Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 241 242 243 244 245 ... 416
(Read 1934194 times)
ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #3630 - 20.03.2011 at 00:14:49

Mr.Smith wrote on 20.03.2011 at 00:04:33:
govori o tem kaj vse se lahko dogodi zaradi sončnih izbruhov, vpliv na našo tehnologijo, računalniki, izpadi elektrike in take stvari

A verjameš temu?
Back to top

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3631 - 20.03.2011 at 00:16:49

Ja, ker so motnje na Zemlji ko gori ful seka
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3632 - 20.03.2011 at 00:55:33

poleg tega kar je že našteto zgoraj, pa vliva tudi na ljudi in njihovo obnašanje kot tudi na eksremne vremenske pojave, potrese, vulkane...
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3633 - 20.03.2011 at 07:32:17

Robi wrote on 19.03.2011 at 20:16:15:
Quote:

Pezdir ima tudi čudne ideje.....Zakaj bi se naj izselili mladi...Izseli se naj politična mafija.

TOOOČN'   T K O  !!!!!!!

Ja, seveda, mogoče to zato rečejo, da jim "tamladi" nebi v "besedo skakal" .

In, zanimivo, ko imajo eni že take dobre poglede-ideje, ti pol bleknejo takole polomijo ven iz ust .

No, se vidi, da je ta planet do konca zbloden  Tongue Embarrassed Cry Embarrassed Tongue

Nimaš kej', takle mamo  Sad  Huh Tongue

Bolan planet . Mislim, ne planet direk't, temveč ubogo bolno človeštvo, ki več ne ve kaj dela .

Bog mu prosim odpusti .

In prosim ozdravi ga , ker drugače bo čisto propadlo .

MzV.
Back to top

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3634 - 22.03.2011 at 15:29:48

M.L. wrote on 02.02.2011 at 08:47:27:
Vrtnica wrote on 01.02.2011 at 21:49:27:
Hvala Wink

Tudi tu se najde lepih in pozitivnih misli: http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,742.0.html

Zakon privlačnosti je sploh nekaj, kar sem že kot malo mlajša punca čutila, da obstaja, a zanj nisem imela neke 'teoretske' osnove.
Vem, da je v meni dobro, vem, da imam svojo pot, da jo uresničim.

Ko se enkrat predaš popolnoma tej poti, ko se prepustiš vodenjem angelov, ko prideš na pot pozitivnih afirmacij, ko pritegneš dobro v svojo življenje, srečo, blagostanje, takrat se ti zdi, da si, dobesedno voden od Boga. To je bil zame božanski občutek.

Je pa pomembno s katerimi ljudmi se obdajaš, s kom se družiš. Ne obsataja zastoj rek: Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si.

Ne razmišljajo vsi ljudje tako pozitivno in dobro kot ti in žal se jih veliko želi okoristiti s teboj. Prepoznati to razliko v njih in se od tega distancirati je bil, je še in bo v prihodnje eden izmed mojih najtežjih ciljev. V svoje življenje sem spustila napačne ljudi, čeprav krhka in naivna v odnosih pa hkrati močna v svojem vplivu preko znanja, nisem znala narediti ločnice med tem, kdo name vpliva pozitivno in kdo mi jemlje ideje. Sedaj, 3-4 leta kasneje sem iz te izkušnje prišla močnejša kot kdajkoli prej. Z ljudmi sem opravila, njih je življenjska pot vodila tako kot jih je, naše poti se več ne srečajo in jaz imam novih moči za nadaljevanje že zastavljenih ciljev.

Pomembno je,da smo konstantni v svoji zavesti. Da se 'borimo' za dobro, v sebi, v drugih. Zakaj? Ker z zakonom privlačnosti pritegnemo nase vse tisto, kar si želimo.

In kot je dejal mislim, da Gape pred menoj, čustva in um morajo biti usklajeni.

Univerzalni duhovni zakon privlačnosti deluje na principu privlačenja enekega z enakim, torej enko privlači enako, saj le enako lahko spozna enako in se z njim enakovredno druži. V elementarni naravi je zakon privlačenja enakosti v nagonski težnji po sorodstvu, v duhovni naravi pa po spoznanju.

Res je kot praviš; ko človek enkrat stopi na pot nesebične ljubezni, torej spozna moč dajanja in ne prejemanja, se dejansko zlije z Bogom in naša ljubeča dejavnost daje občutek miru in zadovoljstva, naše veselje je neskončno/Božansko. In zopet smo pri zakonu privlačnosti, enako spozna enako, torej človek s svojimi dejanji postane Bogu enak, zato Ga tudi spozna.

Nihče, ki še ni dosegel potrebnega spoznanja ne more verjeti v zakon privlačnosti enakega z enakim, ampak takšni zagovarjajo zakon privlačnosti enekega z neenakim, npr. minus z plusom, ali pozitivni pol z negativnim polom. Zaradi takšnega nespoznanja tudi nespoznani ne more verjeti nekomu spoznanemu, da pozna Boga ali kaj drugega, kar še nespoznani ni spoznal. Vse to ureja ta duhovni zakon privlačnosti enakega z enakim.

Tisti rek o katerem govoriš, dokazuje duhovni zakon o privlačnosti enakega z enakim.

Dokler na svoji poti ljubezni in poštenosti nisi spoznala višji nivo duhovnega življenja, si se seveda družila s sebi enakimi, katerih stopnja razvitosti tebe in njih je bila enaka, vendar si bila ti v prednosti, ker si delovala v svojem krogu z poštenostjo in ljubenijo do bližnjega, katera te je tudi pripeljala do spoznanja in do dviga na višji duhovni nivo, s tem pa avtomatsko po zakonu privlačnosti opuščanje starega in privlačenja novega spoznanega sveta. S poznanjem človek z lahkoto opusti stare nepravilne navade, zato se nagiba k vedno bolj popolni in pravilni poti.

Le večni boj dobrega s slabim nam prinese mir in blagostanje in ne neko nedelovanje, kot nekateri razumejo, nedelovanje je smrt in le nenehno delovanje nam lahko prinese življenje katerega sta posledica mir in ljubezen. Mir ne pomeni mirovanje in nedelovanje, ampak zadovoljstvo v opravljenem nesebičnem dejanju v korist bližnjega.

Vsekakor morajo biti čustva in um usklajeni, še bolj pa je pomembno, da se um podredi srčnemu razumu.

Pa lep pozdrav.

Uf, kako zelo bi jaz rada, da se um podredi srčnemu razumu. Pa ne gre naprej in ne gre. Rabim spremembo, ker vem, da trenutno res trpim v the razmerah.
Včasih mah kaj včasih, 80 ali 90% svojega življenja trenutno si želim, da bi kar odšla. Spakirala kufre, pa nekam šla. Doživela življenje. Ker sem bila rojena za več, kot trenutno dajem. Imam en kup izgovorov, zbledele spomine in neizživete sanje.

Pa najhuje je, ko vem, kaj hočem, ampak se kar nekako bojim odziva okolice, svojih najbližjih. Očitno ne stojim za tem s svojim srcem 100%.
Pa še huje je, ker se o tem sprašujem že krepko čez 3 leta sedaj in vem, da če nečesa ne ukrenem se mi bo zmešalo.

Delček sem že spremenila in lahko rečem, da je bila najboljša poteza v življenju, a za dokončanje tega potrebujem nadaljevanje zgodbe.  

A se kdo včasih zaloti, da se na vsake toliko popolnoma izgubi, pade v malodušje in ker je za povrhu vsega še sam, se mu zdi, da ni izhoda. Lahko si pozitiven, seveda, ampak jaz sem že malo sita tega prilagajanja drugim. Rada bi kaj naredila zase, včasih sem bila tako pogumna, storila sem kar sem čutila, da je prav v srcu, sedaj pa me je kar nekaj blokiralo in dejansko sem postalo eno izolirano bitje.
Pa včasih si rečem: Pismo, pa toliko si obetala!

Ok, ne želim zvenet dolgočasno, ampak kaj storiš, če ti malo, res malo manjka, pa bi spakiral kufre za naslednji dan, odšel nekam v svet in se ne vrnil več nazaj?
Ok, ali pa zgolj zavrtel cifro ali dve in končno sprejel neko priložnost, ki je once in a lifetime?
A se udaš v staro življenje, pa potlačiš, greš naprej ali primeš usodo v svoje roke in tvegaš vse ali nič?
Pa kako samemu sebi dopoveš, da si tega vreden, da si zaupaš. Da teni sram uresničiti svojih sanj?
Ker dragi moji, tole moje življenje sedaj je vse prej kot tisto, ki ga ja ta in ta oseba s tem in tem priimkom sanjala ko je bila ne le majhna deklica amapk do predkratkim 4leta nazaj mlada dama.
Se da stopiti svoji usodi nasproti, tudi, ko si že zamudil, morda, en vlak?

How to break free?
Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3635 - 22.03.2011 at 16:54:50

Vrtnica:
Quote:
Se da stopiti svoji usodi nasproti, tudi, ko si že zamudil, morda, en vlak?

Saj pa nisi nič zamudila.

Tudi, če greš na konec sveta, je velika možnost, da boš spet doživljala podobno kot sedaj.

Da sestopiš s te poti, je najprej potrebno, da nehaš lagati sama sebi in pri sebi razčistiš kaj bi sploh rada. Na dveh stolih pač ne gre sedeti.

Naprej ne moreš zato, ker si navezana na določena prepričanja. Tvoja usoda ni nič drugega, kot odsev tega kdo si.
Quote:
Včasih mah kaj včasih, 80 ali 90% svojega življenja trenutno si želim, da bi kar odšla. Spakirala kufre, pa nekam šla. Doživela življenje.

In kaj te drži tu, kjer si ?

Sem že pred časom čutil da so tvoje lepe in prijazne besede o ljubezni le znak hrepenenja po ljubezni in sprejetosti.

Kot pravim...Odloči se.....

Quote:
V svoje življenje sem spustila napačne ljudi,

Napačnih ljudi ni. Vse si počela z dobrim razlogom in si imela korist.
Premalo se poznaš, zato ne razumeš.
Quote:
Lahko si pozitiven, seveda, ampak jaz sem že malo sita tega prilagajanja drugim.

Saj se ne gre za druge. Naučena si, da si nekaj vredna le, če si pridna in ubogljiva. Igraš svojo igro...Drugi so le zato, da ti omogočajo igrati to igro in takšne si spustila v svoje življenje.

Srce je podrejeno umu. Zato vsak na svoj način čuti ljubezen.
Sama moraš spoznati, da si vredna ljubezni tudi, če se nekomu upreš. Šele s tem spoznanjem, bo sledilo tudi srce in občutki, ki te sedaj držijo v tem, kjer si.
Back to top
« Last Edit: 22.03.2011 at 19:01:28 by Robi »  

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3636 - 22.03.2011 at 18:31:43

Back to top

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3637 - 22.03.2011 at 23:33:37

..jutri grem pogledat kak je kaj pa če lahk mam tam vrt
Pa če ja, kul, lahk počas začnem

Wink

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3638 - 23.03.2011 at 00:02:42

super.  Smiley
Back to top

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3639 - 23.03.2011 at 04:38:03

Ja, lepo vzpodbudno povedano, da nisem nič zamudila, a hkrati zamujam z vsakim neizkoriščenim dnevom, neizživetim dnevom, proč vrženim sanjam.

Včasih se zamislim, si rečem:pismo, če bi moja duša vedela, da bom tako zapravljala priložnosti, da s svojim telesom, ki je res edinstveno in božansko v vseh pogledih, dosežem tisto, za kar se je moja duša utelesila, sem 100% sure, da bi se šeenkrat vprašala, če si izbere mene.
Najhuje je, ko vidim, vem, da je manj srečen folk od mene same, da imajo drugi težje pogoje, a nimajo reciva temu naravnih danosti-meni je pa vse dano na krožniku praktično, imam res ql gene, sam pismo, realizacija je pa bolj švoh. Tisti del,kjer je to treba spravit v prakso je na nuli, zero.

Pa sem že dosegla kar nekaj lepih uspehov v živjenju, nanje sem ponosna, (pravzaprav sem na vse, kar sem dosegla) pa se ne želim  (pre)hvalit, ampak gotovo bi kdo rad bil na mojem mestu in mi rekel: "Ja ej, tale tvoj lajf je pa kar kul, a zamenjaš?" Wink potem pa bi mu rekla: "Stari, a maš punco?" Oz če bi bla bejba: "A maš fanta?" In če bi bil odgovor pritrdilni bi samo odvrnila: "Stari/a, men verjem, ne rabš menjat za nič a svetu." Stick to your life!

Tisto, da greš na konec sveta in da doživljaš podobno, o tem se pa ne strinjam. Imam dober protiargument. Sem šla potovat pred hm, zdej je tega že dobro leto ja, ok, 15mesecev, sem šla malo dlje od naše prelepe Slovenije in moram rečt, da je bla zadeva zlo ne le očiščevalna, da sem zadihala na novo drugje, ampak zelo ne vem kak bi rekla,da bo normalno za razumet, mislim men je ful pomagal, da sem sebe začela spet mal drugač dojemat. Ker sem že večkrat ko jo kam popiham, ugotovila, da so mi potovanja pisana na kožo.
In to, da prideš v kraj, za katerega se ob soočenju z realnostjo izkaže jasno nasprotovanje tvojemu predhodnemu prepričanju, je nekaj najboljšega na svetu. Thats what I am talking about. Experience. Explore. Feel it. Taste it…In najhuje je, ko se zaveš, da si res mlad samo enkrat, da ne boš več star 19, da bi naredil to in ono.
To je življenje zame. O tem sem govorila prej, da bi spokala in šla.
Kar se pa tiče napačnih ljudi, sem 100%, da so bili in da so napačni. To, da nekaj ni bilo ql sem čutila že takrat, pa nisem imela jasnega zavedanja o tem, da gre moje življenje v napačno smer z njimi. Pa preveč naivna sem bila, ker verjamem v dobro ljudi, sam je tako, da se je ta oseba okoriščala z menoj, tisit del, ko pa trdiš, da sem imela tudi jaz koristi je pa bolj šepal. Ja, do neke mere je šlo sigurno za mutual relationship, sam na dolgi rok pa ni šlo,očitno.
Se že takrat nisem 100% počutila sama-jaz v njihovi družbi. Vse je bilo prisiljeno, zaigrano. To je bil tisti moment, ko sem spoznala drugo plat, stran, kot si prej govoril o tem, ker sem imela okoli sebe ljudi, katerih reakcije, obnašanja in odzive sprava nisem prepoznala kot nekaj, kar je varno, utečeno, ampak je sčasoma postalo in sedaj pa pridemo do točke, ko lahko rečem, da če nekaj konstantno počneš, postane utečena navada in tega je bilo pri meni veliko. Sčasoma se izgubiš. Jaz sem definitivno se. Takrat je blo ql bit z njimi, samo ko pa enkrat odkriješ kdo si, you hit the rock bottom!

Ko me sprašuješ, kaj me zadržuje, ti ne morem podat točnega odgovora. Delno, ker te ne poznam, delno, ker bere tole preveč ljudi, da bi specificirala svoj odgovor.
Back to top
« Last Edit: 23.03.2011 at 06:15:22 by Vrtnica »  

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3640 - 23.03.2011 at 09:36:47

Vrtnica: Quote:
Tisto, da greš na konec sveta in da doživljaš podobno, o tem se pa ne strinjam. Imam dober protiargument. Sem šla potovat pred hm, zdej je tega že dobro leto ja, ok, 15mesecev, sem šla malo dlje od naše prelepe Slovenije in moram rečt, da je bla zadeva zlo ne le očiščevalna, da sem zadihala na novo drugje, ampak zelo ne vem kak bi rekla,da bo normalno za razumet, mislim men je ful pomagal, da sem sebe začela spet mal drugač dojemat. Ker sem že večkrat ko jo kam popiham, ugotovila, da so mi potovanja pisana na kožo.

Verjamem, da ti je pomagalo malo zbežati iz trenutnega okolja. Saj vsem nam paše, če se občasno odmaknemo iz vsakdanjega okolja in gremo kam na dopust....
Vendar je razlika, če greš le za kratek čas na dopust ali pa, če greš stran za stalno in si nekje drugje ustvariš dom.
Kar pogosto se dogaja, da če posameznik več ne zdrži v trenutnem okolju s partnerjem, gre stran in si poišče drugega. Ta drugi sprva zgleda kot boljši, vendar se ponavadi čez čas izkaže, da je bolj ali manj isti.
Tvoje sanje in želje, še ne odražajo tega, da si se spremenila ali prišla do bistvenih spoznanj. So le odsev, da ne sprejemaš več takšnih občutkov, kot si jim podvržena.
Naše življenje pa je odsev tega kdo smo in ne naših sanj.

Quote:
Včasih se zamislim, si rečem:pismo, če bi moja duša vedela, da bom tako zapravljala priložnosti, da s svojim telesom, ki je res edinstveno in božansko v vseh pogledih, dosežem tisto, za kar se je moja duša utelesila, sem 100% sure, da bi se šeenkrat vprašala, če si izbere mene.

Pa veš, zakaj bi se naj tvoja duša utelesila ?
In kaj bi rada (še) dosegla ?

Quote:
Kar se pa tiče napačnih ljudi, sem 100%, da so bili in da so napačni. To, da nekaj ni bilo ql sem čutila že takrat, pa nisem imela jasnega zavedanja o tem, da gre moje življenje v napačno smer z njimi. Pa preveč naivna sem bila, ker verjamem v dobro ljudi, sam je tako, da se je ta oseba okoriščala z menoj, tisit del, ko pa trdiš, da sem imela tudi jaz koristi je pa bolj šepal. Ja, do neke mere je šlo sigurno za mutual relationship, sam na dolgi rok pa ni šlo,očitno.

Imeti korist ne pomeni imeti le dobre občutke.  
V tvojem primeru pomeni "imeti korist" to, da si lahko delovala, da je prišel do izraza tvoj jaz in tvoja naivnost.
Bila si to, kar si in to je korist.
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #3641 - 23.03.2011 at 09:36:54

Nic ne more biti napacno v preteklosti , ce bi kar koli bilo napacno nebi pisala kar pises nebi te niti bilo tu zdaj ko beres , to kar pises je samo pisanje izlivanje svojih misli in custev , vsebina tega nima nobene veze z tvojim samospoznanjem ta vsebina nisi ti ,ti se samo poistovetis z njo , edino dejstvo si ti tukaj in zdaj ko ostanes tukaj spoznas kdo si . Ostalo je samo lutanje po vsebini zivljenja, preteklost prihodnost in upanja in ponos ... to je tvoja vsebina to nisi ti , isces pa sebe samospoznanje tebe pa v vsebini ni .
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3642 - 23.03.2011 at 09:47:42

ego-3p wrote on 23.03.2011 at 09:36:54:
Nic ne more biti napacno v preteklosti , ce bi kar koli bilo napacno nebi pisala kar pises nebi te niti bilo tu zdaj ko beres , to kar pises je samo pisanje izlivanje svojih misli in custev , vsebina tega nima nobene veze z tvojim samospoznanjem ta vsebina nisi ti ,ti se samo poistovetis z njo , edino dejstvo si ti tukaj in zdaj ko ostanes tukaj spoznas kdo si . Ostalo je samo lutanje po vsebini zivljenja, preteklost prihodnost in upanja in ponos ... to je tvoja vsebina to nisi ti , isces pa sebe samospoznanje tebe pa v vsebini ni .

Točno to.
Vidi le svoje sanje, ne pa samo sebe.
In dokler bo menila, da so bili napačni, ne bo spoznala tega kdo je in zakaj meni, da so bili napačni.
Brez samospoznanja, pa ne moreš spremeniti svojega življenja.
Lahko nenehno potuješ in s tem bežiš pred določenimi izkušnjami, ki povzročajo slabe občutke.
Vendar to ne bo vir sreče. Nezadovoljstvo ostaja.
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #3643 - 23.03.2011 at 10:52:35

Vecina zivi v vsebini svojega zivljenja s tem poistoveteni , in tudi ko se grejo neko duhovnost ali zelijo razsvetljenje zaradi navezanosti na vsebino spreminjajo vsebino tako da potem izgleda kakor da so prerojeni , v bistvu je pa vse samo vsebina.
Nezadovoljstvo pa potem ostaja , je pa ze izhodisce zmotno skusati doseci nekaj izhaja iz tega da v tem trenutku nisi dosti , in tako potem nikoli nisi .
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #3644 - 23.03.2011 at 10:57:00

ik.kanu.na wrote on 20.03.2011 at 00:14:49:
Mr.Smith wrote on 20.03.2011 at 00:04:33:
govori o tem kaj vse se lahko dogodi zaradi sončnih izbruhov, vpliv na našo tehnologijo, računalniki, izpadi elektrike in take stvari

A verjameš temu?

to tko pač je
ni vprašanje verjetja
se je že zgodil - ne samo enkrat
fora je zdej edin v tem da se elekrtomagnetni ovoj ki deluje kot zaščita tanjša ... že kr neki časa ... in je že kr tenek ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 241 242 243 244 245 ... 416