Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 307 308 309 310 311 ... 416
(Read 1939129 times)
ego-3p
5

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #4620 - 04.02.2012 at 09:03:45

Odličen  Grin

pa še eden - Hans Cristian ...

http://www.youtube.com/watch?v=dS_DhqdQCs4&feature=related

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4621 - 04.02.2012 at 12:11:15

ego-3p wrote on 04.02.2012 at 09:03:45:
Odličen  Grin

pa še eden - Hans Cristian ...

http://www.youtube.com/watch?v=dS_DhqdQCs4&feature=related

hehe,  Smiley
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4622 - 05.02.2012 at 19:32:35

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4623 - 06.02.2012 at 00:32:25

Cool
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4624 - 06.02.2012 at 13:12:34

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2096934/Snowy-owls-invade-continental-US...

snežne sove se masovno selijo, tudi na havajih so jih opazili. kaj one vejo, česar mi ne?  Cool
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4625 - 06.02.2012 at 18:40:52

Smiley tip pove tko k je  Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4626 - 06.02.2012 at 22:45:23

Smiley Smiley Smiley

tip je tko zabaven, pa še pojnt zadane. ne vem kako, da ga že prej nsiem našla, lol.
Back to top

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #4627 - 06.02.2012 at 23:03:07

model je napisal knjigo runing the world njegovo predavanje, zanimivo za pogledat

http://www.youtube.com/watch?v=LHtNFZ6K0pE&feature=player_embedded
Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4628 - 07.02.2012 at 23:02:26

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4629 - 08.02.2012 at 02:04:54

http://www.nasa.gov/mission_pages/ibex/news/interstellar-difference.html

Quote:
The results? It's an alien environment out there: the material in that galactic wind doesn't look like the same stuff our solar system is made of.

"We've directly measured four separate types of atoms from interstellar space and the composition just doesn't match up with what we see in the solar system," says Eric Christian, mission scientist for IBEX at NASA's Goddard Space Flight Center in Greenbelt, Md. "IBEX's observations shed a whole new light on the mysterious zone where the solar system ends and interstellar space begins."

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #4630 - 08.02.2012 at 08:43:41

http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=wings%20of%20prophecy%20&source=web&cd=1&v...

Tole "staromamo" Glyndo sem našel že lani (predlani) in vidim, da ima precej precej Stvarnikove Besede v njeni duši , zato sem jo hotel razkriti, ker so njene napovedi-prerokbe zelo/nadvse pomembne za prihodnost Človeštva .

Zame je ta precej bolj avtentična/pristna Preroška duša od Zgoraj, kot pa recimo oni Timothy , katerega sem spoznal za lažnega preroka .

Sicer tudi zanjo še nisem 100 % , ker čakam, da se pokažejo njene "napake v napovedih" , ki bi razkrile morebitno prevaro temnih sil preko nje .

No, na srečo do sedaj še ni bilo nič podobnega , in vse kaže, da je to tisto - ta pravo .

Me pa tudi zanima tvoje mnenje, brat M.L. , kaj meniš o razliki med Glyndinimi Prerokbami in Timothyevih .

Lep predNedeljski dan vam želim vsemskupajtukajtamkaj  Roll Eyes

Bostjan Zupancic + #

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #4631 - 08.02.2012 at 10:55:19

Boštyxz wrote on 08.02.2012 at 08:43:41:
http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=wings%20of%20prophecy%20&source=web&cd=1&v...

Tole "staromamo" Glyndo sem našel že lani (predlani) in vidim, da ima precej precej Stvarnikove Besede v njeni duši , zato sem jo hotel razkriti, ker so njene napovedi-prerokbe zelo/nadvse pomembne za prihodnost Človeštva .

Zame je ta precej bolj avtentična/pristna Preroška duša od Zgoraj, kot pa recimo oni Timothy , katerega sem spoznal za lažnega preroka .

Sicer tudi zanjo še nisem 100 % , ker čakam, da se pokažejo njene "napake v napovedih" , ki bi razkrile morebitno prevaro temnih sil preko nje .

No, na srečo do sedaj še ni bilo nič podobnega , in vse kaže, da je to tisto - ta pravo .

Me pa tudi zanima tvoje mnenje, brat M.L. , kaj meniš o razliki med Glyndinimi Prerokbami in Timothyevih .

Bostjan Zupancic + #

Sem pogledal, pa vidim, da je prava prerokinja. Po napakah ali neuresničenih prerokbah pa ne smemo ocenjevati z pravim ali nepravim prerokom, ampak le po Duhu, ki prežema in veje iz zapisanih prerokb.

Prerokbe niso nikoli 100%, da se bodo zgodile, amapak le če se bodo vse okoliščine poklopile, pa še tu je čas vedno neznan, kdaj se bo to zgodilo. Takšen prerok, ki trdi 100% uresničitev prerokbe, točen čas, datum in celo uro, se takoj nevede samega sebe izda za lažnega.

Tisti, ki imajo oster vid, pa lahko bolje in zanesljivo prepoznajo takšne preroke, od tistih, ki so slabovidni ali pa celo slepi. In če se slabovidni in slepi pustijo zavesti lažnim prerokom, ti potem vsi skupaj propadejo.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #4632 - 08.02.2012 at 11:25:08

Boštyxz wrote on 08.02.2012 at 08:43:41:

Bostjan Zupancic + #

Kaj pa je tole drugega kot RKC propaganda!! Navaja citate iz S P.Pejta vidva malo v rit. TRkajte in dalo se vam bo.Potrkajta se malo po buči!!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #4633 - 08.02.2012 at 22:09:50

He, he, he, .... M.L., a si videl tole Lojzovo "vsevednost" ( vsevidnost ) in nejgovo globlje razumevanje Wink

No, saj, po drugi strani pa ima skoraj prav . Namreč, tudi jaz poznam podobna satanova zavajanja z razlagami citatov iz Svetega Pisma .

Pa prosim , ne me zdaj narobe razumeti, ker ne mislim tu na Gospodove Pridige , ampak na mnoooooge lažne preroke ki to res delajo .

No, in, ker to vem, mi še manjka tistih mojih nekaj procentov Zaupanja v Glyndo .

Ampak, čutim/menim , da bo šlo .

Pisano je : V Ameriki se bodo najprej začele Velike Stvari, ki se bodo potem povezale z lučmi iz Evrope in ustvarjale ...

... skratka ... Future for us  Smiley  Smiley  Smiley  Smiley  Smiley  Smiley  Smiley

Lep večer še napreeejjjjj , juheeeeejjjjjjjj   Smiley  Roll Eyes  Smiley

Boštjanc' + #

Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4634 - 08.02.2012 at 23:04:36

Back to top