Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 26 27 28 29 30 ... 49
(Read 213636 times)
M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: kakšna je prava ljubezen
Reply #405 - 08.02.2010 at 14:51:43

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 14:30:46:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 13:45:34:
Ja kaj je Bošty-hribček že vse zoral? Hiter je naredu! Ga ni več? Grin Grin

Tudi M.L. ne več, te je spet označil v svoji sodbi za Satanovega pomagača.  Vidiš tem RKC-lorber mix, satan še kako prav pride z njim strašijo, če pa ni uspešno, te pa kar za njegovega pomočnika označjo.  Grin
V imenu boga si lahko vse privoščijo.  Grin Grin Grin

Nahatee

Imaš prav!! ML me lahko označi tudi,za sedečega bika,satanovega prinašalca vode,ker ve,da si je vseskup zmislu-tudi svojga Boga.
Njega muči to,da smo ga spregledal. Grin GrinIgra se nikoli ne obnese! Wink
Namesto,da bi nas rad imel ,nas pa zmerja s satani.  Grin Grin
Sploh noče dojet- kako ga imamo mi vsi tule radi!! Grin

Lojzek, zopet si si oblekel ovčji kožuh in se z posploševanjem mojih besed ven vlečeš, sicer je že pa res neumno to tvoje verbalno nasilje prenašati. Mislim, da se bom tudi jaz pridružil  Poetu pa titudu in te dal na ignore listo. Res je dovolj neumnosti. Šele ko boš ostal sam na forumu boš zares spoznal, da si popoln norec, ampak tega si ne boš priznal. Takšno nespoštovanje drugih ljudi, ki ga ti počenjaš, resnično lahko vodi samo v smrt.

Tako kot ti vsi po vrsti nasedajo, tako te bodo tudi vsi po vrsti spoznali. Ampak to spoznanje teme, bo ob enem tudi spoznanje svetlobe in trezna prebuditev iz globoko omamljenega dremeža.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #406 - 08.02.2010 at 15:04:45

A se boš ti Mali popišan sfrustriran star bk prenehal sprenevedat.

Jaz se popišam na tvojo glavo in na tvoje neumnosti majmun-v človeški podobi-
Pa zraven dodam- še katerega sam hočem!  Grin

Kdo si pa ti človečnjak u mojmu življenju? Ti si zame to kar dejanjsko si-zarukan,samoklicani božji pomagač,ki ga jaz poščijem ko imam najmanj časa Shocked Shocked
Jasno telebak sfrustriran?

Prenehaj s svojimi božjimi RKC bedarijami.
Če nisi sposoben komunicirat z zajebancijo in vse mrtvo resno jemlješ,kdo ti je kriv,če se svoje sence bojiš in jo podiš sam od sebe.

Pojma o pojmu nimaš, edino kar veš je,da si popišanc ki živi v lastni namišljeni božji strahovladi.

Bog ne straši, strašijo takšni božji bebčki kot si ti-boš to dojel enkrat?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #407 - 08.02.2010 at 15:07:36

M.L. wrote on 08.02.2010 at 14:32:53:
Boga in satana se bojijo samo lažnivci in neiskreni ljudje, pošteni Boga in satana drugače vidijo, sicer pa neiskrenim ljudem ni dovoljen vstop v iskrenost Boga. Zatorej pred Bogom in satanom vidijo strah in strašijo samo tisti, ki ne poznajo Boga in živijo nezavedno v službi satana.

Pa lep pozdrav.

Joj  Roll Eyes pa smo spet pri srednjeveških pridigah  Grin

A ne to v to tvojo trdo glavo da Satana ni  Exclaim

O ti ubogi ubogi revček iz srednjega veka pridi v 21 stoletje Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #408 - 08.02.2010 at 15:15:37

Ta norc od ML Nahatee živi u 8 stoletju ko so naše prednike Karantance -germani in romani  na silo pokristjaneval.,

Ta spomin nosi v sebi njegov rodni gen.Verjamem,da je njegova družina polna takih fanatikov- kot je sam ML.

To ne moreš preskočit- bebavost, ali razumskost sta dokazano dedni!!!

Pr ML je žal pač prvo dedno- bebavi-fanatizem!!! Grin Grin
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #409 - 08.02.2010 at 15:36:33

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 14:49:55:
Robi wrote on 08.02.2010 at 14:48:07:
Quote:
Sploh ni res!!!! Kaj pa tisti,ki policajev organsko ne prenašajo,pa so čist kul ljudje???

In zakaj ne ?
Ker so policaji ali ker so ljudje ?

Robi zato ker predstavljajo oblast-daj Robi migni z možgančki, ne se delat večjo mono kot v resnici si! Grin Grin

Vem, da predstavljajo oblast in to je problem za nekatere.
Ker če si pošten, nimaš z njim težav in nimaš razloga, da jih sovražiš.
Će pa jih sovražiš, pa te sovraštvo razžira.

Podobno je glede boga..kdo se boji boga..tisti, ki nima čiste vesti in ta strah je v njem, kot tudi predstava o bogu. Zato ga strah spremlja na vsakem koraku.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #410 - 08.02.2010 at 15:46:56

Robi wrote on 08.02.2010 at 15:36:33:
Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 14:49:55:
Robi wrote on 08.02.2010 at 14:48:07:
Quote:
Sploh ni res!!!! Kaj pa tisti,ki policajev organsko ne prenašajo,pa so čist kul ljudje???

In zakaj ne ?
Ker so policaji ali ker so ljudje ?

Robi zato ker predstavljajo oblast-daj Robi migni z možgančki, ne se delat večjo mono kot v resnici si! Grin Grin

Vem, da predstavljajo oblast in to je problem za nekatere.
Ker če si pošten, nimaš z njim težav in nimaš razloga, da jih sovražiš.
Će pa jih sovražiš, pa te sovraštvo razžira.

Podobno je glede boga..kdo se boji boga..tisti, ki nima čiste vesti in ta strah je v njem, kot tudi predstava o bogu. Zato ga strah spremlja na vsakem koraku.

Čista vest nima z transcedentalno versko božjo imaginacijo nič pri ateistu kot pri verniku,  Grin  ko slednji ne ve kaj je Bog v resnici.

Vest ima opraviti zgolj z nami samimi,mi nosimo posledice svojih zavestnih dejanj-
Fanatični verniki in RKC so si izmislili izpoved,odpustke,božjo kazen,da so fino kasirali-novce!!!!!

Vest je moja in nikogar drugega!!!!

Vsaka oblast je za vesoljno samospoznanega človeka ,ki pozna vesoljni etični kodeks svetosti življenja in se njemu zaveže-prostovoljno-NEPOTREBNA Nepotrebna pa zato,ker je prisila in izkorišča oblast in  moč ----človeka nad človekom.

Je sedaj jasno in razumno obrazloženo. Ne sedaj začeti z otroškimi forami spraševanja. Preberi preštudiraj-piši,če je res potrebno!
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #411 - 08.02.2010 at 15:59:45

Quote:
Vsaka oblast je za vesoljno samospoznanega človeka ,ki pozna vesoljni etični kodeks svetosti življenja in se njemu zaveže-prostovoljno-NEPOTREBNA Nepotrebna pa zato,ker je prisila in izkorišča oblast in  moč ----človeka nad človekom.

Seveda je nepotrebna..vendar ljudje nismo samospoznani. To je dejstvo. Smiley
Seveda zagovarjam pošteno oblast, če želimo živeti v organizirani družbi.
Quote:
Fanatični verniki in RKC so si izmislili izpoved,odpustke,božjo kazen,da so fino kasirali-novce!!!!!

Seveda so. Saj vsako človeško pomanjkljivost se lahko izkoristi. Tudi tvojo ali mojo bolezen, če bi bila, lahko izkoristi farmacija v svoj prid. Smiley
Zato pa je potrebno, da imajo ljudje pravo znanje in zavest, da se tega ne dovoli.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #412 - 08.02.2010 at 16:12:00

Robi wrote on 08.02.2010 at 15:59:45:
Quote:

Seveda je nepotrebna..vendar ljudje nismo samospoznani. To je dejstvo. Smiley
Seveda zagovarjam pošteno oblast, če želimo živeti v organizirani družbi.
Quote:

Seveda so. Saj vsako človeško pomanjkljivost se lahko izkoristi. Tudi tvojo ali mojo bolezen, če bi bila, lahko izkoristi farmacija v svoj prid. Smiley
Zato pa je potrebno, da imajo ljudje pravo znanje in zavest, da se tega ne dovoli.

No tu je sedaj bistvo!!! Točno tako.

Nismo samospoznani,zato pa meni kljub temu nihče ne motre ukazovati (nikoli v življenju nisem bil kaznovan za več kot prometni prekršek),da spoštujem ljubim se bojim policajev.Enostavno jih organsko ne prenesem,ker predstavljajo oblastno avtoriteto in to  zame lažnivo.. Grin Shocked Cool

Ostaja samo vprašanje kaj bi mi nek fanatični vernik tipa ML lahko odgovoril,če bi ga vprašal o božjem redu ko bo umrl in bo njegova duša pri Bogu-tko uči RKC? Je tam red zaveden, ali nezaveden?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #413 - 08.02.2010 at 16:37:17

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 15:15:37:
Ta norc od ML Nahatee živi u 8 stoletju ko so naše prednike Karantance -germani in romani  na silo pokristjaneval.,

Ta spomin nosi v sebi njegov rodni gen.Verjamem,da je njegova družina polna takih fanatikov- kot je sam ML.

Čakam te ML u senci satanovi,da te za večerjo POHAMSAM do skeleta namest Poeta -  Se bolj rima! Grin Grin Grin

Vidiš sedaj ML kaj je prava ljubezen? Jaz te mam tko rad ,da bi te pojedu,ti me pa sovražiš,da bi me u peklu - peku!!! Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #414 - 08.02.2010 at 17:21:15

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 16:37:17:
Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 15:15:37:

Čakam te ML u senci satanovi,da te za večerjo POHAMSAM do skeleta namest Poeta -  Se bolj rima! Grin Grin Grin

Vidiš sedaj ML kaj je prava ljubezen? Jaz te mam tko rad ,da bi te pojedu,ti me pa sovražiš,da bi me u peklu - peku!!! Grin Grin

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #415 - 08.02.2010 at 18:29:54

Še nekaj o pravi ljubezni in sedmerih Božjih duhovih, ki so izšli iz Ljubezni in se imenujejo:

1. Ljubimo Ljubezen.

2. Bojmo se Božanstva, ki ubija.

3. Ljubezen v nas je sveta, zato se med seboj spoštujmo, kakor nas Ljubezen v Božanstvu  spoštuje in se nas veseli.

4. Vsak je svoja last in last Božje ljubezni, zato naj ne bo nihče plen drugemu.

5. Nihče naj nikoli ne zakrije svojega obličja pred drugim, da bi drugi ne vedel, kakšna je Ljubezen, da bomo kakor Ljubezen, ki nas je priklicala v bivanje.

6. Naša notranjost naj bo tudi naša zunanjost, da v nas ne bi nastal napačen vzgib in bi bili  pogubljeni.  

7. Naša zunanjost naj bo zvesti odsev našega notranjega ogledala, v katerem se ogleduje Ljubezen Božanstva; sicer se bo notranje ogledalo razbilo in naša podoba bo postala strašna.

No pa lep pozdrav.

Back to top
« Last Edit: 09.02.2010 at 09:12:08 by M.L. »  

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #416 - 08.02.2010 at 18:45:18

M.L. wrote on 08.02.2010 at 18:29:54:
Še nekaj o pravi ljubezni in sedmerih Božjih duhovih, ki so izšli iz ljubezni in se imenujejo:

1. Ljubimo Ljubezen.  GrinLjubimo boga v sebi

2. Bojmo se Božanstva, ki ubija.  GrinIn Boga,ki straši

3. Ljubezen v nas je sveta, zato se med seboj spoštujmo, kakor nas Ljubezen v Božanstvu  spoštuje in se nas veseli. Grin Božanstvo ljubi skozi nas!

4. Vsak je svoja last in last Božje ljubezni, zato naj ne bo nihče plen drugemu.  GrinAmpak volk

5. Nihče naj nikoli ne zakrije svojega obličja pred drugim, da bi drugi ne vedel, kakšna je Ljubezen, da bomo kakor Ljubezen, ki nas je priklicala v bivanje.  Grin V Ljubezen kliče in nas postavi življenje samo.

6. Naša notranjost naj bo tudi naša zunanjost, da v nas ne bi nastal napačen vzgib in bi bili  pogubljeni. Grin Umivajte se od znotraj navzven,pa kašljat morate pr tem 

7. Naša zunanjost naj bo zvesti odsev našega notranjega ogledala, v katerem se ogleduje Ljubezen Božanstva; sicer se bo notranje ogledalo razbilo in naša podoba bo postala strašna. Grin Večina nas je tako lepih,da se tudi ogledalo smeji-ne poči

No pa lep pozdrav.  GrinNo pa božanski pozdrav ML

Tam kje smeško od  tam je stric. Roll Eyes

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #417 - 08.02.2010 at 18:46:46

Še nekaj o pravi ljubezni in sedmerih Božjih duhovih, ki so izšli iz ljubezni in se imenujejo:

1. Ljubimo Ljubezen.

3. Ljubezen v nas je sveta, zato se med seboj spoštujmo, kakor nas Ljubezen v Božanstvu  spoštuje in se nas veseli.

4. Vsak je svoja last in last Božje ljubezni, zato naj ne bo nihče plen drugemu.

5. Nihče naj nikoli ne zakrije svojega obličja pred drugim, da bi drugi ne vedel, kakšna je Ljubezen, da bomo kakor Ljubezen, ki nas je priklicala v bivanje.

6. Naša notranjost naj bo tudi naša zunanjost, da v nas ne bi nastal napačen vzgib in bi bili  pogubljeni.  

7. Naša zunanjost naj bo zvesti odsev našega notranjega ogledala, v katerem se ogleduje Ljubezen Božanstva; sicer se bo notranje ogledalo razbilo in naša podoba bo postala strašna.

No pa lep pozdrav.

Torej imaš pravo in nepravo ljubezen. Sicer beseda neljubezen ni poznana, pa vseeno. M.L.-u jo je bog razkril v 7 zapovedih. Bolj me spominja (teh 7 zapovedi), kot da se jih je spomnil in zapisal Vinko s Kleka, kot pa sam najvišji.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #418 - 08.02.2010 at 18:53:03

Igor

Ne žalt Vinkota (hribčka) iz Kleka. Tale ML je dokazano bolan fanatik-lažnivega licemerstva in RKC dogm ''o opevani ljubezni'' sem mu malo popravu spis-zgoraj. Ne razumem kako je človek lahko tak igralec in lažnivc kot je tale ML duhovni- Liliputanc. Grin Grin
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #419 - 08.02.2010 at 19:17:18

1. Ljubimo Ljubezen.

No pa lep pozdrav.

Joj spet srednjeveške pridige  Grin

M.L. v svojem podpisu bi moral imeti vrnimo omejenosti omejenost in naprej smetimo temo s svojimi srednjeveškimi pridihgami. Grin Grin Grin

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 26 27 28 29 30 ... 49