Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 7917 times)
David
Ex Member

Re: DVIG FREKVENCE
Reply #15 - 21.11.2009 at 11:32:21

Frequency Class - THE BASICS - pt 1

http://www.youtube.com/watch?v=4jL7UQikEIo&feature=subtivity

--
hehehehe kak komentar! :
Are you sure your not born from an ET ? Wink
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #16 - 22.11.2009 at 10:48:15

Quote:

--
hehehehe kak komentar! :

No, evo, o istem kot tale bejba, je razlagal že M.L., pa ga žal "Optimus T. Prime" očitno ni razumel , oziroma dojel.

Lp + #
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #17 - 22.11.2009 at 17:43:47

Boštyxz wrote on 22.11.2009 at 10:48:15:
Quote:

--
hehehehe kak komentar! :

No, evo, o istem kot tale bejba, je razlagal že M.L., pa ga žal "Optimus T. Prime" očitno ni razumel , oziroma dojel.

Lp + #

Kolega

Jaz ne verjamem, de je dobro ali slabo merjenjo po dimenzijah. V vsaki dimenziji je lahko dobro in slabo, ker brez enega ne pozans drugega. In temu sodec bi reku ce res obstaja 11 dimenzij pol obstaja 11 nivojev visjih frekvenc, torej to pomeni, de smo mi k smo v 3 in nizej slabi al kako,..?
To mi ni logicno,.. oprosti,...

Biti dober ali biti slab nima po mojem mnenju nic zraven tega da zvisas frekvenco in gres v drugo dimnzijo, ce imam prav pol mores samo tehnicen reci uresniciti, je pa res de jih mores uresniciti ozirma kar hocem rect je to de bi mogel ce si dober lazej to doseci ali pa ne odvisno od okolja itd,.. .

Prosim za kako hudo teorijo in ne samo spekulacije kako knjigo katera pove veliko o tem itd,.. in ne samo ene fore k se vam zdijo resnicne po vasem mnenju.

Mi ni rpoblem pogovarjati se, toda rad bi konkretne reci.

lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #18 - 22.11.2009 at 17:54:02

Em,..

Pa se to bi reku,... zadnjic sem gledal,... no polusal eno frekvenco na you tubu, pa vam pvoem da me je glava tako cudno bolela skor dva dni. Ima do podobne fore.

lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #19 - 22.11.2009 at 18:58:35

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #20 - 22.11.2009 at 20:06:47

Optimus T. Prime wrote on 22.11.2009 at 17:43:47:
Quote:

--
hehehehe kak komentar! :

Lp + #

Kolega

Jaz ne verjamem, de je dobro ali slabo merjenjo po dimenzijah. V vsaki dimenziji je lahko dobro in slabo, ker brez enega ne pozans drugega. In temu sodec bi reku ce res obstaja 11 dimenzij pol obstaja 11 nivojev visjih frekvenc, torej to pomeni, de smo mi k smo v 3 in nizej slabi al kako,..?

Biti dober ali biti slab nima po mojem mnenju nic zraven tega da zvisas frekvenco in gres v drugo dimnzijo, ce imam prav pol mores samo tehnicen reci uresniciti, je pa res de jih mores uresniciti ozirma kar hocem rect je to de bi mogel ce si dober lazej to doseci ali pa ne odvisno od okolja itd,.. .

Prosim za kako hudo teorijo in ne samo spekulacije kako knjigo katera pove veliko o tem itd,.. in ne samo ene fore k se vam zdijo resnicne po vasem mnenju.

lp

Dvih frekvence je hkrati (ni nujno) tudi povečevanje Aure.

Zdej pa : boljši ko postajaš, večja Aura ti "zraste" , kar pa je isto kot dvigovanje frekvence.

No, na koncu, če se bi nekomu tooolk' dvignila frekvenca, bi postal samo še energija v obliki svetlobe.

Dasiravno bi še vedno lahko ostal v materializiranem telesu na tem planetu.

Lp + #
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #21 - 22.11.2009 at 20:23:52

Boštyxz wrote on 22.11.2009 at 20:06:47:
Optimus T. Prime wrote on 22.11.2009 at 17:43:47:
Quote:

--
hehehehe kak komentar! :

Lp + #

Kolega

lp

Dvih frekvence je hkrati (ni nujno) tudi povečevanje Aure.

Zdej pa : boljši ko postajaš, večja Aura ti "zraste" , kar pa je isto kot dvigovanje frekvence.

No, na koncu, če se bi nekomu tooolk' dvignila frekvenca, bi postal samo še energija v obliki svetlobe.

Dasiravno bi še vedno lahko ostal v materializiranem telesu na tem planetu.

Lp + #

Bm kar direktno prasal.

Frekvenco dvignes tako, da ocistis telo, ratas vegi, pijes ok vodo, pac poslihtati mores hrano, poleg tega mores kao modificirati mozgane in zdurziti obe mozgansk epolovice (ne me prasat kako baje da z polusanjem glazbe), potlej pa zacne ti frekvenca pelzati navzgor. Ok mores tudi meditirati de se priklopis na jedro izvor ali kaj jaz vem kaj je to. Oziroma se priklopis na izbvvor tako da ta poamga toje telo v red spraviti  itd,.. ne znam povedati. Torej ko to napreduje pol lahko se pretovris v energijo in pol obstajas v energiji ali materiji in lahko esention proces izvedes,... oziroma lahko potujes okol kamor koli hoces brez avta in letal itd,.. .

Je kdo toel izvedel ze,..

me firbec
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #22 - 22.11.2009 at 20:51:31

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #23 - 22.11.2009 at 20:59:18

uh,....

po 5 sekundah me zacne tako tresti da je noro,... mislim kurjo kozo dobim po celem telesu pa se tak cuden filing,...

je kdo polusal tele frekvence do konca sploh

lp
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #24 - 22.11.2009 at 21:09:58

http://www.brainsync.com/
http://www.torrentz.com/3114dd25a4b85e7f06601d44c421a735b12cf634

----
hmmm, nikoli me ni treslo zraven (?)

Morda ti kak drug njihov proizvod bolj ustreza, imajo razlicne, odvisno kaj zelis.....

----
ni vse za vse
Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2