imam novico za lojzeta:
glede na majhen odstotek prebranih tvojih sporočil lahko do sedaj sklepam da je tvoj ego zaciklan v agresiven ali starševski pristop komunikacije
obstaja še pasivni ali otroški
ter odrasli ali asertivni način komunikacije...
in zato me spominjaš name ko sem bil 20 letni fant ki je bil zelo bister ( 2.ali celo 3. stopnja po lestvici Castanede v knjigi Bitka za neznano)
kot prvo niti pod razno ne mislim predav o čem v čemer še nisem prišel do globjega razumevanja - naprimer tai qi - od kod to popačeno razumevanje mojih postov v tvojem pisanju je neznanka prav tako izražanje agresije ob prejemanju pohval in prošenj za sodelovanje.
dejansko imam izkušnjo - subjektivno itak - da je tai qi in še bolj qi gong zelo dobra stvar, če nisi len in če se ti dejansko da vsak dan to počet minimalno 1 uro.
težave z egotom? ta je pa dobra... po eni strani je to tako širok pojem da bi lahko rekli da je težava vseh, ki še niso razsvetljeni... torej tako moj kot tvoj

posebej pa mi je zanimiva teorija, ki pravi da smo drugim zrcalo in da to kar vidimo v drugih pravzaprav tema s katero se sami ukvarjamo.
lojze - sančo rekel sem odlično da te imamo in zelo bi bil vesel če bi napisal kaj več o 20 let starem projektu, ki se je nekje zaradi nečesa ustavil... in mi ego šepeta v levo uho - da mogoče je tvoj velik um čakal name, da skupaj pripomoreva h uresničitvi eko vasi

šifra: 1+1=11