darwin wrote on 13.02.2009 at 11:26:14:Kje so še dinozavri? Imaš kak dokaz?
Sposobnost mišljenja se ne razlikuje samo med opicami in ljudmi. Tudi med ljudmi so velike razlike.
Glede okostja Lucy imaš prav, da po treh milijonih letih ne gre več za okostje človeka, pač pa za ostanke nekega primitivnejšega primata.
Bolj kot gremo v preteklost, manj je najdenih primerkov človekovih ostankov. Kako si to razlagaš?
Jaz bi rekel, da jih v starejših plasteh zato ne najdemo več, ker takrat ljudi preprosto še ni bilo in zato tudi ni kaj najti.
MI zemljani smo del širšega galaktičnega občestva. Galaksija je naša velika mati Tao te king,IZ-Iz,Demetra,Pra mati.Zemlja je v svetih spisih(Sveto Pismo) imenovana Mati devica-Marija.
Zakaj? Zato ker jo človek ciklično naseljuje deviško in na njej je potem samorojen-pravilno-SAMOSPOZNAN- s pomočjo svetega duha (EM sile) človek homo-dei vrh S/J 14000(polovico gor polovico dol) letnega
civilizacijskega cikla. Naši možgani delujejo bolj ali manj intenzivno na EM frekvenci enega galaktičnega leta --je 28ooo letni civilizacijski cikel. Jasno ?
Ti misliš,da Zemlja nima atmosfere,če na njej ni rastlin? Atmosfero ustvarja voda H2O,tudi če ni ene rastline na Zemlji. Zemlja je ciklično gostiteljica življenja zato,ker so na njej elementarne danosti,ki nam omogočajo,da izpostavimo znova in znova cikle življenja.
Dinozavri,kiti, plankton in velika flora- dajo v začetni fazi veliko bio mase na katere potem vnašamo stale oblike življenja,toliko časa,da izpostavimo ravnovesje med vrstami.
Dinozavre smo mi sami uničili (in ohranili njihov dnk ,ker ga rabimo za cikle drugih osončij), ko jih več nismo rabili kot podlago za bio maso. Kiti so osnova življenju,ki rabi kemosintezo za življenje in ne fotosintezo-itd.
Kako? Jaz poznam sistem. Galaksija ciklično umira in se rojeva na nivoju osončij tudi sedaj in večno-sedaj.Ti moraš razmišljati jaz zopet vem zakaj.Knjige ravno tu ne morem pisati in to tudi ni moj namen.Seznanjam pa te lahko z nekaterimi dejstvi.
Misliš,da v starejših plasteh ne najdemo nič!!! Kaj pa če so te plasti danes kopno??? Včeraj v zadnjem 28oooletnem zemeljskem ciklu pa so bile v večini pod morjem.
Si tako trdno prepričan,da kaj razumeš? Čeprav so dokazi ki so stari (kvadrataste železne cevi) skoraj 500 miliionov let. Isto je s piramidami Gize-Na osnovi preverbe ogljikom so ugotovili njihovo starost, ki je cca.14000 let.Uradna znanost jim priznava 4000-5000 let.
Pri Lucy si opico brez argumentov spremenil v ''' primitivnejšega primata??.Ja--- opica je primitivni primat! Potem ta primat ni moj prednik, tvoj je lahko-svobodna volja.
Lp Alojz