*A nismo vsi eno ?*
smo smo
ampak mamo občutek da smo ločeni - za svoj ego pač ...
vpliv skupne zavesti je skoz prisoten - čeprow se ga ne zavedamo - nezavedno kukr
temu vplivu ki se prenaša iz vseh na vse jest ne bi reku interakcija ... bi se pa zadeva približala interakciji u primeru ko so posamezniki močneje povezani ... ker so si blizu - se poznajo ...
bedast je super odgovor
taka je realnost
bedasta
različni ljudje se pač umaknejo u samoto zarad različnih zadev ... nism pa meu u mislih ljudi ki jim je safr in se 'umaknejo' tko da so še vedno med ljudmi, ampak so pač umaknjeni

ampak o ljudeh ki so realizirani do neke mere in če hočejo naprej - do konca spoznat sebe - je lažje u samoti, kot pa v vrvežu ... obje je izvedljivo ... neki pa je pač lažje za izvest ...
recimo
u blj plemenskih skupnostih k so še mel šamane, so oni živel u kuči ki je bla odmaknjena od vasi ... menda ...
ne vem zakaj pišeš da ne bi posploševal, pa hkrati posplošuješ ...
zakone smo napisal prometne, obnašalne, fizikalne, ipd ... večim ko daš opolnomočenje blj si omejen
to je ja jasno?
jest pač rečem, da kar ti čutiš čutiš skoz ego.
brez ega čutit ne moreš
torej
čuti ego
občutke ma mogoče ego, mogoče jih maš pa ti
čute ma zihr ego - on sprejema signale, jih do neke mere interpretira in ti jih pošilja ... ti pol z njimi delaš kar pač delaš
čustva ma glih tko ego čez
tud odzive na njih - reakcije - dokler se tolk ne ozavestiš da si sposobn akcije
pač, tko jest mislm, verjamem, vem
taka je moja realnost
se skoz spreminja ... ampak samo še u detajlih zadnje čase ...
niti me na zanima če se vama moje pisanje zdi bedasto al pa preseravatorsko
tako pač je
jest razlagam seb
če pa koga kej zanima si lahko mojo razlago zadev sebi prebere in uporabi ...
še to
*nismo vsi eno - enako čuteči!*
je blo original napisano kot
*A nismo vsi eno-enako čuteči*
se reče ... alojz s temi svojimi enovrstičnicami brez presledkov okol minusov - pomišljajev - me je mikro zamedu ... ker je pač zbasu u en stavek 2 zadevi z različnih nivojev ... in pol jih je še združu z minusom, brez presledkov ...
bi reku
tm kjer smo eno, tm ne čutmo več, ker čutov ni
dokler smo čuteči, nismo eno - vsaj te percepcije ne moreš imet - lohk pa maš vedenje - verjameš
(ko odide zadnje čuteče bitje odidemo tud mi ... so rekl uni ki vlečejo tavelik voz - velika jana)