Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 7920 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

DVIG FREKVENCE
15.11.2009 at 14:19:05

Zdravo

Zanima me kako povišati frekvenco svojega bitja. Predvsem me zanimajo principi in metodi katere prispevajo k dvigu frekvence cloveka proti svetlobni oziroma zanima me kako to vpliva na cloveka oziroma me zanima kako lahko z polusanjem glazbe se zaceli mozganska praznina med dvema mozganskima polovicama kar je potrebno oziroma nujno za boljse povezanost obeh plovic saj sta obe namenjeni drugim funkcijam in le tkao lahko dosezes dolocene zadeve za katere so ti principi temeljni kamen.

lp
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Re: DVIG FREKVENCE
Reply #1 - 15.11.2009 at 15:16:58

"bodi dober"
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #2 - 15.11.2009 at 15:32:49

Quote:
"bodi dober"

Ni dovolj.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3 - 15.11.2009 at 17:02:43

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #4 - 15.11.2009 at 17:11:28

Optimus T. Prime wrote on 15.11.2009 at 15:32:49:
Quote:
"bodi dober"

Ni dovolj.

Kako pa veš, kdo je na kakšni frekvenci ? Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #5 - 16.11.2009 at 21:35:40

Quote:
"bodi dober"

Tako kot je rekel David, jaz pa še dodajam vse kar spada v dobroto; poštenost, ponižnost, pravičnost, nesebičnost, zaupanje, odrekanje, odpuščanje, ljubezen do bljižnjega, vse to in še več pozitivnih stvari je v dejanjih dobrote, ki pa morajo biti storjene po svoji svobodni volji in brez vsakršne prisile.

Vsa dobra dela morajo biti udejanjena z resničnim veseljem do bljižnjega in brez priukusa grenkobe v veselju darovalca, sicer to ni dobrota, ampak nevoščljivost, egoizem, samovšečnost, sovraštvo, laž, kar pa spada k slabim dejanjem in človeku znižuje frekvenco astralnega telesa.

Žal ni instant recepta za dvig frekvence astralnega telesa, ampak resnično samo po poti dobrih del in čistega srca. Nihče z lažjo ali sovraštvom se ne more pritihotapiti do višje stopnje duha ali višjih vibracij, zato ker je sam sebi najvišja prepreka.

V materialnem svetu lahko z lažjo, škodovanjem bljižnjemu in pretvezami daleč povzpneš, celo na sam vrh, kar pa v duhovnem ni mogoče. Če bi to bilo mogoče, bi že zdavnaj vsepovsod vladala smrt in o življenju ne bi bilo več ne duha ne sluha.

Ker pa je materialno sojeno in to ujeto sojeno življenje, zaradi svojega napuha in egoizma, laži in sovraštva, se mora po edini poti poštenosti in ljubezni do bljižnjega, kar pomeni dobra dejanja, dvigniti nazaj na višjo frekvenco in dvigom vibracij osvoboditi sodbe materije in preiti nazaj v svobodno samostojno življenje.

Zato, če hočeš preiti na višjo frekvenco, za začetek očisti svoje srce posvetne nesnage, potem ti bo nadaljnja pot za dvig vibracij videna, ampak brez ljubezni v dejanjih do drugega ne bo nič.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

satis
5

Reply #6 - 16.11.2009 at 22:29:12

Optimus T. Prime wrote on 15.11.2009 at 14:19:05:
Zdravo

Zanima me kako povišati frekvenco svojega bitja. Predvsem me zanimajo principi in metodi katere prispevajo k dvigu frekvence cloveka proti svetlobni oziroma zanima me kako to vpliva na cloveka oziroma me zanima kako lahko z polusanjem glazbe se zaceli mozganska praznina med dvema mozganskima polovicama kar je potrebno oziroma nujno za boljse povezanost obeh plovic saj sta obe namenjeni drugim funkcijam in le tkao lahko dosezes dolocene zadeve za katere so ti principi temeljni kamen.

lp

Zanimiva pesem, ki odgovarja na tvoje vprašanje preko ene duhovnih filozofij.

Prava frekvenca

Smiley
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #7 - 17.11.2009 at 13:08:04

Robi wrote on 15.11.2009 at 17:11:28:
Optimus T. Prime wrote on 15.11.2009 at 15:32:49:
Quote:
"bodi dober"

Ni dovolj.

Kako pa veš, kdo je na kakšni frekvenci ? Smiley

Veš s pomočjo uma in intuicije.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #8 - 18.11.2009 at 09:25:26

M.L. wrote on 16.11.2009 at 21:35:40:
Quote:
"bodi dober"

Tako kot je rekel David, jaz pa še dodajam vse kar spada v dobroto; poštenost, ponižnost, pravičnost, nesebičnost, zaupanje, odrekanje, odpuščanje, ljubezen do bljižnjega, vse to in še več pozitivnih stvari je v dejanjih dobrote, ki pa morajo biti storjene po svoji svobodni volji in brez vsakršne prisile.

Vsa dobra dela morajo biti udejanjena z resničnim veseljem do bljižnjega in brez priukusa grenkobe v veselju darovalca, sicer to ni dobrota, ampak nevoščljivost, egoizem, samovšečnost, sovraštvo, laž, kar pa spada k slabim dejanjem in človeku znižuje frekvenco astralnega telesa.

Žal ni instant recepta za dvig frekvence astralnega telesa, ampak resnično samo po poti dobrih del in čistega srca. Nihče z lažjo ali sovraštvom se ne more pritihotapiti do višje stopnje duha ali višjih vibracij, zato ker je sam sebi najvišja prepreka.

V materialnem svetu lahko z lažjo, škodovanjem bljižnjemu in pretvezami daleč povzpneš, celo na sam vrh, kar pa v duhovnem ni mogoče. Če bi to bilo mogoče, bi že zdavnaj vsepovsod vladala smrt in o življenju ne bi bilo več ne duha ne sluha.

Ker pa je materialno sojeno in to ujeto sojeno življenje, zaradi svojega napuha in egoizma, laži in sovraštva, se mora po edini poti poštenosti in ljubezni do bljižnjega, kar pomeni dobra dejanja, dvigniti nazaj na višjo frekvenco in dvigom vibracij osvoboditi sodbe materije in preiti nazaj v svobodno samostojno življenje.

Zato, če hočeš preiti na višjo frekvenco, za začetek očisti svoje srce posvetne nesnage, potem ti bo nadaljnja pot za dvig vibracij videna, ampak brez ljubezni v dejanjih do drugega ne bo nič.

No pa lep pozdrav.

Smiley Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #9 - 19.11.2009 at 16:45:29

M.L. wrote on 16.11.2009 at 21:35:40:
Quote:
"bodi dober"

No pa lep pozdrav.

Po mojem skromnem mnenju nimas pojma. Mislim,.. to akr si povedal je za lajike. Lepo prosim kaj bolj konkretnega napisi. In sploh ni pravilno akr si napisal. Kar pove de nisi an tekocem kaj se dogaja na zemlji.

lp

p.s.: oprosti toda res si na napacni poti, no ozirma smaona pol poti cele recnice pa ne vidis kot vidim.oprsoti mi.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #10 - 19.11.2009 at 16:47:35

satis wrote on 16.11.2009 at 22:29:12:
Optimus T. Prime wrote on 15.11.2009 at 14:19:05:
Zdravo

lp

Zanimiva pesem, ki odgovarja na tvoje vprašanje preko ene duhovnih filozofij.

Prava frekvenca

Smiley

Zdravo mi lahko povesizvajalca te pesmi. Se mi zdi ogrozen. To ni rpava frekvenca katera bi bila potrebna za kaj takega na osnovi mojih raziskav.

Prosim pisi mi na privat, ce mas kaj konkretnega,....... razikava iz 1999 je zelo zanimiva. N osnovi biblije.

lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #11 - 19.11.2009 at 16:49:58

Zdravo

Bi lahko lepo prosim kdo k ni padel z stola polen alkota kaj napisal.

Mislim,... res me zanima, in lepo prosim ne mi z podobnimi kot je napisal nekdo de lahko zvisas frekvecno sam ce lepo mislis in to sranje in iz tega izvira predpsotavka da ce mas visjo frekvenco ne mores delati slabega, to sploh ne drzi,...

Zanima me konkretne hude teorije, prinicpi smeri, kaj je to splo poslusanej muske in oscialdiej frekvenc,...

lp
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #12 - 19.11.2009 at 17:13:49

Petra G. ti je dala ene kr zanimive linke..
--
In ce ne 'najdes' tukaj na tem forumu nic zanimivega,  pobrskaj malo po  noro velikem internetu

Wink
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #13 - 19.11.2009 at 17:38:50

Human frequency
http://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=en&q=+Human+frequency&btnG=...

Results 1 - 10 of about 53,000,000 for Human frequency

search..   search..
--

verjetno se bo naslo kaj a?         Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #14 - 19.11.2009 at 18:28:56

Quote:
Petra G. ti je dala ene kr zanimive linke..
--
In ce ne 'najdes' tukaj na tem forumu nic zanimivega,  pobrskaj malo po  noro velikem internetu

Wink

Ravno gledam,.

sem pozabil nanje prej se opravicujem.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2