Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 10427 times)
Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Re: Mescalin
Reply #15 - 08.12.2009 at 20:54:05

ej

zakaj kle prva dva sporočila manjkata?
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #16 - 08.12.2009 at 20:57:00

Petra. wrote on 08.12.2009 at 20:54:05:
ej

zakaj kle prva dva sporočila manjkata?

Ker jih je Optimus izbrisal.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #17 - 08.12.2009 at 23:38:02

da ne bom jaz njega.  Huh Roll Eyes Undecided Lips Sealed
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #18 - 08.12.2009 at 23:44:12

Veste kaj vi k ste tkao pametni dajte mi neki povedati.

kaj te vi nareidli da bi ta svet bil lep,. renso mislim,.

En mi govori da bomo pocrkali no koelga daj ti men pvoej a ti bos pa prezivel, k da si ti tkao poduhovljen,. akr se mene tice sam nakladas ce bi koga rd naucil kaj pol bi mi psial priva tpa bi mi kako knjigo poslal kot sem dobil ponudbe,.. in vejrem de jo bom rpestudiral,.

Tkao da ne mi tuki nabiajt,.
Kar ap se tice tega de bos pocrkal kmvalu itd,. in da bo pol boljsi clvoek ratal mi ap pvoe o tebi sam dve reci,. prvo ce ves res za kaj se gre pol ti nisi clvoek,. in drugic ce ves oziram ce ne ves zakaj se gre si anvaden ankaldac,..

Mislim,.. ti ap mislis da je clvoek an nizki frkevencei no ok recmo de je daj mi pvoej eneki kaj si ti anreidlda bi ljduej osvestil jim takoel modroval ali si komu poamgla da s eje skopal iz dreka mu doprl oci modificiral dnk odprl vibracijsek cakre poveal chi itd,. no da vas vidim nakaldace dajmo bost epeljali clveoak cez msot zejnega,.

Vis mate tok za povedati noben ap ne zan povedati nicesar ok lejte vidim da vse veste oziram da ste zelo razgledani mam par vprasanj katere bi rad vedel ce ste kaj od masjtrov,.

torej

Pa se opravicujem iz vsega rca osbam k so mi svetovlai da teh reci nj ne psiem po tem forumu vec k po njihovis hesedah ste malo za luno.

1.) Zanima me kaj ima veze DNK z mojo duso.

2.) Zaniam me kako kodiras DNK.

3.) Zanima me kako dvignes frekvenco.

Lepo prosim dragi gospodje k zante vleiko povedati prosim vas in izzivam vas da mi te reci lepo razlozite priporocite kako knjigo resno branje in studij ki temlji an stari debeli bukvi kar koli. In res lepo prosim,.. ne mi vzet za salbo mene te reci malo zanimajo in bi rad toel pogrutnal. ...  Torej ce kdo ve nj mi pove pol ap lahko dam kapo dol in s eobm celo orpavicil ..................... . resno mislim, vzamem vse nazaj ce mi kdo te reci pove pa s emi zdi da bsote vsi klobasali rzaen neki posamznikov k mi raje psijo na privt kot pa vi tuki ... . Torej
Vljudno vas prosim az te odgovore,. ce jih niste spsobni napsiati pol sploh ne solit paemt vec,..

pravte de ste poduhovljeni da mate veliek vibracije ane gospod,.. itd,. torej ce to mate pol ap mi pvoejte kako to funkcijonira sedja pa s ene dealti neumne,..

iziva mate sedja pa tipkolnico v roko ....... . IN lepo azcente tipakti psote od dva metra in preko teorije in knjig jasno napsiati kako zakaj itd,..

pa da vas vidim

lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #19 - 08.12.2009 at 23:46:12

Petra. wrote on 08.12.2009 at 23:38:02:
da ne bom jaz njega.  Huh Roll Eyes Undecided Lips Sealed

TZbrisal sem ker sem mislild a bom temo zbrisal pa vidim da ta tema nima tega no ta forum,. se mi zdi butasto resevati in geldati ljudi k bluzijo vse mogoce sam tiso ne kar tem azahteva,.. wma to ej apc ta protal folk k ego punpa tuki toko apc je sori sem slisal vleikot ega ze sam sme se tok nor da ustrajam ...

torej,. v zgornejm psotu sem nareidl iziv sedaj cakam na dogovre,. in ce jih en bom bom javno spluval vse tri k se delajo pameten,.

... ce prvo morem pa rec de toji dogovori kar sem bral so se najbolj konrketni gopsdocina ...

lp

...
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #20 - 09.12.2009 at 09:44:38

... he, he, he, ... sem se že kar malo nasmejal, ko sem bral tele tvoje precej precej čudne "tvorbe" besed, medtem ko sem jih "dekodiraval" in "razčljenjeval", "urejal" in "razvrščal" na marsikatere možne načine, ... heh, ... he, he .  Cheesy Grin Cheesy Huh Roll Eyes Tongue Undecided

No, šalo na stran : se mi dozdeva, da ti skorajda-sploh nisi sposoben sprejeti resnice odgovora, ...  Undecided Cry

In kaj naj potem mi nesposobneži , ki še sebi komajda ( ali pa sploh ne) zmoremo pomagati razlagamo tebi , ki , četudi dobiš pravi odgovor, ga ne prepoznaš, podvomiš in potem vsakič zavržeš, ker se očitno nočeš sprijazniti z povedano resnico .

In kaj naj Bog potlej naredi z tabo in takimi kot si ti ?  Sad  Questioning

Dober + sončnopozitiven Blagoslovljen dan pa ti želimo sončni bratje + sestre naše Ljubezni .  Kiss

(p.s., za 10 litersko bombo hočejo 204 E , lahko dobavim takoj)
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #21 - 09.12.2009 at 09:46:12

1.) duša ni ločena od tvoje dnk, sicer je pa še noben ni videl in ne obremenjuj se s tem
2.) Dnk se kodira s tvojo lastno osebno zgodovino, ter tvojih prednikov. Reče se karma. Pogled vase, psihološki čas itd
3.)frekfenco si "dviguješ" z energijo. Pridobivanje energije iz kozmosa. Brez trenja, ki ga zopet povzroča psihološki čas

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #22 - 09.12.2009 at 09:53:58

Sicer si pa prav ugotovil. Mescalin bi te spravil v paranojo.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #23 - 09.12.2009 at 10:45:23

Quote:

Lp,Igor

ko si na robu, rabiš neki da te porine čez

Smiley

sicer 'rabiš' kej tud prej, preden si na robu
res pa je da velika večina uporabi šele ko pride do roba
če sploh ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #24 - 09.12.2009 at 11:11:42

Optimus T. Prime wrote on 08.12.2009 at 23:44:12:
1.) Zanima me kaj ima veze DNK z mojo duso.

2.) Zaniam me kako kodiras DNK.

3.) Zanima me kako dvignes frekvenco.

dnk naj bi bil tanajmanjši še fizični del telesa - že skor ni več, je že skor informacija
ona nekak kodira telo glede na duha - glede na duhovne nivoje
ki niso fizični, so pa del telesa ... na tem mestu mogoče ni odveč poudart, da maš ti (kot višji jaz - ta ki to use doživlja) precej blj direkten dostop do 'duhovnih' nivojev telesa, tko da po tej poti se dnk itaq skoz kodira, po drugi strani pa okolica preko telesa spet reprogramira dnk
duša na najblj finem nivoju, zaokroža to kar kle predstavljaš ...

dnk kodiraš z mislimi
najlažje
če uporabiš kašno od prisilnih metod - tahitrih - se skor sto posto opazi reakcija - predvsem fizičnega - telesa
dnk pa kodiraš tud z dejanji, tud tvoja okolica programira tvoj dnk, in preko telesa in preko misli ...

'frekvenco dvigneš' tko da ustaviš notranjo uro, se umiriš, si v miru (sam s sabo (in s svetom))
to je edini 'dvig' frekvence ki ga hočeš
in ni nobena posebna umetnost
teb bo sicer kr ceu deu, ker pač si kjer si in ker nisi izkoristu vibracij ki so ble na voljo za to ...
zdej so vibracije za neki druzga ... ampak se da u njih tud uno od prej popedenat ... sam začet je treba

vse je eno
vse je odraz enega
in en odraža vse
vmes so samo uteži
mikrokozmos==makrokozmos
gor==dol

ipd

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #25 - 09.12.2009 at 13:04:45

gape wrote on 09.12.2009 at 10:45:23:
Quote:

Lp,Igor

ko si na robu, rabiš neki da te porine čez

Smiley

sicer 'rabiš' kej tud prej, preden si na robu
res pa je da velika večina uporabi šele ko pride do roba
če sploh ...

Ja, ta rob pa lahko doseže tudi brez opiatov. Paranojični so že brez dodatnih sredstev. Čez rob jih vrže lahko že nepomembna gesta. Vendar se potem mentalna bolezen samo še razširi. Brez etike ni umirjenosti uma. To pa je delovanje. Tvoja dejanja so pomembna. Prvo je sprijaznenje z resnico, ki te okupira, to je sprejetje. S sprejemom prihaja popolna in ne osredotočena pozornost. To pa je tihota. Z njo spoznavaš čas in prostor, spoznaš stres, ki je domišljijska, miselna dejavnost v času.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #26 - 09.12.2009 at 17:36:21

kakor kdo, ni vse za vse.....

vse ob svojem času....
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #27 - 09.12.2009 at 18:19:14

DNK
recimo

spet sem tam -- Bit dober / slab

itak je jasno....  ampak   Roll Eyes

jeza/strah - vibrirata drugace kot ljubezen
amplituda je drugacna
in potem smo tam da jeza/strah
drugac vpliva na DNK,
jeza/strah zajame vsake toliko nek ta del DNK, Love pa vse te dele kr so vajbi "visji" in s tem blizji drug drugemu (huh, kje so casi SERŠ-a), torej vplivajo na vec segmentov dnk,
ravno vceraj gledal dober clip na to temo, dam link ko spedenam comp  doma,
mimogrede, od 64 "delov" dnk imamo mi aktivnih samo 20,
jeza/strah - ne vodita nikamor, oz. v nic dobrega.
I think so.
...torej, ljubezen in bit dober, itak

za "radovednega t. primusa": Kaj ti je bolj - Adolf Hilter al Buda ?
kisl primer ampak vseeno

---
07:00 - 09:57 (ne skodi ce se pogleda oba dela)
http://www.youtube.com/watch?v=STa5AChf7_4

Back to top
« Last Edit: 09.12.2009 at 20:14:47 by david »  

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #28 - 09.12.2009 at 20:43:56

Quote:
(huh, kje so casi SERŠ-a),

misliš elektro šolo v Mariboru ? Smiley
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #29 - 09.12.2009 at 20:46:37

Quote:
jeza/strah - ne vodita nikamor, oz. v nic dobrega.

Pravzaprav strah pomeni le omejitve, ki so nam jih sprogramirali drugi. Razen tistih osnovnih "živalskih".
Jeza in strah sta občutka ujetosti, ko bi nekaj radi, pa ne moremo.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3