Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 9
(Read 36483 times)
Miara
4

Lj
Re: Live on TV
Reply #45 - 10.02.2010 at 02:31:40

Quote:
Miara wrote on 09.02.2010 at 20:31:57:
Ma ti pa to tvoje izražanje, pa ne bit hud vrjamem da se bolj preprosto povedat skor ne da. Drugač pa ja zemlja ne bo raj... kar se mene tiče je tko da mamo vse že tuki. Za enga je raj za druzga je pekel...odvisno skoz kakšne oči jo vidiš. Je pa res, da je lepo mislt da smrt ni konec in nas zatem čaka nekaj lepšega. Možno da res, ni pa tko kot si nekateri to predstavljajo...

Kako pa bo,
in kdo so tisti, ki si to? tko predstavljajo?

Lp,Igor

Hm, tuki sem ciljala na cerkev in njihove ideje o nebesih.
Drugač pa čist iskreno, se tut sama kokr vrjamem da se je vsak kdaj vprašu sprašujem, če je to to, in kaj če, in kaj pol,...
Mogoče pa vse kar je je to, pa ponavlamo, pa dimenzije, pa mogoče res "zavibriraš" dost visok pa greš... skratka domišlije ne zmanka hit
Drugač pa pojma nimam, mogoče bi mi ti lahko povedal kaj mislš, veš, mislš da veš?  Grin
Back to top

blah

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #46 - 10.02.2010 at 02:37:10

Alojz in Sandib wrote on 09.02.2010 at 21:44:24:
Ma ti pa to tvoje izražanje, pa ne bit hud vrjamem da se bolj preprosto povedat skor ne da. Drugač pa ja zemlja ne bo raj... kar se mene tiče je tko da mamo vse že tuki. Za enga je raj za druzga je pekel...odvisno skoz kakšne oči jo vidiš. Je pa res, da je lepo mislt da smrt ni konec in nas zatem čaka nekaj lepšega. Možno da res, ni pa tko kot si nekateri to predstavljajo...

Saj jaz ne mislim,da je po smrti še kaj. Mislim v drugem smislu! Res poznamo vse možnosti,ki nam jih življenje resnično ponuja?

Grin Zdele k nazaj berem res nevem kako sm sploh tja preklopla xD
Mah vsega itak ne vemo nikol. No mejbi res ko umremo haha
Če si mislu pa na zemlji res ne vem...tut če bo bolš e tok slabga ne pozab tok hitr Smiley
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #47 - 10.02.2010 at 10:26:20

Miara wrote on 10.02.2010 at 02:31:40:
Quote:

Kako pa bo,
in kdo so tisti, ki si to? tko predstavljajo?

Lp,Igor

Hm, tuki sem ciljala na cerkev in njihove ideje o nebesih.
Drugač pa čist iskreno, se tut sama kokr vrjamem da se je vsak kdaj vprašu sprašujem, če je to to, in kaj če, in kaj pol,...
Mogoče pa vse kar je je to, pa ponavlamo, pa dimenzije, pa mogoče res "zavibriraš" dost visok pa greš... skratka domišlije ne zmanka hit
Drugač pa pojma nimam, mogoče bi mi ti lahko povedal kaj mislš, veš, mislš da veš?  Grin

Miara----Sedaj si živa samozavedna vesoljna samomanifestacija potem(po smrti in pred rojstvom)pa elementarno-duhovno nezavedna-ne moreš (prej-potem) sama potrditi lastnega živega samoobstoja.A kjub temu si večna(Kot snov-nezavedna)a samo enkrat živa-samozavedna samopotrjena (ciklična)vesoljna individualna samomanifestacija-človek. Je dovolj razumljivo? Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #48 - 10.02.2010 at 13:44:55

Jap. Umremo. Basta.
To sm js enkrat prov razmišljala tko kkšno uro še več  in sm sklenla krog in ugotovila da bom umrla Grin
a pol reinkarnacije ni? :/
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #49 - 10.02.2010 at 14:27:38

Miara wrote on 10.02.2010 at 13:44:55:
Jap. Umremo. Basta.
To sm js enkrat prov razmišljala tko kkšno uro še več  in sm sklenla krog in ugotovila da bom umrla Grin
a pol reinkarnacije ni? :/

Re-animacija-podvajanje lastnega življenja je po mojem mogoča. Sam mi smo na Zemlji  bolj palčki v teh zadevah.Mogla bi pridit kot shranjen genom(mumija-kri) kam izven Zemlje ,tam pa ne dvomim,da bi te lahko rodila kakšna nevidna mati Aditij(inkubator življenjske re-animacije)in potem bi bila ti Aditi.Dve kaplje krvi sta verjeten dovolj. Rasteš ko goba,sam glej,da prej ta tvoj micel ne splesni tu na Zemlji. Grin Grin Grin Težka bo tale moja'' Miara'' za prebavt. Poskušaj ,mogoče ti bo pa šlo! Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #50 - 13.02.2010 at 17:17:57

Tole je k da bi mi pravljico pisu Smiley
Itak, bom prst poslala v vesolje, pa čakala da si se "javim" s kakega planeta , pa frekvence naštimam pa bojo pa res glasovi v glavi..odlično
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #51 - 13.02.2010 at 18:10:13

Miara wrote on 13.02.2010 at 17:17:57:
Itak, bom prst poslala v vesolje, pa čakala da si se "javim" s kakega planeta , pa frekvence naštimam pa bojo pa res glasovi v glavi..odlično

Miara

Ni potreben cel prst-dve kapljice krvi kapni na bombažno krpo,shrani na zračno mesto v primerno šatuljo ali kaj podobnega in gor napiš ime Mira-svoje rojstne podatke in potem upi,da kdo to tvojo šatuljo ob ponovnem civilizacijskem vnebovhodu  vzame s seboj.
Težke so tele moje,a ne? Grin Grin Grin Lp Alojz
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #52 - 13.02.2010 at 20:11:33

Alojz in Sandib wrote on 13.02.2010 at 18:10:13:

Miara

Ni potreben cel prst-dve kapljice krvi kapni na bombažno krpo,shrani na zračno mesto v primerno šatuljo ali kaj podobnega in gor napiš ime Mira-svoje rojstne podatke in potem upi,da kdo to tvojo šatuljo ob ponovnem civilizacijskem vnebovhodu  vzame s seboj.

ne bit tok obseden s telesom, a ti se vedno mislis da si telo in da se moras v ravni taki obliki spet roditi? jao jao, a v vseh drugih telesih vesolja te pa ni al kaj, te primarne energije? ti se lahko vidis prek katerekoli cloveske oblike, saj si sam primarna energija vesolja, ne more bit drugace. vse oblike so iz istega vira, ne bit prevec navezan na svojo trenutno obliko.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #53 - 13.02.2010 at 20:20:20

El Pesnik wrote on 13.02.2010 at 20:11:33:
Alojz in Sandib wrote on 13.02.2010 at 18:10:13:

Miara

ne bit tok obseden s telesom, a ti se vedno mislis da si telo in da se moras v ravni taki obliki spet roditi? jao jao, a v vseh drugih telesih vesolja te pa ni al kaj, te primarne energije? ti se lahko vidis prek katerekoli cloveske oblike, saj si sam primarna energija vesolja, ne more bit drugace. vse oblike so iz istega vira, ne bit prevec navezan na svojo trenutno obliko.

Sploh ne Poet jaz sem s tem čist zadovoljen. To možnost nam življenje že sedaj omogoča-shrani tudi če umreš nič hudega-možnost obstaja-nič strašnega a ne?
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #54 - 14.02.2010 at 09:52:30

Poet je lepo tole izpostavu in se strinjam.
Alojz kr ja  Grin
Back to top

blah

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #55 - 14.02.2010 at 09:55:49

Miara wrote on 14.02.2010 at 09:52:30:
Alojz kr ja  Grin

V vseh drugih vesoljnih telesih (elementarnih) si nezaveden-samozaveden si samo enkrat kot živi človek-vse ostalo je tvoja snov nezavedna.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #56 - 14.02.2010 at 10:13:02

Alojz in Sandib wrote on 14.02.2010 at 09:55:49:
Alojz kr ja  Grin

V vseh drugih vesoljnih telesih (elementarnih) si nezaveden-samozaveden si samo enkrat kot živi človek-vse ostalo je tvoja snov nezavedna.

ja pa sej je vseen, ti si se vedno vse pa ce se zavedas al pa ne. vesolje je se vedno vesolje ce se zaveda direktno al pa indirektno prek vesoljno samospoznanega. ker ne more neobstajat je vedno v direktnem stiku s sabo, pika. prek ssamospoznanega pa se vidi indirektno, ker tud telo samospoznanega umre. po smrti se pa spet direktno cuti, ker ne more neobstajati, zato je vedno vgnezdeno v sebi.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #57 - 14.02.2010 at 10:19:59

El Pesnik wrote on 14.02.2010 at 10:13:02:
Alojz kr ja  Grin

ja pa sej je vseen, ti si se vedno vse pa ce se zavedas al pa ne. vesolje je se vedno vesolje ce se zaveda direktno al pa indirektno prek vesoljno samospoznanega. ker ne more neobstajat je vedno v direktnem stiku s sabo, pika. prek ssamospoznanega pa se vidi indirektno, ker tud telo samospoznanega umre. po smrti se pa spet direktno cuti, ker ne more neobstajati, zato je vedno vgnezdeno v sebi.

Čuti se večno in sedaj.Preko prenosa življenja v lastnih reprodukcijskih veriga-flore -favne.človeka. Ker pa je samozavedno v stiku preko človeške vrste-Ostane smiselno vprašanje-kako ta stik ohranjati večno-sedaj-preko človeške vrste. Ko naše osončje konča 15 milijardni cikel in začne novega-kje se in po kom ponovno izpostavijo življenjske vrste-po komu? Snov ni življenje-življenje ravno osmišlja snov-materijo,da je vesolje v samem sebi zavedno -!
To se vprašaj ? Nisem nič nastrojen proti tebi samo vprašaj se! Materija se sama ne oživlja osmišlja-razmisli? Wink  
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #58 - 14.02.2010 at 10:30:43

Alojz in Sandib wrote on 14.02.2010 at 10:19:59:
El Pesnik wrote on 14.02.2010 at 10:13:02:
Alojz kr ja  Grin

Čuti se večno in sedaj.Preko prenosa življenja v lastnih reprodukcijskih veriga-flore -favne.človeka. Ker pa je samozavedno v stiku preko človeške vrste-Ostane smiselno vprašanje-kako ta stik ohranjati večno-sedaj-preko človeške vrste. Ko naše osončje konča 15 milijardni cikel in začne novega-kje se in po kom ponovno izpostavijo življenjske vrste-po komu? Snov ni življenje-življenje ravno osmišlja snov-materijo,da je vesolje v samem sebi zavedno -!
To se vprašaj ? Nisem nič nastrojen proti tebi samo vprašaj se! Materija se sama ne oživlja osmišlja-razmisli? Wink  

eh, vesolje je vselej vesolje pa ce se zaveda materije v sebi al pa ne. povej al se vesolje neha za cloveka v komi al pa globokem spanju? vesolje vedno vibrira pa tud ce v njem ni niti enega cloveka.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #59 - 14.02.2010 at 10:46:36

no? a je lahko kdajkol vesoljno neobstajanje? a je vesolje za svoj obstoj odvisno od tistega, ki se zaveda vesolja, al je to samo dodatna smetanca na torti?
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 9