Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 228 229 230 231 232 ... 416
(Read 1936769 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: doomsday 2012 end of days
Reply #3435 - 27.01.2011 at 20:55:51

Sori tega aspekta ne poznam.

Osebno mislim da so indijanci vredu oziroma jih spsotujem ker imajo prvo moc znanja, mislim povezavo z spiritualnim svetom
Glejte blubery filem neki takega je .

pol veste zakaj so taki zakon v mednarodnem rpavu za to stvar k jo mate v glavi,.
Podjite se sliakti ap boste vedeli ce mate piko ste zaponik ni pomoci ce je niamte v glavi pol ap ste freee inlohak se dostopate.

Lp.
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #3436 - 28.01.2011 at 00:39:22

gape wrote on 27.01.2011 at 18:37:58:
mi je blo pretresljivo zvedet tko jedrnato, da so belci (amerigosi) hotl potolčt indijance, pa jih niso mogl in so indijanci njih premagal ... pol ko so pa sporazum o premirju podpisal, so jim začel pa bizone pobijat ... plus use ostalo - ampak bizone so res drastično zmanjšal ... iz 60mio pod miljon se mi zdi ... ker so jih modeli uporabljal tud za hiše delat, pa obleke, pa zdravila, pa ...

skratka stara zgodba o tem kako imperialisti uničujejo stara ljudstva ... kr tko ... brez razloga Tongue

Ni glih brez razloga - hotl so jim zemlo (in vse ostalo skupaj z njimi) pokrast in so jim jo pokradl - sam zdaj ekipa fajta nazaj...

S hudimi idejami...
Back to top
« Last Edit: 28.01.2011 at 02:52:30 by t »  

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3437 - 28.01.2011 at 11:29:09

ZDA nosijo v sebi največjo življenjsko hipoteko storjenega zla. Amerika je podoba  zla naše sedanje civilizacije in našega sedanjega civilizacijskega vala. Žalostna je moja ugotovitev,da jih kljub temu nimamo kaj obsojati. Vesolje ima svoje zakonitosti,ki ureja tudi naša življenja. Ni krivih in ni nedolžnih. Vse je tako kot je,ker drugaće biti ne more.

Lp Alojz
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ego-3p
5

Reply #3438 - 28.01.2011 at 12:37:29

Alojz in Sandib wrote on 28.01.2011 at 11:29:09:
ZDA nosijo v sebi največjo življenjsko hipoteko storjenega zla. Amerika je podoba  zla naše sedanje civilizacije in našega sedanjega civilizacijskega vala. Žalostna je moja ugotovitev,da jih kljub temu nimamo kaj obsojati. Vesolje ima svoje zakonitosti,ki ureja tudi naša življenja. Ni krivih in ni nedolžnih. Vse je tako kot je,ker drugaće biti ne more.

Lp Alojz

Res ni koga za obsojat, vse je obenem posledica in vzrok necemu .
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #3439 - 29.01.2011 at 14:59:19

t wrote on 28.01.2011 at 00:39:22:
gape wrote on 27.01.2011 at 18:37:58:
mi je blo pretresljivo zvedet tko jedrnato, da so belci (amerigosi) hotl potolčt indijance, pa jih niso mogl in so indijanci njih premagal ... pol ko so pa sporazum o premirju podpisal, so jim začel pa bizone pobijat ... plus use ostalo - ampak bizone so res drastično zmanjšal ... iz 60mio pod miljon se mi zdi ... ker so jih modeli uporabljal tud za hiše delat, pa obleke, pa zdravila, pa ...

skratka stara zgodba o tem kako imperialisti uničujejo stara ljudstva ... kr tko ... brez razloga Tongue

Ni glih brez razloga - hotl so jim zemlo (in vse ostalo skupaj z njimi) pokrast in so jim jo pokradl - sam zdaj ekipa fajta nazaj...

S hudimi idejami...

nwem če je glih to bil razlog ...
zihr pa je ta razlog prepriču marsikoga da jih je pomagu uničevat ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3440 - 29.01.2011 at 15:48:01

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3441 - 29.01.2011 at 15:50:56

Evo, v današnjih "poslednjih" dneh okrog 2012 tuid otrok ne znajo ( ne zmorejo ) vzgajati več :

http://www.zurnal24.si/svet/deklico-pogrizli-in-skoraj-zadusili-200335/clanek

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3442 - 29.01.2011 at 15:55:46

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3443 - 29.01.2011 at 15:57:12

Veliko Čiščenje Se PričenjaAAAAAAAAA  Roll Eyes Wink Smiley Cool Huh Shocked Exclaim Exclaim Exclaim

Kmalu bo "obroč" okrog Planeta "Sklenjen" , in tudi mi , v Sloveniji nebomo ubežali "čiščenju" .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3444 - 29.01.2011 at 18:20:33

Boštyxz wrote on 29.01.2011 at 15:57:12:
Veliko Čiščenje Se PričenjaAAAAAAAAA  Roll Eyes Wink Smiley Cool Huh Shocked Exclaim Exclaim Exclaim

Kmalu bo "obroč" okrog Planeta "Sklenjen" , in tudi mi , v Sloveniji nebomo ubežali "čiščenju" .

Lp + #

Tu se pa strinjam s tabo. Smiley

Revolucija se mora nadaljevati.Razvoja zavesti ni mogoče ustaviti.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3445 - 29.01.2011 at 18:51:16

Robi wrote on 29.01.2011 at 18:20:33:
Boštyxz wrote on 29.01.2011 at 15:57:12:

Lp + #

Tu se pa strinjam s tabo. Smiley

Revolucija se mora nadaljevati.Razvoja zavesti ni mogoče ustaviti.

Hja, vidim, da me spet nisi razumel : šlo se bo za Očiščenje pokvarjenega človeškega mesa iz tega Planeta dol, ...

Šele potem bomo lahko govorili o Pravem Razvoju Zavesti , ko bo zdajšnje pokvarjeno meso Človeštva očiščeno stran , dol iz Planeta  ...

Lp + #

Lp + #
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #3446 - 29.01.2011 at 18:58:53

Res te ne razumem....Kdo pa bo očistil "pokvarjeno meso" s tega planeta, če ne človek sam ?
Po tvoje  verjetno bog...Po moje pa le človek sam s tem, ko se bo zavedel določenih vzrocev razmišljanja.
Back to top

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #3447 - 30.01.2011 at 01:24:25

ČE komu kak pomaga

If you know anyone in Egypt, pass this on to them:
Egypt : To bypass government blocking of website names, use numerical IP addresses:

for twitter "128.242.240.52"
for facebook "69.63.189.34"
for google "72.14.204.99"

in

"FREE INTERNET IN EGYPT:
Here is a way for Egypt to get online via Dialup 331728890150 login:toto psswrd:toto
COMPLIMENTS OF ANONYMOUS PLEASE REPOST"
Back to top

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3448 - 30.01.2011 at 06:22:38

Dragi moji, zopet se oglašam na tem forumu po dolgem času. Zmotile so me predvsem nekatere navedbe v prispevku tega filmčka. Je res, ni res, kdo se heca, kdo se igra, kdo manipulira. Jaz zelo zelo redko verjamem tem zadevam, v tole sem pa do sedaj toliko pogledala, da bi skoraj rekla, da je preveč naključij, da bi bilo izmišljeno. Kaj menite vi?
Meni se je "odprl" čisto en drug svet in se mi je, po domače povedan odprl film, imam filing, da je to res. Vem pa tudi, da NIHČE ne more nekoga misleno nadzorovat, mu odvzet duše, entitete če ta sam ne sodeluje in verjamem, da se folk ŽE prebuja in se še bo prebudu, ker pač ljudje niso ovce, no ne vsi.

Aja, kar se tiče 2012. Če mene kdo praša, ok, mogoče bo kako "obeležje" milo rečeno, sam bottom line, po moje ne bo nič takega kot je konec sveta, ker sorry so ga pa že mal prevečkrat napovedal, pa what happened? Tresla se je gora, rodila miš. Pa tudi, mislim, da bi živali čutile že sedaj če bi blo kej takega v planu in bi ponorele, saj veste kako znajo živali čutit potrese vnaprej, pa tako dalje. V glavnempo moje bomo še naprej živeli, bo pa, upam, da prišlo do kakega miselnega, duhovnega očiščenaj o čemer je najbrž tu govora, da se bomo vsi zbudil iz tega sna, se zavedli, da smo bitja z dušo, duhom in telesom, da se bomo začel zavedat svojih uničujočih dejanj in da bo 2012 neke vrste duhovna katarza in očiščenje. Upam na najboljše-ljubezen je pa itak po moje edina rešitev za vse. To je tist, kar mormo želet en drugmu pa se bo začel na bolje spreminjat. Vsak posameznik more pri sebi razčistit pa bo. Se mal pogovorit s seboj. Ni zmer u izi sam je pa boljše kot tiščat glavo v tla. Ok, da ne zaidem iz teme. Tole sem našla slučajno na Youtube-u in me res zanima če ima kdo kako dobro protirazlago, ker počasi začenjam vse bolj in bolj verjeti tem stvarem.
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw
http://www.youtube.com/watch?v=4PpMdTmVMpo&feature=related

Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Vrtnica
2
**

Angels do exist!

Reply #3449 - 30.01.2011 at 06:24:49

Vrtnica wrote on 30.01.2011 at 06:22:38:
Dragi moji, zopet se oglašam na tem forumu po dolgem času. Zmotile so me predvsem nekatere navedbe v prispevku tega filmčka. Je res, ni res, kdo se heca, kdo se igra, kdo manipulira. Jaz zelo zelo redko verjamem tem zadevam, v tole sem pa do sedaj toliko pogledala, da bi skoraj rekla, da je preveč naključij, da bi bilo izmišljeno. Kaj menite vi?
Meni se je "odprl" čisto en drug svet in se mi je, po domače povedan odprl film, imam filing, da je to res. Vem pa tudi, da NIHČE ne more nekoga misleno nadzorovat, mu odvzet duše, entitete če ta sam ne sodeluje in verjamem, da se folk ŽE prebuja in se še bo prebudu, ker pač ljudje niso ovce, no ne vsi.

Aja, kar se tiče 2012. Če mene kdo praša, ok, mogoče bo kako "obeležje" milo rečeno, sam bottom line, po moje ne bo nič takega kot je konec sveta, ker sorry so ga pa že mal prevečkrat napovedal, pa what happened? Tresla se je gora, rodila miš. Pa tudi, mislim, da bi živali čutile že sedaj če bi blo kej takega v planu in bi ponorele, saj veste kako znajo živali čutit potrese vnaprej, pa tako dalje. V glavnempo moje bomo še naprej živeli, bo pa, upam, da prišlo do kakega miselnega, duhovnega očiščenaj o čemer je najbrž tu govora, da se bomo vsi zbudil iz tega sna, se zavedli, da smo bitja z dušo, duhom in telesom, da se bomo začel zavedat svojih uničujočih dejanj in da bo 2012 neke vrste duhovna katarza in očiščenje. Upam na najboljše-ljubezen je pa itak po moje edina rešitev za vse. To je tist, kar mormo želet en drugmu pa se bo začel na bolje spreminjat. Vsak posameznik more pri sebi razčistit pa bo. Se mal pogovorit s seboj. Ni zmer u izi sam je pa boljše kot tiščat glavo v tla. Ok, da ne zaidem iz teme. Tole sem našla slučajno na Youtube-u in me res zanima če ima kdo kako dobro protirazlago, ker počasi začenjam vse bolj in bolj verjeti tem stvarem.
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw
http://www.youtube.com/watch?v=4PpMdTmVMpo&feature=related

pa še ta stric dobr pove
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=related
Back to top

We are not human beings on a spiritual journey. We are spiritual beings on a human journey.
Stephen Covey

IP Logged

Pages: 1 ... 228 229 230 231 232 ... 416