radovedni soncek
|
Pozdravljena Petra G.
Sem se odločil, da še jaz kako besedoo rečem, sej ne da me ne bi bilo po celem forumu dovolj k mam tolk dolg jezik.
V splošnem so nove tehnologije oziroma tenologije katere odstopajo od trenutnega sistema kateri je podpiran in hranjen ter podpiran od obstoječe organizacije ozirma vodilnega sistema kateri zivi tukaj dobesedno zatiran.
1.) Če rabis novo tehnologijo mores pogruntati sistem kateri je utečen v normalnih pogjih. Potlej pa ta sistem vzames in ga zgulfas z eletriko, magnetizmom ali pa kar je najvecji primer geometricnimi forami (poveevanje obratov),.. itd,....
2.) Lahko pa potegnemo energijo iz zero power sorce feld,.. kar pa opbstaja problem sam noben ne ve kaj to je, literatura je zelo obsrna toda nic paemtenga ni noter zalte zapiske ali literatura p aje resno zelo hranjena,... tako da tukaj smo tudi na hladnem.
3.)Mogoce bi bilo lepo ce bi sle studirati na racunlnisko falulteto in udrl v sisteme vladnih organizacij kjer majo crne pdojekte menim da kdor se nima rad bi lahko to anredil kot pa da se ubesi, in polje vse naprej. Obstaja tipo v angliji ki je vdiral v ameriske vojaske sisteme in poberaml dolocene zadeve ven, sedaj so ga dobili izpustilicudezno) vejretno jim je rkeu da iam kje pdoatke pa to ap da bo razkril ce s emu kaj zgodi in sedaj iam dovoljenje da ima 3 leta internet dostop donejga,.. itd,.. tako da toel bi bilo enostvno ce ne mores pogurntat ukradi,...
Kar se tice pa energije pa tako,...
kot je meni znano je avto na vodo ze zunaj, japonci ga imajo,... in tudi ostale reci pol lahko poganjas ko imas motro k je poganjan z vodo, pac rabis met 16 barov tlaka in pol lahko vzigas zadevo,...
Veliko se dela na bio pridobivanju plinov zelo lepo,.....
Elektroliza ni ok,.... j enekj drugega,...
mingrede ali ej dko fizik tukaj, sam sprujem er bi me zanimalo neki gelde fizike k ne znam si razloziti.
lp
|