Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 230 231 232 233 234 ... 416
(Read 1936188 times)
Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #3465 - 30.01.2011 at 21:21:00

gape wrote on 30.01.2011 at 18:58:21:
Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 06:24:49:
Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 06:22:38:
Dragi moji, zopet se oglašam na tem forumu po dolgem času. Zmotile so me predvsem nekatere navedbe v prispevku tega filmčka. Je res, ni res, kdo se heca, kdo se igra, kdo manipulira. Jaz zelo zelo redko verjamem tem zadevam, v tole sem pa do sedaj toliko pogledala, da bi skoraj rekla, da je preveč naključij, da bi bilo izmišljeno. Kaj menite vi?
Meni se je "odprl" čisto en drug svet in se mi je, po domače povedan odprl film, imam filing, da je to res. Vem pa tudi, da NIHČE ne more nekoga misleno nadzorovat, mu odvzet duše, entitete če ta sam ne sodeluje in verjamem, da se folk ŽE prebuja in se še bo prebudu, ker pač ljudje niso ovce, no ne vsi.

Aja, kar se tiče 2012. Če mene kdo praša, ok, mogoče bo kako "obeležje" milo rečeno, sam bottom line, po moje ne bo nič takega kot je konec sveta, ker sorry so ga pa že mal prevečkrat napovedal, pa what happened? Tresla se je gora, rodila miš. Pa tudi, mislim, da bi živali čutile že sedaj če bi blo kej takega v planu in bi ponorele, saj veste kako znajo živali čutit potrese vnaprej, pa tako dalje. V glavnempo moje bomo še naprej živeli, bo pa, upam, da prišlo do kakega miselnega, duhovnega očiščenaj o čemer je najbrž tu govora, da se bomo vsi zbudil iz tega sna, se zavedli, da smo bitja z dušo, duhom in telesom, da se bomo začel zavedat svojih uničujočih dejanj in da bo 2012 neke vrste duhovna katarza in očiščenje. Upam na najboljše-ljubezen je pa itak po moje edina rešitev za vse. To je tist, kar mormo želet en drugmu pa se bo začel na bolje spreminjat. Vsak posameznik more pri sebi razčistit pa bo. Se mal pogovorit s seboj. Ni zmer u izi sam je pa boljše kot tiščat glavo v tla. Ok, da ne zaidem iz teme. Tole sem našla slučajno na Youtube-u in me res zanima če ima kdo kako dobro protirazlago, ker počasi začenjam vse bolj in bolj verjeti tem stvarem.
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw
http://www.youtube.com/watch?v=4PpMdTmVMpo&feature=related

pa še ta stric dobr pove
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=related

NORTH AMERICAN UNION & RFID Chip TRUTH!
čip in to je že kr encajta na sceni ... se že uporablja ...
nekateri jih majo u telesih, vsi ostali pa u denarnici
in največji problem je res to, da večina ni proti čipom, ampak jih bo zahtevala hmal ...
npr
če bi biu usak čipan, delo na črno ne bi blo mogoče
lopovi bi ne bli mogoči, kriminal bi ne bil mogoč
u teoriji seveda Tongue

Illuminati Symbolism In Movies
na žalost ne samo u filmih ...

resnica je res simpl, ljudje pa jo kompliciramo ...

The New World Order is Here!
u svetu že dolg ... pr nas pa se uveljavlja z veliko brzino ...
čip je vek del agende

in ker si glih take na kup nabrala ...
in ker si 2012 zapisala zravn
je dejstvo to:
iluminati - ti ki svet upravljajo - oni vejo da se bo takrat zgodil neki velikega - verjetno tud točno vejo kaj ...
mogoče samo nwo
pa ne glede na to a se bo kej zgodil al ne - oni furajo zadeve kot da se bo ... kot da jim bo takrat časa zmanjkal
in lahko da je ezo natega del tega ... da bo kukr sveta pač konc ... in zato se itaq ne splača ukvarjat s čimerkoli ... u bistvu pa samo hočjo da ne tečnarmo in počakamo na čipe (ker pač čakamo da se neki zgodi končno)
takrat pač več nč ne boš mogu, tud če bi hotu ...

kot smo ugotovil že zdavni ... informacij in deziformacij je ogromno
s čim rezoniraš se pač odločiš ... al pa začutiš ...  

revolucija je zdej

pa še
Rockefeller Reveals 9/11 FRAUD to Aaron Russo
9/11 je res huda natega ... ža samo zarad 9/11 bi moral bit vsem vse jasno ... vse se da zagledat iz 9/11 vn
VSE

čipi: ok, a folk je tok ignorantski, če je to pravi izraz sploh, bolj so brainwashed, da podpira čipe al kaj?  Shocked
Sej nismo etiketa, ki jo označiš pa vržeš v smeti.  Embarrassed

illuminati (I): Mene je groza,ko mi je kliknilo, da je vse to res, da je bil z namenom napisan caution 9/11 v filmu terminator 2.del. Grozaaaa.
vem, da illuminati obvladujejo hollywood, disney-a itak sam da se pa tako igrajo z nami, že neki časa to pa presega dobro mejo okusa.
povej mi resnico, ki jo ljudje kompliciramo
ker tile illuminati so me začel pošteno motit. pa una bedna muska od jay-z-ja pa rihanne ki je itak nikol nism marala je polna tega sranja. Sam to vem, da duša na un svet nič ne odnese kar je materialnega. Oni so potemtakem prodal svojo dušo hudiču, upam, da se nisem izrazla s pretežko besedo, hkrati pa preko glasbe svoje sporočilo želijo prenest na nas. Am I right?
Aja, pa še tole, kje živijo ti I.? a to so posamezniki, ki živijo v normalnih hišah al gre za kako podzemlje al skrite place al kako. Slišala sem, nej bi bli 100 let pred nami v tehnologiji in da naj bi Bermudski trikotnik bil nekaj povezan s tem kam izginejo. Možn, da gre samo za natolcevanja. Vem pa, da I. niso stara stvar in da bi jih blo treba izkoreninit. Upam, da ni prepozn. Ker obvladujejo bogastvo sveta, sedaj želijo še naš um.
Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3466 - 30.01.2011 at 21:33:40

Quote:
Kako to misliš glede 2012, da je upanje vse kar ti ostane. Saj se ne bo zgodilo nekaj groznega. Jaz mislim, da bo prišlo do duhovne katarze, če že

Konec sveta res ne bo....
Možno pa je, da "duhovna katarza" ne bo tako prijazna.

Quote:
ker tile illuminati so me začel pošteno motit

To je dokaz, da si že zmanipulirana.
Quote:
Upam, da ni prepozn. Ker obvladujejo bogastvo sveta, sedaj želijo še naš um.

Želijo gor ali dol...Ko si odprla svoj um, so se le naselili v tebi. Smiley
Back to top

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3467 - 30.01.2011 at 21:45:29

Robi wrote on 30.01.2011 at 21:33:40:
Quote:
Kako to misliš glede 2012, da je upanje vse kar ti ostane. Saj se ne bo zgodilo nekaj groznega. Jaz mislim, da bo prišlo do duhovne katarze, če že

Konec sveta res ne bo....
Možno pa je, da "duhovna katarza" ne bo tako prijazna.

Quote:
ker tile illuminati so me začel pošteno motit

To je dokaz, da si že zmanipulirana.
Quote:
Upam, da ni prepozn. Ker obvladujejo bogastvo sveta, sedaj želijo še naš um.

Želijo gor ali dol...Ko si odprla svoj um, so se le naselili v tebi. Smiley

štekam, sam jst se jim hočem zoperstavit pol. they can't get into my heart
my soul belongs to The God not to them, pač Stvarniku.
zame je samo eden.
in jaz zase vem, da imam čisto vest
Bolj me zadeva skrbi na globalni ravni…če obvladujejo vse, kaj nej pol neham študirat, ker je itak vse nesmiselno, ker imajo oni čez vse to vpliv. Potemtakem je vse, kar uporabljam, delam, njihov skrbno premišljen scenarij. Zame je študij, šport meditacija, temu se ne mislim odpovedat in najbrž mora vsak najti nekaj kar mu drži gor duha, pa ni izkrivljeno. Da vsak sam zase ve, kaj je prav in kaj ni in da se ravna po tem. Kot je nekdo pred menoj reku. Vsi imamo vest. Vprašanje je, ali jim dopustimo, da se igrajo z nami.
In še nekdo je rekel na youtube komentarju: WWIII is a quiet war. It is happening now. Amen to that.
obenem, naše misli so naše orožje. Če bi vsi začel pozitivno mislit, pa pošiljat v Univerzum to dobro, a si predstavljate to revolucijo dobrega nad zlom?  Smiley
Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #3468 - 30.01.2011 at 22:17:49

Veste folk.

Ze stari rimljani so rekli, kdo bo nadzoroval nadzornike.

Osebno menim, da je znanje nekje katero se uporablja, in temu znanju ne mroes oporekati.

Zanje s elahko uporabi za to da se brutalno unici nekaj ali porpavi torej znanje je moc kako ga uproabis pa te definira ali si ok ali ne.

Leto 2012, ne vem, osebno upam, da bo prisla kataklizma pa da vse zradira. Zakaj, ker menim da nasa rasa nima kaj poceti an tem palnetu, mislim, ce pogledam svoj lijf ein ljudi katere sem mel okol sebe in ko sem se druzil z folkom, ni dobreg anaravnaega folka, picek so kurbe, tipi kubirji, koelgov in prijateljev ni ker vsi gledjao kaj bodo od tebe mel.

Mislim,... sluzbe ni, zdravja tudi ne,. in pol vidis da ok picke in tipi k majo velik kurac ali ok joske lahko majo vse kar je zuni trg k bi dal vse da bi to porival.

Kar se tice tv in neta, haj en vem no. Recem vam sam to, ce vam predvajal eno frekvenco po radiju boste bolj agresivni in obratno z drugo freknenco. To pomen da sploh ne morete sebe kontrolirati.

Osebno bi raku takole, ljudje so si sami krivi, in me to ne moti, ko bom umrl, bom umrl sam in nikogar ne bo ob men, ker ko sme iskal prijatleje punco in koelge itd,... so bili vsi hianvci,.. in zato mi dol visi ce ljudej govore o nekaj dobrem ker vme da to ne obstaja. Tako da lepo rposim, visja zavest,.. kaka zavest, osebno upam, da se zemlaj zasuka in mir,...  TOel raso ap bi bilo treba uniciti.

Ni ene reci an tem palentu aktero bi bilo vredno resiti,.. niti ene reci,..

ljubezen je laz in manipulacija
radosti ni
volja do zivljenja je izkrosicanje,..

vsi to veste sami,..

tisti k amte polno pizdo sperme in prazen kurac veste kako gre to,. SVET J ELEP ko mas vse kar hoces ko ap nimas nicesar pa je vseeno ce pride kataklizma,.

tako da lepo prosim,.. ne mi pisa ttake, o tem ovce pa to,..

Zelo resno lahko trdim da NIHCE, RESNO NIHCE se nikol ne prasa kaj njegova dejanja nareidjo drugemu,... in zato menim, da o kaki azvesti psiati je brezveze.

Ljudej so zivali,.. inpika.

Hm.

Ja res, lep je lijfe ce mas siht za ne vme kok denarja in dobis vsak let 10.000 evrov ker si uspesen in mas picko mulce,..

v prevodu gre toel tako, jaz smeuspesen ker sem zafukal tok pa tok folak in zato k sme zajebal tok folka mam 10.000 evorv na leto nagrade,. ker mam tok kesa lohka kupim v anrekovajih tako in tako babo k ma take in take joske in rit da s elohak ok fukam,....

sme vs epvoedu.

No, gresniki,.... ko umrete vas bom čakal na raspotju,... in vsak k pride mem, ap mi rece da je iz zemlje,... ga bom fuknu v pekel. Brez izjeme..... .

lp.

P.S.: Če jaz ne morem met kar sem si želel, in sme se trudil za to zakaj bi dovolil da bi sočovek mel več.

Solidarnost in pomoc ap si nabijte nekam, pisete v tri dni poma pa itak noben nima.

Mingrede,... prasal sme ce me lahko spravite v stik z satanom, ste to anredl niste,... pol sem rpasal ce em sprivte v stik z angelom niste,....

kaj nakladate pa predajate buce, sam da soj ego potesite,. jaj jaz sme dober clvoek ne bom sel v pekel,... ravno vi boste sli.

Rad bi vidu enga k en poje soje besede,... tkao kot gospdo k me je vabu na ribolov kot ostlai,.. prazne obljube in vi islite da boste meliluksuz priti v boljsi kraj visjo azvest,...  hehe,..

Sej rpavim,... ce obm jaz vratar noben ne rpdie ces,.. sam mravlje bi spustil skoz.

Lp.

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #3469 - 31.01.2011 at 08:15:00

Optimus T. Prime wrote on 30.01.2011 at 22:17:49:
Mingrede,... prasal sme ce me lahko spravite v stik z satanom, ste to anredl niste,... pol sem rpasal ce em sprivte v stik z angelom niste,....

Satan že tako prebiva v tebi in te obvladuje v precejšnji meri, vendar ti tega ne da slutiti, ampak se te hoče še bolj polastiti in izrabiti za svoje dobro orodje, s katerim lahko uresničuje svoje namere. Če bi rad videl satana, si preberi svoj zadnji post in se poglej v ogledalo, mogoče ga zagledaš.

V stik z angeli pa te ne more nihče spraviti, ampak za to se moraš potruditi sam, kakor si se sam potrudil za stik s satanom.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #3470 - 31.01.2011 at 09:39:41

Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 21:45:29:
[quote
zame je samo eden.
Bolj me zadeva skrbi na globalni ravni…če obvladujejo vse, kaj nej pol neham študirat, ker je itak vse nesmiselno, ker imajo oni čez vse to vpliv. Potemtakem je vse, kar uporabljam, delam, njihov skrbno premišljen scenarij. Zame je študij, šport meditacija, temu se ne mislim odpovedat in najbrž mora vsak najti nekaj kar mu drži gor duha, pa ni izkrivljeno. Da vsak sam zase ve, kaj je prav in kaj ni in da se ravna po tem. Kot je nekdo pred menoj reku. Vsi imamo vest. Vprašanje je, ali jim dopustimo, da se igrajo z nami.
In še nekdo je rekel na youtube komentarju: WWIII is a quiet war. It is happening now. Amen to that.
obenem, naše misli so naše orožje. Če bi vsi začel pozitivno mislit, pa pošiljat v Univerzum to dobro, a si predstavljate to revolucijo dobrega nad zlom?  Smiley

Illuminati ( ali pomagači zla ) so ljudje z poosebljenim zlom, ti ljudje delujejo za interese visoko inteligentnega vesoljnega zla, katero ima namen uničiti človeštvo in Zemljo. Illuminati so orodje katerega si je ustvarilo visoko inteligentno vesoljno zlo. Ti Illuminati pa si zopet ustvarjajo svoja orodja s katerimi širijo svoj namen. Sistem pridobitve teh orodij je prefinjen in deluje na nevednosti in zavajanju ljudi, torej z vplivanjem na materialne čute človeka, kateremu ugodje vzburjanja uživaških strasti zelo godijo.

Na tak način pridobljeni ljudje nezavedno služijo pomagačem zla in so kot orodje, katero dobro služi svojemu namenu. Tako zavedeni ljudje so prepričani v svoj prav početja in ne trpijo nič drugega, kakor le svoj prav.

Prav v tem pa je interes Illuminatov, da držijo človeštvo v nevednosti, zato se prizadevajo za totalno kontrolo nad ljudmi, s katero bodo lahko zatrli vsako iskrico svobode življenja, ki se jim upira. Od tod izvira ta potreba in namen po kontroli vsega človeškega živeža, kajti potem je cilj visoko inteligentnih vesoljnih sil zla dosežen. Vsak, ki ni popolnoma slep z lahkoto vidi početje teh zlih sil in kako hitro napredujejo. Vse vlade držav so pod tem vplivom vesoljnega zla in zavedno ali pa ne zavedno služijo le tem.

Če pogledamo tale zadnji primer predloga naše vlade, kateri prepoveduje med sosedsko pomoč in gradnjo hiš v lastni režiji. V eni sapi so obsodili svoje zakone, kateri podpirajo prostovolno delo, in zaradi svojega slepega sledenja silam zla, tudi sebe. Od tega zakona, če bo sprejet, bo imelo največjo korist visoko inteligentno vesolnjo zlo, kajti s svojimi orodji in zvodi bo doseglo zavedenost še večino tistih ljudi, ki še sedaj živijo v sožitju in dobrososedskih odnosih. V mestih je to že davno doseženo, zdaj pa je namen še na deželi.

Danes bo res prepotrebna ljubezen človeka, katera bo varovala ljudi od vseh zlih sil, poštenost, skromnost, ponižnost v srcu, ljubezen, resnica, skratka čista vest in pomoč bližnjemu so tiste vrline, katere nas obranijo pred zlom vseh vrst. Človek naj se ravna po teh vrlinah, pa mu ni treba skrbeti, da ga zavede zlo. Le tako se lahko zoprstavimo vsakovrstnemu zlu in smo lahko drugim za vzgled, najbolj pa otrokom, ki v nas vidijo vzornike. Vzgajati je treba za naprej in ne za nazaj, kar je staro se ne upogne več in ni primerno za vzgojo, mladike pa lahko upogibamo in ravnamo ter vzgojimo v pravilo rast.

Nikoli ne smemo obupati in se vdati silam zla, skozi življenje moramo hoditi pokončno in slediti moralnim vrednotam, vse skupaj je treba podkrepiti z izobrazbo, katera pa nam ne sme zamegliti naša moralna načela. Vpliv zla je treba spoznati in se mu zoperstaviti z ljubeznijo, poštenostjo, izobrazbo..., tako je scenarij zlih sil nemočen in neuporaben. Tako kot praviš; samo od nas je odvisno, če jim dovolimo, zato so naša pozitivna dejanja v ljubezni in pozitivne misli v modrosti tudi naše največje orožje v boju pred zlom ter pred katerim zlo izgine kakor tema pred svetlobo.

No, pa lep pozdrav.
Back to top
« Last Edit: 31.01.2011 at 11:44:26 by M.L. »  

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #3471 - 31.01.2011 at 11:52:16

Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 21:21:00:
čipi: ok, a folk je tok ignorantski, če je to pravi izraz sploh, bolj so brainwashed, da podpira čipe al kaj?

ja, kdor še ni bo hmal ...
action -> reaction -> solution
nardi se kašna teroristična drama -> ljudje zahtevajo zaščito pred teroristi (ki jih upravljajo iluminati) -> čipi lahko edini zagotovijo 'popolno varnost' (ki seveda ne obstaja) in rešitev je na dlani

če torej hočjo čipirat ljudi, jih je treba samo zadost prestrašt
pa se ne mudi ... za zdej pridno svobodno izbirajo čipe ...

Quote:
Mene je groza,ko mi je kliknilo, da je vse to res

jeba je ko se zbudiš ja ...
ko zagledaš resnico ...
in pol hmal jo začneš komplicirat ...
Quote:

in pol rata cela zarota ki te moti ...

kolk so glasbeniki komu kej prodal jest ne wem
vemo pa da je usa glasba zategnjena nekak ... da so inštrumenti napak uglašeni ...

iluminati živijo med nami
čeprov se ne mešajo dost med nas ... glih tko kot se ti družiš z omejenim krogom ljudi ...
vsaj '100 let pred uradno znanostjo' so ... bi se strinju ...

z njih izkoreninjenjem bo pa težka ...  
vzrok pa je popisu ml

um obvladujejo že zdavni
samo tvoj zavest jim to preprečuje ...
zato, BODI ZAVESTNA

tuki je težava ja ...
Quote:
če obvladujejo vse, kaj nej pol neham študirat, ker je itak vse nesmiselno, ker imajo oni čez vse to vpliv. Potemtakem je vse, kar uporabljam, delam, njihov skrbno premišljen scenarij. Zame je študij

in ... oni nimajo vesti

Quote:
Če bi vsi začel pozitivno mislit

sej
težava je vedno v teh ki bi hotl bit enaki iluminatom ... za te je pozitivno pač neki druzga kt zate al pa zame ...

povej to o pozitivnih mislih optimusu Tongue

in on je dobr primer
poglej ga kašne ma misli, jih je celo zapisu ... se reče ... one so ne samo misel (ali naslednja stopnja manifestacije beseda) ampak že prow dejanje - s sivo je u plavo zagraviru te svoje sploh-ne-pozitivne-misli ...
(s tem svojim delovanjem seveda dela natanko to kar so mu iluminati preko kode ukazal)
dej pozovi ga naj pozitivno misli, da tko bomo spedenal svet ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3472 - 31.01.2011 at 15:10:10

Robi wrote on 30.01.2011 at 18:08:35:
Boštyxz wrote on 30.01.2011 at 09:55:05:
Robi wrote on 29.01.2011 at 18:58:53:
Res te ne razumem....Kdo pa bo očistil "pokvarjeno meso" s tega planeta, če ne človek sam ?
Po tvoje  verjetno bog...Po moje pa le človek sam s tem, ko se bo zavedel določenih vzrocev razmišljanja.

Glej, kot Prvo, moraš vedeti, da je :  V s e  skrbno vodeno od Stvarnika-Boga, in tako bo vodeno tudi "čiščenje" Zemlje tega "pokvarjenega mesa" ki se bo zgodilo že v Bližnji Prihodnosti .

In, četudi bi se ljudje zavedli določenih vzorcev razmišljanja, bi še vedno potrebovali spoznanje o pravih/napačnih vzorcih , in četudi bi potem imeli to "Pravo Spoznanje" , bi še vedno potrebovali notranjo Moč, za odpravo napačnih vzorcev razmišljanja , ...

In , sedaj, če sešteješ vse te "čeje" , vidiš, da je Človeštvo zašlo predaleč iz Prave poti, in si samo žal nebo več zmoglo pomagati .

In tu nastopi spet oni Dobri Stari Večni Modri Stvarnik-Bog , vskoči vmes, posreduje, in očisti Človeštvo te "rakave bolezni/razjede" , ki ga napadajo in hočejo uničiti .

Razumeš zdaj kaj globlje/višje ?

Lp + #

Jap..Razumem. Smiley

Vendar bi s tem tudi Bog izničil smisel razvoja človeške zavesti.
Včasih bi nam Bog naj dal svobodno voljo, zdaj pa bo rekel..."Dost mam tega".... Smiley

Ja, On je Rekel : dost' časa ste zlorabljal' svojo svobodno voljo , sedaj boste pa na račun teiste vaše sebične zlorabe tudi "pojedli kar ste si skuhali", in Zgodilo Se    B o  .  Exclaim

Enostavno + lepo Tko' .

Lp + #

Lp + #
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #3473 - 31.01.2011 at 18:54:20

M.L. wrote on 31.01.2011 at 08:15:00:
Optimus T. Prime wrote on 30.01.2011 at 22:17:49:

Satan že tako prebiva v tebi in te obvladuje v precejšnji meri, vendar ti tega ne da slutiti, ampak se te hoče še bolj polastiti in izrabiti za svoje dobro orodje, s katerim lahko uresničuje svoje namere. Če bi rad videl satana, si preberi svoj zadnji post in se poglej v ogledalo, mogoče ga zagledaš.

V stik z angeli pa te ne more nihče spraviti, ampak za to se moraš potruditi sam, kakor si se sam potrudil za stik s satanom.

Pa lep pozdrav.

Tako ti povem,....  ne kazat z prstom name,kaze nase ce folk en bibil tak do mene ne bi til tu k sem.

Daj en seri, picke iscete feder in moc ljubezni pa ne,.,
daj ne seri,.. ..

veš tkao ti povem, ko umrem,.. Wink.

Pol ceratam duhec,.. ojej pol ste ga nafukal,.... ... resno mislim,...

Mislim, osebnores ne mislim, srat pa to sam se je kdo prasal kdaj kako ratjao zli duhovi, m,.. no simpel,. ko nekdo zejbe nekog alai vec ljudi zejbe nekoga da dusa ne mroe naprej pol ap dusa isce amscevanje itd,. in pol je zivo sranje,.. tako da , vse se vraca vse se placa,.. iz dobre dusce ostale duse nareidjo salabo pol pa sma se cakajo lohka.

.

Veš, sit sme jamranja, mislim,  daj raj povej kaj konrkentega, kako s epoklic esatana, kako se spremeni vibracijsko polj ena dolocenem delu zemlje ob oltarju itd, daj kaj taekga povej.

Ne pa mi govort,... da sem jaz satan,..  pa tudi ce sem, prebiva to ze od moejga rostva, in sem in mi je bilo pokazano rpi 114 letih kaj ej zlo cisto zlo in kaj dobrota in ti povem, razlika je ocitna, in nikoli mi nihc ene bo reku da dobro lohka zmaga,... nikol,. .... .

nabiajt soj ego tuki,.. kao neki poduhovljen folk,..  neki pokaz ne pa nabiajt,..

in tkao da ves, satan ni tako slab,.. vsaj kar sme jaz bral knjige,.. .

in vska k mi prav tako k ti vem da nima pojma o pojmu vsaj po mojem pojmu.

lp.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #3474 - 31.01.2011 at 19:04:31

M.L. wrote on 31.01.2011 at 09:39:41:
Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 21:45:29:
[quote
zame je samo eden.

Illuminati ( ali pomagači zla ) so ljudje z poosebljenim zlom, ti ljudje delujejo za interese visoko inteligentnega vesoljnega zla, katero ima namen uničiti človeštvo in Zemljo. Illuminati so orodje katerega si je ustvarilo visoko inteligentno vesoljno zlo. Ti Illuminati pa si zopet ustvarjajo svoja orodja s katerimi širijo svoj namen. Sistem pridobitve teh orodij je prefinjen in deluje na nevednosti in zavajanju ljudi, torej z vplivanjem na materialne čute človeka, kateremu ugodje vzburjanja uživaških strasti zelo godijo.

Na tak način pridobljeni ljudje nezavedno služijo pomagačem zla in so kot orodje, katero dobro služi svojemu namenu. Tako zavedeni ljudje so prepričani v svoj prav početja in ne trpijo nič drugega, kakor le svoj prav.

Prav v tem pa je interes Illuminatov, da držijo človeštvo v nevednosti, zato se prizadevajo za totalno kontrolo nad ljudmi, s katero bodo lahko zatrli vsako iskrico svobode življenja, ki se jim upira. Od tod izvira ta potreba in namen po kontroli vsega človeškega živeža, kajti potem je cilj visoko inteligentnih vesoljnih sil zla dosežen. Vsak, ki ni popolnoma slep z lahkoto vidi početje teh zlih sil in kako hitro napredujejo. Vse vlade držav so pod tem vplivom vesoljnega zla in zavedno ali pa ne zavedno služijo le tem.

Če pogledamo tale zadnji primer predloga naše vlade, kateri prepoveduje med sosedsko pomoč in gradnjo hiš v lastni režiji. V eni sapi so obsodili svoje zakone, kateri podpirajo prostovolno delo, in zaradi svojega slepega sledenja silam zla, tudi sebe. Od tega zakona, če bo sprejet, bo imelo največjo korist visoko inteligentno vesolnjo zlo, kajti s svojimi orodji in zvodi bo doseglo zavedenost še večino tistih ljudi, ki še sedaj živijo v sožitju in dobrososedskih odnosih. V mestih je to že davno doseženo, zdaj pa je namen še na deželi.

Danes bo res prepotrebna ljubezen človeka, katera bo varovala ljudi od vseh zlih sil, poštenost, skromnost, ponižnost v srcu, ljubezen, resnica, skratka čista vest in pomoč bližnjemu so tiste vrline, katere nas obranijo pred zlom vseh vrst. Človek naj se ravna po teh vrlinah, pa mu ni treba skrbeti, da ga zavede zlo. Le tako se lahko zoprstavimo vsakovrstnemu zlu in smo lahko drugim za vzgled, najbolj pa otrokom, ki v nas vidijo vzornike. Vzgajati je treba za naprej in ne za nazaj, kar je staro se ne upogne več in ni primerno za vzgojo, mladike pa lahko upogibamo in ravnamo ter vzgojimo v pravilo rast.

Nikoli ne smemo obupati in se vdati silam zla, skozi življenje moramo hoditi pokončno in slediti moralnim vrednotam, vse skupaj je treba podkrepiti z izobrazbo, katera pa nam ne sme zamegliti naša moralna načela. Vpliv zla je treba spoznati in se mu zoperstaviti z ljubeznijo, poštenostjo, izobrazbo..., tako je scenarij zlih sil nemočen in neuporaben. Tako kot praviš; samo od nas je odvisno, če jim dovolimo, zato so naša pozitivna dejanja v ljubezni in pozitivne misli v modrosti tudi naše največje orožje v boju pred zlom ter pred katerim zlo izgine kakor tema pred svetlobo.

No, pa lep pozdrav.

BUČKE!!!

1.) Iluminati. Wink. Misliš da obstajajo.
Dejstvo moremo vedeti torej. hec je v tem, da je palt dveh kovancev. Pri prvi je red kateri je gradil svet postal zli ekr je bil infiltriran. Po drugi pa nj bi bil red kateri je bil vir kloniranja clvoeka infiltriran z strnai druge frakcije za prevzem delvone sile.

2). Zakon je dober resno, osebno mislim da ej cudovitr ljudej bodo manj delali pa vec mislisli in se jih bo vec odprlo.

3). Bi rekel takole, zlo in dobrota gresta v roko in z orko, to pomen, ce jaz kolegu recem da nj gre v trgovino in vme spride punc ak ice njega pa jo zaepcam in pofukam jaz namesto on k ga je teela to je zanj zlo zame ok. Torej, ne nakaldat.

Z odsotnostjo zla ne bi poznali dobrote. Je smao tip pogleda. Ce ti oce ubije zeno, je zate to slabo zanj pa mogoce dobro ce je toja zena zelela ubit nejg az caji pocasi itd,.. .

kar se tice pa tega, da bomo ljudje kao rabl neki dorbega,..

Clovek daj se prjav nekam resno, mislim, znanje o visji amtematiki in teoriji mateirje in stvarnosti nemores konkurirati. Imas zabitein zaplombirane mozgnae pojdi si mozgane slika tin ko dobis belo sliko ozirma piko na sliki pol simrtu. Ker en mreos faze menjat.

Svet gre v poden, dobi si prvi sedez, in glej kkao bos mel lacne otorke ki si jih zamnemarjal in zeno k ti jo bodo razene tolpe sje vmeo kaj,. itd.  

Osebno se i zdi toel ok, kar so ljudej sejali to bodo dobili, in to velja za vse ljudi k so sterjsi od 40 let, saj so oni nareidlis vet ko tje danes in zato nj trpijo, najbolj pa bodo na dezeli. Ne mi rect, da mas ti zeljo po tem da bi bil dober,...

Ne nimas zeljo mas da si biolj uspen k sosed da dobi kar rabis pol ej sve tlep ce tega en dobis pa je kurac.

Hinavci,... seksate ovce, (Wink), posiljujete, lazete pkradete,.... in mislite da vam bo prizaneseno,... nop,. prejsnjic z vodo sedaj z ognjem,..

vile so bile prirapvljene drva tudi, smao se zadnji dan cakaj.

Kone ckocnev pa tkao, ce s eiluminatov tkao bojsi sej lohak izstopis, ce je res da clvoek ni kos emsa pol se ubes, in ti ne bodo nic nareidli, kot sem bral baje da cip namescen v otjo roko manipulira cleo tojo duso.

ube ss epa bo mir,.. ce ma clvoek duso,. sma mislim da ej nima,.. smo zivlai,. kot opazam, ozirma kot so me naucili ljuje.

lp.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #3475 - 31.01.2011 at 19:10:01

Zamisli si da imas vse znanje katerega rabis da anredis cloveka, vse dnk; programiranje znanje o kozmosu itd. Daj i povej pol kaj res mislis, da s elohakboris proti temu, ne ne mroe sse tisi k ap s elahko imajo dnk mocnjsi in taki morej met dnk upgraid da lohka vedo kaj, pol ap ves taki so lohka sam uni k sluzijo namenu torej.

Zelo vleiak ovca smo, in to je to, tako da zapij se ga pojdi se fuka tporivat in varat inje to to,. in n emisli na kakrsno koli rrevolucijo ker ti povem eno skrivnosti, nihce na tem svetu te ne bo podprl, vsi sam gobec vrtijo in ego nabijajo noben t een bo pdoprl ko bo treba na sodisce in na ulico noben, ce pa te ze bodo nihce ne bo drzen da bi kaj anredu, to s epocen k je modern ker je in ne pa zato da bi kaj naredu.

Poleg tega pa se tole, nimas pojma o pojmu rpedvsme pa nimas resorsev in spsobnosti in ljudi k majos psobsoti da bi kajnaredili.

Torej bodi pridne ne bispi bedarij in upaj da nimajo toejga imena. ker ce ga majo bos zgubu bs ekar mas siht stipendijo itd .0

N euiris se,..

gape wrote on 31.01.2011 at 11:52:16:
Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 21:21:00:
čipi: ok, a folk je tok ignorantski, če je to pravi izraz sploh, bolj so brainwashed, da podpira čipe al kaj?

ja, kdor še ni bo hmal ...
action -> reaction -> solution
nardi se kašna teroristična drama -> ljudje zahtevajo zaščito pred teroristi (ki jih upravljajo iluminati) -> čipi lahko edini zagotovijo 'popolno varnost' (ki seveda ne obstaja) in rešitev je na dlani

če torej hočjo čipirat ljudi, jih je treba samo zadost prestrašt
pa se ne mudi ... za zdej pridno svobodno izbirajo čipe ...

Quote:
Mene je groza,ko mi je kliknilo, da je vse to res

jeba je ko se zbudiš ja ...
ko zagledaš resnico ...
in pol hmal jo začneš komplicirat ...
Quote:

in pol rata cela zarota ki te moti ...

kolk so glasbeniki komu kej prodal jest ne wem
vemo pa da je usa glasba zategnjena nekak ... da so inštrumenti napak uglašeni ...

iluminati živijo med nami
čeprov se ne mešajo dost med nas ... glih tko kot se ti družiš z omejenim krogom ljudi ...
vsaj '100 let pred uradno znanostjo' so ... bi se strinju ...

z njih izkoreninjenjem bo pa težka ...  
vzrok pa je popisu ml

um obvladujejo že zdavni
samo tvoj zavest jim to preprečuje ...
zato, BODI ZAVESTNA

tuki je težava ja ...
Quote:
če obvladujejo vse, kaj nej pol neham študirat, ker je itak vse nesmiselno, ker imajo oni čez vse to vpliv. Potemtakem je vse, kar uporabljam, delam, njihov skrbno premišljen scenarij. Zame je študij

in ... oni nimajo vesti

Quote:
Če bi vsi začel pozitivno mislit

sej
težava je vedno v teh ki bi hotl bit enaki iluminatom ... za te je pozitivno pač neki druzga kt zate al pa zame ...

povej to o pozitivnih mislih optimusu Tongue

in on je dobr primer
poglej ga kašne ma misli, jih je celo zapisu ... se reče ... one so ne samo misel (ali naslednja stopnja manifestacije beseda) ampak že prow dejanje - s sivo je u plavo zagraviru te svoje sploh-ne-pozitivne-misli ...
(s tem svojim delovanjem seveda dela natanko to kar so mu iluminati preko kode ukazal)
dej pozovi ga naj pozitivno misli, da tko bomo spedenal svet ...

Back to top

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3476 - 31.01.2011 at 19:39:15

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #3477 - 31.01.2011 at 19:46:28

Mr.Smith wrote on 31.01.2011 at 19:39:15:
Mr.Smith wrote on 26.01.2011 at 16:17:30:
včasih uporabljam to:  http://www.torproject.org/index.html.en

http://slo-tech.com/novice/t452998#crta

Bi se ćlovek prašal, evolucija lai suznejstvo. MIslim,... casi so kakrsni so. Vsak pokribi zas eza soeda te boli kruac.

Dober clanek.0

Kiss

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3478 - 31.01.2011 at 21:17:01

Vrtnica: Quote:
zame je samo eden.

In ta eden si TI.

Ti zase verjameš, da imaš čisto vest....Z namenom, da sebi to nenehno dokazuješ, rabiš nek objekt na katerega projiciraš slabo in proti kateremu se lahko zoperstaviš z namenom, da sebi dokazuješ, da si ti dobra.
Vso to zoperstavljanje je le odsev strahu pred "nečisto" vestjo. Je odsev tvojega notranjega boja....Le tako, da ohranjaš v sebi občutek čiste vesti, si vredna ljubezni.
Quote:
naše misli so naše orožje. Če bi vsi začel pozitivno mislit, pa pošiljat v Univerzum to dobro, a si predstavljate to revolucijo dobrega nad zlom?  Smiley

Kaj to pomeni pozitivno mislit ?

Same misli ne bodo spremenile naše realnosti. Tudi, če mislim, da sem dober, sem še vedno isti z istim načinom delovanja.
Back to top

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3479 - 31.01.2011 at 21:39:48

M.L. wrote on 31.01.2011 at 09:39:41:

Amen na to!
Naj se dobrota, resnicoljubnost, ljubezen, ponižnost srca in skromnost duha razlegajo daleč naokoli. Naj zaobidejo zemeljsko poloblo.Naj v sočloveku obudi se pesem življenja po sreči, sočutju dobroti. Naj pravica doseže svoj namen. Naj ljubezni ne bo strah ljubiti, se razdajati, naj ničesar ne pričakuje…zapisano je bilo:

Deni me, kakor pecat na svoje srce!
Deni me, kakor pecat na svojo roko!
Zakaj mocna kakor smrt je ljubezen,
trdna, kakor podzemlje njena gorecnost,
njeni žari so žari ognja,
nje plameni, Gospodovi plameni...
Je potrpljiva, je dobrotljiva,
ni nevošcljiva, ni brezobzirna,
se ne ponaša, ne napihuje, ne išce svojega!
Vse opravici, vse veruje, vse upa, vse prenaša,
veseli se resnice in ne mine!
Deni me, kakor pecat na svoje srce,
kakor pecat na svojo roko! Deni me!
.

Naj človeška rasa ponovno spozna jedro svoje biti. Naj se vsi narodi tega sveta združijo v premagovanju ovir zla, naj jih zaobide blagoslov Enega in Edinega, jim odpre srce, razširi zavest, odstrani ozkoglednost in omejenost. Naj Bog prebiva v vsakemu izmed nas. Ker ljubezen JE luč dobrega nad zlim, ker ljubezen je rešitev sovraštva nad njimi, ker resnicoljubnost doseže tiste, ki ji zvesto sledijo in ker duša ve, kaj ji je storiti, da se nasilje v vsakršni obliki konča. Ker moja duša trpi ob krivicah, grozotah sveta. Ker se jok mora končati in ker imam pravico biti srečna, tako kot sem to nekoč že bila. Amen.

Back to top

Stephen Covey

IP Logged

Pages: 1 ... 230 231 232 233 234 ... 416