Alojz in Sandib wrote on 22.02.2010 at 14:26:11:Gape si ti življenje dobil ,ali si ga sam naredil? Ti živiš in deluješ misliš po vesoljnem c(ikličnem) EM samodelovanju(duhu),ki deluje nate in skozi tebe.Ti svojega nimaš nič --edino kar imaš je svobodna volja.Ti lastnega življenja ne osmišljaš in ne poduhovljaš, osmišljaš elementarno vesoljno samopojavnost(snov) v kateri živi vesoljni življenjski duh preko tebe---. Pozabi,da ti imaš kaj res svojega- edino svobodno voljo nad to snovjo (telesom) v katerem živi vesoljni duh življenja.
Pišuka, veš o čem pa jaz razmišljam že cel zadnji teden? O tem, da telo sploh nima zveze z osebo, da sploh ni oseba z neko zgodbo, bla bla bla. Ampak da je samo orodje vesolja! To tuhtam zadnji teden. Da bolj kot se oddalji stran od svoje vloge, da je samo orodje vesolja, da je samo na razpolago vesolju, bolj gremo v ego vode, torej v vode lastne osebnosti. In ta osebnost potem telesu govori, da je to telo neka oseba z osebno zgodovino, s takimi in onakimi željami in upi, in se vedno bolj energetsko zapira v majhno sobo jaza.
Ampak pišuka, telo sploh ni oseba! Telo je dejansko samo orodje vesolja, nima lastne sebične volje. Je popolnoma neosebno, je stroj vesolja, če hočete. Samo stroj, ki hodi naokoli in izvaja voljo vesolja (Očeta). Po drugi strani pa bolj kot hoče uveljavljat svojo "lastno" voljo, bolj se to telo čuti kot oseba z vsemi svojimi trpljenji in konflikti, in tem bolj se energetsko zapira, oz. kukr seseda samo vase in izgubi povezavo z vesoljem.
Če to telo deluje kot orodje telesa, potem ima ves čas povezavo z vesoljem (enostjo). Če pa prekine to povezavo in reče: jaz nisem telo vesolja, jaz sem svoja lastna oseba, potem pa imamo to kar imamo.
Krucefiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!