Optimus T. Prime wrote on 27.07.2011 at 00:09:59:Alojz in Sandib wrote on 26.07.2011 at 16:45:35:gape wrote on 26.07.2011 at 14:32:57:Ameriška civilizacija je civilizacija smrti.ZDA imajo največjo neporavnano hipoteko zla storjenega nad človeškim življenjem. Komur še to ni jasno se slepi. To nima veze z našimi izvenzemeljskimi predniki,katerih rod smo tudi mi na ZEMLJI.
Prosim oprostite.
Ti res. Se je repslil drugam. renutno se je odselil iz amerike in je odšel drugam.
tako, da prosim, sedja vidite skodo inposledice toda.,.. toej vse kar bom reku.
lp.
je en model pourntal ene datume ap sme geldal srhljivo. Ok grem
GOSPODIČNA PTRA G.
Zelo lepo bi vas prosil, da ne objavljate teh vsebin več. predvsem jih objavljaje za druge.

.
Resno pa bi vas opomnil, ne geldati teh stvari, ker se vma bo zmešalo, jazs me prsiel do konca teh stopnic, in so zelo strme in na koncu vas caka propad vasega uma in sle.
Dejstvo je da ko boste pretokli dovolj stopnic do vrga tega stolpa boste spoznali da ni zemlje ni sploh teh reci katere vidite zocmi in videli boste lazi na lazi, oziroma boste videli da ste sama ena velika laz sam ste v njej ziveli in predvsme jo uporabljali a ste lahko preziveli.
To je zelo smrtnonosna stopnica v me videju tako zelo smrtnonosna da je ni moc doejti, ko jo zavestno dojames in srpjmes, si na poti v grob.
Povem vam kaj se bo zgodlo.
Na koncu stopnic,... boste prisli do dejstva,......
takoj s eubesit in reisti duso.
ali ziveti in zelo hitro prodati duso.
odlocitev je vasa,.
nobena pot ce zivite ne lej v dobro smer kar je poledicno tudi smrt.
ce umrete ta trenutek boste mogoce s erisli duso,.. kar pomni resitev z smrtjo, ker je toedina rsitev.
Ce pa bi radi poamglai so ap se huse stvari od smri.
eternal in imortal
tukaj je meja in vse koenc in azcetek zvesdni prah in evolucija,.
toda bojim se da so mosjtri nareidli napako ko so izpostaivli zemljo borbi ker kot ividmo ne bozdrzala.
lp.
Zelo renso pa bi vam rkeu, ce boste teh stopnick pregrizli dovolj boste koncali v okultizmu, tapa ej tkao, tok kot si prirpavljen dat tok imas,. cas denar zivce itd.
lp.
znanja se ogibajmo
zakaj?
ve vem vec znam vec razuem vec pozabim manj vem
resno torej se ne uci in en infomriaj svet je lep in boljsi
lp