Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 184 185 186 187 188 ... 416
(Read 1936504 times)
El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #2775 - 08.10.2010 at 13:44:58

Robi wrote on 08.10.2010 at 12:48:09:
Quote:
Če gledam iz vidika števila 666 , ki je število razdelitve za izračun usmerjenosti človeka : k Bogu , ali stran od Njega , potem sem res 6 + 60 + 600 v negativno smer .

Saj, če bi naj človek postal to kar je, s tem, da se je uprl Bogu, potem res niti nimaš izbire, kot da greš stran od njega.
Saj vedno bolj postajamo samozavedni in se zato le oddaljujemo od Njega.
Vedno bolj postajamo človeški......

Robi, a misliš da ljudje v pravi luči vidimo in razumemo to "samozavedanje"? Z našega stališča je "samozavednost" naš največji in najsilnejši argument, zakaj smo mi najbolj razviti daleč naokoli. Tako da niti ne pričakujem, da bi človeštvo bilo kdaj sposobno podvomiti v to osnovno tezo, ki je dejansko osnova naše klavrne eksistence ...  Wink Cheesy

P.S. sedaj pa pričakujem razlago dušebrižniškega Prometejsko-Elohimskega klana, zakaj sem sam v globoki zmoti in zakaj oni niso. Čakam, čakam, čakam ... čakam kot zamorc!

Lp
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2776 - 08.10.2010 at 15:33:49

gape wrote on 24.07.2010 at 10:08:59:

The Singularity - Terence McKenna

http://www.youtube.com/watch?v=b8v8mgwuubU

morm ...
Tongue
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Etrex
5

Reply #2777 - 08.10.2010 at 15:35:37

Boštyxz wrote on 08.10.2010 at 09:20:21:
Alojz in Sandib wrote on 05.10.2010 at 14:57:36:
ego-3p wrote on 05.10.2010 at 12:45:25:
danes je tezko sebe poslusat v celi poplavi informacij
ravno modela iz videa  na prejsnji strani se spomnem ko je nekje razlagal after 2012 bo lebdenje vsakdanja stvar itd se posebi za tiste ki bodo to nameravali... takih samooklicanih samanov in melkizedekov je vedno vec , neki resnice pa vseeno prenasajo ceprav se sprasujem v kaksnem svetu zivijo , pa naj se kdo rece da ne zivimo vsak v svojem svetu  Grin
postavim se pa v njihov polozaj , oziroma v primeru da bi  vedu recimo zagotovo da bomo levitirali ali pa da sm resu clovestvo z meditiranjem  na novi zelandiji , a bi to tako samozavestno pridigal okrog? ce bi res vedu , ce bi blo dejstvo da tako bo ? nevem v cem bi bil potem point .
verjamem da z svojo voljo delno lahko vplivamo na to kar se pride v tej vecni sedanjosti obstoja , ampak a je res tako mocna .
ce bi vesolje ustvarilo take pogoje in da se temo samo odpremo pa bi bli cudezi mogoci , sam pol je to itak neizbezno in volja pa verovanje pa lastna zelja nima nc pri tem.
ce bomo leteli js vas pridem obiskat ce pa ne pa se bols ani Grin

Melkizedek-Veliki duhovnik stvarsta nosilec svetega duha-brez začetka in konca lastnih dni. Je potrebno neke zadeve tudi razumeti v teološki zapuščini.. Adoni zedek in Kohen zedek sta sonosilca Melkizedeka izhajata iz njega in sta hrati vzrok njegovega samoobstoja.Vesolja in Boga kar je enako IN ALfa Omega RI.Ptiči mi nikoli ne bomo in pika.Angeli so prispodoba za leteče ljudi v NLP,ki so bili deležni vnebovzetja in večnega fizičnega življenja,ker so se prostovoljno zavezali služiti vesoljnemu življenju. SEjalci in varuhi življenja.kZa mnoge je to veliko----veliko preveč,da bi doumeli to skrivnost, in možnost življenja,ki premaga tudi smrt. Wink Wink WinkVem,da je preveč.Zato o tem niti ne govorim pogosto. Cheesy Cheesy Cheesy

Heeeeejjj, Lojzo, angeli niso nikakršna prispodoba, prismoda  Grin Tongue Cool Tongue

A si še kar klele ? A nimaš nobenega dela ? Brezdelnež ?  Shocked Tongue Undecided Embarrassed

Glej, angeli so ustvarjena bitja od Stvarnika, prav tako kot ti ali pa jaz in vsi ostali.

Mar nisi vedel tega ? A še kar živiš v svoji domnevni "vsenevednosti" ?  Cheesy

Hja, boš moral svojo domnevno "vsevednost"  tudi nekoliko preverit in potem morda še tudi realizirat  Wink

Pa boljši dan ti želim boštjan  Smiley

Vsemskupaj pa dober pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čaw  Cool

As we are approaching God's Second Arrival , ...

Peace with you all  Smiley

O Bosty si uletel nazaj, bi blo ze boljse, ce ne bi ze v prvem tvojem postu privlekel s sabo izmisljenih pernato- krilatih bozjih bratov.

V tem casu ko te ni bilo, smo tu koncno vsaj priblizno razcistili, da so angeli samo simbolicna prispodoba... (beri za nazaj) In ne dejansko bitja kot jih je prikazala lazna RKC in to prevzele vse mogoce smeri, kar se danes izraza konkretno kot vera v te nesmiselne krilateze za vernike, ki naj bi komu pomagali in podobna sranja... No tega ni, ni nobene bozje pomoci in nic taksnega sam si in ce si ne pomagas umres.

Upam da ti je ta osvezilna novica polepsala dan Wink
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #2778 - 08.10.2010 at 17:55:22

Quote:
Še dobro, da čisto nič ne zastopim, kar si tule spisal. Bok   Cool

Verjetno je Bošti mislil, da ga rešuje vera, ki je usmerjena navzgor - k Bogu.
Quote:
Robi, a misliš da ljudje v pravi luči vidimo in razumemo to "samozavedanje"? Z našega stališča je "samozavednost" naš največji in najsilnejši argument, zakaj smo mi najbolj razviti daleč naokoli. Tako da niti ne pričakujem, da bi človeštvo bilo kdaj sposobno podvomiti v to osnovno tezo, ki je dejansko osnova naše klavrne eksistence ...  Wink Cheesy

Pesnik....
Samozavedanje razumemo tako, kot pač razumemo sebe.
Saj se zavedamo sebe. Kako in na kakšen način pa se zavedamo, pa kažejo naša dejanja.
Najbolj razviti se imenujemo zato, ker imamo um, ki je kot orodje, ki nam pomaga nadvladovati ostala živa bitja.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #2779 - 08.10.2010 at 22:42:54

http://setyoufree.lefora.com/2010/08/10/jeff-rense-show-jay-weidner-on-the-edge-...

to je pa ta mrtev tipo, ki je preveč vedel in govoril o določenih zadevah, nazadnje glede bp izliva nafte, in so ga našli potem avgusta utopljenega v bazenu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Simmons

vedno več strokovnjakov in preiskovalcev sumljivih zadev umre ali izgine. :p
Huh
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2780 - 08.10.2010 at 23:11:20

Etrex wrote on 08.10.2010 at 15:35:37:
Boštyxz wrote on 08.10.2010 at 09:20:21:
[

O Bosty si uletel nazaj, bi blo ze boljse, ce ne bi ze v prvem tvojem postu privlekel s sabo izmisljenih pernato- krilatih bozjih bratov.

V tem casu ko te ni bilo, smo tu koncno vsaj priblizno razcistili, da so angeli samo simbolicna prispodoba... (beri za nazaj) In ne dejansko bitja kot jih je prikazala lazna RKC in to prevzele vse mogoce smeri, kar se danes izraza konkretno kot vera v te nesmiselne krilateze za vernike, ki naj bi komu pomagali in podobna sranja... No tega ni, ni nobene bozje pomoci in nic taksnega sam si in ce si ne pomagas umres.

Upam da ti je ta osvezilna novica polepsala dan Wink

(evo me nazaj direkt iz duhovnega srečanja Cool)

He, he, netopir, a misliš, da pri nas kar frfota, aaa ?  Cheesy Wink Grin

Heh, ti pa si E-tresk  Wink Cool Roll Eyes

Kar misli si, kako dobro si razčistil, ... heh, pa nisi niti toliko, kolikor ...  Lips Sealed

A si še zmerom v prispodobah preveč ?  Huh

Glej, rkc je itak zabluzila, v kolikor tega še nisi sprevidel kar sem jaz že pred skoraj 20 leti .

A ti pa si sam, kot praviš ? A si osamljen ?

No, vidiš, tega pa pri meni ni več  Smiley Smiley Smiley

Zahvaljujoč Mojstru Najvišjemu Stvarniku Bogu Dobremu Svetemu Očetu od Večnosti , sem tega rešen , ker imam Tisto kar je Edinole v njegovih Rokah ...  Smiley

Lahko noč vsem, z Bogom v pomoč  Smiley
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #2781 - 09.10.2010 at 14:25:19

Če je angel izmišljena krilata podoba, zakaj pa potem določeni ljudje kot so npr. duhovni vodnik, duhovni klicatelj, šamani, indijanci, jasnovidci (jasno........) ter zelo občutljivi ljudje omenjajo, da imajo nekega "Vodnika" ob sebi?
Kaj pravzaprav imajo skupnega ti ljudje, ki naj bi imeli nekoga navidez nevidnega ob sebi?  Huh
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #2782 - 09.10.2010 at 14:51:48

po mojem obcutku jim je skupno to da vsi sanjajo
zivljenje je velik bolj enostavno ni treba iskat vile pa angele dost je jasn  pogled pa je ze sama enostavnost zivljenja osupljiva .
upat je pa ja fajn da te bo resu angel ti stal ob strani duhovni vodnik itd , js vrjamem v to kar vidim in cutim pa se to je treba hudo odkrito ppogledat da se vidi resnica , in vrjamem da ce bi res vrjel v angele itd to nebi nikol bla resnicnost . ne obstaja nic kar ze ni .
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #2783 - 09.10.2010 at 14:57:15

ego-3p wrote on 09.10.2010 at 14:51:48:
zivljenje je velik bolj enostavno ni treba iskat vile pa angele dost je jasn  pogled pa je ze sama enostavnost zivljenja osupljiva .

Že, ampak če dobro pogledaš, prebereš, vidiš itd. in boš ugotovil, da imajo ti ljudje skoraj neverjetno enake "vidne-ali-slišne" izkušnje, a ni to slučajno, naključje ipd..., kajne...  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #2784 - 09.10.2010 at 15:09:47

sej ne da sodim kaj je res kaj ni , sam tko zame je tko kot sem rekel .
vedno sm preveru vse in js sam nisem nikol nc vidu slisu pa sm verjel u marsikaj , ampak lahko sm pac slep za te fenomene hu nows.
je pa res da ce preveris razisces vidis te podobnosti sam vse to nevem , po mojem videt je treba pr sebi , ljudje verjamejo v svasta .
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #2785 - 09.10.2010 at 15:15:51

ego-3p wrote on 09.10.2010 at 15:09:47:
vedno sm preveru vse in js sam nisem nikol nc vidu slisu pa sm verjel u marsikaj , ampak lahko sm pac slep za te fenomene hu nows.
je pa res da ce preveris razisces vidis te podobnosti sam vse to nevem , po mojem videt je treba pr sebi , ljudje verjamejo v svasta .

Ja, pa še posebno je zanimiva tista oddaja, ki prikazuje o paranormalnih zadevah, duhovih in podobno in pa tista najbolj znana angleška jasnovidka Mia, ki naj bi imela ob sebi duhovnega vodnika po imenu Erik in skoraj neverjetno natančno je tudi opisovala resnične pretekle dogodke na SiolTV programu št. 60 - Zone Reality in pa tudi neverjetne dogodke o Strašenju (A Haunting: The Awakening) na programu št. 61 - ID (Investigation Discovery).
Morda je vse res ali pa čisto en velik priljubljeni-pravljični nateg za dobre sanjske noči?  Huh
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #2786 - 09.10.2010 at 15:28:23

sem gledal uno mio pa njenga erica , bulshit po moje
strasenje pa duhi pa to , najbols da sam preveris
pri 12 letih sem hodu ponoc okol ke rmi je blo dosti straha in ljudi pa njihovih zgodbic , bil sm v bajtah zapuscenih gozdu reci kje hoces edino kar je blo je to da je strah zginu , pejt preveri  pejt sam sprejemi v sebi da naj bo kar bo  razisci sam .

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2787 - 09.10.2010 at 19:14:00

ik.kanu.na wrote on 09.10.2010 at 14:25:19:
Če je angel izmišljena krilata podoba, zakaj pa potem določeni ljudje kot so npr. duhovni vodnik, duhovni klicatelj, šamani, indijanci, jasnovidci (jasno........) ter zelo občutljivi ljudje omenjajo, da imajo nekega "Vodnika" ob sebi?
Kaj pravzaprav imajo skupnega ti ljudje, ki naj bi imeli nekoga navidez nevidnega ob sebi?  Huh

Glej, saj ni nič narobe oziroma napak, ker namreč prav vsak tuzemski človek ima Naaajmaaanj Sedem angelov Varuhov .

Podrobneje nebom razlagal .

Ampak, problem pa je nastal, ko je rkc zabluzila z nekimi "zakrilci" in perjem  Grin Wink Grin

To je bil pol problem pomanjkanja "vere" , rezultat pa številne brezsmiselne podobe in upodabljanja zblojenih umov .

Vse ostalo kar še nisem omenil , še od prej, pa izvira še iz poganskih časov.

MzV.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2788 - 09.10.2010 at 19:15:35

ik.kanu.na wrote on 09.10.2010 at 14:57:15:
ego-3p wrote on 09.10.2010 at 14:51:48:

Že, ampak če dobro pogledaš, prebereš, vidiš itd. in boš ugotovil, da imajo ti ljudje skoraj neverjetno enake "vidne-ali-slišne" izkušnje, a ni to slučajno, naključje ipd..., kajne...  Roll Eyes

Res Je, Da !

Namreč, kdor še verjame v neka naključja, ta je še zelooooo daleč od Resnice  Tongue

MzV.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2789 - 09.10.2010 at 19:17:54

ego-3p wrote on 09.10.2010 at 15:09:47:

Ja, res je; ljudje so : lahkoverni, vražjeverni, neverni, lahkomiselni/naivni, itd  Tongue zato tud' verjamejo v šwasta , in zato je danes tako zblojeno stanje na tem ubogem planetu z imenom Zemlja.

Le "Božjevernih" je pa dandanes res bolj malo  Tongue

MzV.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 184 185 186 187 188 ... 416