Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 1864 times)
kreten40
Ex Member

Pozdrav
15.07.2009 at 16:13:39

Lepo pozdravljeni vsi skupaj. Se opravičujem, če tole ni pravi oddelek za pozdrave novincev, ampak sem porabil kar nekaj časa da bi ga našel. Brez uspeha. Ne bom nič jezen, če bo tole prestavljeno tja kamor paše  Cool

Drugače pa prihajam iz (ne ravno bližnje) sosednjega foruma in iščem nov "dom" . Glede na teme ki so tu pokrite mi že "diši" zelo domače Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Re: Pozdrav
Reply #1 - 16.07.2009 at 11:11:40

dobrodošel
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #2 - 16.07.2009 at 11:57:36

Hvala  Cool
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #3 - 16.07.2009 at 23:10:10

živjo Smiley
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #4 - 16.07.2009 at 23:49:05

Lepo, če si našel nov dom...zanima me, zakaj imaš user "kreten" ?

Smiley
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #5 - 17.07.2009 at 10:06:58

Robi wrote on 16.07.2009 at 23:49:05:
Lepo, če si našel nov dom...zanima me, zakaj imaš user "kreten" ?

Smiley

Mislim, da sem res našel dom, ker so mi teme, ki jih pokrivate tu dokaj blizu. Ne morem reči, da se strinjam z vsem, z veliko stvarmi pa kar.

Kar pa se kretena tiče pa .... . Kot rečeno prihajam z drugega foruma, kjer sem se pred lepim številom let poskušal prijaviti, pa je vse kar sem poskusil bilo že zasedeno. Kreten je bil pa še frej Grin. Ko sem bil enkrat v sistemu pa nisem mogel več spremeniti imena. Sčasoma mi je postalo všeč, ker sem imel relativen mir (šlo je za portal za vzpostavljanje stikov, kjer je forum zelo živahen, še celo boj kot tu, kar je precejšnja redkost). S kreteni pač nima nihče rad opravka, a ne  Cool .  No, s sčasoma sem z udejstvovanjem na forumu pridobil določen "sloves" in mi je ime postalo blagovna znamka (če lahko tako rečem)  Cool. Tukaj je drugačna samo cifra za imenom (odraža pa leta  Wink )
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1