Alojz in Sandib
|
titud wrote on 29.12.2011 at 11:29:13:Za izvedbo doomsday scenarija niti ni treba velikih teorij (zarot), dovolj je kakšna nepremišljena jederska vojaška avantura na iran http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=28355 ki si ni sposobna predočit katstrofalnih posledic. Ta nesposbnost bi lahko bila tudi posledica tako banalnega razloga, kot je patološkost izrealeskega voditelja netanjahuja, ki ga je celo obama (nehote javno) označil za patološkega lažnjivca, v kombinaciji s sindromom, za katerim 'trpi' sam obama (narcissistic personality disorder - NPD) http://www.youtube.com/watch?v=Je1nhUNPX5A&feature=relatedKot omenja boštjan m. zupančič v že omenjeni novi knjigi “tembatsu”u in je ključno, da se namreč narcizem teh posameznikov, kljub “optimistični” drži, hrani z uničenjem, destrukcijo. NPD sindrom je paralelni osebnostni program. Deluje po istem načinu in je lahko razpoznaven, ker ni odvisen od individuirane osebnosti, ki je pri narcističnih posameznikih tako ali tako v resnici ni. Bmz me na je na ta problem posebej opozotil v spremnem mailu, ko mi je poslal svojo knjigo v pdf-ju, ki sem jo naročil in zraven poslal linke na teme na svet u pogovorov, kjer ga obravnavam(mo). V tem pismu še pravi: Stvar je v tem, da je demokracija postala “demokracija” -- sprevržen poligon za tiste, ki imajo NPD (narcissistic personality disorder) in so sposobni manipulacij z množicami.
Na to je opozoril že Carl Jung v svoji “Analytical Psychology (Tavistock Lectures)”, vendar je takrat šlo le za Hitlerja ter njegovo sposobnost , kot pravi Jung, manipulirati z arhetipi atavističnega “kolektivnega nezavednega”.
V času televizije bi človek pričakoval, da bodo ljudje zmožni dešifrirati body language takih narcisističnih sprevržencev, na primer značilno dvignjeno brado, kar je bilo tipično za Mussolinija, Miloševića ter zdaj za Obamo.
Hitler, Mussolini, Milošević itd. so očitni dokaz o tem, da je NPD programiran na destrukcijo in navsezadnje na samo-uničenje, le da so omenjeni za sabo potegnili cele narode in povzročili zaprepaščujoče gorje milijonskim množicam. Ne bom komentiral,ker se mi zdi analiza verodostojna.ZElo dober vidik je paralelni program,ki je destruktiven NPD,sočasno pa verjamem,da gre pri večini človeštva za obrnjen paralelni program,ki bo v eni točki preobrnil obstoječo življenjsko paradigmo.Stvar je genska povezana z njihovo metafiziko,ki teče v obratno smer in gre verjetno res za gensko anomalijo..
|