Petra.
|
men je super poslušat mite in legende o vesoljcih. in ko človek enkrat preposluša tolk tetic in stricev, dobi nek notranji filing za vse skupaj in si zapomne stvari, ki so pomembne. ne vem zakaj si tolk k srcu jemlješ vse skupaj. striček za to, da so videi na youtubu, nobenmu nič ne računa. in kar je najbolj pomembno, pove, da je prišel čas, ko se bo naš višji jaz popolnoma inkarniral v naša telesa. in to mi je popolnoma smiselno. poda tudi preprosto tehniko kako narediti prostor, da se lahko višji jaz lažje inkarnira v telo. drugače pa ne pove nič o tem kaj bo in kako bo na zemlji po 2012, kar nekateri kao vse že vejo.ker noben tega ne ve. ker se to še nikoli ni dogajalo, kar se sedaj. prav ima tudi v tem, da v tem trenutku imajo prav vsi ljudje na tem planetu neke probleme, notranji nemir. in da veliko ljudi žal, ne bo šlo čez ta prehod. kar se itak tudi že vidi, koliko hudih bolezni, nesreč, samomorov, vojn, lakote.... in zdja pač delamo na tem, da presežemo ta nemir, da uravnovesimo v sebi harmonijo. bo pa v roku enih 5 let po mojem popolnoma jasno kam smo prišli.
|