Boštyxz wrote on 08.02.2012 at 08:43:41:http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=wings%20of%20prophecy%20&source=web&cd=1&v...Tole "staromamo" Glyndo sem našel že lani (predlani) in vidim, da ima precej precej Stvarnikove Besede v njeni duši , zato sem jo hotel razkriti, ker so njene napovedi-prerokbe zelo/nadvse pomembne za prihodnost Človeštva .
Zame je ta precej bolj avtentična/pristna Preroška duša od Zgoraj, kot pa recimo oni Timothy , katerega sem spoznal za lažnega preroka .
Sicer tudi zanjo še nisem 100 % , ker čakam, da se pokažejo njene "napake v napovedih" , ki bi razkrile morebitno prevaro temnih sil preko nje .
No, na srečo do sedaj še ni bilo nič podobnega , in vse kaže, da je to tisto - ta pravo .
Me pa tudi zanima tvoje mnenje, brat M.L. , kaj meniš o razliki med Glyndinimi Prerokbami in Timothyevih .
Lep predNedeljski dan vam želim vsemskupajtukajtamkaj
Bostjan Zupancic + #
Sem pogledal, pa vidim, da je prava prerokinja. Po napakah ali neuresničenih prerokbah pa ne smemo ocenjevati z pravim ali nepravim prerokom, ampak le po Duhu, ki prežema in veje iz zapisanih prerokb.
Prerokbe niso nikoli 100%, da se bodo zgodile, amapak le če se bodo vse okoliščine poklopile, pa še tu je čas vedno neznan, kdaj se bo to zgodilo. Takšen prerok, ki trdi 100% uresničitev prerokbe, točen čas, datum in celo uro, se takoj nevede samega sebe izda za lažnega.
Tisti, ki imajo oster vid, pa lahko bolje in zanesljivo prepoznajo takšne preroke, od tistih, ki so slabovidni ali pa celo slepi. In če se slabovidni in slepi pustijo zavesti lažnim prerokom, ti potem vsi skupaj propadejo.
Pa lep pozdrav.