Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 229 230 231 232 233 ... 416
(Read 1935818 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #3450 - 30.01.2011 at 09:55:05

Robi wrote on 29.01.2011 at 18:58:53:
Res te ne razumem....Kdo pa bo očistil "pokvarjeno meso" s tega planeta, če ne človek sam ?
Po tvoje  verjetno bog...Po moje pa le človek sam s tem, ko se bo zavedel določenih vzrocev razmišljanja.

Glej, kot Prvo, moraš vedeti, da je :  V s e  skrbno vodeno od Stvarnika-Boga, in tako bo vodeno tudi "čiščenje" Zemlje tega "pokvarjenega mesa" ki se bo zgodilo že v Bližnji Prihodnosti .

In, četudi bi se ljudje zavedli določenih vzorcev razmišljanja, bi še vedno potrebovali spoznanje o pravih/napačnih vzorcih , in četudi bi potem imeli to "Pravo Spoznanje" , bi še vedno potrebovali notranjo Moč, za odpravo napačnih vzorcev razmišljanja , ...

In , sedaj, če sešteješ vse te "čeje" , vidiš, da je Človeštvo zašlo predaleč iz Prave poti, in si samo žal nebo več zmoglo pomagati .

In tu nastopi spet oni Dobri Stari Večni Modri Stvarnik-Bog , vskoči vmes, posreduje, in očisti Človeštvo te "rakave bolezni/razjede" , ki ga napadajo in hočejo uničiti .

Razumeš zdaj kaj globlje/višje ?

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3451 - 30.01.2011 at 10:03:39

No, približno takole bo kmalu po celotnem Planetu , le da še Veliko huje :

http://www.zurnal24.si/svet/egipt-200373/clanek

Lp + #
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3452 - 30.01.2011 at 10:34:25

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #3453 - 30.01.2011 at 11:09:20

Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3454 - 30.01.2011 at 11:20:40

Bošty ne bit tako črnogled   Wink
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3455 - 30.01.2011 at 11:42:00

Mr.Smith wrote on 30.01.2011 at 11:20:40:
Bošty ne bit tako črnogled   Wink

Jaz sem bolj "belogled", ker sem vesel, da bo končno že očiščena Zemlja  Smiley

Lp + #
Back to top

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3456 - 30.01.2011 at 16:41:22

ok, a bi kdo prosim komentiru moj post?
me res zanima vaše mnenje….
Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3457 - 30.01.2011 at 17:07:36

Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 16:41:22:
ok, a bi kdo prosim komentiru moj post?
me res zanima vaše mnenje….

Postavi konkretno svojo misel, mišljenje, pa bo kak komentar.
Vedeževalcev je bolj malo, da bi kdo točno vedel kaj bo leta 2012.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3458 - 30.01.2011 at 18:08:35

Boštyxz wrote on 30.01.2011 at 09:55:05:
Robi wrote on 29.01.2011 at 18:58:53:
Res te ne razumem....Kdo pa bo očistil "pokvarjeno meso" s tega planeta, če ne človek sam ?
Po tvoje  verjetno bog...Po moje pa le človek sam s tem, ko se bo zavedel določenih vzrocev razmišljanja.

Glej, kot Prvo, moraš vedeti, da je :  V s e  skrbno vodeno od Stvarnika-Boga, in tako bo vodeno tudi "čiščenje" Zemlje tega "pokvarjenega mesa" ki se bo zgodilo že v Bližnji Prihodnosti .

In, četudi bi se ljudje zavedli določenih vzorcev razmišljanja, bi še vedno potrebovali spoznanje o pravih/napačnih vzorcih , in četudi bi potem imeli to "Pravo Spoznanje" , bi še vedno potrebovali notranjo Moč, za odpravo napačnih vzorcev razmišljanja , ...

In , sedaj, če sešteješ vse te "čeje" , vidiš, da je Človeštvo zašlo predaleč iz Prave poti, in si samo žal nebo več zmoglo pomagati .

In tu nastopi spet oni Dobri Stari Večni Modri Stvarnik-Bog , vskoči vmes, posreduje, in očisti Človeštvo te "rakave bolezni/razjede" , ki ga napadajo in hočejo uničiti .

Razumeš zdaj kaj globlje/višje ?

Lp + #

Jap..Razumem. Smiley

Vendar bi s tem tudi Bog izničil smisel razvoja človeške zavesti.
Včasih bi nam Bog naj dal svobodno voljo, zdaj pa bo rekel..."Dost mam tega".... Smiley
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3459 - 30.01.2011 at 18:13:15

Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 06:22:38:
Dragi moji, zopet se oglašam na tem forumu po dolgem času. Zmotile so me predvsem nekatere navedbe v prispevku tega filmčka. Je res, ni res, kdo se heca, kdo se igra, kdo manipulira. Jaz zelo zelo redko verjamem tem zadevam, v tole sem pa do sedaj toliko pogledala, da bi skoraj rekla, da je preveč naključij, da bi bilo izmišljeno. Kaj menite vi?
Meni se je "odprl" čisto en drug svet in se mi je, po domače povedan odprl film, imam filing, da je to res. Vem pa tudi, da NIHČE ne more nekoga misleno nadzorovat, mu odvzet duše, entitete če ta sam ne sodeluje in verjamem, da se folk ŽE prebuja in se še bo prebudu, ker pač ljudje niso ovce, no ne vsi.

Aja, kar se tiče 2012. Če mene kdo praša, ok, mogoče bo kako "obeležje" milo rečeno, sam bottom line, po moje ne bo nič takega kot je konec sveta, ker sorry so ga pa že mal prevečkrat napovedal, pa what happened? Tresla se je gora, rodila miš. Pa tudi, mislim, da bi živali čutile že sedaj če bi blo kej takega v planu in bi ponorele, saj veste kako znajo živali čutit potrese vnaprej, pa tako dalje. V glavnempo moje bomo še naprej živeli, bo pa, upam, da prišlo do kakega miselnega, duhovnega očiščenaj o čemer je najbrž tu govora, da se bomo vsi zbudil iz tega sna, se zavedli, da smo bitja z dušo, duhom in telesom, da se bomo začel zavedat svojih uničujočih dejanj in da bo 2012 neke vrste duhovna katarza in očiščenje. Upam na najboljše-ljubezen je pa itak po moje edina rešitev za vse. To je tist, kar mormo želet en drugmu pa se bo začel na bolje spreminjat. Vsak posameznik more pri sebi razčistit pa bo. Se mal pogovorit s seboj. Ni zmer u izi sam je pa boljše kot tiščat glavo v tla. Ok, da ne zaidem iz teme. Tole sem našla slučajno na Youtube-u in me res zanima če ima kdo kako dobro protirazlago, ker počasi začenjam vse bolj in bolj verjeti tem stvarem.
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw
http://www.youtube.com/watch?v=4PpMdTmVMpo&feature=related

Misliš, da se ljudje zavedajo, če jih kdo nadzoruje ali ne ?
Tudi tebe nadzoruje podzavest, pa če hočeš ali ne. Preko sebe pa ne moreš.
Prav tako lahko jaz manipuliram s tabo, če le malo poznam način tvojega razmišljanja.....

Glede 2012...Včasih se mi zdi, da je upanje res vse, kar mi ostane.... Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3460 - 30.01.2011 at 18:13:27

Volja je ena od vrlin, ki upravlja drugo vrlino, ki je modrost.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3461 - 30.01.2011 at 18:16:31

Quote:

Lp,Igor

Ne razumem...
Ena vrlina je volja, druga je modrost ?
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3462 - 30.01.2011 at 18:20:49

Robi wrote on 30.01.2011 at 18:16:31:
Quote:

Lp,Igor

Ne razumem...
Ena vrlina je volja, druga je modrost ?

Tretja je ljubezen. In ti prikazuješ, kaj te vrline pomenijo na svetu.
Modrost ti omogoča, da pomagaš, upravlja jo volja, katero navdihuje ljubezen.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #3463 - 30.01.2011 at 18:58:21

Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 06:24:49:
Dragi moji, zopet se oglašam na tem forumu po dolgem času. Zmotile so me predvsem nekatere navedbe v prispevku tega filmčka. Je res, ni res, kdo se heca, kdo se igra, kdo manipulira. Jaz zelo zelo redko verjamem tem zadevam, v tole sem pa do sedaj toliko pogledala, da bi skoraj rekla, da je preveč naključij, da bi bilo izmišljeno. Kaj menite vi?
Meni se je "odprl" čisto en drug svet in se mi je, po domače povedan odprl film, imam filing, da je to res. Vem pa tudi, da NIHČE ne more nekoga misleno nadzorovat, mu odvzet duše, entitete če ta sam ne sodeluje in verjamem, da se folk ŽE prebuja in se še bo prebudu, ker pač ljudje niso ovce, no ne vsi.

Aja, kar se tiče 2012. Če mene kdo praša, ok, mogoče bo kako "obeležje" milo rečeno, sam bottom line, po moje ne bo nič takega kot je konec sveta, ker sorry so ga pa že mal prevečkrat napovedal, pa what happened? Tresla se je gora, rodila miš. Pa tudi, mislim, da bi živali čutile že sedaj če bi blo kej takega v planu in bi ponorele, saj veste kako znajo živali čutit potrese vnaprej, pa tako dalje. V glavnempo moje bomo še naprej živeli, bo pa, upam, da prišlo do kakega miselnega, duhovnega očiščenaj o čemer je najbrž tu govora, da se bomo vsi zbudil iz tega sna, se zavedli, da smo bitja z dušo, duhom in telesom, da se bomo začel zavedat svojih uničujočih dejanj in da bo 2012 neke vrste duhovna katarza in očiščenje. Upam na najboljše-ljubezen je pa itak po moje edina rešitev za vse. To je tist, kar mormo želet en drugmu pa se bo začel na bolje spreminjat. Vsak posameznik more pri sebi razčistit pa bo. Se mal pogovorit s seboj. Ni zmer u izi sam je pa boljše kot tiščat glavo v tla. Ok, da ne zaidem iz teme. Tole sem našla slučajno na Youtube-u in me res zanima če ima kdo kako dobro protirazlago, ker počasi začenjam vse bolj in bolj verjeti tem stvarem.
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

pa še ta stric dobr pove
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=related

NORTH AMERICAN UNION & RFID Chip TRUTH!
čip in to je že kr encajta na sceni ... se že uporablja ...
nekateri jih majo u telesih, vsi ostali pa u denarnici
in največji problem je res to, da večina ni proti čipom, ampak jih bo zahtevala hmal ...
npr
če bi biu usak čipan, delo na črno ne bi blo mogoče
lopovi bi ne bli mogoči, kriminal bi ne bil mogoč
u teoriji seveda Tongue

Illuminati Symbolism In Movies
na žalost ne samo u filmih ...

resnica je res simpl, ljudje pa jo kompliciramo ...

The New World Order is Here!
u svetu že dolg ... pr nas pa se uveljavlja z veliko brzino ...
čip je vek del agende

in ker si glih take na kup nabrala ...
in ker si 2012 zapisala zravn
je dejstvo to:
iluminati - ti ki svet upravljajo - oni vejo da se bo takrat zgodil neki velikega - verjetno tud točno vejo kaj ...
mogoče samo nwo
pa ne glede na to a se bo kej zgodil al ne - oni furajo zadeve kot da se bo ... kot da jim bo takrat časa zmanjkal
in lahko da je ezo natega del tega ... da bo kukr sveta pač konc ... in zato se itaq ne splača ukvarjat s čimerkoli ... u bistvu pa samo hočjo da ne tečnarmo in počakamo na čipe (ker pač čakamo da se neki zgodi končno)
takrat pač več nč ne boš mogu, tud če bi hotu ...

kot smo ugotovil že zdavni ... informacij in deziformacij je ogromno
s čim rezoniraš se pač odločiš ... al pa začutiš ...  

revolucija je zdej

pa še
Rockefeller Reveals 9/11 FRAUD to Aaron Russo
9/11 je res huda natega ... ža samo zarad 9/11 bi moral bit vsem vse jasno ... vse se da zagledat iz 9/11 vn
VSE

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3464 - 30.01.2011 at 21:05:27

Robi wrote on 30.01.2011 at 18:13:15:

Misliš, da se ljudje zavedajo, če jih kdo nadzoruje ali ne ?
Tudi tebe nadzoruje podzavest, pa če hočeš ali ne. Preko sebe pa ne moreš.
Prav tako lahko jaz manipuliram s tabo, če le malo poznam način tvojega razmišljanja.....

Glede 2012...Včasih se mi zdi, da je upanje res vse, kar mi ostane.... Smiley

Hm, ne jaz ne verjamem, da se ljudje zavedajo, da jih, pardon, nas nadzorujejo. Sploh Američani imajo oprane možgane u nulo. Ostali jim pa sledimo kot ovce. Sam je pa najbrž nekaj ljudi, ki za to vejo, konec koncev je na Youtube-u.
Kako to misliš glede 2012, da je upanje vse kar ti ostane. Saj se ne bo zgodilo nekaj groznega. Jaz mislim, da bo prišlo do duhovne katarze, če že.
Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Pages: 1 ... 229 230 231 232 233 ... 416