Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6172 times)
ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Re: Preberi si tale LINK...
Reply #15 - 24.01.2010 at 17:52:54

Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 16:21:59:
ik.kanu.na wrote on 24.01.2010 at 16:16:41:
Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 08:43:48:
ik.kanu.na wrote on 24.01.2010 at 04:01:51:
Kaj sploh je to skupina Bilderberg -> http://www.kata.si/blog/srhljive-resnice-sveta/

A ni to prav srhljivo, kaj se dogaja v resnici, kaj mislite ostali?

Komentarji so dobrodošli....

Alesss

Mi vse to vemo!!!! Zakaj jaz pišem ; EU je največja prevara ''slovanov' v 14000 letni zgodovinisedanjega civilizacijskega vala(točno). Poglej moje poste in se prepričaj. Mi še veliko več vemo!!!!
Zakaj pa misliš,da gre tole znanje ki ga tule bereš v svet med ljudi?

Ozavestit je potrebno človeštvo brez posrednikov -direktno!!! Preberi kaj pišem o debeli Elizabeti ! Alesss zbudi se!!!Še veliko več je skrito kot tale Daniel pove in razkrije!!! On je mali igralec,žal-v tej svetovni igri,ki se tule odpira!!! Zato se z nasiljem ne brani etični kodeks svetosti življenja.Brani se tako,da ljudi ozavestiš!

Edina,ki je tule dojela igro je Petra G. ona pove; Ne bo jim uspelo vesolje ima moč,da jih premaga to je moč vedenja-modrosti,ljubezni ,ki je oni nimajo.
Nič se ne bojte vesolje ima vse,da jih v imenu ohranjanja lastnega življenja------ premaga!!!!! Smiley

Vedi tudi mi,ki branimo ta svet pred njimi-nismo od včeraj- ampak od večno in smo tu tudi sedaj z vami- Na strani življenja sobivanja,ljubezni,spoštovanja in ne na strani moči denarja oblasti in spletk. Mi vedno odbranimo ta svet pred zlim in vedno ga bomo!!! Verjemi!!!!

Lp Alojz Wink

Zelo dobro si povedal, vendar kako boš ti lahko ozavestil celo človeštvo, ki to težko dojema in kako jih boš pa branil med tolikimi primitivnimi ljudmi na svetu v zelo kratkem času?
In kaj ima vesolje pri tem, da jih lahko premaga, a ni vesolje samo navadno vesolje, ki ga vidiš na nebu vsak zvečer?
A vsi to vejo, kaj pa? Povej mi kaj, česar ne vem vsega...

Alesss tudi ti si živi individualni del te vesoljne samomanifestacije. Ko boš to samospoznal boš dojel svoje vesoljno življenjsko poslanstvo. Primer; Teološka civilizacijska zapuščina je brezčasna tako kot vesoljna samopojavnost. Kako bom ozavestil ljudi tako,da jih bom učil razumeti to vesoljno samopojavnost. To že počnem.Zato jaz govorim nič ni naključje vse ima svoj vzrok in posledico!!!

Ali mi lahko razložiš, kaj sploh je to, da si živi individualni del te vesoljne samomanifestacije?
In kako boš samospoznal in dojel svoje vesoljno življenjsko poslanstvo ter kako razumeš, kaj je to vesoljna samopojavnost?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #16 - 24.01.2010 at 20:21:55

ik.kanu.na wrote on 24.01.2010 at 17:52:54:
Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 16:21:59:
Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 08:43:48:
Kaj sploh je to skupina Bilderberg -> http://www.kata.si/blog/srhljive-resnice-sveta/

Alesss

Mi vse to vemo!!!! Zakaj jaz pišem ; EU je največja prevara ''slovanov' v 14000 letni zgodovinisedanjega civilizacijskega vala(točno). Poglej moje poste in se prepričaj. Mi še veliko več vemo!!!!
Zakaj pa misliš,da gre tole znanje ki ga tule bereš v svet med ljudi?

Ozavestit je potrebno človeštvo brez posrednikov -direktno!!! Preberi kaj pišem o debeli Elizabeti ! Alesss zbudi se!!!Še veliko več je skrito kot tale Daniel pove in razkrije!!! On je mali igralec,žal-v tej svetovni igri,ki se tule odpira!!! Zato se z nasiljem ne brani etični kodeks svetosti življenja.Brani se tako,da ljudi ozavestiš!

Edina,ki je tule dojela igro je Petra G. ona pove; Ne bo jim uspelo vesolje ima moč,da jih premaga to je moč vedenja-modrosti,ljubezni ,ki je oni nimajo.
Nič se ne bojte vesolje ima vse,da jih v imenu ohranjanja lastnega življenja------ premaga!!!!! Smiley

Vedi tudi mi,ki branimo ta svet pred njimi-nismo od včeraj- ampak od večno in smo tu tudi sedaj z vami- Na strani življenja sobivanja,ljubezni,spoštovanja in ne na strani moči denarja oblasti in spletk. Mi vedno odbranimo ta svet pred zlim in vedno ga bomo!!! Verjemi!!!!

Lp Alojz Wink

Zelo dobro si povedal, vendar kako boš ti lahko ozavestil celo človeštvo, ki to težko dojema in kako jih boš pa branil med tolikimi primitivnimi ljudmi na svetu v zelo kratkem času?
In kaj ima vesolje pri tem, da jih lahko premaga, a ni vesolje samo navadno vesolje, ki ga vidiš na nebu vsak zvečer?
A vsi to vejo, kaj pa? Povej mi kaj, česar ne vem vsega...

Alesss tudi ti si živi individualni del te vesoljne samomanifestacije. Ko boš to samospoznal boš dojel svoje vesoljno življenjsko poslanstvo. Primer; Teološka civilizacijska zapuščina je brezčasna tako kot vesoljna samopojavnost. Kako bom ozavestil ljudi tako,da jih bom učil razumeti to vesoljno samopojavnost. To že počnem.Zato jaz govorim nič ni naključje vse ima svoj vzrok in posledico!!!

Ali mi lahko razložiš, kaj sploh je to, da si živi individualni del te vesoljne samomanifestacije?
In kako boš samospoznal in dojel svoje vesoljno življenjsko poslanstvo ter kako razumeš, kaj je to vesoljna samopojavnost?

Najlažje boš takole razumel-Bog je vseobsežna večno sedaj ista vesoljna samodelujoča elementarna (Atomi,planeti,osončja galaksije) in življenjska (flora-favna-človeštvo)samopojavnost. Ti si  (individualni del te vesoljne samomanifestacije. Si božja podoba. Ti si vesolje v malem,ki se bo samospoznalo v tvoji biti. To je bolj lahka razlaga. Pojdi na P.D in beri od 450str naprej.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #17 - 24.01.2010 at 22:42:43

kako boš ti lahko ozavestil celo človeštvo, ki to težko dojema in kako jih boš pa branil med tolikimi primitivnimi ljudmi na svetu v zelo kratkem času?

težko bomo
ampak če bo vsakdo deloval lokalno, zadost predano, mamo možnosti ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #18 - 25.01.2010 at 02:42:54

po mojem pa ne. ker glede na to, da itak smo eno in da se dogajajo spremembe v samem vesolju in vsemu kar je, kar vpliva tudi na nas in na naše misli, katere že tako ali tako zaznavamo med seboj in si jih delimo. in prek tega bo prišlo oz. itak prihaja to ozaveščanje vseh ljudi in verjetno tudi drugih bitij. tko si to jaz predstavljam.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #19 - 25.01.2010 at 09:42:46

Petra. wrote on 25.01.2010 at 02:42:54:
po mojem pa ne. ker glede na to, da itak smo eno in da se dogajajo spremembe v samem vesolju in vsemu kar je, kar vpliva tudi na nas in na naše misli, katere že tako ali tako zaznavamo med seboj in si jih delimo. in prek tega bo prišlo oz. itak prihaja to ozaveščanje vseh ljudi in verjetno tudi drugih bitij. tko si to jaz predstavljam.

Petra ima popolnoma prav. Nič se ne da prehiteti zaznati je potrebno pravi čas,ki ni odvisen od nas ampak od cikla EM valovanja galaksije.To pomeni točno določen čas(poletje) v galaksiji. Gape ima tudi prav, nič ne pomagajo ugodni EM valovi,če sami ne delujemo zavedajoč se tega -ustrezno.
Back to top
« Last Edit: 25.01.2010 at 11:40:42 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

josip
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #20 - 02.02.2010 at 09:11:00

Če želite izvedeti več o tem, si poglejte filme:

- RING OF POWER ( BY AMENSTOP PRODUCTIONS )
- ZEITGEIST
- ZEITGEIST 2 ( ZEITGEIST: ADDENDUM )
- Endgame: Blueprint for Global Enslavement
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #21 - 02.02.2010 at 09:13:29

Quote:
- ZEITGEIST

Že videl...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #22 - 02.02.2010 at 15:37:05

Robi wrote on 02.02.2010 at 09:13:29:
Quote:
- ZEITGEIST

Že videl...

Dokler bo človekovo osebno razumevanje sveta in sebe izhajalo od drugih toliko časa bo naša zavest kontaminirana po drugih.Vsak se mora dokopati do vseh resnic sam. Potem je to njegova resnica-vedenje!!!    Wink

Zato mene osebno toliko moti ko se tule lima samo tuje znanje-razumevanje sveta,,,,,kje je potem vaše lastno???? Ga nimate????

Ste kontaminirani??? z avtoritetami,ki so zlagane? Gape in njegove teorije zarote.Najprej moraš vesoljno resnico poznat,da veš kaj zagovarjaš,braniš,sporočaš.

Si lahko to dovolite in dopustite, a vsi (večina) ste pametni in razumni,da me je včasih sram od neumnosti,ki jih tule berem.

Vprašajte se----začnite uporabljat svoje sebstvo ne se kitit z drugimi!!!!! Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2