Optimus T. Prime
|
Zdravo
No morem res rpiznati, de je lepo vas brati in videti kako milite. Se oproscam in vem da sme zelo oster in stremim k cilju prodoren. Mislim da tudi dosti ljudi uzalim ko me berejo ce me znajo prebrati sploh.
Menim enostavno kot bi lahko osbno dejal de resnica izvira iz razlicnih kotov. Oziroma ce drugace recem, resnica za vsakega cloveka pomeni nekaj lastnega ker vsak clveok je skupeh treh komponent. Toda ce zelis resnico odkriti. Torej pol mores odstraniti vse verske politicne in druge pogelde in pogeldati stvar akksna je jabolko ne pada gor pada dol neglede na vero opazovalca politicno opredeljenost in spol.
Res me zanimajo te reci, in nocem priazdeti nikogar toda res se mi zdi tako hudo in zalostno predvsem ap pomilovanaj vredno, De vleiko folka tako pametnih tuki gor ko pa jih prasas dolocene reci pa ti recejo nic ali ap recejo da tega ne vedo. MIslim ce jaz neki vem povem ker nekomu drugemu lahko poamga na njegovi poti. .....
Te knjige ks em rpebral in katere nekako mi se sedaj delajo transforamcijo. ... v moji glavi s emi zdi da jaz sem sam zase in tudi zena katero vejretno ne bom mel,.. je sama zase in da nikoli nisem z nekom ali nikoli prav azres ne dobim nobene pomoci od nikogar.
Zdi s emi, de moja usoda je v mojih rokah in sam sem se rodil,. ... sam zivim in sam bom umrl,. in dokler clvoek ....... . dokler osba ali bitje ni pripravljen stopiti na noge in se zoocmi v oci pogeldati z 5 bitji k ga zelijo in ga bodo pretepsti, in v tistme trenutnku,. ..... zauziti in dojeti ta filing,.. pol,... ... pol sele ta osba spozna da ej sama... ....... . In sele dedaj si lahko prost. Nikoli nismmogle dojeti,. ... Koko to de ce more vesolje obstajti itd,. kako to de je tok sranaj an svetu ekr ce je pvodo takole pol vesolje ne mroe pricakvoati de bo obstajalo zaradi mirko amkro kompleksa.
...
Kot razumem je toko.Vsi smo sami ljubezen povezuje vse in vsi se mroemo uciti, zivimo zato de s eucimo, ucimo raznih reci na raznih nivojih. tisi ki so bolj paemtni in viskje uceni dobijo hudo hude pogoje medtem ko tisi k so ze prucki dobio vse pogobe. Ne vme natancno akko to gre, toda ce razmiljas reci tako sotjijo.
Ce drzi kaj psi epo knjigah in ce drzi de smo sami ustvarjalco svoje realnosti pol bi lahko kot skupan azvest anse rase sprmnili vse nase obliek repdmetov itd,. ce se temu rpiemrno kocentriramo. Znane so raziakve katere sme prebral de se 150 ljudi zebre in meditira o ljubezni miru itd,. in v vec miljonkem mestu je manj ropov itd,.. power oif thots je neki akr ni simpel in je simpel.
Mislim, de bi bilo zanimivo zvedeti kajs ezgodi ce ubijes clvoek aozirma takole je. ...
Ce soljudje kot so bili v nasi zgodobini skodili veliko ljudem ,....... .. potlej.
Pol mene zaniam kdo je dopustil de se je to zgodilo in ce ima po enakterih tezah res nekdo moc da ustavi nekgoa ko azce delati salbo za vec ljudi ....... . Potlej mene zaniamzakaj so se pol dogajale tele vojen po svetu.
Ne bom paemten,...... ... Menim de ni pekla in nebes menim da je mao dom, in tmeu priemrno menimd e ce vzamem sedaj motorko in grem pobit cel blok ljudi ,...... . ne bom za to odgovajral in tudi noeden me ne uncil. Odgovajral pa tudi ne bom. Ker ce racunamo da ej toel izkunaj k jo imamo pol vemo de izkunje so tkae in take in slabe tudi lahko imamo na osnovi tega dejstva pol lohak recemo de vsak clveok je morelna sovji poti ubiti clvoeka ali biti pedifil peder alilezbika itd,.. ...
clvoekus e strga k toel grunta ...... .
|