Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 143 144 145 146 147 ... 416
(Read 1937295 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #2160 - 03.03.2010 at 14:48:54

Alojz in Sandib wrote on 03.03.2010 at 14:31:08:
Boštyxz wrote on 03.03.2010 at 14:26:33:
Alojz in Sandib wrote on 03.03.2010 at 07:55:02:
Kaj, ne mašuješ več? Grin

Heh, pa saj Nikoli Nisem  Exclaim Cheesy Exclaim

No, tudi tega očitno ob vsej svoji domnevni "vsevednosti" tudi (še) nisi vedel  Cheesy... Grin... Wink... Cool

lp + #

A nisi član Duhovnega Gasilskega Društva BML.Tam pri vas so vaje kot maše. Grin Grin

He, he, čisto ti je odpovedala tvoja domnevna "vsevednost" , ... žal . Tongue ...  Grin

Drugič si omisli kako boljšo, sposobnejšo zdaevo kot pa "vsevednost" , heh , ... eh   Wink Tongue

Nič, moram iti delat' nazaj , ...

Ajd' ,

Bošte + #

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2161 - 03.03.2010 at 14:50:13

Quote:
ne berem jaz tebe..    Daj mir.

DAVID A SI TI BOŠTY ?.KAJ sedaj že indentiteto drugih papagajsko jemlješ?Ni dost,da papagajsko linke semle limaš? Nič osebnega ,samo tako malo razmisli! Grin Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

David
Ex Member

Reply #2162 - 03.03.2010 at 14:51:59

Quote:
 Daj mir.

Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2163 - 03.03.2010 at 14:52:12

Alojz in Sandib wrote on 03.03.2010 at 13:48:07:
Quote:
dolgčas ne bo  Wink   pa če je 2012 vrhunec pa gre potem počasi na boljše bomo že potrpeli  Wink

Saj ravno to je vesoljni samoparadoks-da mi vesolje in sebe samospoznavamo-elementarna vesoljna samopojavnost bo pa vse krutejša do nas. To vi ljudje ne razumete,ker ne razumete vesoljnega cikličnega elementarnega(neosebnega) EM samodogajanja,ki usodno večno-sedaj  vpliva na vse vesoljno življenje.

Kolikor bomo pridobili na metafizični ravni toliko bomo zgubili na elementarni klimatski ravni in dogajanju na Zemlji. Vi se že sedaj peljete zavestno v novo samoutvaro!!! Razumete vesoljno tehtnico-ravnovesja--- soodvisnosti življenjske in elementarna samopojavnosti  --verjetno ne. Cheesy

Sedaj ko nam je bilo vreme in klima naklonjeni smo metafizično hendikepirani ,,potem bo obratno. NE SE ŽE SEDAJ SLEPITI-NIČ NE RAZUMETE IN SI ZATO ŽE UMIŠLJATE IN  GRADITE GRADOVE V OBLAKIH.POTEM STE PA VEDNO RAZOČARANI!! Grin Grin

SREČA JE;DA SE BOMO ZNANSTVENO -DUHOVNO vesoljno RAZSVETLJILI,da bomo res sposobni z popolnoma novimi tehnologijami  ohraniti celotno zemeljsko življenje in sami sebe.

Na tem primeru se vidi vaš egoizem.Ali vi mislite,da se je bog učlovečil v vas samo zaradi vas,ali zato,da preko nas prostovoljno poskrbi za svojo celotno vesoljno življenjsko samomanifestacijo. Vam vesoljni egoisti še še sanja ne kdo in kaj ste in kaj je pred vami in za vami. Wink Wink Wink.Nekatere tu izvzamem in to prostovoljno.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2164 - 03.03.2010 at 14:53:11

Quote:
Quote:
 Daj mir.

Smiley

Izvoli Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #2165 - 06.03.2010 at 00:44:16

Max Igan talks with Freeman

http://www.youtube.com/watch?v=-18hwcMVqgo

frišno

Obama - Egipt ?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2166 - 06.03.2010 at 10:58:25

Alojz in Sandib wrote on 25.02.2010 at 20:57:55:
Vsem!

Če bi mene  nekdo vprašal,kakšno je moje mnenje o  mojem umu -zavesti in misli kot moji življenjski vsebini v njunem medsebojne Em izmeničnem valovanju bi iskreno odgovoril; nič nimam proti samemu sebi,ker tak kot sem ---sem v celosti individualna vesoljna življenjska samopojavnost. Dejal bi mu takole ; takšne kot so moje natalne življenjske predispozije v takšni življenjski vesoljni individualni elementarni in življenjski samopojavnosti  živim in rastem v vesoljnem večno-sedanjem samodelovanju (teološko božjem duhu)- v resnici vesoljni EM sili.

Postavil bi pa mojemu spraševalcu tole vprašanje :Kaj misliš je Bog sam (vseobsežna vesoljna elementarna  in življenjska večno-sedanja samodelujoča vsepojavnost);;; zadovoljna,srečna,zaljubljena,egoistična,naučena,zmanipulirana,vojskojoča,prestr
ašena,pametna-neumna- iteligentna razumna narcisoidna enost????  

Ali ni  Bog samo takšna kot je,ali je lahko drugačen?

Kakšen sem potem lahko jaz ? Sem lahko proti svoji volji drugačen kot sem? Odgovoril bi mu , nemogoče!!!!  Wink

In bi nadaljeval ; Dovolim si pa razumeti ,da  sama vsevesoljna elementarna in življenjska večno-sedanja samodelujoča samopojavnost (teološko Bog)samodeluje preko EM sile (duha) name (ker ga razumem kot sebe) in zaupam ,da me (vesoljna samopojavnost) tako samodejno popelje do vsevesoljnega življenjskega samo razsvetljenstva kjer se bova zrcalila jaz in BOG- kot enotna skupna samospoznana življenjska enost drug v drugemu..Jaz v večno-sedanji vesoljni vseobsežni samopojavnosti in vesoljna vseobsežna samopojavnost v meni tu in sedaj.

Tu sem želel povedati,da vse tehnike seminarji, raznih ego mistikov razsvetljenjstva -osebno odrekanje-duhovno licemerstvo, vaje za dojemanje skrivnosti vseh skrivnosti,vse umske zavestne miselne špekulacije kako se poduhoviti in razsvetljiti ne pomagajo ---če sebe najprej ne spoznamo in se '''brezpogojno sprejmemo''' v celosti takšni kot smo ---tu in sedaj!!!!  Smiley Smiley

Lp Alojz Wink

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #2167 - 06.03.2010 at 17:27:37

Space & Earth Reports (1/12) Linda M. Howe on Coast to Coast AM 03-27-08

http://www.youtube.com/watch?v=w34zA3dzrQk
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #2168 - 06.03.2010 at 17:49:34

Coast to Coast AM - dober radio  Smiley
Back to top

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #2169 - 06.03.2010 at 18:09:13

we are living in the most peaceful time in our species' existence  Smiley

http://www.ted.com/talks/steven_pinker_on_the_myth_of_violence.html
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2170 - 06.03.2010 at 21:55:59

Alojz in Sandib wrote on 06.03.2010 at 10:58:25:
Alojz in Sandib wrote on 25.02.2010 at 20:57:55:
Vsem!

Če bi mene  nekdo vprašal,kakšno je moje mnenje o  mojem umu -zavesti in misli kot moji življenjski vsebini v njunem medsebojne Em izmeničnem valovanju bi iskreno odgovoril; nič nimam proti samemu sebi,ker tak kot sem ---sem v celosti individualna vesoljna življenjska samopojavnost. Dejal bi mu takole ; takšne kot so moje natalne življenjske predispozije v takšni življenjski vesoljni individualni elementarni in življenjski samopojavnosti  živim in rastem v vesoljnem večno-sedanjem samodelovanju (teološko božjem duhu)- v resnici vesoljni EM sili.

Postavil bi pa mojemu spraševalcu tole vprašanje :Kaj misliš je Bog sam (vseobsežna vesoljna elementarna  in življenjska večno-sedanja samodelujoča vsepojavnost);;; zadovoljna,srečna,zaljubljena,egoistična,naučena,zmanipulirana,vojskojoča,prestr
ašena,pametna-neumna- iteligentna razumna narcisoidna enost????  

Ali ni  Bog samo takšna kot je,ali je lahko drugačen?

Kakšen sem potem lahko jaz ? Sem lahko proti svoji volji drugačen kot sem? Odgovoril bi mu , nemogoče!!!!  Wink

In bi nadaljeval ; Dovolim si pa razumeti ,da  sama vsevesoljna elementarna in življenjska večno-sedanja samodelujoča samopojavnost (teološko Bog)samodeluje preko EM sile (duha) name (ker ga razumem kot sebe) in zaupam ,da me (vesoljna samopojavnost) tako samodejno popelje do vsevesoljnega življenjskega samo razsvetljenstva kjer se bova zrcalila jaz in BOG- kot enotna skupna samospoznana življenjska enost drug v drugemu..Jaz v večno-sedanji vesoljni vseobsežni samopojavnosti in vesoljna vseobsežna samopojavnost v meni tu in sedaj.

Tu sem želel povedati,da vse tehnike seminarji, raznih ego mistikov razsvetljenjstva -osebno odrekanje-duhovno licemerstvo, vaje za dojemanje skrivnosti vseh skrivnosti,vse umske zavestne miselne špekulacije kako se poduhoviti in razsvetljiti ne pomagajo ---če sebe najprej ne spoznamo in se '''brezpogojno sprejmemo''' v celosti takšni kot smo ---tu in sedaj!!!!  Smiley Smiley

Lp Alojz Wink

Bog je Lahko drugačen, ker je Vsemogočen, in tako mu je mogoče tudi biti Drugačen , ker je sposoben marsikaj dobrega .

Ampak nebo, ker tak kot je , je najboljši, zato pa lahko nosi ta Častni naziv Boga - Najboljšega .

Razumeš kaj več zdaj ?

In, čeprav se jaz sprejemam z svojimi napakami - tukaj + zdaj, pa To še ne pomeni da sem dovolj dober da se mi nebi bilo treba še izboljšati  Exclaim Exclaim Exclaim

Pa še to razmisli malo, ba boš že boljši  Wink

Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2171 - 06.03.2010 at 21:56:36

Quote:
Quote:
 Daj mir.

Smiley

Wink... Grin

Lp + #
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2172 - 07.03.2010 at 20:03:49

Boštyxz wrote on 06.03.2010 at 21:55:59:
Bog je Lahko drugačen, ker je Vsemogočen, in tako mu je mogoče tudi biti Drugačen , ker je sposoben marsikaj dobrega .

Ampak nebo, ker tak kot je , je najboljši, zato pa lahko nosi ta Častni naziv Boga - Najboljšega .

Razumeš kaj več zdaj ?

In, čeprav se jaz sprejemam z svojimi napakami - tukaj + zdaj, pa To še ne pomeni da sem dovolj dober da se mi nebi bilo treba še izboljšati  Exclaim Exclaim Exclaim

Lp + #

Še kamen je drugačen od kamna.
Tvoj bog Bošti, je pa čuden. Ne drugačen.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2173 - 07.03.2010 at 20:10:16

Quote:
Boštyxz wrote on 06.03.2010 at 21:55:59:

Razumeš kaj več zdaj ?

Lp + #

Še kamen je drugačen od kamna.
Tvoj bog Bošti, je pa čuden. Ne drugačen.

Lp,Igor

Bošty ne dojema,da drugačen kot je sploh biti ne more.ON BI bil rad hlapec in hlapec ostane.Rabi avtoriteto,če je ni si jo pa izmisli,samo da sam sebi ni avtoriteta,pa je vse ok.z njim. Grin Grin

Potem se lahko vedno sklicuje na Boga -nikoli ni on sam (Bošty) nič kriv!!! Vedno vpije izpod navidezne božje sence! Prkladen tale Boštyev Bog za njegove laži in natolcevanje.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2174 - 07.03.2010 at 20:26:00

Pufe mu je verjetno tudi njegov bogec naložil.
Dela za idejo ideala. Pa naj.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 143 144 145 146 147 ... 416