Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 
(Read 29176 times)
darwin
3

I Love YaBB 2!

Re: Evolucija
Reply #105 - 14.02.2009 at 02:17:33

Vsekakor, kadar začutim grožnjo sebi ali družini, znam povzdigniti najprej glas, potem pa še kaj drugega. Ko gre zares, ne poznam šale.

Na tem forumu se ne počutim ogroženega, le zakaj in od koga, saj le debatiramo in tudi nisem še nikogar žalil.
Presenetil me je pa Alojz, ki me je večktrat neposredno žalil in zmerjal z jebivetrom in s še par izrazi, ki sem jih že pozabil, ker se s tem ne obremenjujem.
Seveda mu odpuščam in se ne mislim spuščati na enak nivo, saj je nenazadnje to le forum za izmenjavo mnenj in če nekomu popustijo živci, je to povsem njegov problem.

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #106 - 14.02.2009 at 02:29:13

darwin wrote on 14.02.2009 at 02:17:33:
Vsekakor, kadar začutim grožnjo sebi ali družini, znam povzdigniti najprej glas, potem pa še kaj drugega. Ko gre zares, ne poznam šale.

Na tem forumu se ne počutim ogroženega, le zakaj in od koga, saj le debatiramo in tudi nisem še nikogar žalil.
Presenetil me je pa Alojz, ki me je večktrat neposredno žalil in zmerjal z jebivetrom in s še par izrazi, ki sem jih že pozabil, ker se s tem ne obremenjujem.
Seveda mu odpuščam in se ne mislim spuščati na enak nivo, saj je nenazadnje to le forum za izmenjavo mnenj in če nekomu popustijo živci, je to povsem njegov problem.

To bi lahko že prej povedal, da zaradi presenečenja.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

darwin
3

I Love YaBB 2!

Reply #107 - 14.02.2009 at 02:39:45

Kaj bi lahko že prej povedal?

Saj jaz se nisem nikoli počutil ogroženega in tudi nisem nikoli reagiral nasilno, niti takrat ne, ko me je začel direktno zmerjati.
Me je pa presenetil, to pa. Mogoče je boljši izraz, razočaral.

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #108 - 14.02.2009 at 09:40:29

Nič novega.

Verjamem, da človeku popusti potrpljenje, če čuti, da mora 1000krat razlagati eno in isto stvar.
Vendar bi se jaz raje prej umaknil, preden bi se spustil na takšen nivo, ki izraža le medsebojno obračunavanje in skazi vso mojo preofesionalnost.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #109 - 14.02.2009 at 12:18:09

Robi wrote on 14.02.2009 at 09:40:29:
Nič novega.

Verjamem, da človeku popusti potrpljenje, če čuti, da mora 1000krat razlagati eno in isto stvar.
Vendar bi se jaz raje prej umaknil, preden bi se spustil na takšen nivo, ki izraža le medsebojno obračunavanje in skazi vso mojo preofesionalnost.

Igor-darwin

Sta se pa razpisala za en mačji kakec. Kaj misliš darwin (a tisti ki je kradu zapiske iz Afrike od onega Nemca)da si mi segel do srca? Točno tako kot je Igor ugotovil je bilo.Popizdil sem zato,ker si reagiral kot si .Omaleževal si zadevo-vsepovprek. Konec od tu naprej.Zamere ni in ok.

Kar se pa tiče tistega,da znaš povzdigniti glas in pa še kaj druzga,ti lahko rečem hvala enako, pa še malo popra dodam.

Lp Alojz Cool Tongue
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #110 - 14.02.2009 at 12:28:18

Nič novega.

ROBI

Skazi tuidi tvoj umetniški vtis. Ta je danes merilo--igranje življenja pravičnikov,lažnih duhovnežev,okoljevarstvenikov, ecc.- zares živi jih pa res malo .

Raje popenim kot,da bi moral igrati nekega pajaca,nekomu če vem,da to ni v moji naravi.
Če občasno popeniš(ne na smrt) se razjeziš je zame dokaz da se človek upa tudi na ta način sprostiti napetost.Pa celo bolj zdravo je, kot napetost držati v sebi. Zemlja tudi bruha-notranjo napetost z vulkani. Vse je eno.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #111 - 14.02.2009 at 17:13:24

Alojz in Sandib wrote on 14.02.2009 at 12:28:18:
Nič novega.

ROBI

Skazi tuidi tvoj umetniški vtis. Ta je danes merilo--igranje življenja pravičnikov,lažnih duhovnežev,okoljevarstvenikov, ecc.- zares živi jih pa res malo .

Raje popenim kot,da bi moral igrati nekega pajaca,nekomu če vem,da to ni v moji naravi.
Če občasno popeniš(ne na smrt) se razjeziš je zame dokaz da se človek upa tudi na ta način sprostiti napetost.Pa celo bolj zdravo je, kot napetost držati v sebi. Zemlja tudi bruha-notranjo napetost z vulkani. Vse je eno.

Lp Alojz Cool

Alojz, so te spet okrcali zaradi predolgega jezika..  Wink Drugače pa, Robi in Darwin, Alojz je kuža, ki laja pa ne grize, zato te preseneti samo na začetku. Potem pa zna bit prav prijeten gospod v svojem večno- sedaj.

Kiss
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #112 - 14.02.2009 at 17:35:36

Jaz pa ne popenim, vendar ne vidim smisla, da bi nekoga prepričeval v svoj prav.
Če nekdo ne verjame v mojo resnico, se zato ne obremenjujem.
Vsak je sam sebi avtoriteta.
Če ti na primer ne verjameš meni, še to ne pomeni, da sem pajac, še vedno sem na svoji poti.
Prej bi lahko rekel, da sem pajac v tem primeru, če nekdo ne verjame v to kar sam in zato popenim. Na tak način drugi manipulira z mojim umom in čustvi.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #113 - 14.02.2009 at 17:38:34

Quote:
Drugače pa, Robi in Darwin, Alojz je kuža, ki laja pa ne grize, zato te preseneti samo na začetku.

Čisto na začetku ravno ne.
Čez čas, ko ugotovi, da sem ali si samo še en pajac, ki ne razmišlja ustvarjalno. Smiley

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #114 - 14.02.2009 at 18:03:44

Quote:

Se strinjam.
Verjamem, da bi lahko ta svet bil lepši, vendar je potrebno tudi razumevanje dejanskega stanja.
Če je človek pajac je pač pajac. Očitno je človeštvo na takšni stopnji.
Če je nekdo pajac ,še to ne pomeni, da je srečen in zadovoljen. Če si bil tako vzgojen, kot si pač bil in če si poslušal neke resnice celo življenje, ne moreš v trenutku še manj pa na silo,  vse preseči in razmišljati drugače.
To je isto, kot, da podreš hišo, v kateri si živel varno celo življenje in sedaj zgradiš novo. Nimaš pa pojma, kako se boš počutil v novi hiši.
Ljudem je zelo pomemben občutek varnosti.

Tudi, če bi vsi sledili Alojzevi resnici, bi spet bili pajaci.
Posameznik se mora zbuditi in zavestno osvetliti svojo notranjost. To je proces, ki se zgodi na podlagi lastnih izkušenj in razumevanja.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #115 - 14.02.2009 at 21:53:10

Robi

Brez učiteljev-vodnikov-ne bo napredka verjemi mi.Nekdo mora prvi jesti civilizacijsko govno,ki je in še bo, priplavalo na površje. Kriza bo še globja!!!!!
Nimam se za več od kogar koli tu. Jaz samo vem zakaj živim in kaj sem dolžan dati življenju,da bo boljše.Nič več in nič manj.To je to.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

darwin
3

I Love YaBB 2!

Reply #116 - 14.02.2009 at 22:11:43

Najboljša učiteljica je narava.

Njej prisluhnite, ker nikoli ne laže.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #117 - 15.02.2009 at 12:10:15

darwin wrote on 14.02.2009 at 22:11:43:

Gluhi, slepi in ošabni ji ne morejo ne prisluhniti,videti in razumeti pravilno. Tako je stanje zadnjih 14ooo let na tej nespoštovani Zemlji.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #118 - 15.02.2009 at 12:14:28

Alojz in Sandib wrote on 15.02.2009 at 12:10:15:

Gluhi, slepi in ošabni ji ne morejo ne prisluhniti,videti in razumeti pravilno. Tako je stanje zadnjih 14ooo let na tej nespoštovani Zemlji.

Lp Alojz Cool

Slepi vodijo slepe. Slepi morajo spoznati, da ne potrebujejo voditeljev (slepih), da lahko povsem sami, samostojno najdejo pravo pot.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #119 - 15.02.2009 at 12:19:34

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 15.02.2009 at 12:10:15:

Lp Alojz Cool

Slepi vodijo slepe. Slepi morajo spoznati, da ne potrebujejo voditeljev (slepih), da lahko povsem sami, samostojno najdejo pravo pot.

Lp,Igor

Danes je tako,da slepi vodijo slepe. Nekdo  (Izjeme)pa verjetno tudi vidijo,jaz vem ,da ne hodimo po Zemlji sami slepci.Sam se ne štejem med slepce, verjetno tudi ti ne.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9