ik.kanu.na wrote on 24.01.2010 at 04:01:51:Alesss
Mi vse to vemo!!!! Zakaj jaz pišem ; EU je največja prevara ''slovanov' v 14000 letni zgodovinisedanjega civilizacijskega vala(točno). Poglej moje poste in se prepričaj. Mi še veliko več vemo!!!!
Zakaj pa misliš,da gre tole znanje ki ga tule bereš v svet med ljudi?
Ozavestit je potrebno človeštvo brez posrednikov -direktno!!! Preberi kaj pišem o debeli Elizabeti ! Alesss zbudi se!!!Še veliko več je skrito kot tale Daniel pove in razkrije!!! On je mali igralec,žal-v tej svetovni igri,ki se tule odpira!!! Zato se z nasiljem ne brani etični kodeks svetosti življenja.Brani se tako,da ljudi ozavestiš!
Edina,ki je tule dojela igro je Petra G. ona pove; Ne bo jim uspelo vesolje ima moč,da jih premaga to je moč vedenja-modrosti,ljubezni ,ki je oni nimajo.
Nič se ne bojte vesolje ima vse,da jih v imenu ohranjanja lastnega življenja------ premaga!!!!!
Vedi tudi mi,ki branimo ta svet pred njimi-nismo od včeraj- ampak od večno in smo tu tudi sedaj z vami- Na strani življenja sobivanja,ljubezni,spoštovanja in ne na strani moči denarja oblasti in spletk. Mi vedno odbranimo ta svet pred zlim in vedno ga bomo!!! Verjemi!!!!
Lp Alojz
Zelo dobro si povedal, vendar kako boš ti lahko ozavestil celo človeštvo, ki to težko dojema in kako jih boš pa branil med tolikimi primitivnimi ljudmi na svetu v zelo kratkem času?
In kaj ima vesolje pri tem, da jih lahko premaga, a ni vesolje samo navadno vesolje, ki ga vidiš na nebu vsak zvečer?
A vsi to vejo, kaj pa? Povej mi kaj, česar ne vem vsega...