El Pesnik wrote on 25.01.2010 at 12:46:05:gape wrote on 25.01.2010 at 12:25:17:El Pesnik wrote on 25.01.2010 at 11:28:59: to niti ni človekov ego, to je obrambni mehanizem, ki ga človek v svetu razvije zaradi raznoraznih hijen.
glih to je ego
skupek teh sranj - mej, zaščit, prepričanj, ... ipd smeti
Po mojem pa napačno razumemo ego. Jaz bi rekel, da naš ego ni problem, problem je recimo, kadar je šibak in se ne more odločati samostojno in v skladu z naravnimi zakoni. Takrat pa je negativnost/zlo v svetu večja, in kaj češ ti takrat narediti kot pa da zgradiš obrambni zid pred zlom? Če ne zgradiš tega zidu, te zlo posrka, potem pa šele maš ego, ki povzroča zlo v svetu.
Po drugi strani pa ti rabiš ego, sense I am, to ni nič narobe, samo ta tvoj ego, ta tvoj jaz, mora postati močnejši od vsega zla v svetu. Ker, gape, tudi jaz sem leta in leta poslušal, kako se moram znebit ne vem česa, kako je ego slab in whatever, samo v resnici je ego čist božanski del tebe samega in tebi ni v nobeno breme, razen kadar ni dovolj močan za sprejemanje odločitev v prid svetosti eksistence. To pa je to učenje nas vseh.
nč ne rečem
je božanski ... ko ga ni ...

ne morem pomagat ... meje ne rabiš
usi smo eno
nimaš se pred čem skrivat ... nobena meja ti nič ne pomaga
nobena ograja
use samo jemljejo energijo
teb
in jo dajejo egu
res je da ega ne moreš/smeš čist ubit, ker pol se pač ne moreš več dogajat u teh dimenzijah - ti pa to hočeš ... iz keregakoli vzroka že pač
ampak čas ko bo pametno to spustit je blizu
prowzaprow je že kle
the century of the self (po frojdu) za je pač zaključu pred 10 leti
in še kr vzdrževat to se mi ne zdi glih pametno