Quote:Boštyxz wrote on 15.05.2009 at 09:58:35:Robi wrote on 14.05.2009 at 19:10:06:Menim, da nas bo stalno več, da je to nek del evolucije.
Ja, točn tko tud' jaz menim.
Namreč, ob duhovnem prebujanju Človeštva, ( evolucija,razvoj zavesti ) bo tudi Človeštvo spoznalo, da je uživanje mesa škodljivo za zdravje in dolgo življenjsko dobo .
In tudi vidimo lahko : iz dneva v dan je več vegetarijancev , ...

Hvala Mojstru Bogu, da vse tako Dobro + Modro ureja .
Lp + Dp
Boštjan + #

#
Kakor jaz vidim te zadeve okrog vegetarijanstva jih je vsaj polovica, če ne več, zaradi škrtosti. Vodi jih preračunljivost, zato so potrebni takšni izgovori in večno prepričevanje.
Lp,Igor
He he, ... zanimivo, .... veš, jaz še nikoli nisem pomislil na takele razloge za vegetarijanstvo .
Namreč : ker podobnih "škrtih" vzgibov tudi sam nimam , in zato tudi ne pričakujem pri drugih da bi jih imeli in jih tudi ne gledam, - ne opažam .ž
Iz tega pa sledi, da če nekdo to vidi pri drugih, je morda taisti problem prisoten bolj v njemu samemu, in mora zato pozornost drugih obračati stran od svojih napak - druga, - na druge .
A si se pa ti Igor že kdaj vprašal, da pa v tem primeru ni tako kot sem ti jaz razložil tu sedajle ?

Sicer po moje da tukaj ni ta problem, ... vendar nikoli se ne ve ... zato je potrebno Vedno preverjati, ...

.
Po moje, gre pri Igorju bolj za duhovno lenobo, ki mu zaradi vdajanja užitkom preprečuje, da bi se odrekel škodljivemu uživanju mesa in povzročanju trpljenja živalim in sebi ( sebi dvojno ) .
No, pa lep + dober - duhovno manj len dan , temveč bolj dejaven dan vam želimo, :
vaš brat bošty + good brothers + #

#