Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 232 233 234 235 236 ... 416
(Read 1935388 times)
Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #3495 - 05.02.2011 at 01:56:20

Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3496 - 05.02.2011 at 09:35:21

M.L. wrote on 02.02.2011 at 08:47:27:
Vrtnica wrote on 01.02.2011 at 21:49:27:
Hvala Wink

Tudi tu se najde lepih in pozitivnih misli: http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,742.0.html

Zakon privlačnosti je sploh nekaj, kar sem že kot malo mlajša punca čutila, da obstaja, a zanj nisem imela neke 'teoretske' osnove.
Vem, da je v meni dobro, vem, da imam svojo pot, da jo uresničim.

Ko se enkrat predaš popolnoma tej poti, ko se prepustiš vodenjem angelov, ko prideš na pot pozitivnih afirmacij, ko pritegneš dobro v svojo življenje, srečo, blagostanje, takrat se ti zdi, da si, dobesedno voden od Boga. To je bil zame božanski občutek.

Je pa pomembno s katerimi ljudmi se obdajaš, s kom se družiš. Ne obsataja zastoj rek: Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si.

Ne razmišljajo vsi ljudje tako pozitivno in dobro kot ti in žal se jih veliko želi okoristiti s teboj. Prepoznati to razliko v njih in se od tega distancirati je bil, je še in bo v prihodnje eden izmed mojih najtežjih ciljev. V svoje življenje sem spustila napačne ljudi, čeprav krhka in naivna v odnosih pa hkrati močna v svojem vplivu preko znanja, nisem znala narediti ločnice med tem, kdo name vpliva pozitivno in kdo mi jemlje ideje. Sedaj, 3-4 leta kasneje sem iz te izkušnje prišla močnejša kot kdajkoli prej. Z ljudmi sem opravila, njih je življenjska pot vodila tako kot jih je, naše poti se več ne srečajo in jaz imam novih moči za nadaljevanje že zastavljenih ciljev.

Pomembno je,da smo konstantni v svoji zavesti. Da se 'borimo' za dobro, v sebi, v drugih. Zakaj? Ker z zakonom privlačnosti pritegnemo nase vse tisto, kar si želimo.

In kot je dejal mislim, da Gape pred menoj, čustva in um morajo biti usklajeni.

Univerzalni duhovni zakon privlačnosti deluje na principu privlačenja enekega z enakim, torej enko privlači enako, saj le enako lahko spozna enako in se z njim enakovredno druži. V elementarni naravi je zakon privlačenja enakosti v nagonski težnji po sorodstvu, v duhovni naravi pa po spoznanju.

Res je kot praviš; ko človek enkrat stopi na pot nesebične ljubezni, torej spozna moč dajanja in ne prejemanja, se dejansko zlije z Bogom in naša ljubeča dejavnost daje občutek miru in zadovoljstva, naše veselje je neskončno/Božansko. In zopet smo pri zakonu privlačnosti, enako spozna enako, torej človek s svojimi dejanji postane Bogu enak, zato Ga tudi spozna.

Nihče, ki še ni dosegel potrebnega spoznanja ne more verjeti v zakon privlačnosti enakega z enakim, ampak takšni zagovarjajo zakon privlačnosti enekega z neenakim, npr. minus z plusom, ali pozitivni pol z negativnim polom. Zaradi takšnega nespoznanja tudi nespoznani ne more verjeti nekomu spoznanemu, da pozna Boga ali kaj drugega, kar še nespoznani ni spoznal. Vse to ureja ta duhovni zakon privlačnosti enakega z enakim.

Tisti rek o katerem govoriš, dokazuje duhovni zakon o privlačnosti enakega z enakim.

Dokler na svoji poti ljubezni in poštenosti nisi spoznala višji nivo duhovnega življenja, si se seveda družila s sebi enakimi, katerih stopnja razvitosti tebe in njih je bila enaka, vendar si bila ti v prednosti, ker si delovala v svojem krogu z poštenostjo in ljubenijo do bližnjega, katera te je tudi pripeljala do spoznanja in do dviga na višji duhovni nivo, s tem pa avtomatsko po zakonu privlačnosti opuščanje starega in privlačenja novega spoznanega sveta. S poznanjem človek z lahkoto opusti stare nepravilne navade, zato se nagiba k vedno bolj popolni in pravilni poti.

Le večni boj dobrega s slabim nam prinese mir in blagostanje in ne neko nedelovanje, kot nekateri razumejo, nedelovanje je smrt in le nenehno delovanje nam lahko prinese življenje katerega sta posledica mir in ljubezen. Mir ne pomeni mirovanje in nedelovanje, ampak zadovoljstvo v opravljenem nesebičnem dejanju v korist bližnjega.

Vsekakor morajo biti čustva in um usklajeni, še bolj pa je pomembno, da se um podredi srčnemu razumu.

Pa lep pozdrav.

Najlepša Hvala ti , dragi brat, za te poučne besede Modrosti , ki so mi ravno Ta Trenutek precej pomagale na moji poti , in mi dale poguma za naprej, ...

Naj ti prosim Dobri Vsemogočni Stvarnik-Bog, nameni še več Blagoslova kot ti ga je že itak doslej  Smiley

MsT.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #3497 - 05.02.2011 at 10:51:21

V igro je leta 1937 vstopilo DuPont, danes drugo največje kemično podjetje na svetu, ki je patentiral proces izdelave plastike iz nafte in premoga. Letno poročilo je pozvalo delničarje naj vlagajo v njihovo novo petrokemično divizijo. Sintetične stvari, kot so plastika, celofan, teflon, najlon idr. so bile lahko po novem izdelane iz nafte. Po prepovedi konoplje istega leta, so bila po novem vsa vlakna narejena petrokemično (t.i. najlon) – lahko si predstavljate dobičke, ki so sledili. Andrew Mellon, DuPontov veliki investitor, je postal Hooverjev finančni minister. Svojega nečaka po zakonu, Herry J. Anslinger-ja, je nemudoma postavil za vodjo Urada za narkotike in nevarne droge.

http://www.misteriji.net/zadnji-clanki/zakaj-je-marihuana-nelegalna.html
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #3498 - 05.02.2011 at 17:53:48

Boštyxz wrote on 05.02.2011 at 09:35:21:
M.L. wrote on 02.02.2011 at 08:47:27:
Vrtnica wrote on 01.02.2011 at 21:49:27:
Hvala Wink

Tudi tu se najde lepih in pozitivnih misli: http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,742.0.html

Zakon privlačnosti je sploh nekaj, kar sem že kot malo mlajša punca čutila, da obstaja, a zanj nisem imela neke 'teoretske' osnove.
Vem, da je v meni dobro, vem, da imam svojo pot, da jo uresničim.

Ko se enkrat predaš popolnoma tej poti, ko se prepustiš vodenjem angelov, ko prideš na pot pozitivnih afirmacij, ko pritegneš dobro v svojo življenje, srečo, blagostanje, takrat se ti zdi, da si, dobesedno voden od Boga. To je bil zame božanski občutek.

Je pa pomembno s katerimi ljudmi se obdajaš, s kom se družiš. Ne obsataja zastoj rek: Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si.

Ne razmišljajo vsi ljudje tako pozitivno in dobro kot ti in žal se jih veliko želi okoristiti s teboj. Prepoznati to razliko v njih in se od tega distancirati je bil, je še in bo v prihodnje eden izmed mojih najtežjih ciljev. V svoje življenje sem spustila napačne ljudi, čeprav krhka in naivna v odnosih pa hkrati močna v svojem vplivu preko znanja, nisem znala narediti ločnice med tem, kdo name vpliva pozitivno in kdo mi jemlje ideje. Sedaj, 3-4 leta kasneje sem iz te izkušnje prišla močnejša kot kdajkoli prej. Z ljudmi sem opravila, njih je življenjska pot vodila tako kot jih je, naše poti se več ne srečajo in jaz imam novih moči za nadaljevanje že zastavljenih ciljev.

Pomembno je,da smo konstantni v svoji zavesti. Da se 'borimo' za dobro, v sebi, v drugih. Zakaj? Ker z zakonom privlačnosti pritegnemo nase vse tisto, kar si želimo.

In kot je dejal mislim, da Gape pred menoj, čustva in um morajo biti usklajeni.

Univerzalni duhovni zakon privlačnosti deluje na principu privlačenja enekega z enakim, torej enko privlači enako, saj le enako lahko spozna enako in se z njim enakovredno druži. V elementarni naravi je zakon privlačenja enakosti v nagonski težnji po sorodstvu, v duhovni naravi pa po spoznanju.

Res je kot praviš; ko človek enkrat stopi na pot nesebične ljubezni, torej spozna moč dajanja in ne prejemanja, se dejansko zlije z Bogom in naša ljubeča dejavnost daje občutek miru in zadovoljstva, naše veselje je neskončno/Božansko. In zopet smo pri zakonu privlačnosti, enako spozna enako, torej človek s svojimi dejanji postane Bogu enak, zato Ga tudi spozna.

Nihče, ki še ni dosegel potrebnega spoznanja ne more verjeti v zakon privlačnosti enakega z enakim, ampak takšni zagovarjajo zakon privlačnosti enekega z neenakim, npr. minus z plusom, ali pozitivni pol z negativnim polom. Zaradi takšnega nespoznanja tudi nespoznani ne more verjeti nekomu spoznanemu, da pozna Boga ali kaj drugega, kar še nespoznani ni spoznal. Vse to ureja ta duhovni zakon privlačnosti enakega z enakim.

Tisti rek o katerem govoriš, dokazuje duhovni zakon o privlačnosti enakega z enakim.

Dokler na svoji poti ljubezni in poštenosti nisi spoznala višji nivo duhovnega življenja, si se seveda družila s sebi enakimi, katerih stopnja razvitosti tebe in njih je bila enaka, vendar si bila ti v prednosti, ker si delovala v svojem krogu z poštenostjo in ljubenijo do bližnjega, katera te je tudi pripeljala do spoznanja in do dviga na višji duhovni nivo, s tem pa avtomatsko po zakonu privlačnosti opuščanje starega in privlačenja novega spoznanega sveta. S poznanjem človek z lahkoto opusti stare nepravilne navade, zato se nagiba k vedno bolj popolni in pravilni poti.

Le večni boj dobrega s slabim nam prinese mir in blagostanje in ne neko nedelovanje, kot nekateri razumejo, nedelovanje je smrt in le nenehno delovanje nam lahko prinese življenje katerega sta posledica mir in ljubezen. Mir ne pomeni mirovanje in nedelovanje, ampak zadovoljstvo v opravljenem nesebičnem dejanju v korist bližnjega.

Vsekakor morajo biti čustva in um usklajeni, še bolj pa je pomembno, da se um podredi srčnemu razumu.

Pa lep pozdrav.

Najlepša Hvala ti , dragi brat, za te poučne besede Modrosti , ki so mi ravno Ta Trenutek precej pomagale na moji poti , in mi dale poguma za naprej, ...

Naj ti prosim Dobri Vsemogočni Stvarnik-Bog, nameni še več Blagoslova kot ti ga je že itak doslej  Smiley

MsT.

Brat - iluminati
moji poti - podvigih
modrosti - zlih namer
poguma - osvajanje
vsemogocni - stvarnik - big muther fuker
blagoslova - zla (se več zla naj nameni)

itak: kot ti ga je itak ze dosedaj.

Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Shocked Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Angry Angry Angry Angry Angry

Mhm,. takos e bere biblijo,. prevod originala.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3499 - 05.02.2011 at 21:49:33

hehehe, "primalni", ... koook si ti zbloden z takelimi pokvarjenimi forami , ... a sploh veš zakwa žviš' Btw ??

Lp + #

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3500 - 06.02.2011 at 01:29:02

http://www.setyoufreenews.com/2011/02/magnetic-polar-shifts-causing-massive.html...

Quote:
The Earth's northern magnetic pole was moving towards Russia at a rate of about five miles annually. That progression to the East had been happening for decades.

Suddenly, in the past decade the rate sped up. Now the magnetic pole is shifting East at a rate of 40 miles annually, an increase of 800 percent. And it continues to accelerate.

Read more: http://www.setyoufreenews.com/2011/02/magnetic-polar-shifts-causing-massive.html...
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3501 - 06.02.2011 at 08:37:52

They are wrong also at the explaining of the storms .

These heavy storms, that are coming to Humanity, are caused by releasing some evil spirits from Earth depths , and also with natural spirits , those, who are regulating, arranging the environment .

When we are cutting forests, they have no longer their home for dwelling, and so, they go angry on other places, and they do bad-evil things, because we took their homes with cutting the forests .

That are two Main Causes for such heavy storms, that will Much increase in the Future of Humanity , and many people will die, ...

The Only Solution is, to Truelly connect in our hearts + minds , with The Creator - Omni Force-God from Eternity , Because Only It-He Is able to save us , and no one else .

Otherwise you will need pretty much luck to survive in the future , and everything you are thinking , is well Known to This Creator-Lord God from Eternity , Because He is The Highest Energy, maintaining even all of the Athoms.

Peace with you untill than  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3502 - 06.02.2011 at 08:52:56

Back to top

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3503 - 06.02.2011 at 11:48:34

če "bivši" radikalci izkoriščajo slabo stanje  da se zavihtijo nazaj na oblast se meni to ne zdi ravno nek wake up
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #3504 - 06.02.2011 at 12:15:45

to se mi ne zdijo wakeupi neki
to so blj drame da ljudje ne opazjo tolk zlo da so čist broke
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3505 - 06.02.2011 at 12:26:23

ja, meni tud deluje bolj kot mešanje megle kot pa nek wake up
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #3506 - 13.02.2011 at 10:45:48

Boštyxz wrote on 06.02.2011 at 08:52:56:

To je bolj prebujanje v kruti vsakdan. Noben sistem ne bo vsem omogočil dobrega življenja, to že karmično ni možno. dokler človeštvo ne preneha uničevati, ubijati, moriti vse manj razvite vrste, bo žela tudi sama uničenje, vojne, nemire.  Pravzaprav bo stanje v kali jugi tako bedno sčasoma, da boš padel v peklensko situacijo, če se spet inkarniraš tu. Tole zdaj še nič ni, čeprav je samo v sto letih šlo zelo navzdol, postopno bo tako kot v  filmu Mad Max. Tolpe, ljudožerci, razpad vsega.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3507 - 13.02.2011 at 14:02:07

Točn' Tko .

In, pol bo nastala popolna anarhija , ki bo vladala nekaj časa, dokler se ljudjem ne "posveti"  da tko nebo več moglo iti .

Šele nato bodo modrejši stopili skupaj, in si rekli : "tako nemore več biti"

In potem se bodo odločili izvoliti Prave Vodje, ki bodo Najbolj povezani z Stvarnikom-Bogom, Kajti Edino Tako bo družba sposobna obstoja , pod pravim Vodenjem "od Zgoraj" .

In, nekje takrat , nas bo tudi prišel "obiskati" Oni, kateri nas je Ustvaril že preden smo se sploh inkarnirali na kateremkoli planetu .

Lp do tedaj, ajd' , čaw .

Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #3508 - 13.02.2011 at 14:08:13

"od Zgoraj" misliš na nezemljane?  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3509 - 13.02.2011 at 16:45:00

ik.kanu.na wrote on 13.02.2011 at 14:08:13:
"od Zgoraj" misliš na nezemljane?  Roll Eyes

Niti ne . Namreč, : od Zgoraj pomeni iz Duhovnega Sveta, iz Energijskega Sveta,ki obstoja vzporedno z materijalnim svetom, ter ga vzdržuje .

Seveda, pa je spet tudi od Tam potrebno biti Nadvse Pazljiv, kakšen duh ( energija-entiteta) te vodi .

Ali je ta na strani Stvarnika-Boga, ali Njegovega nasprotnika .

Drugače te kaj hitro lahko zavede, približno tko kot Lojzka, in še nešteto podobnih ubogih bratov na temule Planetu . Cry

Zatoreeejjj ! : Pazljivost Velja !  Smiley!

Lp + #
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 232 233 234 235 236 ... 416