Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 ... 49
(Read 213670 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: kakšna je prava ljubezen
Reply #390 - 08.02.2010 at 13:13:17

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 11:34:29:
Bošty

Bo treba malo bolj migat s svojim življenjskim duhom,da boš ti koga prepričal kako duhoven si. Jaz te vidim kot enega (potuhnjenega) kmečkega fanta,ki se gre duhovnost na neki imaginarni nerealni osnovi.
Ta fant zna bit pa do skrajnosti neodkrit in samovšečen,vse znotraj njega je pa ena velika tema in sebičnost. To si ti zarukan sanjač in pastir nebeških krav.Zame žal samo to!! Osnov fizikalnih zakonitosti ne poznaš in potem sanjaš kako se z Bogom pogovarjaš in se delaš večvrednega kot v resnici si.Si pa šuplina in to velika!!! Cheesy Cheesy Shocked Grin Takšnim tipom kot si ti smo v mojih letih rekli::HRIBČEK!!

No, še vedno bolje od tebe, ki niti zakonodajalca "fizikalnih" zakonov ne poznaš , heh , ... eh .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #391 - 08.02.2010 at 13:23:42

Boštyxz wrote on 08.02.2010 at 13:13:17:
Bošty

Bo treba malo bolj migat s svojim življenjskim duhom,da boš ti koga prepričal kako duhoven si. Jaz te vidim kot enega (potuhnjenega) kmečkega fanta,ki se gre duhovnost na neki imaginarni nerealni osnovi.
Ta fant zna bit pa do skrajnosti neodkrit in samovšečen,vse znotraj njega je pa ena velika tema in sebičnost. To si ti zarukan sanjač in pastir nebeških krav.Zame žal samo to!! Osnov fizikalnih zakonitosti ne poznaš in potem sanjaš kako se z Bogom pogovarjaš in se delaš večvrednega kot v resnici si.Si pa šuplina in to velika!!! Cheesy Cheesy Shocked Grin Takšnim tipom kot si ti smo v mojih letih rekli::HRIBČEK!!

No, še vedno bolje od tebe, ki niti zakonodajalca "fizikalnih" zakonov ne poznaš , heh , ... eh .

Lp + #

To sem jaz- Bošty Ciklični -Pisec,razlagalec in nosilec vesoljnih skrivnosti na Zemlji. Grin Grin

Da te kap -a ne Bošty!!!  Shocked

Midva z Bogom sva eno od večno za večno brez začetka in konca dni. Midva z Bogom 'sedaj 'vse veva,ker sva večno in sedaj  eno in ostaneva eno!!! Grin Grin Grin

Da te ne bodo kam odpeljal Bošty- na kakšno diagnozo! Grin Grin

Bošty ma saj vem,da si ti z Bogom prjatu! Kakšen? Slamnat! Shocked Shocked
Back to top
« Last Edit: 08.02.2010 at 14:32:24 by Alojz in Sandib »  

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #392 - 08.02.2010 at 13:27:10

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 13:23:42:
Boštyxz wrote on 08.02.2010 at 13:13:17:
Bošty

Lp + #

To sem jaz- Bošty Ciklični -Pisec,razlagalec in nosilec vesoljnih skrivnosti na Zemlji. Grin Grin

Da te kap -a ne Bošty!!!  Shocked

Midva z Bogom sva eno od večno za večno brez začetka in konca dni. Midva z Bogom vse veva,ker sva večno in sedaj  eno in ostaneva eno!!! Grin Grin Grin

Da te ne bodo kam odpeljal Bošty- na kakšno diagnozo! Grin Grin

Bošty ma saj vem,da si ti z Bogom prjatu! Kakšen? Slamnat! Shocked Shocked

Grin Grin Grin Grin Grin ... no, o tvoji domnevni "vsevednosti" smo že govorili in ti jo tudi "razkrili" , heh  Wink Roll Eyes

Ampak izgleda, da žal nisi dojel ...  Tongue

Lp + #
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #393 - 08.02.2010 at 13:30:56

Bošty en hribček bo kupu in križe sadil,
še trto zasadil da z M. L ga bo pil
še kravce bo kupu, bo božji pastir.
Sladko vince piti to ga veseli  Smiley
ko kravce letijo, pa se mu vse razjasni.  Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #394 - 08.02.2010 at 13:34:03

Bošty

Res nisem! Priznam,da sem trd kot električni drog.

Daj me ti hribček razsvetli!!!Prosim te Bošty,povej mi kašen je BOG?

Da bom še jaz vidil njega,tako kot ti! Prosim te prav ponižno, ali pa prisrčno!

Če je potrebno- tudi u toplo vodo pokleknem,sam povej mi kakšen je BOG! Roll Eyes Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #395 - 08.02.2010 at 13:36:42

Quote:
Bošty en hribček bo kupu in križe sadil,
še trto zasadil da z M. L ga bo pil
še kravce bo kupu, bo božji pastir.
Sladko vince piti to ga veseli  Smiley
ko kravce letijo, pa se mu vse razjasni.  Grin

Dober tole NAHATEE!

Je en kmetič božji hribček oral -je na Zemlji slamo sejal!!!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #396 - 08.02.2010 at 13:45:34

Ja kaj je Bošty-hribček že vse zoral? Hiter je naredu! Ga ni več? Grin Grin
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #397 - 08.02.2010 at 14:06:08

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2010 at 13:45:34:

Tudi M.L. ne več, te je spet označil v svoji sodbi za Satanovega pomagača.  Vidiš tem RKC-lorber mix, satan še kako prav pride z njim strašijo, če pa ni uspešno, te pa kar za njegovega pomočnika označjo.  Grin
V imenu boga si lahko vse privoščijo.  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #398 - 08.02.2010 at 14:30:46

Quote:

Tudi M.L. ne več, te je spet označil v svoji sodbi za Satanovega pomagača.  Vidiš tem RKC-lorber mix, satan še kako prav pride z njim strašijo, če pa ni uspešno, te pa kar za njegovega pomočnika označjo.  Grin

Nahatee

Imaš prav!! ML me lahko označi tudi,za sedečega bika,satanovega prinašalca vode,ker ve,da si je vseskup zmislu-tudi svojga Boga.
Njega muči to,da smo ga spregledal. Grin GrinIgra se nikoli ne obnese! Wink
Namesto,da bi nas rad imel ,nas pa zmerja s satani.  Grin Grin
Sploh noče dojet- kako ga imamo mi vsi tule radi!! Grin
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #399 - 08.02.2010 at 14:32:53

Quote:

Boga in satana se bojijo samo lažnivci in neiskreni ljudje, pošteni Boga in satana drugače vidijo, sicer pa neiskrenim ljudem ni dovoljen vstop v iskrenost Boga. Zatorej pred Bogom in satanom vidijo strah in strašijo samo tisti, ki ne poznajo Boga in živijo nezavedno v službi satana.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #400 - 08.02.2010 at 14:39:38

Quote:
Boga in satana se bojijo samo lažnivci in neiskreni ljudje, pošteni Boga in satana drugače vidijo, sicer pa neiskrenim ljudem ni dovoljen vstop v iskrenost Boga. Zatorej pred Bogom in satanom vidijo strah in strašijo samo tisti, ki ne poznajo Boga in živijo nezavedno v službi satana.

To je tudi res.
Sem dobil asociacijo na policaje..kdo se boji kazni in policajev ? Samo tisti, ki ne spoštujejo zakonov in želijo voziti več, kot pa je omejitev na cesti... Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #401 - 08.02.2010 at 14:41:08

M.L. wrote on 08.02.2010 at 14:32:53:
Quote:

Pa lep pozdrav.

Dobri Norec ML

Jaz se upam proglasit za direktnega Satanovega pomočnika še več upam si Boga poslat u tri lepe- pa še sebe zraven In kaj bo?? Pljuval bom še naprej po svoji svobodni volji. Jaz vem kdo je Satan,Bog in jaz ''sedaj'' med njima. In kokodakec-kaj pa sedaj?

Ma kaj se delaš mono str bk faruški zafrustriran? Grin Grin

Ne delat sam iz sebe norca,mi satanisti te pa vabimo med sebe-prav prisrčno prosim te, vsedi  se na svojo bedasto rit in daj mir!!!Kokodak
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #402 - 08.02.2010 at 14:44:25

Robi wrote on 08.02.2010 at 14:39:38:
Quote:

To je tudi res.
Sem dobil asociacijo na policaje..kdo se boji kazni in policajev ? Samo tisti, ki ne spoštujejo zakonov in želijo voziti več, kot pa je omejitev na cesti... Smiley

ROBI-si ja dovolj star,da nisi več otrok!

Sploh ni res!!!! Kaj pa tisti,ki policajev organsko ne prenašajo,pa so čist kul ljudje???

Morate se naučit misliti!!! Ne sam trajbati možgane tja v tri dni!!

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #403 - 08.02.2010 at 14:48:07

Quote:
Sploh ni res!!!! Kaj pa tisti,ki policajev organsko ne prenašajo,pa so čist kul ljudje???

In zakaj ne ?
Ker so policaji ali ker so ljudje ?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #404 - 08.02.2010 at 14:49:55

Robi wrote on 08.02.2010 at 14:48:07:
Quote:

In zakaj ne ?
Ker so policaji ali ker so ljudje ?

Robi zato ker predstavljajo oblast-daj Robi migni z možgančki, ne se delat večjo mono kot v resnici si! Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 ... 49