Etrex wrote on 19.09.2012 at 17:35:07:Bosty vidim da slabo razumes to dogajanje, slabo poznas namene ljudi ki o tem odlocajo.
To so ljudje ki so na svojih polozajih ravno zaradi svojega popolnega prezira do vsega razen samega sebe. Da ne bo pomote govorim o vrhovni eliti, ne podplacanih pajacih pod njimi.
Ne samo da te ljudi ne briga kaj dosti, razen za svoje druzine in svojo hrano za to pa se ni za bat imajo vse preskrbljeno, bojo oni se vedno kot carji ko bos ti zgnil od lakote.
Za druge ljudi, pa ce verjames ali ne jim je zgleda se v interesu da ustvarijo cimvecje trpljenje, pri njihovih psihopatskih nacrtih je mocno zazeljeno da izgine cimvec populacije, ce pri tem trpijo se toliko bolje, to so nekateri tudi javno povedali, namrec kako zazeljena je depopulacija ker nas je baje prevec. Tezko verjet ceprav imamo vse pred ocmi! Ze hitler Hitler je rekel, da bodo ljudje prej verjeli veliki laži kot pa majhni laži. V glavnem cista psihologija za trop zmanipuliranih ovac.
Kar se tice unicevanja in logike, poglej si njihove elitne psihopatske sekte, Bohemian Grove z poganskim obredom seziga cloveka, pa Skull & Bones na univerzi v yale-ju, skrivni organizaciji "veljakov".
Kar se v teh zaprtih krogih dogaja bi verjetno vernika kot si ti zadela kap.
O tem sploh ni govora, ne v medijih niti ljudje tega ne poznajo.
Google it! Poglej tajne video posnetke in kup materjala imas na netu, samo poiskat moras in se prepricat kako resnicno se dogaja kar ti verjetno kraj pameti ne pade.
Ti ki si bolj krscanski tip in isces hudica, ne isci dlje ker si ga ravnokar nasel.
Jaz sem dobil skoraj 10 let nazaj ene posnetke, pa so se mi zdel preveč ...

... in sem jih imel pol za zmontirane - fake - ponaredbe - ponarejene .
Predlani pa sem tud sam najdu ene posnetke na netu od enih ruskih psihičev, ampak tisto je bilo pa res prehudo , tko, da komaj zmoreš verjeti , kaj vse se po planetu dogaja .
Tko, da bom še mal' pobrsku , ... ampk, mislim si pa že zdaj lahko ...
Še zmer pa dvomim v kemtraile, čeprav ... je vse možno .
Grem delat' zdaj .
Lp + #