kot se oddalji stran od svoje vloge, da je samo orodje vesolja, da je samo na razpolago vesolju, bolj gremo v ego vode, torej v vode lastne osebnosti. In ta osebnost potem telesu govori, da je to telo neka oseba z osebno zgodovino, s takimi in onakimi željami in upi, in se vedno bolj energetsko zapira v majhno sobo jaza.

Ampak pišuka, telo sploh ni oseba! Telo je dejansko samo orodje vesolja, nima lastne sebične volje. Je popolnoma neosebno, je stroj vesolja, če hočete. Samo stroj, ki hodi naokoli in izvaja voljo vesolja (Očeta). Po drugi strani pa bolj kot hoče uveljavljat svojo "lastno" voljo, bolj se to telo čuti kot oseba z vsemi svojimi trpljenji in konflikti, in tem bolj se energetsko zapira, oz. kukr seseda samo vase in izgubi povezavo z vesoljem.

Če to telo deluje kot orodje telesa, potem ima ves čas povezavo z vesoljem (enostjo). Če pa prekine to povezavo in reče: jaz nisem telo vesolja, jaz sem svoja lastna oseba, potem pa imamo to kar imamo.

Krucefiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Grin Cheesy Cheesy Grin Wink Cool Shocked Shocked Wink Wink Cheesy Cheesy Grin

No El Poeta se je splačalo? Se je! Je tako- individualno živo vesoljno samoorodje,ki osmišlja in se samozaveda .Preveč dober mnenje imamo kakšne face smo,smo pa to kar pišem jaz zgoraj in ti spodaj. BravoPoet sva dokončala-sedaj pa tele pevce tule- še to naučma razumet. Preveč mislijo kdo,da so! Orodje,ki mu je vse kar ima vesoljni  samodar samemu sebi in lastnemu samodelovanju.Vesolje misli in živi skozi nas,ki smo njegova samomanifestacija živo-orodje,da se  vesoljno samoosmišlja zaveda-in ciklično samospoznava. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #88 - 22.02.2010 at 16:03:58

Quote:
Telo je dejansko samo orodje vesolja, nima lastne sebične volje.

Telo seveda ima lastno voljo..to je ŽIVETI !

In iz te sebične volje, potem izhaja tudi naš um in njegovo delovanje.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #89 - 22.02.2010 at 16:23:48

Robi wrote on 22.02.2010 at 16:03:58:
Quote:
Telo je dejansko samo orodje vesolja, nima lastne sebične volje.

Telo seveda ima lastno voljo..to je ŽIVETI !

In iz te sebične volje, potem izhaja tudi naš um in njegovo delovanje.

Izhaja iz naše nevednosti kdo smo.Saj je skoraj isto kar govoriš ti Robi. Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9