[quote author=Tikka link=1233678557/3479#3479 date=1296506388]
M.L. wrote on 31.01.2011 at 09:39:41:Danes bo res prepotrebna ljubezen človeka, katera bo varovala ljudi od vseh zlih sil,
Rečva takole:
Pride klosar da te oropa. Pol pa te udari in prime noz da te bo ubil, in pol s ezgodi trenutek resnice.
Ljubezen, kaka ljubezen te bo obvarovala mislim fak of. Ti mores prjet noz mu ga zbit iz roke in tect kar te noge nesejo.
Torejkdo ej sedja zli.
Poglejmo.
Ljubezni tuki ni.
Torej?
Prvo lohak reces jaz sme ljubezen k me varuje bul shit, in pusi da te zakolje umres to ej to.
Drugo pa ej to da vzames noz in teces akr te noge nesejo.
Tretji ap je da prefuaks klosarja.
Torej, klosar je krsil pravico ker ni svobodne volje nad tabo ti ap si jo tudi torej oba pocneta zlo.
Ljubezen kaka ljubezen, resno, jaz je ne vidim.
se neki, ljubezni ni renso, kaj ej ljubezen prosim, hja ne vem, ljubezen je po mojem pojmu smao elektricni signali ki tecejo po glavi v kombinaciji z hormni da s elepo pocutis nic drugega.
Kak ljubezen, je kdo videl ljubezen kje. jaz je nism.
Ti je kdo videl da je kdo bil azciten iz ljubezni.
Recmo da prid een model mem pa gleda kako en hoce zabsot tebe pa si rece, kaj ce bi ga iz ljubezni resil, in pol si rece ko ga jebe bom se jaz porezan pa to kajme briga.
Ljubezen. No to pa je mogoce malo samonagona da se resis in pusi da se dv apotolceta.
Ljubezen da bi kaj zascitila renso kaj ap koga bi zscitila no,..
ne vem ,. vcsih si mislim da bi v polju mogl net sklopt, k folk tak pise.
Ljubezen ne bo zscitila nikogar, to ej smao farsa.
Priznam ap da je res, da ce niams dovolj sebe rad kar se kaze v ljubezni ozirma doloceni frekvenci do sebe pol azcnes razpadati, to ej res, inpol na koncu se ti dusa razkroji, to ap baje da je tud res, kot sem slisal.
Toko da ljubezen en poamg anikomur ker je ni, ljubezen je smao en kura od stroma in hormona v glavi, da takrat ko se jebes ti je lepo.
To ej res, pol ure za tem ap s epo galvi tolces.
Torej jaz mislim da je ljubezen neki abstraktenga stanje in stanje ne more prevzeti fizicne sile in naridti kaj. Menim tudi da realno ljubezni ni vec, ekr ne obstaja, kako lahko reces da nekgoa ljubis ker hoce sod nejga njegov denar itd,.. zraven pa gruntas kaj arediti da te en bo zaejbal.
Zemlaj rabi, eno veliko aktaklizmo.
In tkao je, ce bos v lijfu delal z ljubznijo ne prides nikamro, ce bos delal z hianvscino inizkoriscnajem ap bos, smao ne smes direktno boljrpefinjen mores biti.
Ze sun chu je reku, vse bitke so naprej določene. Oziroma ce poznas sebe in sovraznika tudi v 100 bitkah ne bos zgubuil. To pomen, da ce ves zakaj se gre pol en mores zgubit, torej iz tega sledi da ljubezni ni, ker si je ne mores privosciti oziroma ni vredna tisih 10 minut zadovoljstva za cel lifje strahu in mucenja ter zivoatarjenja.
Predvsme ap pove ta stavek meni, da ljubezen s ekonca z lazjo zato je dobro z njo azceti.
In tako si bolj uspesen in tako rpdies na zacetek vsaka vojna je naprje dolocena.
Predvsme ap pomeni to tudi, premisli rpeden gres v vojno ozirma predn isces ljubzen.
lp
lepo spite