M.L.
|
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 20:14:13:Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 19:40:04:Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 19:36:14:M.L. wrote on 29.01.2010 at 19:26:41:Quote:M.L. wrote on 28.01.2010 at 08:13:25:Vernik ali nevernik, greh je, če neodgovorno ravnaš z čimerkoli. Če človek misli, da je neodgovorno ravnanje v redu, laž in prevara sta mu povsem normalna, potem pa res ne more priznati neodgovornosti/greha, a vendar je storil neodgovorno/grešno dejanje, pa če si prizna ali pa ne.
Ravno Bog je postavil zapovedi po katerih se človek lahko izogne vsakemu grehu, kako potem to ne bi bil Jezusov nauk, če sta pa Jezus in Bog ena oseba. Seveda, če človek noče videti, pač noče videti in rajši obsoja tako ateiste ali vernike, kot pa da bi priznal svojo napako/greh.
Pavlinizem, danes izvaja RKC nad celim svetom, ki je pa res daleč od Jezusovega navka. Na mojo srečo mi je Bog naklonil dovolj milosti, da sem že zdavnaj spregledal njihovo prevaro.
No pa lep pozdrav. Ti si obseden s tem grehom in Pavlinizma in RKC nisi prerastel, če se vrtiš v krogih njihovega nauka. Oni zagovarjajo teorijo greha, v resničnih naukih Jezusa ni greha, je samo pravilno in nepravilno delovanje in ni mišljeno kot grešno ali negrešno. Ravno Jezus govori v eni svojih prilik, kako je ženski živelj bolj podvržen grehu, ker so ženske dosti bolj vezane na materijo od krotkejših moških. Dokaz za to je daljša življenska doba ženske, zato ker so ženske bolj materialno zakrknjene in se težje ločijo od materije/mesa. Če praviš, da pravilno in nepravilno ni negrešno ali grešno, kaj pa potem ti razumeš pod pojmom "greh". Pa lep pozdrav. Si videl Tomaž kako ''kikiriki''  pride dol z gnoja,če mu prineseš kuruzo u košari!!!! Ženske so po naravi akumulirana vrednost INme človeške vrste dočim smo moški Rime realizirana vrednost.Če se ta dva pola ne združita ni''' kikirikeca'' kot si ti-oprosti.  Tudi v našem osončju Sonce RIme preje umre se razširi in Jupiter,ki je INme novo rojstvo osnčja vase posrka (močno gravitacijsko polje-vlek)celotno osončje,da se sočasno konča in rodi isto novo-staro in začne se nov 15 milijardni cekel. Danes imamo moške kure(petelinčki) že problem,ker postaja ženska energija vse moćnejša moška vse šibkejša(naraven proces) ki ga '''kikiriki'' od ML in RKC feni ne zmorejo razumet. Potem so pa kure krive,ker petelin raj kikirika kot z njo piščance dela. Uf sem se utrudu! ML ,da ne boš zasvinjal tolo''' kikikriki''' gloso. Če že kdo svinja in spama po celem forumu, si to lahko edino ti samovšečnež in pusti že enkrat druge pri miru, če se z njimi ne strinjaš. Pa lep pozdrav.
|