ik.kanu.na wrote on 24.01.2010 at 04:01:51:Alesss
Mi vse to vemo!!!! Zakaj jaz pišem ; EU je največja prevara ''slovanov' v 14000 letni zgodovini sedanjega civilizacijskega vala (točno). Poglej moje poste in se prepričaj. Mi še veliko več vemo!!!!
Zakaj pa misliš,da gre tole znanje ki ga tule bereš v svet med ljudi?
Ozavestit je potrebno človeštvo brez posrednikov -direktno!!! Preberi kaj pišem o debeli Elizabeti ! Alesss zbudi se!!!Še veliko več je skrito kot tale Daniel pove in razkrije!!! On je mali igralec,žal-v tej svetovni igri,ki se tule odpira!!! Zato se z nasiljem ne brani etični kodeks svetosti življenja.Brani se tako,da ljudi ozavestiš!
Edina,ki je tule dojela igro je Petra G. ona pove; Ne bo jim uspelo vesolje ima moč,da jih premaga to je moč vedenja-modrosti,ljubezni ,ki je oni nimajo.
Nič se ne bojte vesolje ima vse,da jih v imenu ohranjanja lastnega življenja------ premaga!!!!!
Vedi tudi mi,ki branimo ta svet pred njimi-nismo od včeraj- ampak od večno in smo tu tudi sedaj z vami- Na strani življenja sobivanja,ljubezni,spoštovanja in ne na strani moči denarja oblasti in spletk. Mi vedno odbranimo ta svet pred zlim in vedno ga bomo!!! Verjemi!!!!
Lp Alojz