Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 5732 times)
Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

nove energije... itd...(free energy)
30.06.2009 at 19:07:04

Back to top
« Last Edit: 01.07.2009 at 05:02:13 by Petra. »  

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Re: nove energije... itd...
Reply #1 - 30.06.2009 at 22:06:33

Bom preštudiral.

lp

IP Logged

kreten40
Ex Member

Re: nove energije... itd...(free energy)
Reply #2 - 15.07.2009 at 16:20:47

Naj še jaz dodam eno tako lepo povezavo do literature za cel dopust. Vsaj jaz sem to prakticiral dve leti zapored  Cool

http://www.free-energy-info.co.uk/

tukaj gori se najde kar nekaj literature po posameznih področjih "proste" energije, pa tudi nekaj bolj eksotične klasike. In ne, meni še ni uspelo narediti nič od tega, čeprav sem se že spogledoval z nekaj idejami. Drugače pa; ima toga još (če bo interes seveda Wink)

Sicer ne bi bil rad preveč kritičen, ampak glede na dolgoletno spremljanje prostoenergijskega področja imam občutek, da Hutchinson ni čisto "gladek". Sicer ne vem ali je to posledica ukvarjanja z visokonapetnostnimi tokovi, ali je negladkost v bistvu vzrok za tovrstno udejstvovanje, ampak od njega nisem videl nič zares konkretnega. Lahko da sem jaz kaj zgrešil  Undecided
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #3 - 22.07.2009 at 11:54:52

Dodajam še dve povezavi:

zanimiv forum, kamor (med drugimi) pišejo tudi ljudje, ki zadeve preizkušajo v praksi)
http://www.overunity.com/

zbirališče principov, patentov, člankov v zvezi z energijo, zdravjem, alkemijo ....
http://www.rexresearch.com/1index.htm

(za danes (pravzaprav za cel mesec ali dva Grin) imate dovolj Cool)
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #4 - 25.07.2009 at 11:39:25

Quote:
(za danes (pravzaprav za cel mesec ali dva Grin) imate dovolj Cool)

ti pa si optimist ...

Smiley
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #5 - 29.07.2009 at 12:55:31

Hm,....

Menim, da bi bilo potrebno dobiti nekoga k bi bil rpipravljen iti v te vode ter se zelo izobraziti in informirati ter pobrati najnovjsa dognanja in tako skupi anreditieno azdevo k bi funkcijonirala.

Zanimivo mi je to, da je vleiko idej toda dejansko malo dejnaskih planov nacrtov tako da menim, da bi mogel dobiti ljudi k jim je rataloin tako naprej,..

tega je koamd vleiko in vam povem kok koamd vleiko, 10 cm papirja pa s eni vse naprintano, tako, da vsak dan ce preberem 5 lsitov mam za en let;)
lol
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #6 - 29.07.2009 at 21:46:42

Ima kdo mogoče doma kak elektro motor, po možnosti na 12 voltov ne rpevec velik, tako da gre v cignaski žep. Tongue

Ne resno, če kdo ve kje se da to dobit, kak odpad pa to, nj napiše.

lp

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #7 - 31.07.2009 at 17:38:12

Pozdravljena Petra G.

Sem se odločil, da še jaz kako besedoo rečem, sej ne da me ne bi bilo po celem forumu dovolj k mam tolk dolg jezik.

V splošnem so nove tehnologije oziroma tenologije katere odstopajo od trenutnega sistema kateri je podpiran in hranjen ter podpiran od obstoječe organizacije ozirma vodilnega sistema kateri zivi tukaj dobesedno zatiran.

1.) Če rabis novo tehnologijo mores pogruntati sistem kateri je utečen v normalnih pogjih. Potlej pa ta sistem vzames in ga zgulfas z eletriko, magnetizmom ali pa kar je najvecji primer geometricnimi forami (poveevanje obratov),.. itd,....

2.) Lahko pa potegnemo energijo iz zero power sorce feld,.. kar pa opbstaja problem sam noben ne ve kaj to je, literatura je zelo obsrna toda nic paemtenga ni noter zalte zapiske ali literatura p aje resno zelo hranjena,... tako da tukaj smo tudi na hladnem.

3.)Mogoce bi bilo lepo ce bi sle studirati na racunlnisko falulteto in udrl v sisteme vladnih organizacij kjer majo crne pdojekte menim da kdor se nima rad bi lahko to anredil kot pa da se ubesi, in polje vse naprej. Obstaja tipo v angliji ki je vdiral v ameriske vojaske sisteme in poberaml dolocene zadeve ven, sedaj so ga dobili izpustilicudezno) vejretno jim je rkeu da iam kje pdoatke pa to ap da bo razkril ce s emu kaj zgodi in sedaj iam dovoljenje da ima 3 leta internet dostop donejga,.. itd,.. tako da toel bi bilo enostvno ce ne mores pogurntat ukradi,...

Kar se tice pa energije pa tako,...

kot je meni znano je avto na vodo ze zunaj, japonci ga imajo,... in tudi ostale reci pol lahko poganjas ko imas motro k je poganjan z vodo, pac rabis met 16 barov tlaka in pol lahko vzigas zadevo,...

Veliko se dela na bio pridobivanju plinov zelo lepo,.....

Elektroliza ni ok,.... j enekj drugega,...

mingrede ali ej dko fizik tukaj, sam sprujem er bi me zanimalo neki gelde fizike k ne znam si razloziti.

lp
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #8 - 03.08.2009 at 21:31:19

Zdravo

No vidim, da folk tuki en piše pa bopm jaz zamešal "drek" malo za res malo za hec.

Pozante mogoče: http://www.veljkomilkovic.com/OscilacijeEng.html

No meni se zdi zelo zanimivo apr reči.

1.) zakaj ima ta gospod na svoji internetni strani tek izume, mislim to prov klice,.. (kill me please) Huh Roll Eyes Cheesy Cheesy Grin Wink

2.) Zanima me če ima kdo kake enačbe za enakomerno pospešeno gibaje telesa katero štarta iz ničle. (tiste k jih jaz nimam,.... )

3.) Zanima me če iam kdo mogoče akko knjigo ali kako teorijo o gibanju enakomerno pospešenega telesa ki starta z mirovanja z translatornim pomikom.

No,.. če me ne reši kdo, bom prov novo teorijo razvil, he,he,he,... vsak dan dobim večji centrifugalni pospešek in z tem vecjo centrifugalno silo,.. se malo pa bomo leteli kot krave,...

lol

lp

p.s.:pa kaj napišite,.. pa en prevec zares, da vas kdo ne pride obiskat,..
lp

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #9 - 07.08.2009 at 23:41:15

majke mi,..
... ta tema je izumrla,...

Roll Eyes Roll Eyes Huh
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #10 - 08.08.2009 at 11:15:25

...samo da se baterije nafilajo pa bo  Wink
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #11 - 08.08.2009 at 12:02:08

radovedni soncek wrote on 07.08.2009 at 23:41:15:
majke mi,..
... ta tema je izumrla,...

kašne to skoz maš?
izumira use
kar ni na dopustu
to tko pač je ...

free energy je superfinofajn
sam kaj k kr ne moreš uporabljat al pa je začetna investicija tolk prevelika da se preprosto ne izplača ...

in taka energija ti ne bo nč dost pomagala ...
ker če se ne zamenja paradigma, takim navadnim k si ti ...
bomo težko kej nardil

nujno se ozavestit
o tem kdo si

še pred koncem poletja
in začet delat usaj 51% za druge
ne pa zase
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

David
Ex Member

Reply #12 - 08.08.2009 at 23:25:13

Petra. wrote on 30.06.2009 at 19:07:04:

dobro mi je da je v tam enem sestavku idejo za baterijo "pobral" iz starega Egipta, meni kul
...omenjali so letenje, premikanje in ostali stuff v zlo starih bukvah, (+ navodila za upravljanje teh strojev, potem se iz casov Sumercov ipd so zgodbe o taksnih in drugacnih "kocijah" s katerimi so muvali po zraku naokoli  itd.) - in sigurno takrat niso uporabljali fosilnih goriv  Wink
ce so muvali..  mislim pa da so

hmm, v Vedah pise o strojih za letenje al kje ze 300 zelenih!!  Grin  Wink

vecerni blues...

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #13 - 08.08.2009 at 23:26:47

Quote:
zbirališče principov, patentov, člankov v zvezi z energijo, zdravjem, alkemijo ....
http://www.rexresearch.com/1index.htm

Subliminal Suggestion & Mind Control
US Patents
http://www.rexresearch.com/sublimin/sublimin.htm
Back to top

IP Logged

Kolja
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #14 - 09.08.2009 at 00:02:59

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2