http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1233678557/2730#2735oba živiva neodvisno en od drugega
dokler nisva v interakciji ... do takrat jest pač furam svojo realnost ... ko se srečava, je pač ne več, so what ... baš mi je blem ...
vsak živimo v svoji realnosti
pa če si to priznaš al pa ne ...
ko pride do interakcije so se realnosti prisiljene združit ... zakaj pa mislš da obstajajo ljudje ki se umaknejo u samoto?
ker nam je bedast se družit z omejenimi ljudmi in da moramo zarad tega bit omejeni ...
kjub svoji neomejenosti ...
zakoni so pač zakoni, smo jih napisal ljudje ko smo z (omejenimi/nepopolnimi) čutili opazoval naravo in popisal njeno delovanje ... tem zakonom lahko verjameš in se jih držiš, lahko pa ne ... če še nisi opazu gre tistim ki se zakonov ne držijo precej bolje u življenju ... zakonitosti so take kot so, dokler so, dokler ne ugotoviš da za tebe ne veljajo, če tko izbereš ...
jest vem da ljudje ki znajo letet so
celo kašnga poznam ki je že levitiru - kar je začetek letenja ... tko da ... morš pač dokazat mi zadevo ki se je ne da dokazat ... ker je pač negacija
in negacija je smet
letenje ni smet
negacija letenja je smet
in ne
ni blo govora o sinhronem vrtenju
govora je blo o tem da se ne vrti (kot se vrtijo ostali naravni sateliti)
sinhronost je alojz prnesu u pogovor
ona pa zdrži kot 'dokaz' izključno če opazuješ zemljo in luno kot zaprt sistem ...
u nobenem drugem primeru ne
in če si pač omejen na zemljo in luno ... men to ni blem ... probi pa razumet da jest nism, da moja namera je mnogo daljša ...
evo ene znanstvene razlage zate :
Eva wrote on 26.09.2010 at 17:48:41:Petra. wrote on 26.09.2010 at 22:09:37:hitr drva kupvat ... če bo res taka štala kot prognozirajo, u mestu ne bo kurjave ...
moja realnost je da nism u mestu, da mam 2 drvarnici polni drv in usaj 1000 l kurilca na zalogi ... na hladnjočo pa sm se nekoliko prvadu u supermzli bajti zadnjih neki let ... tm več nism, ni nobene izolacije in požre preveč kurjave ...
kašna je tvoja realnost?
že lohk letiš?