Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 293 294 295 296 297 ... 416
(Read 1936365 times)
Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #4410 - 10.12.2011 at 19:54:05

Collecting rainwater now illegal in many states as Big Government claims ownership over our water

Learn more: http://www.naturalnews.com/029286_rainwater_collection_water.html#ixzz1g9ws6xgC
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #4411 - 11.12.2011 at 01:00:00

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #4412 - 11.12.2011 at 18:12:25

Epilogue: Full Circle
Home > MORE Letters From God and His Christ > Epilogue: Full Circle

11/9/11 From The Lord, Our God and Savior - A Letter Given to Timothy, For All Those Who Have Ears to Hear

Thus says The Lord: I have called the winds of heaven to blow upon the earth; I have stirred them up, that they may go forth and gnarl the branches, that they may blow hard against the multitude and break down the walls... Let every tree topple and break upon the necks of the wicked! Let every wall come down with a great crash, upon the heads of evil men in authority!

Behold! The anger of The Lord shall increase by measure, until every foundation is broken up from beneath!... Until the face of the earth is once again without form! For I shall level the hills and cast down every tall mountain! Yea, I shall burn the cities with fire! Even the elements shall melt with fervent heat! Behold! Even the heavens shall be dissolved, when the fierceness of My wrath has come to the full!... When the heat of My countenance sets the whole world ablaze!

Thus I have spoken... And who is able to restrain themselves from repeating My every word? Who will not prophesy, when the voice of The Almighty has entered into his ear?

For I tell you plainly...

The day is coming, and is already here,

When I shall speak into the air...

And the voice of YaHuWaH shall thunder in every corner...

Even to the ends of the earth!

Yet I ask you, how does a prophet hear and by what means is he revealed? Remember My words: If there be a prophet among you, I, The Lord, shall make Myself known to him in a vision; I shall speak to him in a dream. Even plainly I shall speak with him, not in mysterious sayings. For he has seen the form of The Lord, and has sat in My presence, and knows that which is beyond words... And before him men shall fear!

Therefore thus says The Lord, to all those who have heard with their ears and have seen with their eyes, who have understood with their hearts, who have recognized those I have sent and the Word given them: Wait upon Me, with all trust and fear. Stand steadfast and be patient, accepting My words as I have spoken them and as they are written. Do not add to My words, nor take from them; neither form for yourselves any private interpretation... Only give heed to My words, and also do them, and prepare. I am The Lord.

For My words are indeed that light,

Which shines in a dark place...

A loud trumpet, an alarm,

A call and a shout preparing My way before Me,

Making all crooked paths straight...

Until the day dawns and The Morning Star rises,

Filling the hearts of My chosen as they enter in...

PEACE.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #4413 - 12.12.2011 at 22:37:51

Da ne bo tale tvoj Bog dušo spustil ko tolk u trompete piha!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #4414 - 13.12.2011 at 20:15:50

[quote author=Sandib link=1233678557/4407#4407 date=1323512751]Boštyxz wrote on 10.12.2011 at 11:14:27:
Alojz in Sandib wrote on 09.12.2011 at 09:30:08:
Boštyxz wrote on 08.12.2011 at 23:02:23:
gape wrote on 05.12.2011 at 17:24:12:

mamo 2 sonci kao ...

Ta skrivnosni Atmosferski pojav se je dogajal že veliko let ( več tisoč let ) + se še bo (vsaj še nekaj let ) . Ta izredni Pojav , pa ima Skriti Pomen, z katerim nam Stvarnik podaja namig/napoved o Prihodnosti Človeštva .

In, še dobr', Gape, da si ga zdaj dal gor, Kajti zdeva ravo Te , zdajšnje čase : "doomsdays čase" .

Lp + #
Wink

Nič se ne "mišmašam" , heh , ampak si ti še zmer' preveč v "pojmih" , namesto pri Realnosti , zato pa ne razumeš za kaj se gre, ker si še zmeri pri nerealnih pojmih  Cool

Bi ti pa še reku to, kar je meni nekoč rekel brat od bivše : " ... ti že veš, k' krave ješ ... "  Wink

Na srečo jih jaz takrat že dooolgo nisem več jedel , ampak - ti jih pa še zmer  Wink  Grin Roll Eyes

Sicer pa se ti pojavi pojavljajo tudi drugod po planetu, ne samo na Južnem Polu .

Lp + #

Nasedaš neumnostim.Daj mi povej kaj je zate Bog-človek? Žival? Drevo? Kamen? Energija ni? Pa povej mi kako ti z njim komuniciraš iz lice v lice? A si nalimaš plakat Papeža  na steno?

Kaki papež neki, ... on je še bolj zabluzu kot povprečni bluziči.

Bog Je Duh ! Ma, a ti nisem že večkrat razložil tega ?

No, okej, gremo še enkrat .

Nič si ne nalimam nikamor nikoli .

Za komunikacijo z takoooo Visoko Modro Energijo pač Ni ovir , zato te lahko povsod vidi + sliši , še celo tvoje najskrivnejše misli, ki še spoh niso jasno izražene ne v srcu, ne v možganih .

Komunikacija med nama pa je vseeno slaba, kajti je bolj enostranska, ker sem jaz še vedno preslab ( prepokvarjen ) .

Namreč, jaz mu že govorim direkt', ampak On mi zaenkrat še odgovarja po dogodkih ki se mi zatem pripetijo .

Upam pa da Ga kmalu tudi zares zaslišim .

Šele to bo potem opravljen Glavni del mojega poslanstva na tem planetu .

Seveda pa ima On tudi še druge načrte z mojo dušo , ampak o tem nebi zdaj , ker - prezgodaj je še za to .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #4415 - 13.12.2011 at 20:28:29

"Even the heavens shall be dissolved, ... "

Čuj, brat M.L., ...  tule ta "bog" pravi, da bo celo Nebesa uniču !!!  Shocked Huh Cry Tongue Embarrassed

Pa kaj ti nisem reku, da to ni pravi Bog, temveč satan v  Svetlobni preobleki ?? ( kot volk v ovčji preobleki )

Saj ti dobro veš,  kdo uničuje, in Kdo Ohranja .  Exclaim

Čeprav , ... se v zdajšnjih časih tudi Ohranjevalec posluži uničenja AAAaaampak Samo - za ohranitev Dobrega .

Ampak tale o uničenju Dobrega je pa žal res prehuda.  Sad

Kaj porečeš na to ?  Questioning ?

Lp iz Slovenije .

+ + + # + + +
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #4416 - 13.12.2011 at 21:54:01

[quote author=kopron link=1233678557/4414#4414 date=1323803750]Alojz in Sandib wrote on 10.12.2011 at 11:25:51:
Boštyxz wrote on 10.12.2011 at 11:14:27:

mamo 2 sonci kao ...

Ta skrivnosni Atmosferski pojav se je dogajal že veliko let ( več tisoč let ) + se še bo (vsaj še nekaj let ) . Ta izredni Pojav , pa ima Skriti Pomen, z katerim nam Stvarnik podaja namig/napoved o Prihodnosti Človeštva .

In, še dobr', Gape, da si ga zdaj dal gor, Kajti zdeva ravo Te , zdajšnje čase : "doomsdays čase" .

Lp + #
Wink

Nič se ne "mišmašam" , heh , ampak si ti še zmer' preveč v "pojmih" , namesto pri Realnosti , zato pa ne razumeš za kaj se gre, ker si še zmeri pri nerealnih pojmih  Cool

Bi ti pa še reku to, kar je meni nekoč rekel brat od bivše : " ... ti že veš, k' krave ješ ... "  Wink

Na srečo jih jaz takrat že dooolgo nisem več jedel , ampak - ti jih pa še zmer  Wink  Grin Roll Eyes

Sicer pa se ti pojavi pojavljajo tudi drugod po planetu, ne samo na Južnem Polu .

Lp + #

Nasedaš neumnostim.Daj mi povej kaj je zate Bog-človek? Žival? Drevo? Kamen? Energija ni? Pa povej mi kako ti z njim komuniciraš iz lice v lice? A si nalimaš plakat Papeža  na steno?

Za komunikacijo z takoooo Visoko Modro Energijo pač Ni ovir , zato te lahko povsod vidi + sliši , še celo tvoje najskrivnejše misli, ki še spoh niso jasno izražene ne v srcu, ne v možganih .

Komunikacija med nama pa je vseeno slaba, kajti je bolj enostranska, ker sem jaz še vedno preslab ( prepokvarjen ) .

Namreč, jaz mu že govorim direkt', ampak On mi zaenkrat še odgovarja po dogodkih ki se mi zatem pripetijo .

Seveda pa ima On tudi še druge načrte z mojo dušo , ampak o tem nebi zdaj , ker - prezgodaj je še za to .

Lp + #

Naj bo kakor če bit,ampak ti si se res spremenil na boljše po meni.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #4417 - 13.12.2011 at 23:22:08

[quote author=Sandib link=1233678557/4416#4416 date=1323809641]Boštyxz wrote on 13.12.2011 at 20:15:50:
Alojz in Sandib wrote on 10.12.2011 at 11:25:51:
Boštyxz wrote on 10.12.2011 at 11:14:27:

mamo 2 sonci kao ...

Lp + #
Wink

Lp + #

Lp + #

Naj bo kakor če bit,ampak ti si se res spremenil na boljše po meni.

No, sem se pa zraven tud' poslabšal, v kolikor tega tud' nis' opazu . Žal . Lp + #
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #4418 - 13.12.2011 at 23:25:17

Alojz in Sandib wrote on 12.12.2011 at 22:37:51:
Da ne bo tale tvoj Bog dušo spustil ko tolk u trompete piha!

Če si Boga predstavljaš s takšnega zornega kota, se izredno motiš, kajti Bog je Stvarnik vseh stvari in bitij in nikakršen neskončno ponosni cesar, ki sedi na zlatem prestolu in vse svoje podložnike vidi kot negnusne in zaničevanja vredne črve ter grozi s smrtjo vsakomur, ki se drzne približati cesarskemu prestolu, ne da bi bil poprej zaprosil za dovoljenje in ga pridobil.

Če pa so vsa bitja zagotovo Božje delo, so tudi stvaritve Njegove ljubezni, ki je njihovo bistvo, in stvaritve najvišje Božje modrosti, ki jim daje ustrezno obliko in jih tudi ohranja. Ker pa brez Božje ljubezni in modrosti ne bi moglo obstati nobeno bitje, zakaj se ti zdi potem tako nenavadno, da Bog po svojih prerokih tako zelo opozarja ljudi?

Človek je zgolj čista ljubezen iz Boga in v Bogu, in človeško bivanje je samo po sebi, s pomočjo volje Božje ljubezni, utelešena Božja ljubezen. In če je nedvomno tako, zakaj se potem čudiš in norčuješ iz Božje pomoči človeku? Bog človeka nenehno uči in ga opozarja na negativne posledice napačno ustvarjenih vzrokov.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #4419 - 13.12.2011 at 23:46:12

Boštyxz wrote on 13.12.2011 at 20:28:29:

Čuj, brat M.L., ...  tule ta "bog" pravi, da bo celo Nebesa uniču !!!  Shocked Huh Cry Tongue Embarrassed

Lp iz Slovenije .

+ + + # + + +

Mislim, da niso mišljena nebesa, ampak razpustitev neba, kar je pa še daleč od nebes.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #4420 - 14.12.2011 at 00:14:10

M.L. wrote on 13.12.2011 at 23:46:12:

Lp iz Slovenije .

+ + + # + + +

Mislim, da niso mišljena nebesa, ampak razpustitev neba, kar je pa še daleč od nebes.

Pa lep pozdrav.

Naj me nekdo podpre,da dol ne padm iz nebes!
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #4421 - 14.12.2011 at 17:05:09

Alojz in Sandib wrote on 14.12.2011 at 00:14:10:
M.L. wrote on 13.12.2011 at 23:46:12:

Lp iz Slovenije .

+ + + # + + +

Pa lep pozdrav.

Alojz,
si mogoče bil na Kvarkadabri zadnje čase ? Smiley
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #4422 - 14.12.2011 at 17:20:07

* Devi pripravljena da ujame Alojza v naročje
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #4423 - 14.12.2011 at 18:05:50

Devi wrote on 14.12.2011 at 17:20:07:

* Devi pripravljena da ujame Alojza v naročje

DEVI  Alojz pripravljen na padanje!! Si me razveselila,da je nekje dušča,ki bi mene izgubljenega v vesolju lovila ko padam iz nebes.Dober občutek 'resno!  SmileySE že kopam v svoji samopašnosti!! Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #4424 - 14.12.2011 at 18:11:45

Robi

Saj me poznaš,da svoje goflje ne morem pri miru držat.  GrinSkačem sem pa tja.Čakam agregat,mi je mojster čist v svoje delo padel.Nekaj se skupaj mučima ša pri enem drugem poslu.Bomo videli če bo kaj iz te moke kruha?!! Smiley
Ja se matram kakšen led prebit,gre bolj za neko čaranje pri tem mojem poskusu-rušitve uradne znanosti.SE pač trudim kakor vem in znam. Wink.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 293 294 295 296 297 ... 416