Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 11:13:14:Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 02:14:01:Ljubezni ni.
Prav aljubezen je zame de mi pciak da fukat pol pa jo lohka z bejzbalko orenk mahnem po glavi de pade v pec.
Lp.
Ljubezen, dejt epodjite v bolnico na rpegled ste cisto zemsati an pa k men da vam dam kak tablet.
se mi zdi de ste bolani ljubezen kaj pa je to,.. ljubezen je feder his avto to ej pa pizde ljubnezem majke mi,.
dijo
.
.......
Ljubezen je-problem je,ker si danes skozi ljubezen zagotavljamo duhovno in materialno-fizično egoistično(nagonsko) ugodje in življenjsko reprodukcijo.Ker ne poznamo (NIČ KRIVI) brezčasne in brezpogojne vesoljne ljubezni. Vse je tako kot je.ker drugače ne more biti-to je dejstvo,ki ni odvisno samo od nas-takšni smo in takšen je živ BOG v nas samih.Mi smo božja samomanifestacija,tako kot vse in v nas se bog in vesoljna ljubezen prepoznata-zopet neodvisno od nas.Ampak je vse v elementarnem vesoljnem (božjem)samodelovanju skoz vse nas in vesoljno (božje)življenje-neodvisno od življenja,ker nam vesoljno elementarne frekvence določajo naše življenje (CIKLIČNO)..kakšni smo bili-smo in bomo.
Lej. Tip toko ti povem mislis de zenska popualcija kaj sploh razume kar si reku. Mislim e ne one razumejo smao palcko. Glej toko ti povem.
.......
Tole poglej dildote, ves kok pick ima dildota doma renso, vse nisme poznla picek de ga nima in vse majo vsja enga ce ne dva nekatere po tri
.......
Ok.
.......
TOrej.
Prvi je majhen in na elektriko iz vticnice.
Drugije vecji in strom.
Tretji je pa na baterije velik ali pa minjiaturen de lohak s ev soli praskajo picko z njim .......
Resno tiste k so sle v kurac in k jahajo zivlai kot so osli ap to majo ap kitajske kroglice.
.......
Tole je hudo.
Ljubezenb ljubezni ni,... sori, je msoa egoisicna iztisnjanje sredstev od moskih.
To ej to.
Mislim djamo se prijazniti ce picak niam tipa se goni kot zival, ce imatiap pa se tudi gon.
J ano pri moji omejni paemti in najboljsim namnom ne mroem tridti de so zenske ustvena in inteligentna bitja sori .......
.
Frekvence mhm ja sje vemo aktere,..
drek pa palci,.
Lp.